peri majestic the real

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Γι’ αυτόν τον λόγο, εάν κάποιος είναι παρατηρητικός, θα δει ότι οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι προσπαθούν να «αλώσουν» τη χριστιανική οικογένεια με την «ατζέντα» των ΛΟΑΤΚΙ, είναι οι ίδιοι που είναι ΥΠΕΡ τής λαθρο­μετανάστευσης....

Έχοντας τεράστια χρηματοδότηση από γνωστά σιωνιστικά αντιχριστιανικά κέντρα —και με την τρομερή βοήθεια από τα παγκόσμια ΜΜΕ—, χτυπάνε μέρα-νύχτα την κοινωνία. Στόχος τους είναι ν’ αλλάξουν τη λειτουργία τής χριστιανικής κοινωνίας υπέρ των συμφερόντων των χρηματοδοτών τους —οι οποίοι, κατά «σύμπτωση», είναι όλοι τους Εβραίοι και όλοι αυτοαποκαλούμενοι «philanthropists»— …Να καταστρέψουν τους «πυλώνες» της …Να αλλάξουν την ιστορία της …Να «διαβρώσουν» τον πολιτισμό της. Στόχος τους είναι η ίδια η θρησκεία τού Χριστιανισμού, προκειμένου να τον αλώσουν και να τον κατακτήσουν στο σύνολό του! …Να κατακτήσουν το κεφάλαιό του! …Να υποδουλώσουν τον λαό του! Όμως, για να το καταφέρουν αυτό, θα πρέπει να κάμψουν όλες τις «αντιστάσεις» του …Όλες τις εσωτερικές του «άμυνες», προκειμένου να τον οδηγήσουν στην κατάρρευση και την απόλυτη υποταγή. Θα πρέπει να εξουδετερώσουν όλες τις δυνάμεις του, προκειμένου να τον μετατρέψουν σε μια «σούπα» άβουλων, φοβισμένων κι ανίσχυρων ανθρώπων, τους οποίους θα τους ελέγχουν απόλυτα. Υπάρχει δηλαδή συγκεκριμένη στρατηγική για να επιτευχθεί αυτό, γιατί —όπως είναι γνωστό από την ιστορία— τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Για να «πέσει» λοιπόν το πανίσχυρο χριστιανικό κάστρο, πρέπει να καταστραφούν με τη «σειρά» όλες του οι άμυνες.

Για να το καταφέρουν αυτό, θα πρέπει ν’ ακολουθήσουν μια πολύ συγκεκριμένη στρατηγική …Θα πρέπει να καταστρέψουν όλα εκείνα τα επιμέρους δομικά στοιχεία, τα οποία δίνουν ισχύ σε ένα κάστρο ν’ «αντιστέκεται» …Θα πρέπει να καταστρέψουν την έννοια της «οικογένειας», η οποία λειτουργεί ως βασικός δομικός «λίθος» αυτού του «κάστρου». Εάν το επιτύχουν αυτό, θα απειληθεί η έννοια του έθνους, η οποία είναι ένα πολύ βασικό δομικό «στοιχείο» τού χριστιανικού αυτού «κάστρου» και με τον τρόπο αυτόν αποσαθρώνεται η όλη κατασκευή. Εάν αποδυναμώσουν την οικογένεια, αποδυναμώνεται μια κοινωνία και άρα και το έθνος το οποίο συντίθεται από την κοινωνία αυτή. Εάν αποδυναμώσουν τα έθνη, αποσυνθέτουν τα χριστιανικά «δόγματα» …και, εάν συμβεί αυτό, αποσταθεροποιείται ο ίδιος ο Χριστιανισμός.

Γι’ αυτόν τον λόγο, εάν κάποιος είναι παρατηρητικός, θα δει ότι οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι προσπαθούν να «αλώσουν» τη χριστιανική οικογένεια με την «ατζέντα» των ΛΟΑΤΚΙ, είναι οι ίδιοι που είναι ΥΠΕΡ τής λαθρο­μετανάστευσης, η οποία «αλώνει» τα εθνικά κράτη …και είναι οι ίδιοι που είναι ΥΠΕΡ τού πολέμου τού ΝΑΤΟ εναντίον τής ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ Ρωσίας. Αυτοί, για λόγους δικής τους στρατηγικής, εμφανίζουν τη Ρωσία σαν τον «σκοταδιστή» τού Πλανήτη …Τον «βάρβαρο», ο οποίος με πυρηνικά όπλα προσπαθεί να επιβάλει σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον κόσμο ΟΛΑ αυτά τα οποία οι ίδιοι πολεμούν. Δεν είναι τυχαίο, δηλαδή, που οι «κακοί» κι «αμετανόητοι» αυτού του Πλανήτη —τους οποίους σήμερα ΟΛΟΙ αυτοί οι «ευαίσθητοι» πολεμάνε— ανήκουν ΟΛΟΙ τους σε ένα «δόγμα» …Σε ένα συγκεκριμένο χριστιανικό δόγμα!

Αυτό κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι. Είναι οι «κακοί» Ορθόδοξοι Ρώσοι, που είναι βάρβαροι και θέλουν να «κατακτήσουν» τους υπόλοιπους Χριστιανούς …και μαζί τους είναι και οι «κακοί» Ορθόδοξοι Σέρβοι, οι οποίοι είναι απολίτιστοι και μισούν τους ΛΟΑΤΚΙ και τις «παρελάσεις» τους. Όλα αυτά ΔΕΝ είναι τυχαία …Είναι μέρη τής ίδιας στρατηγικής, η οποία βασίζεται σε επιλεκτικούς διχασμούς που εξασφαλίζουν πολύ συγκεκριμένες συμμαχίες σε έναν πόλεμο, του οποίου ο απώτερος κι ανομολόγητος στόχος είναι η διάβρωση του Χριστιανισμού. Βάζουν τον Χριστιανισμό σε μια εμφύλια σύρραξη μεταξύ των δογμάτων του και ταυτόχρονα τον «υποσκάπτουν» εκ των έσω. Αυθαίρετα ταυτίζονται με ένα μέρος του —για λόγους δικής τους ασφαλείας—, ώστε να επωφεληθούν από τη φθορά τής σύγκρουσής που οι ίδιοι προκαλούν.

Θα μελετήσουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Εφόσον στόχος τους ήταν η καταστροφή τού Χριστιανισμού, έπρεπε ν’ ακολουθήσουν μια πολύ συγκεκριμένη πολεμική. Ο Χριστια­νισμός, όπως και η κάθε θρησκεία, είναι σαν μια ρωσική «ματριόσκα» …Η μία του προστατευτική δομή βρίσκεται μέσα σε μία άλλη. Ο κάθε άνθρωπος και ο κάθε λαός βρίσκεται μέσα σε ένα τέτοιο πολυεπίπεδο προστατευτικό «κέλυφος». Ο κάθε άνθρωπος ξεκινάει προστατευμένος μέσα στο «κέλυφος» της οικογένειας …το οποίο —με τη σειρά του— είναι προστατευμένο μέσα στο «κέλυφος» του κράτους …το οποίο είναι προστατευμένο μέσα στο «κέλυφος» του έθνους …που κι αυτό με τη σειρά του σε εκείνο τού δόγματος και όλα μαζί στο «κέλυφος» της θρησκείας. Ο πιο σκληρός «πυρήνας» αυτού του σχεδιασμού είναι η οικογένεια, εφόσον εκεί οι άνθρωποι πραγματικά είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη τής ζωής τους, ακόμα κι αν είναι αδιάφοροι για όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν στον κόσμο. Μόνον για τα παιδιά τους είναι έτοιμοι όχι μόνον να θυσιαστούν, αλλά και να σκοτώσουν …ακόμα κι αν δεν έχουν πειράξει μυρμήγκι στη ζωή τους.

Για να φτάσουν όμως οι επίδοξοι «πορθητές» τού Χριστιανισμού στον «πυρήνα» τής χριστιανικής κοινωνίας —που είναι η οικογένεια—, πρέπει να καταστρέψουν με τη σειρά όλα τα εσωτερικά προστατευτικά «κελύφη» που ο Χριστιανισμός διαθέτει. Θα ξεκινήσουν από τα πιο «χαλαρά» «κελύφη», τα οποία αφήνουν αδιάφορους τους πολλούς, για να φτάσουν στα «σκληρά», τα οποία δεν αφήνουν αδιάφορο κανέναν. Θα πρέπει να ξεκινήσουν προκαλώντας πολεμική σύγκρουση ανάμεσα στα θρησκευτικά δόγματα, τα οποία είναι και τα πιο εύκολα στην πρόκληση «τριβών». Μετά θα στραφούν εναντίον τού εθνικού «κελύφους», το οποίο προστατεύει τα χριστιανικά «διαμερίσματα» και έχει μικρότερη αντοχή …και από εκεί θα πάνε στο απείρως «σκληρότερο» «κέλυφος» της οικογένειας. Εάν καταφέρουν και δημιουργήσουν «ρήγμα» μέσα στην οικογένεια, είναι σαν ν’ αρχίσουν να διαβρώνουν τους «λίθους» ενός μεγάλου «τείχους» που ονομάζεται «κοινωνία» και λειτουργεί με βάση τη θρησκεία της …Απ’ «έξω» δηλαδή ξεκινάνε τη «διαβρωτική» διείσδυση …και, εάν καταφέρουν και μπουν στον «πυρήνα» της, καταρρέει το σύνολο …και άρα και το «έξω».

Εκεί στοχεύουν! …Στον εσωτερικό «πυρήνα» τού Χριστιανισμού, ο οποίος, εάν διαβρωθεί, διαλύει τα πάντα …Στοχεύουν στην οικογένεια …και συγκεκριμένα στα πιο αδύναμα μέλη τής οικογένειας, που είναι τα παιδιά. Απλά πράγματα …Αυτά τα παιδιά στοχεύεις, όταν θέλεις να κάνεις κακό σε μια ολόκληρη θρησκεία και την κοινωνία της. Όταν θέλεις να «μολύνεις» τα νερά μια «λίμνης», ο πιο εύκολος κι αποτελεσματικός τρόπος είναι να «μολύνεις» τις «πηγές» της …Να μολύνεις τις «πηγές» που ανανεώνουν το δυναμικό της. Εάν λοιπόν υποθέσουμε ότι μια ανθρώπινη κοινωνία είναι μια «λίμνη», τότε η «πηγή», που ανανεώνει τα «νερά» της, είναι τα «σχολεία», όπου πηγαίνουν τα παιδιά της για να κοινωνικοποιηθούν. Εάν «μολυνθούν» αυτά, μακροπρόθεσμα θα είναι «μολυσμένη» ολόκληρη η κοινωνία. Αυτό είναι το ζητούμενο της πολιτικής αυτής!

Εάν καταφέρουν και «μολύνουν» το σύστημα διαπαιδαγώγησης του Χρι­στια­νισμού, είναι εύκολο να κατα­στρέψουν τον ίδιο τον Χριστιανισμό. Εάν υποσκάψουν την έννοια της «θρησκείας» —που, ακόμα κι αν κάποιος διαφωνεί με τις βασικές της αρχές, δεν παύει αυτή ν’ αποτελεί έναν σταθεροποιητικό παράγοντα της κοινωνίας—, μπορούν στην κυριολεξία να την ισοπεδώσουν …ΑΥΤΗΝ τη θρησκεία στοχεύουν οι Σιωνιστές, οι οποίοι είναι ιουδαϊκού θρησκεύματος. Τις πονηρές τους διαθέσεις και την προσχηματική τους «ευαισθησία» επάνω στα θέματα των ανθρωπίνων προβλημάτων την αποκαλύπτουν οι τακτικές τής μάχης που έχουν επιλέξει να δώσουν. Στον πόλεμό τους εναντίον τού «βάρβαρου» Χριστιανισμού ακολουθούν μια εντελώς επιλεκτική «α-λα-καρτ» «ευαισθησία» στα θέματα που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αναζητώντας συμμάχους, δεν διστάζουν ν’ αναζητήσουν τη βοήθεια δυνάμεων πολύ πιο σκληρών στη συμπεριφορά τους από τον Χριστιανισμό. Δεν εξηγείται διαφορετικά η καθ’ όλα περίεργη ΜΟΝΟΝ ΕΝΤΟΣ τού Χριστιανισμού «αγάπη» τής ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας προς τους Μουσουλμάνους. Οι προστάτες τής ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας εντός τού Χριστιανισμού είναι φίλοι με τους Μουσουλμάνους, οι οποίοι, εντός των ορίων τού ΙΣΛΑΜ, πετάνε τα μέλη αυτής της κοινότητας από τις ταράτσες! …Περίεργο δεν είναι αυτό; …Ανίερη συμμαχία δεν είναι αυτή;

Τίποτε δεν είναι περίεργο, εάν όλα μπουν στη λογική τού πολέμου. Αυτό, από μόνο του, αποτελεί απόδειξη ότι υπάρχει πόλεμος. Όταν τους πρωταγωνιστές μιας σύγκρουσης δεν τους ενώνουν κοινά ιδανικά ή «ευαισθησίες», αλλά κοινά συμφέροντα, έχουμε πόλεμο. Στον πόλεμο ακόμα και τα αντίθετα μπορούν να συμπορευτούν. Γιατί; …Γιατί στον πόλεμο μετρά η «νίκη» και άρα έχει νόημα η γνωστή ρήση: «ο εχθρός τού εχθρού μου είναι φίλος μου …όποιος κι αν είναι αυτός»! Αυτό αποκαλύπτει αυτό το οποίο λέμε …Ο Χριστιανισμός αυτήν τη στιγμή βάλλεται από παντού και βρίσκεται ανάμεσα από διασταυρούμενα πυρά. Στην κυριολεξία δεν ξέρει ποιοι τον «πυροβολούν». Είναι θύμα ενός ακήρυχτου θρησκευτικού πολέμου …Αναμφισβήτητα θρησκευτικού, εφόσον απειλούνται οι «πυλώνες» του …και ταυτόχρονα εκείνοι, οι οποίοι πληρώνουν την πολεμική αυτήν προσπάθεια, είναι όλοι τους αλλόθρησκοι. Πίσω από αυτήν την πολεμική ενέργεια κρύβονται οι Εβραίοι τοκογλύφοι που τη χρηματοδοτούν. Αυτοί είναι που μεθοδεύουν έναν πόλεμο κατά τού Χριστιανισμού …Έναν υβριδικό πόλεμο …Έναν πόλεμο δια αντιπροσώπων, προκειμένου να μην φαίνονται οι ίδιοι και θέτουν τους εαυτούς τους σε κίνδυνο.

