peri majestic the real

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Πως θα ζήσουμε;;

 Image 

Εάν δεν «ξυπνήσει» ο λαός από τον λήθαργο και δεν διώξει αυτούς τους «εκλεγμένους» Δικτάτορες από τη δημόσια ζωή, δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτε …Δεν φεύγει η «σύφιλη» χωρίς «θεραπεία», όση υπομονή κι αν κάνεις! Ο Ελληνισμός των αιώνων θα «σβήσει» μέσα σε λίγες δεκαετίες …Αυτό, το οποίο θέλει να κάνει η ξαναπαντρεμένη χήρα, η οποία θέλει να γεμίσει την επαρχία με ξένους εργάτες γης, οι οποίοι θα διαδεχθούν τους γέροντες γεωργούς …Αυτό, το οποίο θέλει να κάνει ο αντινατιβιστής Κούλης, που κατά δήλωσή του χαίρεται όταν βλέπει την Ελλάδα να γίνεται «πολυπολιτισμική» και να φεύγουν τα Ελληνόπουλα, αναζητώντας την «επιτυχία» μακριά από την Ελλάδα …Ο φασίστας που τιμωρεί τους συνταξιούχους, όταν αυτοί είναι ανυπάκουοι …Ο «Ναπολέων», που ζητάει από τα θύματα των δικών του παραλήψεων και ανεπαρκειών να βάλουν «πλάτη», για να τον στηρίξουν. Εάν δεν σταματήσουν οι Έλληνες αυτήν την πολιτική «σύφιλη», δεν υπάρχει πιθανότητα ν’ απαλλαγούν από αυτήν. Ήδη ετοιμάζονται οι νέοι γόνοι για τη διαδοχή …και δεν έχουν μείνει πολλά πλέον για να χαθούν σε μια Ελλάδα απολύτως λεηλατημένη και διαλυμένη.

Traianou.gr

7 σχόλια:

  1. Η ένοια της φορολογίας,έχει να κάνει με τό σύνολο ,της κοινωνίας και την δομή της.
    Λειτουργικό είναι το θέμα και όχι ΑΡΠΑΓΗ.
    Η φορολογία στούς πολίτες,γίνεται γιά να εξομαλυνθεί η κάθε υποδομή τής χώρας.
    Φορολογούμε με το ΕΛΑΧΙΣΤΟ τον κάθε έναν πολίτη αυτής της χώρας-της καθε χώρας-,προκειμένου να δημιουργήσουμε καλούς δρόμους σχολεία,εκκλησίες,αεροδρόμεια,λιμάνια, σιδηροδρομους ,να συντηρηθούν οι υποδομές ενέργειας,κτλ για την ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ.
    Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ".
    Τέτοιο δούλεμα,και τέτοιο θράσσος,κανείς δέν μπορούσε να φανταστεί πώς θα ζούσε.
    Σήμερα έχουν σκορπίσει διχόνοια,μεταξύ τω΄ν πολιτών.
    Αρπάζουν από όλους και τους ξεχωρίζουν σε "τίμιους" και "κλέφτες"/ ΠΟΙΟΙ; ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ.
    Τα χρήματα των φορολοφουμένων κορόιδων πάνε σε τσέπες ξένων νταβατζίδων . Τα μαζεύουν και τα μοιράζοντε μεταξύ τους. Καμμιά υποδομή δέν υπάρχει γιά να χρειαστεί να ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΜΕ.
    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΟΚΤΗΤΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ Η "ΤΣΕΠΗ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΕΥΕΙ
    ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ "ΛΑΔΙ".
    Η φορολογια του "ασφαλισμένου" δέν έχει κανένα νόημα. Δέν υπάρχει καν ασφαλιστικό σύστημα. Τα πάντα τα πληρώνουμε. Και τα ταμεία που κάποτε είχαν χρήμα φορολογουμένων,τα έκαναν χρήση με τον κάθε "μετανάστη". Το μαξιλαράκι χάθηκε,και φαγώθηκε..
    ΟΛΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ.
    ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειματε παρα πολλα χρονια χωρις εναλλακτικη πολιτικη επιλλογη..
    Δεν εχουμε επιλογες.
    Ο πολιτικος καμβας χρειαζεται ριζικη αναδιαρθρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/i-pikri-alitheia-gia-ta-pothen-esxes-ton-politikon-kamia-aporia-giati-zoun-se-allo-kosmo-kai-apokommenoi-apo-tous-polites/

    Είναι από τις ειδήσεις, που σαν τα Τέμπη, τις καταστροφικές πυρκαγιές και πλημμύρες, τα στίφη των λαθρομετανάστες που εισβάλλουν στην χώρα, η σαν τις "ξαφνικίτιδες" και τα λουκέτα στα μαγαζιά, δεν πρόκειται να παίξει και σημαντικό ρόλο στα κανάλια της διαπλοκής.
    Ό λόγος;;;
    Κάνεις δεν νοιάζεται, ο λαός πλέον σέρνεται στην κατάντια του, έχει ξεχάσει τι είναι μίσος, έχει ξεχάσει να στέκεται όρθιος, Αγέρωχος.
    ΠΑΙΔΕΊΑ, στην βενιζελική Ελλάδα πλέον σημαίνει, να ξέρεις από κόμματα.Τα κομματόσκυλα επιζούν, οι υπόλοιποι στον Καιάδα.
    Ξεχάσαμε να κλαίμε για τον πλησίον.
    Όλα πληρώνονται στο τέλος.
    Νομοτελειακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Υδροχοος μας ξεπλένει απο την οξαποδω σαπιλα που μας εχει κατσικωθει στο σβερκο παγκοσμιως..
    Οτι γινεται στην Ελλαδα μας γινεται παντου.
    Πολεμος σε ολα τα επιπεδα , ορατα και αορατα.
    Εχουμε παγκοσμια εξεγερση υμων των ανθρώπων που εχουμε πλεον αφυπνιστει και τα παιζουμε ολα για ολα.
    Οι βαρβαροι εχουν προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βόρεια Ευβοια από τη φωτιά λόγω της ανικανότητας των υπευθύνων μου κάηκαν 130 ελαιόδεντρα παραγωγικά δηλώθηκαν στο δημιο Λίμνης αλλά ουτε ενα ευρώ διότι δεν δήλωνα στον ΕΛΓΑ αλλά ούτε έπαιρνα την στρεμματικη επιδότηση. Κάποια επιδότηση για δεντροφύτευση των Καμμένων ελιών. Για αυτό θα φάμε τα παραπφανω καί στη λυπα των γουρουνιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Την αλήθεια λέει η γυναίκα. Είναι επιχειρηματίας ( καταγωγή από την Κρήτη) και βγάζει κρατικό χρήμα από τα υπουργεία των Βενιζελικών Φιλελευθέρων. Δεν είναι και η πρώτη φορά...

Δεν είναι και "τόσο συγκλονιστικό". Τα ίδια παντού. Αυτό το διάστημα γίνεται ένας άλλος χαμός. Κυριολεκτικά σκοτώνονται κομματόσ...