peri majestic the real

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν κάποιοι ( μικρή μειοψηφία) ελεύθεροι επαγγελματίες που φοροδιαφεύγουν με αληθινά μεγάλα ποσά. Όμως αυτές οι εκδικητικές δηλώσεις είναι πραγματικά ΑΝΗΘΙΚΕΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και στην πραγματικότητα ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ γιατί χτυπάνε σοβαρά ανθρώπους που δεν φοροδιαφεύγουν και δεν έχουν κάνει τίποτα κακό..

 

ΑΝΗΘΙΚΟ και ΠΑΡΑΝΟΜΟ και στην πραγματικότητα ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ γιατί χτυπάει σοβαρά και ανθρώπους που δεν φοροδιαφεύγουν και δεν έχουν κάνει τίποτα κακό και που όντως είτε α) φυτοζωούν είτε β) απλά συμπληρώνουν με κάποιο μικρό ποσό το μηνιαίο οικογενειακό εισόδημα (γιατί πχ έχουν αναλάβει οικογενειακές υποχρεώσεις και την φροντίδα άλλων μελών της οικογένειας) είτε γ) γιατί είναι άτομα παροπλισμένα μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν μόνο την επαγγελματική ιδιότητα γιατί πληρώνουν εισφορές για να μπορέσουν κάποια στιγμή να έχουν μια σύνταξη. Ολα αυτά τα άτομα δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα κακό ,δεν φοροδιαφεύγουν ,και σε καμιά περίπτωση δεν χρειάζεται να απολογούνται στην αισχρή ερώτηση του ανεπάγγελτου Χατζηδάκη στον ΣΚΑΙ "τι κάνεις τόσα χρόνια αφού δεν βγάζεις 11000 τον χρόνο". 

Μιλάμε για έναν κλάδο που σήκωσε την αμαρτία των μνημονίων με δεκάδες χιλιάδες αυτοκτονίες. Με ξεριζωμό. Με κυνηγητό. Με πλειστηριασμούς.  Μιλάμε για έναν Πρωθυπουργό πέρα για πέρα ανάλγητο. Έναν τύπο που από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν κάνει τίποτα άλλο από το να στοχοποιεί συμπολίτες μας...από το να σπέρνει διχόνοια και κακία.Ένας πραγματικός συκοφάντης των Ελλήνων πολιτών..

Πραγματικό όνειδος!!

6 σχόλια:

  1. https://www.facebook.com/photo?fbid=908899970757649&set=a.803540224626958

    Πώς αλοιώς να μάς το πεί ο άνθρωπος δλδ,πώς μας δουλεύουν; Τι πρέπει να γίνει γιά να το αντιληφθούν οι "πολίτες" της πειθαρχίας και της "νομιμότητας"; Πόσο έλειμμα αντίληψης μπορεί να υπάρχει στήν κοινωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.facebook.com/photo/?fbid=908901980757448&set=pcb.908902147424098