Ποιοι είναι αυτοί οι «αντιπρό­σωποι» των Εβραίων, οι οποίοι έχουν αναλάβει τον πόλεμό τους εναντίον τού Χριστιανισμού; …Οι προδότες των Χριστιανών …Οι άθεοι μαρξιστές χριστια­νικής προέλευσης, οι οποίοι έχουν εκπαι­δευ­τεί ν’ «αντιπρο­σω­πεύουν» άλλους στις «μάχες» τους …Οι αδίστακτοι «δικηγόροι» των εμπλεκο­μένων …Τα «παπαγα­λάκια», που από την εκπαίδευσή τους μαθαίνουν να «επιχειρημα­το­λογούν» επί πληρωμή για ό,τι βολεύει τους «πελάτες» τους και όχι για ό,τι είναι «αλήθεια» ή ό,τι πιστεύουν οι ίδιοι. Οι Εβραίοι τύπου Σόρος, Σάντερς, Τσόμσκι και Ντέρσοβιτς εκμεταλλεύονται την «υπερπαραγωγή» των δικών τους Κολεγίων σε άεργους και άνεργους «πολιτικούς» και «κοινωνικούς» «επιστήμονες», για να τους στρέψουν εναντίον τής χριστιανικής κοινωνίας …Μια «υπερπαραγωγή», την οποία θέλουν να τη μεγεθύνουν ακόμα πιο πολύ με φοιτητικά δάνεια και διαγραφές δανείων …«Υπερπαραγωγή» «επιστημόνων», τους οποίους θέλουν να βάλουν στη «δούλεψή» τους …«Επιστήμονες», οι οποίοι έχουν υψωμένη «σημαία ευκαιρίας» κι αναζητούν χρηματοδότες και ρόλο στην κοινωνία …Κομπλεξικά ανθρωπάκια, που χαίρονται όταν προσβάλουν την κοινωνία —και ειδικά όταν γι’ αυτό πληρώνονται— …Ανθρωπάκια, που θέλουν να «κοντύνουν» την κοινωνία, για να φαίνονται αυτοί «ψηλότεροι» …Άθεοι, άθρησκοι, άχρηστοι και άπληστοι …Όρθια ζώα —σαν την Αλεξάνδρια Κορτέζ—, που οι σπουδές τους στην πραγματική ζωή αρκούσαν μόνον για να γίνουν σερβιτόροι …και οι Σιωνιστές τούς έκαναν «αξιωματούχους» των κρατών, όπου επηρεάζουν τις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων …Αγράμματοι, ανιστόρητοι και άπληστοι «αριστεροί» Καρανίκες και Παππάδες —όπως τους γνωρίσαμε και στη δική μας πατρίδα—.

Αυτοί είναι που επιλέχθηκαν μέσα από τα Κολέγια των Εβραίων να μπουν επικεφαλής αυτής της ανθρωποκτόνας «εργολαβίας» …Τα παντελώς αγράμματα «παιδιά» των Κολεγίων των «θεωρητικών» υποτίθεται σπουδών …Τα «παιδιά» τού μαρξιστικού Κολούμπια …Τα «παιδιά» τής ναζιστικής «Σχολής τής Φρανκφούρτης» και του Μαρκούζε …Οι επί πληρωμή αγράμματοι κι ανιστόρητοι «αναθεωρητές» τής ιστορίας …Οι απάνθρωποι «αναμορφωτές» τής κοινωνίας. Αυτοί είναι που μετέτρεψαν σε κερδοφόρο για τους ίδιους «μαγαζί» την όποια «φοβία» υπάρχει ή την όποια «φοβία» δημιούργησαν οι ίδιοι στον κόσμο για να τον τρομοκρατούν. Αυτοί είναι που βάζουν αυθαίρετες «ετικέτες» στον κόσμο. Αυτοί είναι που επωφελούνται, «στοχοποιώντας» ΟΛΟΥΣ τους κοινωνικούς «εχθρούς», οι οποίοι κατά «σύμπτωση» είναι εχθροί ή ανταγωνιστές των Σιωνιστών Εβραίων. Αυτοί είναι που γίνονται πλούσιοι μέσω των ΜΚΟ τής «ευαισθησίας», κατηγορώντας κάποιους σαν «ισλαμοφοβικούς» …κάποιους άλλους σαν «ξενοφοβικούς» …ή κάποιους άλλους σαν «ομοφοβικούς» …Έτσι «βαπτίζουν» όσους υπερασπίζονται τη θρησκεία, την πατρίδα και την οικογένεια και τους οποίους αντιλαμβάνονται ως εχθρούς τους.

Όλοι οι εχθροί τους εμφανίζονται σαν «φοβικοί», γιατί με ψευδοεπιστημονικούς όρους —και στο όνομα μιας επίπλαστης κοινωνικής «ευαισθησίας»— διαμορφώνουν μια επιχειρηματολογία, η οποία «καταδικάζει» κάποιους ανθρώπους και τρομάζει πολύ περισσότερους. Αυτοί είναι που σκορπούν τον τρόμο στην κοινωνία. Αυτοί είναι που χρησιμοποιούν «ετικέτες», μιμούμενοι τους πονηρούς τού Μεσαίωνα, οι οποίοι φόρτωναν την «ετικέτα» τής «μάγισσας» σε όποιον ήθελαν να εξουδετερώσουν και να τον οδηγήσουν στην πυρά, εκμεταλλευόμενοι τις φοβίες των δεισιδαιμόνων. Αυτό είναι που κάνουν και σήμερα. Οι «μάγισσες» της εποχής μας είναι αυτοί, οι οποίοι αυθαίρετα χαρακτηρίζονται «φοβικοί» και τους οποίους οι πονηροί «καταγγέλλουν», για να πάνε οι υπόλοιποι είτε να τους «κάψουν» είτε να τους «λιθοβολήσουν», ώστε ν’ απαλλαγεί η κοινωνία από τον «κίνδυνο» που αντιπροσωπεύουν. Αυτοί είναι που επιχειρούν στο όνομα του πολιτισμού να μας οδηγήσουν σε έναν νέο «Μεσαίωνα», πολύ πιο επικίνδυνο και βάρβαρο από τον αυθεντικό.

Witch trials did not target the powerful, they were all about persecuting  the powerless | Milwaukee Independent Δεν υπάρχει δηλαδή τίποτε καινούργιο στην τακτική τους …Παλιές δοκιμασμένες τακτικές είναι αυτές …Δοκιμασμένες από την εποχή τής Βαβυλώνας και του Σάλεμ μέχρι την εποχή τής σύγχρονης Νέας Υόρκης. Άλλωστε οι ίδιοι είναι εκείνοι που τις ενεργοποιούν και τις στρέφουν εναντίον τής ανθρωπότητας. Αυτοί είναι οι Σιωνιστές, οι οποίοι βρήκαν τους αφελείς νεόκοπους της ιστορίας και τους έβαλαν στην «πρωτοπορία» αυτήν, η οποία «εφευρέθηκε» χιλιάδες χρόνια πριν. Αυτοί οι κολεγιόπαιδες των ψευδοεπιστημών —οι οποίοι στο σύνολό τους σπούδασαν με εβραϊκά δάνεια— είναι που τους ανατέθηκε επ’ αμοιβή από τους Εβραίους να «εκμεταλλευτούν» τα προβλήματα των ομοφυλοφίλων εις βάρος τού Χριστιανισμού. Στο «οπλοστάσιο» αυτών των «δικηγόρων» βρίσκονται όλα τα διεθνή ΜΜΕ που ελέγχουν οι Εβραίοι και τα οποία —«κατά σύμπτωση»— έχουν μόνιμα «στοχο­ποιημένους» εκείνους, τους οποίους περιγράψαμε ως εχθρούς τους.

Αυτό είναι το όλο «σκηνικό» που βλέπουμε σήμερα: …Με χρήματα των Εβραίων κάποιοι μαρξιστές «δικηγόροι» υπερασπίζονται τα συμφέροντα των ΛΟΑΤΚΙ …Των ΛΟΑΤΚΙ, οι οποίοι κατά βάση είναι ομοφυλόφιλοι και οι οποίοι πλαισιώνονται από κάποια «νούμερα» που θυμίζουν πιο πολύ τσίρκο παρά ανθρώπινες μειονότητες, οι οποίες αγωνίζονται για μια καλύτερη «μοίρα» στον «ήλιο» των ανθρώπων …Τσίρκο πληρωμένων ανθρώπων, οι οποίοι θέλουν απλά να ζήσουν πλούσια με μόνο «κεφάλαιο» την ιδιομορφία τους. Αυτοί οι μαρξιστές «δικηγόροι», όπως συμβαίνει πάντα, είναι οι «μετρ» των ανίερων συμμαχιών. Γι’ αυτόν τον λόγο οι «προστάτες» των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ, των παιδιών, των γυναικών και των μαύρων είναι φίλοι με όλα τα μουσουλμανικά καθεστώτα, τα οποία «σκεπάζουν» τις γυναίκες με μπούργκες και παντρεύουν τα παιδιά τους από τα οκτώ τους χρόνια ακόμα και με γέροντες! …Οι ίδιοι είναι που είναι θαυμαστές —όπως κι ο ανώμαλος Σβαμπ— τού κινεζικού καθεστώτος, το οποίο τους ομοφυλόφιλους, όταν δεν τους ευνουχίζει, τους στέλνει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης για «επιμόρφωση» …Αυτοί είναι οι «ειρηνόφιλοι» που πολεμάνε με πάθος την οπλοκατοχή και ταυτόχρονα είναι φανατικοί υποστηρικτές όλων εκείνων των πολεμοκάπηλων, οι οποίοι αυτήν τη στιγμή προκαλούν τον πόλεμο με την Ουκρανία…

15 of the best places in the world to celebrate Pride

…Αυτοί είναι που έχουν αναλάβει ως «αντιπρόσωποι» να διεξάγουν τον πόλεμο των Εβραίων κατά τού Χριστιανισμού. Για να καταφέρουν να επιτύχουν τον στόχο τους, χρησιμοποίησαν τους ομοφυλόφιλους και τις ιδιαιτερότητές τους. Η ομοφυλοφιλία τούς είναι χρήσιμη ως «μέσον», γιατί ΜΟΝΟΝ με αυτήν μπορούν να «τρυπήσουν» το σκληρό «περίβλημα» της ανθρώπινης οικογένειας …Το μονίμως σκληρό «περίβλημά» της —σε οποιαδήποτε θρησκεία κι αν η οικογένεια αυτή ανήκει— και η οποία είναι έτοιμη όχι μόνον να θυσιαστεί για τα παιδιά της, αλλά και να σκοτώσει για να τα προστατεύσει. Τα δικαιώματα των γυναικών ή των μαύρων τούς προσδίδουν «όγκο» στη διαχείριση της «μάχης» τους, αλλά δεν τους παρέχουν «διατρητική» ικανότητα. Γι’ αυτόν τον λόγο λέμε ότι «χρησιμοποίησαν την ομοφυλοφιλία» …Μόνον με αυτήν μπορούν να μπουν στην «αχαρτογράφητη» ζώνη τής ΚΑΘΕ οικογένειας!

Αυτό ήταν το ζητούμενο και γι’ αυτό η ομοφυλοφιλία ήταν ιδανική γι’ αυτούς ως επιλογή …Ήταν και είναι ιδανική, γιατί έτσι μας «πιάνουν» όλους …Μας αφορά ΟΛΟΥΣ ως ζήτημα, εφόσον όλοι μας —ως άνθρωποι— προερχόμαστε από οικογένειες …ΟΛΩΝ τα παιδιά ξεκινούν από «λευκό» χαρτί και σε κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις για το πώς θα πορευτούν στη ζωή τους. Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι μας είτε γυναίκες είτε μαύροι …μπορούμε όμως στην «ανώριμη» σεξουαλικά ζωή μας να είμαστε δυνάμει ομοφυλόφιλοι, είτε είμαστε άντρες είτε γυναίκες είτε άσπροι είτε μαύροι. Γι’ αυτό και άνοιξαν τη «βεντάλια» των ομοφυλοφίλων στην όποια σεξουαλική ιδιαιτερότητα μπορεί να χαρακτηρίζει κάποιον άνθρωπο, ώστε να τους «πιάσουν» και να τους συμπεριλάβουν ΟΛΟΥΣ. Γι’ αυτό δεν ονομάζεται «gay»-κίνημα, αλλά «LGBTQ» …Απλά το «gay» είναι η αιχμή τού δόρατός τους και η βασική τους «πλατφόρμα».

Όλα αυτά, όπως αντιλαμβανόμαστε, είναι προσχηματικά κι απλά αποκαλύπτουν τους στόχους τους. Δεν εξηγείται διαφορετικά το «ξαφνικό» τής κατάστασης …«Τώρα» κατάλαβαν ότι υπάρχουν «ιδιόμορφοι» σεξουαλικά άνθρωποι, οι οποίοι είναι αδικημένοι κι έσπευσαν να τους υπερασπιστούν; …Για αιώνες ζούσαν οι κοινωνίες με τους ομοφυλόφιλους στις τάξεις τους! Γιατί όμως ξαφνικά «τώρα» έγιναν αυτοί πρόβλημα, το οποίο πρέπει να επιλυθεί στη «ρίζα» του και άρα μέσα στα ίδια τα σχολεία και μάλιστα προ της σεξουαλικής ωρίμανσης του παιδιού; …Γιατί «τώρα» και όχι αιώνες πριν; Το ίδιο το σύστημα —ακόμα και στις πιο σκληρές του εκφάνσεις— «έτρεφε» μέσα στους μηχανισμούς του ομοφυλόφιλους. Τους πιο σκληρούς απ’ αυτούς τους μηχανισμούς επεδίωκε να τους στελεχώνει με ομοφυλόφιλους …Πανίσχυρους ομοφυλόφιλους, οι οποίοι, εάν ήθελαν, μπορούσαν ν’ αλλάξουν την «ατζέντα» των κοινωνιών τους.

Οι ευνούχοι που έμειναν στην Ιστορία - Newsbeast

Για ό,τι κατηγορούν σήμερα το σύστημα οι «δικηγόροι» των gay, υπήρχαν και έδρασαν στο παρελθόν, ως πρωταγωνιστές μέσα στις κοινωνίες, ομοφυλόφιλοι …Ομοφυλόφιλοι, υπεύθυνοι για τις πιο σκληρές ανθρώπινες αποφάσεις και πολιτικές …Ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι δέσποζαν στα «κονκλάβια», όπου παίρνονταν αποφάσεις για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ακόμα και οι διαβόητοι για τη σκληρότητά τους ευνούχοι, ως μια πολύ «πρώιμη» μορφή «τρανς», ήταν εκλεκτοί τού συστήματος …και με τεράστιες εξουσίες στα χέρια τους …Γιατί δεν έκαναν τις αλλαγές που τους επέτρεπε η ισχύς τους; …Μέχρι και αυτοκράτορες κάποιοι απ’ αυτούς έγιναν! …Γιατί δεν έκαναν τις αλλαγές αυτές, τις οποίες σήμερα κάποιοι επιθυμούν να επιτύχουν; Η «θυματοποίηση» των ομοφυλόφιλων, δηλαδή, δεν είναι και τόσο προφανής όσο θέλουν κάποιοι να την εμφανίζουν.

Διάσημοι πολιτικοί, λαοφιλείς αρχιερείς και πανίσχυροι επιχειρηματίες υπήρξαν ομοφυλόφιλοι και ΔΕΝ θεώρησαν ποτέ ότι υπήρχε ανάγκη να «προστατεύσουν» το «είδος» τους, αισθανόμενοι απειλή …ΔΕΝ αισθάνθηκαν ποτέ την ανάγκη να συνθέσουν μειονότητα αποκλειστικά επάνω στη βάση τής ιδιαιτερότητάς τους. Γνώριζαν τόσο την κοινωνία όσο και τη σχέση τη δική τους και της ιδιομορφίας τους μ’ αυτήν …ΔΕΝ πολεμούσαν να επιβάλουν το αφύσικο σε μια κοινωνία, της οποίας τα μέλη είχαν πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά …Ακόμα κι αν αισθάνονταν «κουτσοί», ΔΕΝ προσπάθησαν να επιβάλουν στην κοινωνία τη γενική «αναπηρία», για να την ευθυγραμμίσουν με τη δική τους «ιδιομορφία». Κατανοούσαν πάνω απ’ όλα ότι οι ίδιοι ήταν «διαφορετικοί» και ότι η κοινωνία ήταν φυσικό να βλέπει εχθρικά τη «διαφορετικότητα», όπως συμβαίνει πάντα στη φύση …Όπως συμβαίνει σε όλα τα αγελαία είδη, τα οποία έχουν ενστικτώδεις άμυνες για τη συλλογική τους άμυνα στον αγώνα για την επιβίωση.

Η ομοφυλοφιλία είναι μια τέτοια ΑΝΩΜΑΛΙΑ και, όπου αυτή υπάρχει, υπάρχουν και ΑΝΩΜΑΛΟΙ …Οι ομοφυλόφιλοι, όμως, ΔΕΝ είναι οι ανώμαλοι αυτοί, τους οποίους αναζητούμε …Αυτοί είναι άνθρωποι, που —όπως είπαμε— έχουν μια συγκεκριμένη «ιδιορρυθμία» και οι οποίοι απλά, ως σύνολο, συνθέτουν μια κοινωνική ανωμαλία, η οποία όμως εδώ και χιλιετίες είναι διαχειρίσιμη! …ΑΝΩΜΑΛΟΙ είναι ΜΟΝΟΝ αυτοί, οι οποίοι ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ την ΑΝΩΜΑΛΙΑ και η ΥΠΑΡΞΗ τους είναι συνδεδεμένη μ’ αυτήν …ΑΝΩΜΑΛΟΙ είναι αυτοί, οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλουν στην κοινωνία την ΑΝΩΜΑΛΙΑ αυτήν σαν φυσιολογική, για να συνεχίσουν κι αυτοί να υπάρχουν! …ΑΝΩΜΑΛΟΙ είναι αυτοί —είτε ομοφυλόφιλοι είτε στρέιτ—, οι οποίοι θέλουν ν’ αλλάξουν τη φυσιολογική λειτουργία τής κοινωνίας, προσαρμόζοντας επάνω της μία ΑΝΩΜΑΛΙΑ …Προσαρμόζοντας επάνω στο υγιές «κορμί» της μια ανώμαλη «καμπούρα» …Είναι αυτοί, οι οποίοι, στα δύο φύλα που υπάρχουν για ΟΛΑ τα θηλαστικά τής φύσης, προσπαθούν να προσθέσουν κι ένα «τρίτο»! …και ίσως κι ένα «τέταρτο»!…

…Είναι αυτοί, οι οποίοι με ρατσιστική υστερία καταγγέλλουν τον ομοφοβικό ρατσισμό …Είναι αυτοί, οι οποίοι παραβιάζουν κάθε επιστημονική δεοντολογία, για να μπορέσουν —με άλλοθι τον ανθρωπισμό— να την «εργαλειοποιήσουν» εις βάρος των ανθρώπων …Είναι αυτοί, οι οποίοι τη δήθεν «ευαισθησία» την κάνουν μέρος τής επιστήμης τής βιολογίας, προσπαθώντας ν’ αποδείξουν ότι υπάρχει «τρίτο» φύλο …Είναι αυτοί, οι οποίοι τον νομικό όρο τής «ισότητας» μεταξύ των δύο φύλων τον «μεταφράζουν» σε δυνατότητα των ανδρών να τεκνοποιούν …Είναι αυτοί, οι οποίοι αμφισβητούν τον καθοριστικό και διακριτό ρόλο των γονέων και είναι υπέρ των υιοθεσιών παιδιών από ανθρώπους τού ιδίου φύλου κλπ. …Είναι οι δήθεν «επιστήμονες», οι οποίοι, για ν’ αποδείξουν την πολιτική τους άποψη, «παραβιάζουν» την ίδια την έννοια της επιστήμης. ΑΥΤΟΙ είναι οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ και σ’ ΑΥΤΟΥΣ πρέπει να εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας, γιατί …δεν το κάνουν «τζάμπα» …Τα «αφεντικά» αυτού του Κόσμου ποντάρουν σ’ αυτούς τους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ και με αυτούς προσπαθούν να αλώσουν την ανθρώπινη κοινωνία!

Trans Swimmer Lia Thomas Addresses Debate About Her Competing - E! Online -  CA

ΑΝΩΜΑΛΗ είναι εκείνη η Αμερικανίδα ανώτατη δικαστικός, η οποία διεκδικεί θέση στο Ανώτατο Δικαστήριο, αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει την έννοια του γυναικείου φύλου. ΑΝΩΜΑΛΟΣ είναι ο εθελοντής εκείνος, ο οποίος θέλει να δοκιμάσει να μείνει «έγκυος». ΑΝΩΜΑΛΟΣ είναι ο διευθυντής ενός σχολείου, ο οποίος επιτρέπει σε μια «drag-queen» να μπαίνει στην αίθουσα διδασκαλίας και να «χαϊδολογεί» τους μαθητές του. ΑΝΩΜΑΛΟΣ είναι ο κολυμβητής εκείνος, ο οποίος βάζει ένα γυναικείο μαγιό και θέλει ν’ αγωνιστεί σε γυναικείους αγώνες. ΑΝΩΜΑΛΟΣ είναι ο «επιστήμονας» εκείνος, ο οποίος θεωρεί ότι τα παιδιά πρέπει να μπορούν ν’ αποφασίζουν μόνα τους για το φύλο τους σε ηλικία που δεν είναι ώριμα —είτε ψυχικά είτε σωματικά—. ΑΝΩΜΑΛΟΣ είναι ο γιατρός εκείνος, ο οποίος θα κάνει μια —ανώφελη ιατρικά— χειρουργική επέμβαση σε ένα αφελές παιδί, γνωρίζοντας ότι του προκαλεί μόνιμη αναπηρία σε σχέση με το φύλο του. ΑΝΩΜΑΛΟΣ είναι ο Μπάιντεν, ο οποίος κατηγορεί τους νομικούς αυτούς, οι οποίοι προσπαθούν να εμποδίσουν τους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ γιατρούς να «σακατέψουν» τα παιδιά στην πιο τρυφερή τους ηλικία.

Αυτό είναι που έχει αλλάξει τώρα …Τώρα είναι που εμφανίστηκαν ΟΛΟΙ οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ …και αυτοί ΔΕΝ είναι οι ομοφυλόφιλοιΕίναι οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ, που πληρώ­θηκαν από κάποιους, για να κάνουν ζημιά στην κοινωνία, επιχειρώντας να την «παραμορφώσουν» …Είναι οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ, που, χρησιμο­ποιώντας την «ευαισθησία» επάνω σε θέματα ανθρωπίνων συμπεριφορών, προ­σπα­θούν να «αλώσουν» την κοινωνία …Είναι οι πρόστυχοι των ομοφυλο­φίλων, οι οποίοι αποφά­σισαν να μετατρέψουν την ιδιομορφία τους σε βιοποριστικό μέσο …Είναι οι πληρωμένοι χαφιέδες τής εξουσίας, οι οποίοι προσπαθούν να υποτάξουν την κοινωνία στα αφεντικά τους. Σε αυτούς είναι χρήσιμη η ομοφυλοφιλία σαν «Δούρειος Ίππος», προκειμένου να αλώσουν τον Χριστιανισμό.

Αυτοί είναι που έχουν αλλάξει κοινωνικές και ατομικές συμπεριφορές χιλιάδων χρόνων. Το πρόβλημα, όπως αντιλαμβανόμαστε, ΔΕΝ είναι η ομοφυλοφιλία! Η ομοφυλοφιλία ΔΕΝ είναι ένα νέο φαινόμενο! …Πάντα υπήρχε και θα συνεχίσει να υπάρχει! …Έτσι «βάδιζε» επί χιλιετίες η κοινωνία και δεν θα αλλάξει «συνήθειες» και στο μέλλον, επειδή κάποιοι αγράμματοι Κολεγιόπαιδες «ανακάλυψαν» το φεγγάρι! …Πάντα υπήρχε μια άδικη συμπεριφορά απέναντί τους και δύσκολα αυτή θα εξαλειφθεί πλήρως ό,τι κι αν κάνουμε! Έτσι όμως συνέβαινε πάντα, γιατί έτσι αντιδρά ενστικτωδώς το ανθρώπινο είδος σε ΟΛΕΣ τις «διαφορετικότητες» και όχι μόνον απέναντι στην ομοφυλοφιλία. Το είδαμε να εκδηλώνεται πρόσφατα ως φαινόμενο απέναντι σ’ αυτούς που δεν φορούσαν μάσκες ή ήταν ανεμβολίαστοι στην εποχή τής Πανδημίας. Αυτό, όμως, δεν ήταν και τόσο σοβαρό πρόβλημα. Σε κατά κανόνα άδικες κοινωνίες υπήρχε και μία ακόμη επιπλέον αδικία, χωρίς όμως αυτό να καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την κοινωνική λειτουργία. Μια κοινωνία, η οποία ήταν άδικη απέναντι στους φτωχούς, τους ανάπηρους, τους τρελούς, τους ανεμβολίαστους ή τους άσχημους, ήταν τέτοια απέναντι καί στους ομοφυλόφιλους.

Όμως, η αδικία αυτή δεν ήταν ικανή από μόνη της ν’ αποτελεί στόχο αλλαγής τού συνόλου τής κοσμοθεώρησης της κοινωνίας. Ποτέ οι ομοφυλόφιλοι δεν «συνασπίστηκαν» μεταξύ τους, ώστε να δράσουν ως «μειονότητα» και να διεκδικήσουν συλλογικά δικαιώματα …Το αντίθετο μάλιστα βλέπαμε να συμβαίνει τις περισσότερες φορές …Πολλές φορές οι μεγαλύτεροι διώκτες τής ομοφυλοφιλίας ήταν οι ίδιοι τους ομοφυλόφιλοι —για να θυμηθούμε και τον ιδρυτή τού FBI Χούβερ, ο οποίος το πρωί κυνηγούσε τους ομοφυλόφιλους και το βράδυ συστηνόταν σαν Μαίρη στους εραστές του—. Εδώ δεν υπάρχει κάποια αντίφαση ή κάποιο ανεξήγητο παράδοξο …Είναι γνωστός ο «έρωτας» των ομοφυλοφίλων με την εξουσία, η οποία τούς «λύνει» πολλά από τα προβλήματά τους …Που τους διευκολύνει σε πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Did J. Edgar Hoover Really Wear Dresses? | History News Network

Όλοι αυτοί οι ισχυροί παράγοντες της εξουσίας ήταν πάνω απ’ όλα άνθρωποι και σκέφτονταν ως άνθρωποι. Ήταν «ερωτευμένοι» πρωτίστως με την εξουσία και δευτερευόντως με τους εφήμερους εραστές τους. Ήταν ανηλεείς διώκτες τής «κραυγαλέας» ομοφυλοφιλίας, γιατί «απειλούσε» την «ερωμένη» τους —την εξουσία—. Ήταν διώκτες ενός φαινομένου, το οποίο, εάν αφηνόταν να υποσκάπτει τα λεγόμενα «ήθη και έθιμα», θα «χαλάρωνε» το σύστημα εξουσίας και θα το οδηγούσε σε εκφυλιστικά φαινόμενα …και αυτό απειλούσε εκείνους, οι οποίοι ασκούσαν σκληρή εξουσία, εξαιτίας ενός επίσης σκληρού συστήματος. Ήταν ομοφυλόφιλοι, που κινούνταν στα ανώτατα στρώματα της κοινωνίας και της εξουσίας και δεν ήταν ξεβράκωτα «νούμερα», που έκαναν παρελάσεις «υπερηφάνειας». Ανάμεσά τους ήταν και ομοφυλόφιλοι με τεράστιο πνευματικό έργο και τεράστιες καριέρες και όχι «τσιρκολελέτες», που κάνουν ημίγυμνοι παρελάσεις για να «ξερνάει» ο κόσμος με το τριχωτό τους «κάλλος» …Τεράστιοι «Καβάφηδες», οι οποίοι αγάπησαν τον κόσμο με όλα τα «στραβά» του και όχι υστερικές «αδερφές», που μισούν όλο τον κόσμο και θέλουν να τον προκαλούν …και που μπορεί να μην είναι καν ομοφυλόφιλοι! Όλοι αυτοί οι σημαντικοί άνθρωποι ήταν ομοφυλόφιλοι και όχι ΑΝΩΜΑΛΟΙ !!!

Αυτό είναι που πλέον έχει αλλάξει …Έχει αλλάξει, γιατί κάποιοι ισχυροί τού συστήματος είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ και όχι απαραίτητα ομοφυλόφιλοι. Κάποιοι ισχυροί τού συστήματος επενδύουν στους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, για ν’ αυξήσουν τη δύναμή τους …Τους «παράγουν» οι ίδιοι με τεράστιες «επενδύσεις», για να εξυπηρετηθούν στη συνέχεια από αυτούς. Στην πραγματικότητα αυτοί οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ είναι που δυσφημούν τους ομοφυλόφιλους και όχι οι «ομοφοβικοί». Οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ είναι εκείνοι που έχουν «ατζέντα», η οποία θίγει τους ανθρώπους στο σύνολό τους και άρα θίγει ΚΑΙ τους ομοφυλόφιλους. Οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ είναι αυτοί, οι οποίοι στοχεύουν στη διάλυση των οικογενειών και οι ομοφυλόφιλοι ανήκουν και οι ίδιοι σε οικογένειες …Οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ είναι οι κοινωνικοί εγκληματίες! …Εγκληματίες, που, λαμβάνοντας χρηματοδότηση από τους Εβραίους, προσπαθούν να επιβάλουν την ΑΝΩΜΑΛΙΑ στην κοινωνία, προκειμένου αυτή να καταρρεύσει και να παραδοθεί ως «σάπιο» φρούτο στις ορέξεις των επίδοξων κατακτητών της. Αυτών των ΑΝΩΜΑΛΩΝ έγινε στόχος η χριστιανική οικογένεια.