    Κάποτε μάς έλεγαν συνομωσιολόγους και εμονικούς με τους Εβραίους..
    Αργότερα ψεκασμένους και φασίστες..
    Δέν μιλάμε πλέον γιατί δέν υπάρχει και λόγος κάτι να πούμε..
    Στού κουφού την πόρτα ,πάρτην πόρτα και δρόμο..
    Καλά θα είναι κάποια στιγμή να σταματήσουν να ρεζιλεύοντε καί άλλο.
    Ακόμα αναρωτιούντες Ακόμα απορούν γιά το τί φταίει; Ακόμα αναλύουν τίς γνωστές αρλούμπες; Καλά ..! Εχει πολύ μέλον ακόμα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φαμίλια που τη σιτίζει ο λαός τα τελευταία 100 χρόνια ζητάει φορολογικά τεκμήρια από τους ελεύθερους επαγγελματίες. Με τι τεκμήρια σπούδασαν στο Harvard τα καλόπαιδα της φαμίλιας; Πόσα λεφτά έχει εισφέρει ο Χατζηδάκης των 0 (μηδέν) ενσήμων στον ΕΦΚΑ. Νέα Δημοκρατία το κόμμα της αποστασίας, νοθείας, κλεψιάς και εργολαβίας. Πρέπει κάποτε να γράψουμε αλήθειες. Τα άτομα αυτά είναι κτήνη. ολόκληρη η ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια γροθιά στο στομάχι για κάθε νορμάλ άνθρωπο. Με λίγα λόγια ενοχοποιεί τους ελ επαγγελματίες ως κλέφτες. για να καταλάβω, τα αρπάζει από μας για να τα κάνει passes των 50 ευρώ για να εξαγοράζει ψήφους από τους υπόλοιπους; Αυτός δεν πέφτει Όχι. Θα μαρτυρήσουμε 4 ακόμα χρόνια. Δυστυχώς η απόφαση είναι ειλημένη. Οι μικροί πρέπει να κλείσουν. Προτεκτοράτο με βούλα Μητσοτάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://youtu.be/FaTwBTw781g