Brighton Pride: Thousands flock to city for parade and music - BBC News Για να καταφέρουν να κάνουν ζημιά σε μια οικογένεια —και αυτή να είναι μόνιμη—, θα πρέπει —όπως είπαμε— να «χτυπήσουν» τα παιδιά της. Για να το κάνουν αυτό οργανωμένα εις βάρος όλων των οικογενειών μιας κοινωνίας, θα πρέπει να μπουν πάση θυσία στα σχολεία …Στα σχολεία, όπου η κάθε οικογένεια «εμπιστεύεται» τα παιδιά της στο σύστημα για την κοινωνικοποίησή τους με βάση τις αρχές τής θρησκείας της και εκείνες της εθνικής της ταυτότητας. Εκεί είναι που προσπαθούν οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ να προκαλέσουν δυσλειτουργία. Προσπαθούν να μπουν σε μια ηλικιακή «ζώνη», η οποία σχετίζεται με επιλογές ανθρώπων που γεννιούνται με «λευκό» σεξουαλικό «μητρώο» και πρέπει σε αυτό το κρίσιμο μεσοδιάστημα της «ωρίμανσής» τους να πάρουν αποφάσεις, οι οποίες θα καθορίζουν ολόκληρες τις ζωές τους.

Περί αυτού πρόκειται …Περί «ωρίμανσης»! …και η «ωρίμανση» απαιτεί σεβασμό και υπομονή! Ο κάθε άνθρωπος γεννιέται με ένα φύλο. Όταν όμως αυτός είναι παιδί, αυτό το φύλο δεν είναι ενεργοποιημένο σεξουαλικά. Το παιδί έχει φύλο, αλλά είναι σεξουαλικά ουδέτερο …Είναι σαν μια τραπεζική κάρτα, η οποία ναι μεν είναι υπαρκτή κι ανήκει στον κάτοχό της, αλλά δεν έχει καμία λειτουργική αξία, γιατί απλούστατα δεν έχει «ενεργοποιηθεί» από την τράπεζα. Ο κάτοχός της είναι υποχρεωμένος να περιμένει, εφόσον δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο. Κάπως έτσι είναι και τα παιδιά στην ηλικία που βρίσκονται …και πρέπει σε αυτόν τον τομέα να «περιμένουν»! Έτσι «αποφάσισε» η φύση και αυτό δεν αλλάζει! …«Όργανα» έχουν από τη γέννησή τους, αλλά όχι «σπέρμα»! …Φύλο έχουν, αλλά όχι σεξουαλικότητα! Αυτά θα τα αποκτήσουν όταν έρθει η ώρα τους. Αυτά τα ανώριμα παιδιά είναι που στοχεύουν οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ. Επιλέγουν ν’ αφήνουν αυτά τα παιδιά αμόρφωτα, για να τα παρασύρουν σε θέματα τα οποία πρακτικά δεν τα αφορούν. Την ώρα που θα έπρεπε να μαθαίνουν τη γλώσσα τους, αριθμητική ή γεωγραφία, τα βάζουν να κάνουν «ομφαλοσκόπηση» —για να μην πούμε τίποτε άλλο—.

GRANT FROST: Transgender teacher fracas turns schools into social-debate  flashpoint | SaltWire

Όλα αυτά είναι προσχηματικά, γιατί με τον τρόπο αυτόν προσπαθούν να επιβάλουν την ατζέντα τους εκεί όπου το ανθρώπινο ον είναι αδύναμο και άρα στην παιδική του ηλικία. ΑΥΤΩΝ των ΑΝΩΜΑΛΩΝ στόχος έγιναν τα σχολεία των Χριστιανών! Στόχος τους είναι να «φυτέψουν» την αμφιβολία και τη σύγχυση στα παιδιά και τελικά να προκαλέσουν τη σύγκρουση μεταξύ αυτών και των γονέων τους. Θα ανοίξουν στα σχολεία μια «συζήτηση», η οποία δεν αφορά τα παιδιά και θα ζητήσουν τη «γνώμη» τους, η οποία δεν έχει καμία αξία …Δεν έχει αξία, όπως δεν έχει αξία το εάν θέλουν ή δεν θέλουν να πάνε στον γιατρό ή εάν θέλουν ή δεν θέλουν να σταματήσουν να παίζουν, για να πάνε να κοιμηθούν στην ώρα που οι γονείς θ’ αποφασίσουν. Γιατί οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ τούς ζητάνε τη «γνώμη» τους; …Γιατί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την άγνοια και την αφέλεια των παιδιών και με «καρότο» τα δήθεν «δικαιώματά» τους, να τα στρέψουν εναντίον των γονέων τους …Να το κάνουν αυτό οργανωμένα …κι αυτό γίνεται μέσα από τα σχολεία. Εύκολο είναι να «τρυπώσεις» στα σχολεία, εάν κάποιοι σου το επιτρέψουν. Απλά μέχρι τώρα τα χριστιανικά σχολεία ήταν «θωρακισμένα» και δεν άφηναν τους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ να μπαίνουν σ’ αυτά, ενώ τώρα αυτό έχει αλλάξει …Τραγικό! Μια άκακη γάτα θα σου βγάλει τα μάτια, εάν επιχειρήσεις να βάλεις το χέρι σου στη φωλιά όπου βρίσκονται τα γατιά της και οι άνθρωποι άφησαν τους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ να μπουν στα σχολεία, όπου βρίσκονται οι θησαυροί τους!

Αυτό είναι το νέο στοιχείο τής εποχής και είναι αποτέλεσμα των επιλογών εκείνων, οι οποίοι σήμερα κυβερνάνε τον κόσμο και είναι οι μαρξιστικές «μαριονέτες» των Σιωνιστών. Μέχρι τώρα δεν άφηναν οι γονείς να πλησιάσεις τα παιδιά τους, γιατί γνώριζαν τον κίνδυνο …Γνώριζαν ότι, εάν για τον οποιονδήποτε λόγο κατάφερνες και διείσδυες μέσα στα σχολεία, ήταν εύκολο να τα «χαλάσεις» τα παιδιά. Τα παιδιά «κολακεύονται» όταν κάποιοι ενήλικοι ασχολούνται μ’ αυτά και τα «δικαιώνουν» στις δικές τους «κόντρες» με τους γονείς τους ή τους συμμαθητές τους …Αφελή ανθρώπινα «κουτάβια» είναι! …«Κουτάβια», που όλα τα βλέπουν σαν παιχνίδι …«Κουτάβια», που, όπως όλα τα κουτάβια τής φύσης, μιμούνται κινήσεις, των οποίων το νόημα δεν γνωρίζουν …«Κουτάβια», που, ενστικτωδώς, εκτελούν πολεμικές, γονικές ή ερωτικές «χορογραφίες», χωρίς ακριβώς να γνωρίζουν το νόημά τους …Θηλυκά «κουτάβια», που παριστάνουν τις μητέρες και «θηλάζουν» τις κούκλες τους …Αρσενικά «κουτάβια», που κάνουν πως «πολεμάνε» μεταξύ τους …«Κουτάβια», που ενστικτωδώς μιμούνται σεξουαλικές πράξεις, γιατί η φύση τα προετοιμάζει για το μέλλον …Τα «προπονεί» για τον μεγάλο ρόλο τής ζωής τους. Αυτό είναι που γίνεται με όλα τα θηλαστικά στη φύση και το ίδιο ισχύει και για τον άνθρωπο.

5 Common Puppy Playing Behavior - Petland Florida

Αυτήν την απόλυτα φυσική λειτουργία τής «ωρίμανσης» είναι που εκμεταλλεύονται ή προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ. Τα βρώμικα μυαλά των ΑΝΩΜΑΛΩΝ δίνουν «περιεχόμενο» σε «παντομίμες» κενές περιεχομένου. Οι βρωμερές φαντασιώσεις των ΑΝΩΜΑΛΩΝ «δημιουργούν» όντα, τα οποία δεν υπάρχουν στη φύση …«Δημιουργούν» ενήλικους και ώριμους σεξουαλικά ανθρώπους με σώματα παιδιών. Τα παιδιά μπορούν να παρασυρθούν εύκολα απ’ αυτούς, γιατί νομίζουν ότι όλοι αυτοί οι σεξουαλικοί ρόλοι είναι μέρος ενός «παιχνιδιού» …Ενός «παιχνιδιού», το οποίο μπορούν με ασφάλεια να «παίξουν», γιατί απλούστατα κάποιοι ενήλικες τα ενθαρρύνουν να το κάνουν. Κάποιοι, τους οποίους οι γονείς τους προφανώς εμπιστεύονται και τους αφήνουν να τα πλησιάσουν μέσα στα σχολεία τους. Μετά από αυτήν την «παρανόηση» τω παιδιών, όλα είναι «εύκολα» για τους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ !!!

How to Explain Pride Month to Your Child Τα παιδιά εύκολα εντυπωσιά­ζονται από έντονα χρώματα και «παρελά­σεις» …Από «χειροκρο­τήματα», «αγκαλιές» και «φιλιά» …Στα παιδιά στόχευαν αυτοί, οι οποίοι επινόησαν τη χρωματική πανδαι­σία τού «ουράνιου τόξου» …Του «χαρούμενου» συμβόλου μιας καθόλου χαρούμενης «συμ­μορίας». Από εκεί και πέρα —στα πλαίσια της «παράστασης»— αυτά τα ευκολόπιστα παιδιά εύκολα θα φορέσουν τα τακούνια των μανάδων τους …Θα τα φορέσουν όχι επειδή είναι σεξουαλικώς ενεργά, αλλά γιατί κάποιοι τους υποσχέθηκαν ότι, εάν το κάνουν αυτό, θα «μεγαλώσουν» πιο γρήγορα και θα τους «θαυμάζουν» όλοι οι υπόλοιποι —και βέβαια θα τους «ζηλεύουν» και οι συμμαθητές τους—. Όπως, όταν κάνουν ποδήλατο χωρίς «χέρια», αγνοούν τον κίνδυνο να πέσουν και να τσακιστούν …και θεωρούν ότι κάποιοι τους μαλώνουν, είτε επειδή είναι άδικοι είτε επειδή τους ζηλεύουν, έτσι νομίζουν ότι συμβαίνει και με τα σεξουαλικά «παιχνίδια» των μεγάλων.

Είναι δυνατόν σε αυτό το παιδί να του δώσεις εξουσία να αυτοακρωτηριαστεί, γιατί κάποιοι το έντυσαν κορίτσι και του είπαν ότι του «πηγαίνει»; Είναι δυνατόν να δώσεις σε κάποιον την εξουσία να αφαιρέσει από επάνω του ένα «όργανο», του οποίου τη χρησιμότητα κι αξία στη ζωή του —λόγω ηλικίας— δεν την έχει κατανοήσει ακόμα; Ενήλικοι άνθρωποι με ψυχολογική υποστήριξη, διαπιστωμένη σεξουαλική ανικανότητα και άπειρα ψυχολογικά προβλήματα, δεν είναι σε θέση να πάρουν τέτοιου είδους και βαρύτητας αποφάσεις …θα δώσεις σε ανήλικο παιδί εξουσία επάνω στο σώμα του; …Ανώριμο είναι το παιδί κι ως εκ τούτου ανεύθυνο! …Τόσο ανεύθυνο, που ο νόμος δεν του επιτρέπει ούτε καν να βγει στο δρόμο ν’ αγοράσει τσιγάρα ή αλκοόλ!…

…Είναι δυνατόν το παιδί αυτό να το αφήσεις ν’ αποφασίσει μόνο του για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, το οποίο μπορεί να καταστρέψει όλη του τη ζωή!; …Θα το αφήσεις να πάρει μια απόφαση, η οποία δεν «ανακαλείται» με κανέναν τρόπο!; Αυτό είναι αδύνατον και γι’ αυτό τα παιδιά έχουν κηδεμόνες! …Έχουν κηδεμόνες, οι οποίοι αποφασίζουν γι’ αυτά, χωρίς καν να χρειάζεται να τα ρωτήσουν! Οι κηδεμόνες έχουν την κρίση αλλά και τη γνώση και ως γονείς έχουν και την αγάπη για ν’ αποφασίσουν το καλύτερο για το παιδί τους! Τα παιδιά, ακόμα και στο επίπεδο του νόμου, αντιμετωπίζονται —λόγω ηλικίας— ως έχοντα μειωμένη κρίση και γνώση και πρέπει να προστατεύονται ακόμα κι αν τα ίδια δεν καταλαβαίνουν την ανάγκη αυτήν.

How Things Work: The Science Behind Making Joe Biden Look Alive –  6PARK.NEWS/DELAWARE

Αυτά τα παιδιά έχουν μπει στο «στόχαστρο» των ΑΝΩΜΑΛΩΝ και γι’ αυτό σήμερα η μεγάλη μάχη τής κοινωνίας γίνεται μπροστά στις «πόρτες» των σχολείων …Εκεί βρίσκεται το μεγάλο πολεμικό «μέτωπο» της κοινωνίας …Εκεί βρίσκονται οι «Θερμοπύλες», οι οποίες δεν πρέπει για κανέναν λόγο να «πέσουν»! Εάν αυτές «πέσουν», θα «πέσει» ολόκληρη η κοινωνία! Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να ψαρεύεις ανθρώπινους «φελλούς» στα σχολεία …Με την «απόχη» τούς μαζεύεις! …Ειδικά εάν προέρχονται από οικογένειες διαλυμένες, χωρίς καμία άμυνα. Από αυτούς τους «φελλούς» θα δημιουργήσουν τους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ του μέλλοντος …ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, οι οποίοι θα δημιουργούνται συστηματικά και σε καλή αναλογία σε σχέση με τους φυσιολογικούς ανθρώπους των δύο φύλων. Εάν το καταφέρουν αυτό, η ΑΝΩΜΑΛΙΑ θα πάψει να είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, το οποίο θα αφορά κάποιες ασήμαντες κι εύκολα ελεγχόμενες μειοψηφίες και θα γίνει εγγενής ΑΝΩΜΑΛΙΑ τής χριστιανικής κοινωνίας.

Εδώ δεν μιλάμε για ομοφυλόφιλους …Μιλάμε για «σακάτηδες». Εδώ δεν μιλάμε για ανθρώπους, οι οποίοι έχουν κάποιες συναισθηματικές ή ψυχολογικές ιδιαιτερότητες, όπως είναι οι ομοφυλόφιλοι …Εδώ μιλάμε για σωματικές επίκτητες ιδιαιτερότητες …Μόνιμες διαφορές επιπέδου φύλου …Εδώ μιλάμε για ένα τεχνητό ανθρώπινο «είδος» …Μιλάμε για ανδρικά σώματα με ανδρικό μυαλό και ψυχή, χωρίς ανδρικά γεννητικά όργανα …Μιλάμε για ένα «τρίτο» άφυλο φύλο …Μιλάμε για «ανάπηρους», οι οποίοι προκάλεσαν μόνοι τους την αναπηρία τους σε μια ηλικία που δεν είχαν την κατάλληλη γνώση και κρίση …Μιλάμε για ανθρώπους σε απόγνωση, οι οποίοι μόνον σε έναν τεχνητό κόσμο μπορούν να ελπίζουν ότι θα βρουν «λύτρωση» …Μιλάμε για ένα τρίτο «φύλο», το οποίο θα διαφέρει ΑΠΟΛΥΤΑ από τα δύο φυσιολογικά. Αυτοί θα είναι οι γενίτσαροι «ευνούχοι» τού Χριστιανισμού …Τα πιστά «σκυλιά» τους, εφόσον μόνο με τη βοήθειά τους θα μπορούν να «ζήσουν» μέσα στην κοινωνία.

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για «Θερμοπύλες». Εάν μπορέσουν οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ ν’ αναπαράγονται με ανάλογους ρυθμούς με τους φυσιολογικούς ανθρώπους, η κοινωνία «έπεσε». Προφανώς δεν τους αρκεί η «παραγωγή» των Κολεγίων κι αποφάσισαν να την αυξήσουν, ξεκινώντας ακόμα πιο «νωρίς» τη διαδικασία τού «παιδομαζώματος» …Ξεκινώντας την από τα σχολεία. Εάν «πέσουν» τα σχολεία στα χέρια τους, είναι θέμα χρόνου να χάσει την άμυνά της η κοινωνία και να καταρρεύσει. Σε αυτήν την άμυνα μπαίνουμε κι εμείς να συμμετάσχουμε. Απέναντι λοιπόν σ’ αυτούς που βάζουν «ετικέτες» για να διασπάσουν την άμυνα της κοινωνίας, εμείς παίρνουμε μόνοι μας τη δική μας «ετικέτα» για τον ακριβώς αντίθετο λόγο …Είμαστε «ΑΝΩΜΑΛΟφοβικοί», γιατί απλούστατα είμαστε άνθρωποι! …Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είναι «ανωμαλοφοβικοί», είτε είναι στρέιτ είτε ομοφυλόφιλοι, γιατί όλοι ζούμε σ’ αυτόν τον κόσμο και όλοι κινδυνεύουμε από την «κατάρρευσή» του …Όλοι οι άνθρωποι που ΔΕΝ είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ …γιατί η ΑΝΩΜΑΛΙΑ θα μας καταστρέψει …Δεν θα πάει καθόλου «μακριά» η κοινωνία μας, εάν πέσουν τα «τείχη» της …και αυτό είναι πρόβλημα ΟΛΩΝ των ανθρώπων!

Αυτό το οποίο λέμε δεν είναι ούτε εύκολο ούτε απλό στην αντιμετώπισή του. Αυτή η μάχη είναι πραγματική και θα «πέσουν» κορμιά μέχρι την ολοκλήρωσή της. Γύρω από τα χριστιανικά σχολεία έχουν μαζευτεί όλες οι «σκοτεινές» δυνάμεις τού Κόσμου. Πραγματικές δυνάμεις! …Οι ίδιες αυτές δυνάμεις, οι οποίες προκαλούν πραγματικούς πολέμους …Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Αμερικής και οι ίδιοι συνεργάτες του, οι οποίοι παίρνουν αποφάσεις για τεράστιες ανθρωποθυσίες. Περί αυτού πρόκειται! Βλέποντας τα συμβαίνοντα στην «πρωτεύουσα» δύναμη του Χριστιανικού Κόσμου —που είναι οι ΗΠΑ— καταλαβαίνουμε τι προσπαθούν —με μυστικές οδηγίες— να επιβάλουν στα πιο αδύναμα κράτη. Οι γονείς αφέθηκαν αβοήθητοι απέναντι στους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ. Το σύστημα εξουσίας όχι μόνον δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να τους βοηθήσει, αλλά τους πολεμάει κιόλας.

Δια στόματος «Πλανητάρχη» μάθαμε ότι υπάρχουν «διεμφυλικά» παιδιά, τα οποία πρέπει να αφεθούν ελεύθερα να κάνουν τις όποιες «διορθωτικές» χειρουργικές επεμβάσεις επιθυμούν. Ένας ετοιμοθάνατος διεφθαρμένος γέρος «μάλωσε» τους επιστήμονες και τους γονείς, για τα «δικαιώματα» των δικών τους παιδιών. Από τον —ύποπτο για παιδεραστία— πατέρα τού ναρκομανούς και διεφθαρμένου «πορνοβοσκού» Χάντερ μάθαμε ότι όλοι αυτοί οι λευκοί γονείς, οι οποίοι αρνούνται να επιτρέψουν στους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ να βάλουν «χέρι» στα παιδιά τους, είναι «τρομοκράτες»! …Είναι MAGA-«τρομοκράτες»! …Είναι εκφραστές τής «Λευκής Υπεροχής» και άρα ναζιστές! …Είναι οπαδοί τής οπλοκατοχής! …Είναι κατά τής «προόδου»! …Είναι κατά τού πολέμου τού νατοϊκού «φωτός» εναντίον τής Ρωσίας! …Είναι «ρατσιστές» και άρα αντισημίτες!…

…Αυτοί οι γονείς, οι οποίοι θυσιάζονται για τα παιδιά τους, είναι ο νέος εσωτερικός «εχθρός» των ΗΠΑ …Οι νέες «μάγισσες», που πρέπει να πεταχτούν στην «πυρά». Οι γονείς, δηλαδή, οι οποίοι δεν επιτρέπουν στους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ να έρχονται σε επαφή με τα παιδιά τους, είναι ο Μεγαλύτερος Εχθρός τής Μεγαλύτερης Χριστιανικής Δύναμης στον Κόσμο. Δεν είναι εχθρός, για παράδειγμα, ο Εβραίος Ζούγκεμπεργκ, ο οποίος, μέσω Ίνσταγκραμ, αποφάσισε ότι πρέπει να διατεθεί στον κόσμο παιδική πορνογραφία …Ο Εβραίος, ο οποίος αποφάσισε να «χαλαρώσουν» κι άλλο οι αντιστάσεις τής χριστιανικής αμερικανικής κοινωνίας …Να πιάσει αυτή «πάτο» με την εμπορευματοποίηση των παιδιών της …Της γενιάς των πλέον αγράμματων παιδιών της —όπως πρόσφατες μελέτες απέδειξαν— …Των παιδιών που δεν ξέρουν τίποτε απολύτως σ’ ό,τι αφορά τα μαθήματά τους, αλλά που όμως γνωρίζουν τα πάντα για τις επιλογές στις χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου …Της γενιάς που, όταν έπρεπε να μάθει πολλαπλασιασμό και διαίρεση, μάθαινε για το ντεκαπάζ και την απολέπιση …Της πλέον ακατάρτιστης γενιάς, η οποία θα «μπει» με φόρα στα Κολέγια των ΑΝΩΜΑΛΩΝ …Όλοι συμφοιτητές τής αγράμματης Αλεξάντρια Κορτέζ, με φοιτητικά δάνεια τα οποία θα ελπίζουν κάποτε να χαριστούν από τα «αφεντικά» τους. Οι γονείς αυτών των παιδιών είναι οι εσωτερικοί «εχθροί» των ΗΠΑ …Αυτοί, οι οποίοι αγωνιούν για τα παιδιά τους και δεν θέλουν να επιτρέψουν στους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ να τα μεταλλάξουν σε άβουλα «εμπορεύματα» …Οι γονείς, τους οποίους τους αποκάλεσε ο Πλανητάρχης «φασίστες»!

Αυτούς τους «φασίστες», οι οποίοι αγωνίζονται γι’ αυτά τα παιδιά —και ανάμεσά τους και τις Αμερικανίδες μητέρες— έβαλε στο στόχαστρό του το «βαθύ» κράτος των ΗΠΑ …Το κράτος αυτό, το οποίο ελέγχεται εξ’ ολοκλήρου από τους Σιωνιστές —από τον Μπλίνκεν και τη Γέλεν μέχρι τον Σούμερ και την τραβεστί «Εβραία» Υπουργό «Ρέιτσελ» Λεβίν— …Το κράτος αυτό, το οποίο έχει πλημμυρίσει από λαθρομετανάστες, εξαιτίας τού Εβραίου Υπουργού Μαγιόρκας …

 Ρέιτσελ Λεβίν: Η πρώτη τρανσέξουαλ ναύαρχος στην ιστορία των ΗΠΑ

Όλα τα «καλά παιδιά» που σκοτώνουν εκατομμύρια ανθρώπους σε αναίτιους πολέμους και «φοβούνται» τις Αμερικανίδες μητέρες. Αυτών των ΑΝΩΜΑΛΩΝ τις επιλογές στηρίζει το κράτος και το παρακράτος των ΗΠΑ …Το κράτος αυτό, για το οποίο καθημερινά αποδεικνύεται ότι, υπό την καθοδήγηση του Εβραίου Αρχιεισαγγελέα Γκάρλαντ, έχει εργαλειοποιήσει το FBI και το χρησιμοποιεί πλέον απροκάλυπτα εναντίον όποιων εναντιώνονται στην αντιχριστιανική τους ατζέντα …Το FBI, το οποίο έχει στείλει πάνοπλους πράκτορες στα σπίτια γονέων «τρομοκρατών», για να τους εκφοβίσει. Αυτό το FBI συνδέεται απευθείας με το παρακράτος τής Antifa …Το οπλισμένο κι επικίνδυνο αυτό παρακράτος, το οποίο με τη μεγάλη χρηματοδότηση του Εβραίου Τζώρτζ Σόρος επιτίθεται στους πολίτες με τη «βιτρίνα» τού «αντιφασισμού» και της «προόδου» …Το επικίνδυνο παρακράτος των μασκοφόρων, το οποίο απειλεί με βία όσους πολίτες αντιδρούν στις πολιτικές των ΑΝΩΜΑΛΩΝ και η εμφανής επέμβαση του κράτους θα ήταν προκλητική.

Members of an antifa group march as the Alt-Right movement gathers for a "Demand Free Speech" rally in July 6, 2019, Washington.Δεν πρέπει λοιπόν να μας φαίνεται παράξενη η απανταχού παρουσία των μασκοφόρων τής ΑΝΤΙΦΑ. Όπως συμβαίνει πάντα στους πολέμους, υπάρχουν και οι ένοπλες εκείνες ομάδες, οι οποίες δρουν υποστηρικτικά προς τους «πολεμιστές» τους …Προς ΟΛΟΥΣ τους «πολεμιστές» τους και σε ΟΛΑ τα ανοικτά «μέτωπα» που έχουν. Γι’ αυτόν τον λόγο και στα «τάγματα εφόδου», τα οποία χρησιμοποιούν σε όλες τις βίαιες απόπειρές τους να «υπερασπιστούν» το «δίκιο» από τους «φασίστες» φοβικούς, αποκρύπτουν τις ταυτότητές τους. Ακόμα κι όταν συγκρούονται με τους «τρομοκράτες» γονείς, είναι όλοι τους «μασκοφορεμένοι» …Αναγκαστικά γίνεται αυτό, για λόγους «οικονομίας» …Παντού οι ίδιοι και οι ίδιοι άνθρωποι είναι …«Μεταφερόμενοι» από το ένα «μέτωπο» στο άλλο! Όταν δεν κυνηγάνε τις μητέρες, παριστάνουν τους προστάτες των μαύρων και του παγκόσμιου κλίματος. Εάν παρεμπιπτόντως υπάρχει και καμία παρέλαση «υπερηφάνειας», πηγαίνουν κι εκεί για ένα έξτρα «χαρτζιλίκι» και για να φαίνονται πολλοί. Εκεί δεν φοράνε μάσκες, γιατί, δεν χρειάζεται …Πάλι αγνώριστοι είναι βάζοντας το μακιγιάζ τού «χαρούμενου» και «υπερήφανου»!

What Straight Allies Should Know Before Attending a Pride Parade

Όσες φορές συνελήφθησαν μέλη τής Αντίφα για ταραχές, αποδείχθηκε ότι ήταν παιδιά πλουσίων μαρξιστών τού Δημοκρατικού κόμματος απ’ όλες τις Πολιτείες των ΗΠΑ …«Μεταφερόμενοι» άεργοι κι ανεπάγγελτοι κολεγιόπαιδες, που κάνουν το «αγροτικό» τους στις φασαρίες μέχρι να τους βολέψουν κάπου τα αφεντικά τους …Αντικοινωνικά στοιχεία, που δήθεν θέλουν να «προκαλούν» τους «φοβικούς» μικροαστούς, αλλά αναζητούν κι αυτοί το μικροαστικό τους «βόλεμα». Απλά πράγματα, τα οποία όμως το επίσημο κράτος προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα και άρα από το «βλέμμα» τής κοινωνίας …Οι ίδιοι άνθρωποι είναι αυτοί που διαδηλώνουν για τους ΛΟΑΤΚΙ με εκείνους οι οποίοι διαδη­λώνουν για το «δικαίωμα» των παιδιών στην επιλογή τού φύλου …για το «δικαίωμα» των γυναικών στην άμβλωση …για το «δικαίωμα» των λαθρο­μεταναστών στην «εισβολή» τους …για το «δικαίωμα» των μαύρων στην «ανάσα» τους. Επειδή ακριβώς είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι, γι’ αυτό φοράνε και τις μάσκες τους.

2020: A year of protests and civil disobedience Χωρίς μάσκες όλο αυτό το «τσίρκο» τής «ευαισθη­σίας» και της βιαιότητας θα αποκαλυ­πτόταν …Θα απο­κα­λυπτόταν η Antifa …Θα απο­καλυπτόταν ο ιδιωτικός «στρατός» των μισθοφόρων τού Σόρος …Θα αποκα­λυπτόταν ότι αυτοί είναι τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φασιστικά στοιχεία τής αμερικανικής κοινωνίας, που απειλούν όχι μόνον απλούς πολίτες, αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία. Θεωρούμε απολύτως βέβαιο ότι αυτοί οι ίδιοι ήταν οι «προβοκάτορες» της εισβολής στο Καπιτώλιο, που στην κυριολεξία παρέδωσε την εξουσία στους Εβραίους χρηματοδότες τους …Το FBI τού Εβραίου Γκάρλαντ, υποστηριζόμενο από την Antifa τού Εβραίου Σόρος, ήταν αυτό το οποίο οργάνωσε την προβοκατόρικη εισβολή. Αυτούς τους προβοκάτορες προστάτευε ο Εβραίος Σούμερ, ο οποίος ήθελε ν’ απαγορεύσει τη δημοσιοποίηση των βίντεο της εισβολής στο Καπιτώλιο.