    Να οδηγήσουν τον κόσμο στα δικά τους λαμόγια....Η φράση "εργασιακός μεσαίωνας" ταιριάζει γάντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανώς υπάρχει ζήτημα αντιληπτικής ικανότητας στους νεοραγιάδες, δλδ η πλειονότητα νομίζει μετά βέβαια από την πλύση εγκεφάλου από τα φιλικά μέσα σχετικά με γενναίες επιδοτήσεις , pass καλάθια κλπ βοηθήματα , ότι τα χρήματα αυτά βγαίνουν από κάποιο εσωτερικό έρανο των της ΝΔ , όμως η πραγματικότητα είναι οτι τα χρήματα βγαίνουν από τον κρατικό προϋπολογισμό , άρα από τους πολίτες που τον χρηματοδοτούν μέσω της φορολογίας και το τραγελαφικό τα χρήματα των φορολογούμενων στεγνά και στυγνά πηγαίνουν και ως βοηθήματα σε πολίτες που εσκεμμένα και συνειδητά φοροδιαφεύγουν , ακόμα πιο δυσμενές είναι το γεγονός ότι τα χρήματα της φορολογίας χρησιμοποιήθηκαν για να επιδοτήσουν τα κέρδη των παραγωγών και προμηθευτών ενέργειας που μέσα στην οικονομική κρίση αυγατίζουν τα κέρδη τους. Γενικά ένας παρανοϊκός τραγέλαφος συγκοινωνούντα δοχεία από τους φορολογούμενους τους πατριώτες που λέγαμε φεύγουν για τον κρατικό κορβανά και τα βοηθήματα τα λαμβάνουν και οι "πατριώτες" ξυπνιοι ελληναράδες σαν αυτούς που λέγαμε πρόσφατα που όταν η πατρίδα τους χρειάζεται είτε στην ειρήνη να συμμετέχουν όπως οι υπόλοιποι , είτε στον πόλεμο είναι μόνιμα απόντες στην δεύτερη περίπτωση την κάνουν παίρνοντας μαζί τους τον πατριωτισμό μέχρι να κοπάσει το πρόβλημα, μετά ξανά επιστρέφουν φορώντας το κουστούμι -προβειά του φιλλέληνα μεγαλοπατριώτη, πουλούν τον ψευδεπίγραφο πατριωτισμό τους και κουνάν και το δάχτυλο στους σωστούς,συνεπείς πλήν μαλάκες . Τελικά είμαστε έθνος ανάδελφο ή για τα μπάζα , διαλέξτε . ΠΡΟΣΟΧΗ κάθε ομοιότητα με τα πρόσωπα των παραπάνω τάσεων με χαρακτηριστικά που ενδεχομένως μοιάζουν με τα δικά σας είναι απλή σύμπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω που με φιλοξενείς και που προφανώς δεν θεωρείς ότι τα σχόλιά μου , άσχετα αν διαφωνείς ή μερικώς συμφωνείς, δεν αποτελούν αντικείμενο χλευασμού από κάποιους ανεκδιήγητους ασχημονούντες με την ελληνική γλώσσα, που ενδεχομένως θεωρούν ότι με τον πεζοδρομιακό τους λόγο θα με κάνουν να σιωπήσω να μου επιτρέψεις πολύ απλά να καταθέσω ότι όσοι με λιθοβολούν με κάνουν να σχολιάζω περισσότερο , κλείνω την παρένθεση, και να μην το λογοκρίνεις γιατί θα θεωρήσω ότι είσαι μονόπλευρος.
    Τα 4000 παιδιά και πανω από 1000 αγνοούμενα κάτω από τα ερείπια,βρέθηκαν στην " λάθος πλευρά " της ιστορίας,το ματωμένο κορίτσι που αναζητά την μάνα της, είναι "τρομοκράτης " έναντι του οποίου το Ισραήλ " αμύνεται νόμιμα ¨'.Κατά μέσο όρο για να ενημερωθούν οι πεφτοσυννεφάκηδες και ισαποστάκηδες,κάθε μέρα πάνω από 400 παιδιά σκοτώνονται ή τραυματίζονται στην Γάζα,μια ζωντανή κόλαση, άσε ο παράδεισος μάλλον φτιάχτηκε για τους γκλαμουράτους ανθρωπιστές,υποκριτές και φαρισαίους , κυνικούς δυτικούς. Προσωπικά τον μοναδικό Εβραίο που παραδέχομαι είναι ο Ιησούς,αλλά και αυτός έκανε την μισή δουλειά, όταν πήρε ανά χείρας το φραγγέλιο,τον πρόλαβε το ιουδαϊκό ιερατείο και με την συνδρομή του Πόντιου Πιλάτου, τυχαίο πάντα υπάρχουν οι πόντιοι πιλάτοι που είτε απέχουν . είτε κρατούν ΄ισες αποστάσεις ανάμεσα σε θύτες και θύματα, τον σταύρωσαν . Κάνοντας μια αναγωγή , ίσως κάποιοι θεωρήσουν αδόκιμη και βλάσφημη αυτή μου την θέση, θα παρατηρήσουμε την ίδια εικόνα σήμερα, ασχήμιες εκτός του ναού των σημερινών εβραίων στην Γάζα,τους σημερινούς πόντιους δυτικούς πιλάτους να μιλούν για νόμιμη άμυνα και για την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούν οι της Χαμάς, ενώ κάνουν γαργάρα τα εκατομμύρια άμαχου πληθυσμού της Παλαιστίνης που κρατούν όμηρους οι Ισραηλινοί, απλά από το κάδρο λείπει ο σωτήρας, θα μου πείτε κάτω από αυτές τις συνθήκες σήμερα με τον Ηρώδη να έχει καθαρίσει χιλιάδες ΄παιδιά, υπάρχει πιθανότητα να ΄έχουμε νέα έλευση ; απίθανο το κόβω ο Πανάγαθος να το αποτολμήσει, άλλωστε όπου πέφτουν δυτικές πολιτισμένες χριστιανικές βόμβες , κλείνει τα μάτια, αλλά όλο αυτό είναι αλουνού παπά ευαγγέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Την αλήθεια λέει η γυναίκα. Είναι επιχειρηματίας ( καταγωγή από την Κρήτη) και βγάζει κρατικό χρήμα από τα υπουργεία των Βενιζελικών Φιλελευθέρων. Δεν είναι και η πρώτη φορά...

Δεν είναι και "τόσο συγκλονιστικό". Τα ίδια παντού. Αυτό το διάστημα γίνεται ένας άλλος χαμός. Κυριολεκτικά σκοτώνονται κομματόσ...