Ποιοι λοιπόν μπορούν να κρύβονται πίσω απ’ αυτό το φρέσκο «φρούτο» τής σεξουαλικής πρώιμης «αφύπνισης» του ανθρώπινου είδους; Ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετούνται με έναν επιπλέον διχασμό τής κοινωνίας, που, επειδή αφορά το σύνολο των ανθρώπων, μπορεί να προκαλέσει την ενεργοποίηση ΟΛΩΝ των επιμέρους κοινωνικών διχασμών; Ποιοι επενδύουν στο γνωστό «διαίρει και βασίλευε»; Είναι δεδομένο λοιπόν ότι πίσω απ’ αυτήν την «ευαισθησία» για τα δήθεν «δικαιώματα» των παιδιών στην επιλογή τού «φύλου» τους υπάρχει πολιτικό παιχνίδι και μάλιστα μεγάλο …Πάρα πολύ μεγάλο …Τόσο μεγάλο, που κανείς δεν φαντάζεται ότι υπάρχει …Πραγματικά όπλα κρύβονται πίσω από τις δήθεν «χαρούμενες» και πολύχρωμες σημαίες των «υπερήφανων».

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για κανονικό πόλεμο εναντίον τού Χριστιανισμού …Μιλάμε για κανονική υποδούλωσή του. Άλλωστε μας το είπε κι ο Σβαμπ κατάμουτρα: …«Δεν θα έχετε τίποτε και θα είστε ευτυχισμένοι»! Όμως, για να το αποδεχθούν αυτό κοινωνίες, οι οποίες κάποτε ήταν πανίσχυρες —όπως ο Χριστιανισμός—, θα πρέπει να «ισοπεδωθούν» …Να τρομοκρατηθούν …Να μένουν οι άνθρωποι στα σπίτια τους και να μην έρχονται σε επαφή με τους συμπολίτες τους, ώστε να έχουν την επιλογή τής συλλογικής αντίδρασης. Γι’ αυτόν τον λόγο έκαναν «πρόβα» με τις υποχρεωτικότητες και την απαγόρευση εξόδου των πολιτών από τα σπίτια τους. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλαξαν όλο το νομοθετικό πλαίσιο όσον αφορά ανθρώπινα δικαιώματα που θεωρούνται θεμελιώδη και ως εκ τούτου απαραβίαστα. Επινόησαν έναν γενικό κοινωνικό κίνδυνο, όπως είναι μια Πανδημία, για να «ψαλιδίσουν» δικαιώματα, τα οποία απαίτησαν τόνους αίματος για ν’ αποδοθούν στους ανθρώπους. Ακόμα και το μεσαιωνικό «Habeas Corpus» αμφισβητήθηκε! …Μέχρι και την αμφισβήτηση στις εντολές τής εξουσίας ποινικοποίησαν! Είναι προφανές ότι το ζητούμενο μιας τέτοιας πολιτικής ήταν η τρομοκράτηση της κοινωνίας και των δυνάμει αντιδραστικών μελών της.

Drag queen story time for primary school children prompts backlash from  parents

Θέλησαν και κατάφεραν να περιορίσουν στο ελάχιστο την εμπορική δραστηριότητα στους φυσικούς εξωτερικούς χώρους. Εκπαίδευσαν τον κόσμο να κάνει τις αγορές του —αλλά και τις συναλλαγές του με το ίδιο το σύστημα— μέσω των υπολογιστών. Έμαθαν τον κόσμο ότι έξω από το σπίτι όπου κατοικεί —και το οποίο πλέον δεν του ανήκει— το μέρος είναι επικίνδυνο. Με την «πλημμύρα» των λαθρομεταναστών —την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν— γέμισαν τους δρόμους με «διαφορετικούς», οι οποίοι δεν μιλάνε καν την ίδια γλώσσα με τους κατοίκους των πόλεων στις οποίες περιφέρονται. Με την ατιμωρησία όλων των εγκληματικών στοιχείων έκλεισαν όλες τις τοπικές αγορές και τρομοκράτησαν τους πολίτες. Με την αγραμματοσιά που ήδη βασιλεύει στα «προχωρημένα» σχολεία, στους δρόμους πλέον θα κυκλοφορούν είτε «καρναβάλια» της LGBTQ κοινότητας είτε εξαγριωμένες συμμορίες ανηλίκων, που, ανεξέλεγκτες —και χωρίς τον φόβο τής τιμωρίας—, θα τρομοκρατούν τους πολίτες, για να κάνουν την «πλάκα» τους. Ηδυπαθείς, πανσεξουαλικοί, χωρίς αναστολές για τίποτε και με μια χαλαρή άποψη για την επί πληρωμή σεξουαλική «υπηρεσία».

Ποιος απ’ όλους αυτούς τους αγράμματους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ —με κάποιο ασήμαντο πτυχίο κάποιου ασήμαντου Κολεγίου στα χέρια του— θα θελήσει να πάει να εργαστεί σ’ ένα χωράφι ή στο εργοστάσιο; Ποιος απ’ αυτούς θα κάνει μια φυσιολογική οικογένεια στο μέλλον; …Κανένας! Όλοι θα έχουν τα πρότυπα της «επιτυχίας» που θα τους «φορτώσουν» εκείνοι, οι οποίοι ελέγχουν τα κοινωνικά δίκτυα …Τους βολεμένους μαρξιστές «δικηγόρους» τής εξουσίας και των ΜΚΟ τής «ευαισθησίας» θα έχουν σαν πρότυπα …Την αγράμματη σερβιτόρα AOC, την οποία ο Εβραίος Σάντερς την έκανε βουλευτή των ΗΠΑ …Τον αγράμματο Κώστα Μητσοτάκη, τον οποίο ο πατέρας του τον έκανε αξιωματούχο της Ε.Ε. …Τους άνευ λόγου και αιτίας πλούσιους influencers, οι οποίοι μπροστά στην επισκεψιμότητα κάνουν ό,τι μπορεί να φανταστεί ο άνθρωπος …Όλοι στον «δρόμο» που «χάραξε» ο άνευ δικαιολογίας εκατομμυριούχος «πορνοβοσκός» Χάντερ Μπάιντεν.

Αυτοί οι «πετυχημένοι» τού νέου ατιμώρητου «υποκόσμου» θα είναι το «καρότο» που θα «σέρνει» τα εκατομμύρια «χαϊβάνια». Έτσι τους θέλει τους μελλοντικούς «Χριστιανούς» η Νέα Τάξη …Άθρησκους, απάτρι­δες, απένταρους, bisexual, τεμπέ­ληδες, που θέλουν να «σαπίζουν» στα σπίτια τους, πίνοντας «μπάφους» και παίζοντας pro …Κακο­μοίρηδες, που τη «βγάζουν» στο «τζάμπα», ανταλλάσσοντας μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα και κάνοντας sexting με τους όμοιούς τους …Να κατοικούν στα γκαράζ των πατρικών κατοικιών τους, όπου με ένα επίδομα φτώχειας κι ένα δωρεάν ίντερνετ ούτε καν ν’ αντιδρούν σε υποχρεω­τικούς εμβολιασμούς και ό,τι άλλο σκεφτούν τα «αφεντικά» για τα «κατοικίδιά» τους …Να «πετάνε» φτηνά με τους «καταπέλτες» τής Ryan Air, να μένουν στους «αχυρώνες» τού Airbnb και να νομίζουν ότι είναι «πολίτες τού κόσμου», επειδή γνωρίζουν τα φτηνά γυράδικα όλου του Πλανήτη! …Να συμ­μετέχουν —για συμπαράσταση— και σε κάποιες παρελάσεις δήθεν «υπερηφά­νειας» ή διαδη­λώσεις για τη δήθεν «κλιματική αλλαγή», νομί­ζοντας ότι κάνουν ακτιβισμό ως ενεργοί πολίτες και ότι εκτελούν το κοινωνικό τους καθήκον. Πρόσφατη έρευνα «έδειξε» ότι μέχρι και κάμερες θα επιτρέψουν οι σημερινοί νεαροί Αμερικανοί στο σύστημα να εγκαταστήσει στα δωμάτιά τους για να τους παρακολουθεί μέσα στο σπίτι τους …και προφανώς όχι μόνον αυτοί.

Αυτή είναι η μελλοντική χριστιανική κοινωνία που επιθυμούν οι Σιωνιστές τύραννοι για τον κόσμο …Κανονικά «κατοικίδια», που δεν θα μπορούν να επιβιώσουν χωρίς επιδοματική πολιτική …«Κατοικίδια», τα οποία θα τα ταΐζουν «έντομα» για λόγους κόστους …Θα τα «εμβολιάζουν», για να μην αρρωσταίνουν …Θα τα «τσιπάρουν», για να τα παρακολουθούν» …και μπορεί να τ’ αφήνουν να βγαίνουν και καμία «βόλτα» …εάν βέβαια το «δηλώσουν» στα κινητά τους ότι πηγαίνουν για άθληση και μόνο! Η έλλειψη πραγματικών επιστημόνων δεν τους απασχολεί …Οι μετανάστες να είναι καλά …Οι ΜΚΟ να είναι καλά, οι οποίες τους κουβαλάνε και τους τοποθετούν εκεί όπου υπάρχει ανάγκη για τον σχεδιασμό τους. Οι Χριστιανοί —μέσα σε ένα σύννεφο από μπάφο— θα γίνονται αστοιχείωτοι «Κοινωνιολόγοι» και «Ψυχολόγοι» …και οι γιατροί και οι μηχανικοί θα έρχονται με υποτροφίες από την Ινδία, την Αφρική και όπου αλλού οι άνθρωποι εξακολουθούν να μοχθούν για τη μόρφωσή τους. Η χριστιανική κοινωνία, χωρίς να υπάρχει κάποιος φανερός εχθρός, θα νικηθεί …Θα «ισοπεδωθεί» στην κυριολεξία, για να είμαστε απόλυτοι.

Γι’ αυτόν τον λόγο την έμπλεξαν στον «εμφύλιο» με τη Ρωσία. Γι’ αυτόν τον λόγο την πλημμύρισαν με λαθρομετανάστες. Γι’ αυτόν τον λόγο «δηλητηριάζουν» τη μελλοντική γενιά της. Όλα αυτά τα έκαναν σκοπίμως, για να τη βαστάνε «όμηρο» σε όλα τα επίπεδα στα οποία μια κοινωνία θα μπορούσε ν’ αμυνθεί …Να μην μπορεί ν’ αμυνθεί ούτε στο επίπεδο της θρησκείας ούτε στο επίπεδο της πατρίδας ούτε καν στο επίπεδο της οικογένειας …Να μην βρίσκει κάποιος πουθενά ασφαλές «καταφύγιο», για να πάρει τις αποφάσεις του για τη ζωή του …Να μην υπάρχει γύρω του τίποτε σταθερό επάνω στο οποίο να μπορεί να βασιστεί …Να γίνει αυτό μια μόνιμη κατάσταση για την κάθε χρι­στιανική κοινωνία, εφόσον θα φτάσει σε σημείο να φοβάται και τη «σκιά» της …και κυρίως τα παιδιά της …και άρα και το μέλλον της! …Θα φοβάται κυρίως τα αρσενικά παιδιά της για το πώς θα της φερθούν της ίδιας, αλλά και το τι θα κάνουν και τα ίδια στο μέλλον, το οποίο φαίνεται πιο άγριο κι αβέβαιο από ποτέ …Τα αρσενικά παιδιά, τα οποία από την εποχή τού Μωυσή αποτελούν στόχο κάθε εξουσίας που θέλει να ελέγξει έναν λαό.

Αυτά τα αρσενικά παιδιά έχουν στοχοποιήσει οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ, για να στερήσουν το μέλλον από τους Χριστιανούς …Αυτά, τα οποία φιλοδοξούν να τα κάνουν ευνούχους γενίτσαρους των δικών τους εξουσιών …Αυτά, που, αντί να μαθαίνουν γράμματα, θα μαθαίνουν πού μπορούν να κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις, για να «διορθώσουν» τα «λάθη» τής φύσης …Αντί να μαθαίνουν για ανθρώπινα πολιτισμικά επιτεύγματα, θα καμαρώνουν τις αγράμματες «Τραβεστί», οι οποίες θα τους μιλάνε «συγκινημένες» για το πόσο πολύ «ανακουφίστηκαν» όταν «ξεφορτώθηκαν» τα περίσσια «κρέατα» από επάνω τους …Θα κάθονται και θα σκέφτονται εάν θα πρέπει να βάλουν τα τακούνια των μητέρων τους και να πάνε να ποζάρουν στους καθρέφτες ή εάν θα βάλουν τα αθλητικά να πάνε να παίξουν ποδόσφαιρο —όπως συνήθως κάνουν τα αγόρια— …Θα μάθουν μπάσκετ σαν τον Μάικλ Τζόρνταν ή θα μάθουν να βάφονται σαν την Καρντάσιαν; …Θα συναγωνίζονται επί ίσοις όροις τους συμμαθητές τους ή θα δηλώνουν «her» και θα πηγαίνουν στις γυναικείες αθλητικές εκδηλώσεις, για να «σαρώνουν» μετάλλια και διακρίσεις; Αυτά τα αγόρια είναι που έχουν στο στόχαστρό τους και δεν θα ησυχάσουν μέχρι να δημιουργήσουν την κρίσιμη κοινωνική μάζα των ΑΝΩΜΑΛΩΝ, η οποία θα τους επιτρέπει να ελέγχουν απόλυτα την κοινωνία.

New York City Pride Week: 10-Year-Old Drag Kid talks bullying and being  yourself always - ABC7 New YorkΑυτά τα αφελή μέχρι χαζομάρας ανασφαλή αγόρια έχουν στο στόχαστρό τους, γιατί γνωρίζουν ότι, εάν τα οδηγήσουν στο «μη αναστρέψιμο», θα τους κρατούν για πάντα  «ομήρους» τους όπως έκαναν παλαιότερα με τους ευνούχους. Θα τους έχουν ΠΑΝΤΑ έτοιμους για τα ΠΑΝΤΑ εις βάρος μιας κοινωνίας, την οποία εκ των δεδομένων θα μισούν. Θα τη μισούν καί γιατί δεν τα προστάτεψε —όταν είχαν αυτήν την ανάγκη— καί γιατί δεν θα μπορούν να ζήσουν ως «μη φυσιολογικοί» σε μια κοινωνία η οποία θα παλέψει να παραμείνει φυσιολογική. Τα κορίτσια δεν τους πολυενδιαφέρουν, γιατί κατά πρώτον δεν μπορούν να τα βάλουν σε μια διαδικασία πρόκλησης σωματικής αναπηρίας, που θα τα οδηγήσει στη μόνιμη υποταγή τους και κατά δεύτερον τα κορίτσια —ως χαρακτήρες— τούς έχουν «γραμμένους»!…

New York City Pride Week: 10-Year-Old Drag Kid talks bullying and being  yourself always - ABC7 San Francisco Οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ πολύ δύσκολα μπορούν να αλλοιώσουν την προσωπικότητα μιας γυναίκας, ακόμα κι όταν αυτή είναι σε μικρή ηλικία …Όταν είναι ένα μικρό κορίτσι …Σαν το νερό επάνω στον τσίγκο περνάει η προπαγάνδα τους, χωρίς ν’ αφήνει ίχνη επάνω τους. Είναι μέσα στο DNA των γυναικών να είναι «θωρακισμένες» απέναντι στους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, οι οποίοι από την εποχή τής Δημιουργίας είναι αναπόφευκτο ότι θα βρεθούν στον «δρόμο» τους …ΑΝΩΜΑΛΟΙ, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να τις εκπορνεύσουν …ΑΝΩΜΑΛΟΙ, οι οποίοι θα θελήσουν να τις χρησιμοποιήσουν σαν «εργαλεία», για να διευκολύνουν τη δουλειά τους …ΑΝΩΜΑΛΟΙ, οι οποίοι θα τις χειριστούν σαν «παιχνίδια», για να «διασκεδάσουν» με τους φίλους τους. Μέχρι αυτές να γεράσουν, πάντα θα υπάρχουν γύρω τους ΑΝΩΜΑΛΟΙ με τις «καραμέλες» στα χέρια, που θα προσπαθούν να τις πείσουν να συμμετάσχουν σε κάποια άθλια «έμπνευσή» τους. Για «πλάκα» τούς έχουν οι γυναίκες αυτούς τους τενεκέδες! …Οι εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα …Για να γελάνε τούς έχουν, μέχρι να βρουν τον «εκλεκτό» τους. Μέχρι τότε παίζουν «φουλ άμυνα»…

Το πρόβλημα αυτού του σχεδιασμού, δηλαδή, δεν βρί­σκεται στα κορίτσια …Τυχερές είναι οι οικογένειες αυτές, οι οποίες σήμερα μεγαλώνουν εύκολα και χωρίς ιδιαίτερο άγχος κορίτσια …Τα αγόρια είναι ο στόχος των ΑΝΩΜΑΛΩΝ και αυτά πρέπει να προστατεύσει η κοινωνία πάση θυσία και με όλα τα μέσα …Τα αγόρια είναι αυτά που δεν έχουν άμυνες και εύκολα παγιδεύονται, γιατί είναι από τη φύση τους «ρυθμισμένα» στο «φουλ επίθεση». Αυτά είναι που παγιδεύονται από τις άρρωστες «εμπνεύσεις» των ΑΝΩΜΑΛΩΝ.

Αυτά είναι που παρασέρνονται στις δήθεν προκλήσεις τους, γιατί από τη φύση τους νομίζουν ότι είναι πολύ έξυπνα και μπορούν ΟΛΑ να τα εκμεταλ­λευτούν εις βάρος των «χαζών» …Νομίζουν ότι είναι πολύ γενναία, για ν’ αμφισβητήσει κάποιος τις δυνατότητές τους. Τα αγόρια είναι οι βλάκες τής υπόθεσης …Οι βλάκες, οι οποίοι θα ρισκάρουν τη ζωή τους, επειδή κάποιος «αμφισβήτησε» τη δυνατότητά τους να πάρουν μια στροφή με 200 χιλιόμετρα την ώρα …Οι βλάκες, οι οποίοι θα ρισκάρουν να δηλητηριαστούν, επειδή κάποιος τούς είπε ότι δεν μπορούν να πιούν ένα βαρέλι ρούμι …Οι βλάκες, οι οποίοι θα ρισκάρουν να σακατευτούν, επειδή κάποιος τούς είπε ότι δεν μπορούν να κάνουν βουτιά στην πισίνα από την άκρη τής ταράτσας. Αυτούς στοχεύουν οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ !!! …Αυτούς, τους οποίους δεν μπορούν να ελέγξουν τα ένστικτά τους …και πρώτα «πυροβολούν» και μετά σκέφτονται …Αυτούς είναι που προκαλούν με την εγχείρηση των «γενναίων» …η οποία οδηγεί στην «αναπηρία» …Αυτοί είναι οι αγαθοί, που κάνουν τους πονηρούς …Τα «αλεπουδάκια», που νομίζουν ότι είναι μεγαλύτερα κι εξυπνότερα από τις «αλεπούδες» …Τα αγόρια είναι αυτά που κινδυνεύουν, γιατί, όπως «τα έξυπνα πουλιά από την μύτη πιάνονται», έτσι κι αυτά «πιάνονται» από εκεί που δεν πρέπει!

Εάν δεν αντισταθεί η σημερινή γενιά των γονέων στις ακόρεστες ορέξεις των ΑΝΩΜΑΛΩΝ της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και του Σβαμπ, ποιος θα το κάνει; …Η μελλοντική γενιά, η οποία θα είναι παντελώς αποπροσανατολισμένη κι αποχαυνωμένη; Ποιος θ’ αντισταθεί, για να σώσει την κοινωνία; Εάν η δική μας γενιά χάσει τη μάχη με τους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, η ανθρωπότητα «τελείωσε»! Εάν και τώρα, διαβάζοντας κάποιος τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», νομίζει ότι όλα αυτά είναι απλά «συνωμοσιολογίες», καλά να πάθει ό,τι κι αν πάθει, γιατί διαφορετικά ΔΕΝ θα μάθει. Εάν δεν ξεφορτωθούμε αυτήν τη «λέρα» των μαρξιστών, η οποία έχει «καθίσει» επάνω στο σύνολο σχεδόν της ανθρωπότητας, δεν θα έχουμε καλή συνέχεια ως είδος …Μια «λέρα», η οποία ξεκίνησε από τα «μολυσματικά» Κολέγια των Εβραίων μαρξιστών και συνεργατών τού Χίτλερ —τύπου Κολούμπια— …Μια «λέρα» άπληστη κι ανεγκέφαλη, η οποία είναι σε θέση ακόμα και ν’ «αυτοκτονήσει» εάν της δοθεί κάποια προμήθεια για την «κηδεία» της!…

…Μια «λέρα» που η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ έχει φροντίσει να δημιουργήσει στο Χάρβαρντ του Ντέρσοβιτς και να τη σκορπίσει σε ολόκληρο τον Χριστιανισμό …Μια «λέρα» υποταγμένων σε αυτήν ηγεσιών, που τους έχουν ανατεθεί οι τύχες των λαών …Μια «λέρα», όπως ο «δικός» μας Μητσοτάκης, ο οποίος ακολουθεί απόλυτα και τυφλά την «ατζέντα» τής Σιωνιστικής Νέας Τάξης …Μια «ατζέντα», την οποία η «συμφοιτήτριά» του στο Χάρβαρντ και «συνάδερφός» του στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ —Νίκη Κεραμέως— προσπαθεί να βάλει από την πίσω «πόρτα» στα ελληνικά σχολεία …Μια «ατζέντα», όπου μας «φακελώνει» όλους ηλεκτρονικά ο «συμφοιτητής» του στο Χάρβαρντ Κυριάκος Πιερακκάκης …Μια «ατζέντα», της οποίας την επικοινωνία την έχει αναλάβει ο κολεγιόπαις φίλος τού Μητσοτάκη και καταδικασμένος παιδεραστής Γεωργιάδης …Μια «ατζέντα», η οποία στηρίζει απόλυτα και έμπρακτα τον πόλεμο στην Ουκρανία …Μια μαρξιστική «ατζέντα» ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΩΝ, η οποία όλες τις «λύσεις» στα εθνικά μας προβλήματα τις βρίσκει στη λαθρομετανάστευση …Μια «ατζέντα», η οποία —εκτός των άλλων— περιλαμβάνει και την ατιμωρησία των ΑΝΩΜΑΛΩΝ Λιγνάδηδων!

Μέχρι αυτή η γενιά να καταλάβει τι συμβαίνει, ας συνεχίσει να φιλάει τα χέρια αυτών που θαυμάζει για τον πλούτο τους και οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται σαν «philanthropists». Αυτό κι αν είναι ειρωνεία! …Παντού υπάρχει ειρωνεία, γιατί απλούστατα έχουμε να κάνουμε με εγκληματίες. Ειρωνεία είναι αυτοί, οι οποίοι προσπαθούν να «σώσουν» τον Χριστιανισμό, να είναι πληρωμένοι από τους Εβραίους. Ειρωνεία είναι που οι Εβραίοι, οι οποίοι προσπαθούν ν’ «αναμορφώσουν» τα χριστιανικά σχολεία, δεν κάνουν το ίδιο στα δικά τους σχολεία και για τα δικά τους παιδιά …κι ούτε τολμούν να επιχειρήσουν να κάνουν το ίδιο στα σχολεία των Μουσουλμάνων «συμμάχων» τους. Ειρωνεία είναι οι «ειρηνόφιλοι», οι οποίοι προσπαθούν να σώσουν την κοινωνία από τον πυρηνικό οπλισμό, να είναι υποστηρικτές τού πυρηνικού πολέμου με τη Ρωσία. Ειρωνεία είναι αυτοί, οι οποίοι πουλάνε «ευαισθησία» στους λαθρομετανάστες, να είναι οι ίδιοι που κατέστρεψαν τις πατρίδες τους στο όνομα των εθνικών συμφερόντων των Εβραίων. Ειρωνεία είναι αυτοί, οι οποίοι πουλάνε «δικαιώματα» των παιδιών, να είναι εκείνοι οι οποίοι εμπλέκονται σε κυκλώματα διακίνησης ανηλίκων και παιδεραστίας.

Αυτοί είναι οι «ήρωες» του σημερινού πολιτισμού τού «βόθρου» …Σε αυτόν τον «βόθρο» πρωταγωνιστεί το Δημοκρατικό κόμμα του —κατά δική του δήλωση— Σιωνιστή Μπάιντεν. Αυτό το κόμμα είναι εκείνο, το οποίο εκτελεί την «ατζέντα» των Εβραίων …Την παγκόσμια «ατζέντα», την οποία οι Εβραίοι επιβάλουν με εκβιασμούς και απειλές σε ολόκληρο τον κόσμο …Την «ατζέντα» αυτή, η οποία περιλαμβάνει πολέμους, κύματα λαθρο­μεταναστών, αντιχριστιανικές πολιτικές, παρελάσεις «υπερηφάνειας», εμβολιασμούς, χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου κλπ.. Αυτήν την ατζέντα «σπρώχνει» το Δημοκρατικό Κόμμα …Το Δημοκρατικό Κόμμα με αρχηγό τον Τσακ Σούμερ …Τον γνωστό Τσάκ Σούμερ, ο οποίος έκρυβε τα βίντεο της εισβολής στο Καπιτώλιο, για να μην μάθει ποτέ ο κόσμος τι έγινε εκεί μέσα.

Αυτό το κόμμα ανήκει στην κυριολεξία στους Εβραίους. Αυτοί είναι που το χρηματοδοτούν και το στηρίζουν με όλα τα μέσα, είτε με χρήματα είτε με τα γνωστά «κοινωνικά και τηλεοπτικά δίκτυα» των παγκόσμιων «λογοκριτών» …Κανονικοί «λογοκριτές», εάν σκεφτεί κάποιος ότι ολόκληρος ο Πλανήτης έμαθε ότι ο διεφθαρμένος Μπάιντεν πήρε εκατομμύρια από την ουκρανική Burisma, εκτός από τους Αμερικανούς, απέναντι στους οποίους το θέμα αποσιωπήθηκε. Στους Αμερικανούς απλά την ίδια αυτή ημέρα πέταξαν ξανά τη «μπάλα» τού Τραμπ, για να την «κυνηγήσουν». Την ημέρα που θα περίμενε κάποιος να δει τον Μπάιντεν να δίνει εξηγήσεις για την πρωτοφανούς μεγέθους κι απροκάλυπτη δωροδοκία του, όλοι είδαν τον Τραμπ στο ίδιο παλιό σενάριο των «απόρρητων» εγγράφων, τα οποία είναι τοποθετημένα επάνω σε «μπιντέδες» …Ένα σενάριο χιλιοπαιγμένο με τον Τραμπ, για ένα θέμα όμοιο μ’ αυτό της Χίλαρι ή του Μπάιντεν, με τους οποίος δεν ασχολείται κανένα FBI και κανένα Υπουργείο Δικαιοσύνης. «Εργαλειοποιούν» τους θεσμούς των ΗΠΑ, μετατρέποντάς τες σε μια «Banana Republic», που, όταν η παραπλάνηση δεν αρκεί, τολμούν κι απειλούν τους πολίτες της …Έτσι «παίζει» το Δημοκρατικό Κόμμα με τους Αμερικανούς, τους οποίους είναι προφανές ότι υποτιμά.

Αυτού του κόμματος την πολιτική χαράσ­σουν κι επιβάλουν οι Εβραίοι. Με «μπρο­στινό» τον γνωστό γέρο τού Αλτσ­χάι­μερ, οι Εβραίοι είναι αυτοί που κάνουν όλο το «παιχνίδι». Έχοντας την «κάλυψη» του διεφθαρμένου και προφανώς εκβιαζό­μενου Λευκού Οίκου και κάνοντας χρήση της πολιτικής και στρα­τιω­τικής δύναμης των ΗΠΑ, στην κυριολεξία κάνουν ό,τι θέλουν σε ολόκλη­ρο τον κόσμο …Οι Εβραίοι Μπλίνκεν, Σάλιβαν, Νιούλαντ και Ζελένσκι, οι οποίοι προκάλεσαν τον ενδο­χριστιανικό εμφύ­­λιο με τους Ρώσους. Ο Εβραίος Σόρος τής φιλομετανάστευσης και της Αντίφα …Ο Εβραίος Επστάιν της παιδεραστίας και των εκβιασμών …Ο Εβραίος Ντέρσοβιτς, ο οποίος είναι ο «πρύτανης» των μαρξιστών «δικηγόρων» των ΛΟΑΤΚΙ …Ο Εβραίος Ζούγκεμπεργκ της εκλογικής νοθείας και της παιδικής πορνογραφίας …Ο Εβραίος Φινκ τού πολέμου τής Ουκρανίας, ο οποίος μας αποκάλυψε ότι οι «πολυεθνικές» —όπως η μπύρα «BUD LIGHT» των τραβεστί— πρέπει να «διδάσκουν» συμπεριφορές στους λαούς, όσο κι αν αυτό τούς κοστίζει οικονομικά …Ο Εβραίος Μπουρλά τής πανδημίας, του εγκλεισμού και των υποχρεωτικών εμβολιασμών. ΟΛΟΙ τους είναι Εβραίοι Σιωνιστές και ΟΛΑ τους τα εγκλήματα είναι εις βάρος των Χριστιανών …Κτήνη, που μισούν όχι μόνον τον Χριστιανισμό, αλλά την ανθρωπότητα στο σύνολό της. ΟΛΟΙ τους —κατά «σύμπτωση»— συνταξιδιώτες τού Επστάιν στο περίφημο ΛΟΛΙΤΑ ΕΞΠΡΕΣ!

First minor victim testifies in Ghislaine Maxwell sex trafficking trial |  Courthouse News ServiceΌταν αυτοί, οι οποίοι θέλουν να κυβερνήσουν τον κόσμο —και ήδη καταφέρνουν να το κάνουν αυτό σε μεγάλο βαθμό— είναι οι ίδιοι που θέλουν να μας «σώσουν», ευνόητα είναι κάποια πράγματα …Θα μας «εμβολιάσουν», για να μας «σώσουν» από τις αρρώστιες …Θα μας επιβάλουν την πείνα, για να μας «σώσουν» από τη χοληστερίνη …Θα μας περιορίσουν στα σπίτια μας χωρίς αυτοκίνητα, για να μας «σώσουν» από τη δήθεν «κλιματική αλλαγή» …Θα μας τα πάρουν όλα, για να μας «σώσουν» από τους φόρους και τη γραφειοκρατία. Αυτά δεν τα λέμε εμείς, που είμαστε συνωμοσιολόγοι και ΑΝΩΜΑΛΟΦΟΒΙΚΟΙ …αυτά μας τα ανακοίνωσαν οι ίδιοι από την Ελβετία, όπου κατέφθασαν «πετώντας» σαν μικροί θεοί, για να συμμετάσχουν στη διάσκεψη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF). Εκεί μας ανακοίνωσαν τα σχέδια του Εβραίου Κίσινγκερ για την ανθρωπότητα …Ο Γκέιτς, ο οποίος εμπλέκεται σε κυκλώματα παιδεραστίας και ο Σβαμπ, ο οποίος είναι γνωστός ανώμαλος στις «πιάτσες»!

Μετά απ’ όλα αυτά ελπίζουμε να κατάλαβε ο αναγνώστης ποια είναι η διαφορά μεταξύ των ομοφυλόφιλων και των ΑΝΩΜΑΛΩΝ …Να κατά­λα­βε τον λόγο που είμαστε υπο­χρε­ω­μένοι ΟΛΟΙ μας να είμαστε «ΑΝΩΜΑΛΟ­ΦΟΒΙΚΟΙ», εάν θέλουμε να επιβιώ­σουμε ως κοινωνία και ως άτομα. Ο Χριστιανισμός, για να επι­βι­ώσει, είναι υποχρεω­μένος να κάνει την αυτοκάθαρσή του. Πρέπει ΟΛΟ το «μολυσματικό» πολιτικό προσωπικό των μαρξιστικών Κολεγίων των ΗΠΑ, το οποίο το έχουν «φορτώσει» οι Σιωνιστές σε λαούς και κράτη, ν’ απομακρυνθεί απ’ όλους τους μηχανισμούς διοίκησης. ΑΥΤΟΙ είναι οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ που μεταφέρουν την «αρρώστια» τους στο χριστιανικό «κορμί», εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των Σιωνιστών. ΑΥΤΟΙ είναι οι τεχνητά κατα­σκευα­σμένοι στα μαρξιστικά «εργαστήρια»-Κολέγια «ιοί», που μετέτρεψαν την ΑΝΩΜΑΛΙΑ σε πραγματική Πανδημία, η οποία απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα. Αυτή είναι η μόνη θανατηφόρα Πανδημία που απειλεί την ανθρωπότητα και πρέπει πάση θυσία ν’ αντιμετωπίσουμε. Μόνον έτσι θα υπάρχει ελπίδα σωτηρίας για έναν Χριστιανισμό αυτήν τη στιγμή απολύτως παγιδευμένο κι εξουθενωμένο και ο οποίος είναι έτοιμος να καταρρεύσει. Το «ΛΟΛΙΤΑ ΕΧΠΡΕΣ» των Σιωνιστών και των ΑΝΩΜΑΛΩΝ δεν θα πετάει για πολύ ακόμα! …Θα το «ρίξουμε»! …και μαζί μ’ αυτό και όλους τους επιβαίνοντες σ’ αυτό!…

…και αυτό είναι υπόσχεση !…

…Υπόσχεση από τους «ΑΝΩΜΑΛΟΦΟΒΙΚΟΥΣ»!

Παναγιώτης Τραϊανού

 

6 σχόλια:

  1. Ευγε. Ενα μεγαλο ΕΥΓΕ που αναδεικνύετε το προβλημα στην πρεπουσα διασταση του.
    Ευγε μεγιστε Παναγιωτη Τραιανου / Ευγε στο ιστολογιο σας.
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω λοιπον , σ αυτο το πονημα του μεγαλου μας Παν. Τραιανου ΕΜΦΑΊΝΕΤΑΙ / ΑΝΑΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ και η κυριαρχη διαφορα μεταξυ του παγκοσμιου Ελληνα ως προς τον παγκοσμιο Εβραιοσιωνιστη οπου ο ενας προβαλλει τις ΑΞΙΕΣ που διεπουν τον οντως Ανθρωπο ενω ο αλλος προβαλλει την αρρωστημενη του προθεση που ΔΕΝ ειναι ανθρωπινης προελευσης..
    Σε ευχαριστω Παν. Τραιανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα στερεότυπα της αμερικάνικης κοινωνίας σε πλήρη αντιστροφή στην Ελλάδα.

    Το φαινόμενο ΚΑΣΣΕΛάκης, θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμα. Ίσως την ύποπτη (Ιουδαική) καταγωγή του, σκοτεινούς δοσιλόγους των Γερμανών στην κατοχή, ότι το Κάσσελ της Γερμανίας φιλοξενούσε τους Ασκεναζίμ Εβραίους, δείχνει ένα πρόσωπο πολύ ύποπτο, έναν άνθρωπο ‘’φυτευτό’’ άπ’ευθείας απο την Εβραιοκρατούμενη Αμερική. Με πρώτο και αντικειμενικό στόχο, την διάλυση της παραδοσιακής οικογένειας, τον ώχαδερφισμό σε εθνικά θέματα, το ότι δεν γνωρίζει καλά τα ελληνικά, δίνοντας το ψευδοκράτος στην Τουρκία σε συνέντευξή του, πρέπει να καταλάβουμε, τι κίνδυνοι ελοχεύουν απο την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, έως (και γιατί όχι) και την πρωθυπουργία.

    ‘’Σκοτώστε τους καλύτερους των γκοίμ’’
    Rasi-Σχολιαστής του Ταλμούδ στον μεσαίωνα.

    Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους, λόγω φυλής ή γεωστρατηγικής θέσης, οφείλουμε να είμαστε αντισημίτες, επειδή βαρεθήκαμε να είμαστε ‘’ανθρωπιστές’’ όταν οι άλλοι κοιτάνε να μας κόψουν το λαρύγγι. Και εξηγούμαστε για το πώς μας βλέπουν οι Σιωνιστές....
    ‘’Ή χυδαία Ιουδαιοφαγία των αντισημιτών μας....μάς εκθέτουν στα μάτια του πολιτισμένου κόσμου, με σκουριασμένα όπλα βγαλμένα απο τα οπλοστάσια των Μεσαιωνικών διωγμών...υποκινώντας τα ζωώδη ένστικτα των μαζών....προκλήσεις....τρέλλα....πνευματικός σαδισμός’’.
    Είναι το καρκίνωμα των βενιζελικών πολιτικών, πού φέρονται στην Ελλάδα, σαν μιά μητέρα πού υπόσχεται στα παιδιά της δώρα, γλυκίσματα και βόλτες, ενώ τα κρατά συνεχώς αλυσοδεμένα απο τα πόδια και εξωθώντας τα στην ζητιανιά. Ή Ελλάδα του ΚΑΣΣΕΛάκη θα σκλαβωθεί με ‘’άρωμα’’ Χόλυγουντ, θα γίνει ένα επεισόδιο gay σε τριτοτέταρτη σειρά του Netflix. Στην χώρα, η αριστερά αλλάζει δέρμα σαν φίδι, βγάζοντας τα παλιά, σκονισμένα αμπέχωνα και τους μπερέδες. Ξύρισε τις γενειάδες, έβαλε τα όπλα στα σεντούκια, έβαλε ακριβά κοστούμια και τό’ριξε στο Lifestyle. Έγινε το ελληνικό παράρτημα των liberal radicals με άντρες gay και γυναίκες FemiNazi. Οι Σιωνιστές, σπρώχνουν στην χώρα το καθαρόαιμό τους ‘’άτι’’ στον ιππόδρομο της παγκόσμιας κυριαρχίας. Ή συνταγή για την πετυχημένη είσοδο στον κόσμο του Σκοτεινού Φωτός πού θα οδηγηθούν οι λαοί.
    Δηλαδή, επί των ημερών του, τα ομόφυλα ζευγάρια πού θα υιοθετούν παιδιά, ώς ‘’γονέας 1 και γονέας 2’’ θα έχουν το δικαίωμα να χαστουκίζουν τα παιδιά τους, όταν αυτά ξεστομίσουν την Ιερή λέξη ‘’Μάνα’’; Τι θα γίνεται πίσω απο τις κλειστές πόρτες ενός σπιτιού, όταν ένα μικρό παιδί θα θέλει να μάθει για την μητρική αγκαλιά; Θα είναι το συγκεκαλυμένο πατρονάρισμα, μιά εκστρατεία ψυχολογικού bullying. Δυστυχώς, ο ελληνικός λαός, κατέχει μιά παγκόσμια πρωτειά. Ξεπλένει σαν άλλη Κολυμβήθρα του Σιλωάμ, ότι της ‘’ξεφουρνίζουν’’ οι βενιζελικοί κοπρίτες, ότι έχει τον ‘’αέρα’’ του καινούργιου. Από αμαρτίες και διαστροφές, μέχρι προδοσίες, αρχαιοκαπηλείες και φόνους. Ή αδέσμευτη, ανεξάρτητη φωνή πρέπει να σωπάσει. Ζούμε την εποχή του ‘’οι άλλοι τι έκαναν, γιατί δεν τα λές’’. Πρέπει να ανήκεις κάπου για να έχεις λόγο. Το ‘’Προσοχή παγίδα πιό κάτω’’ είναι άξιο κοροιδίας.
    Αυτοί είναι οι 25 βασικοί στόχοι των illuminati:
    1) τα άτομα να τείνουν στο κακό παρά στο καλό.
    2) κηρύξτε το φιλελευθερισμό.
    3) Χρησιμοποιήστε τα ιδανικά της ελευθερίας που θα επιφέρουν πολέμους κατηγορίας.
    4) θα πρέπει να χρησιμοποιούν οποιονδήποτε και με όλα τα μέσα που είναι αναγκαία για να επιτύχουν τους στόχους τους, δεδομένου ότι δικαιολογούνται.
    5) Να πιστεύουν ότι τα δικαιώματά τους βρίσκονται σε ισχύ.
    6) Η ισχύς των πόρων τους πρέπει να παραμένουν αόρατοι μέχρι την στιγμή που θα έχουν αποκτήσει τη δύναμη, έτσι ώστε καμία ομάδα ή δύναμη να μην μπορεί να την υπονομεύσουν.
    7) συνηγορείτε με την ψυχολογία του όχλου για να αποκτήσετε τον έλεγχο των μαζών
    8) Προωθήστε τη χρήση αλκοόλ, τα ναρκωτικά, την ηθική διαφθορά, καθώς και όλες τις μορφές κακίας για να διαφθείρειτε συστηματικά την νεολαία του κάθε έθνους.
    9) Καταλάβετε την ιδιωτική ιδιοκτησία των πολιτών με οποιαδήποτε απαραίτητα μέσα.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΕΧΕΙΑ..........2

    10) Η χρήση των συνθημάτων, όπως η ισότητα, ελευθερία, αδελφοσύνη, χρησιμοποιούνται για τις μάζες ως ψυχολογικός πόλεμος.
    11) Ο πόλεμος θα πρέπει να κατευθυνθεί έτσι ώστε τα έθνη και στις δύο πλευρές να τοποθετούνται περαιτέρω στο χρέος και οι διασκέψεις ειρήνης να σχεδιάζονται έτσι ώστε κανένας πολεμιστής να μη διατηρεί δικαιώματα εδάφους.
    12) Τα μέλη πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον πλούτο τους και να επιλέξουν υποψηφίους σε δημόσιες υπηρεσίες που θα είναι υπάκουοι στις απαιτήσεις τους, για να χρησιμοποιηθούν ως πιόνια στο παιχνίδι απο τα άτομα που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Οι σύμβουλοι θα έχουν αναπαραχθεί, θα εκτρέφονται και θα εκπαιδεύονται από την παιδική ηλικία για να κυβερνήσουν τις υποθέσεις του κόσμου.
    13) Ο ελεγχος του Τύπου, και ως εκ τούτου, το μεγαλύτερο μέρος των πληροφοριών που λαμβάνει το κοινό.
    14) Πράκτορες και προβοκάτορες θα υποβάλλουν μετά τη δημιουργία τραυματικές καταστάσεις, και θα εμφανίζονται ως σωτήρες των μαζών, όταν στη ουσία θα ενδιαφέρονται για το ακριβώς αντίθετο, τη μείωση του πληθυσμού.
    15) Δημιουργήστε τη βιομηχανική κατάθλιψη και τον οικονομικό πανικό, την ανεργία, την πείνα, την έλλειψη τροφίμων, χρησιμοποιείστε αυτά τα γεγονότα για να ελέγξετε τις μάζες και τους όχλους.
    16) Διεισδύστε το Μασονισμό που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για να κρύψουμε τους περαιτέρω στόχους.
    17) Αναπτύξτε την αξία της συστηματικής εξαπάτησης, χρησιμοποιήστε υψηλού ακούσματος συνθήματα και φράσεις, υποστηρίξτε πλούσιες υποσχέσεις που θα ηχούν στις μάζες, ακόμη και αν δεν μπορούν να υλοποιηθούν.
    18) Η τέχνη της πάλης του δρόμου είναι απαραίτητη για να φέρει τον πληθυσμό σε υποταγή.
    19) Χρησιμοποιήστε παράγοντες ως προβοκάτορες και συμβούλους πίσω από τις σκηνές, και μετά από τους πολέμους να χρησιμοποιούν μυστικές συνομιλίες με διπλωματία για να αποκτήσουν τον έλεγχο.
    20) καθιερώστε τεράστια μονοπώλια προς τον παγκόσμιο κυβερνητικό έλεγχο.
    21) Χρησιμοποιήστε υψηλούς φόρους και αθέμιτους ανταγωνισμούς για την επίτευξη της οικονομικής καταστροφής με τον έλεγχο των πρώτων υλών, την οργανωμένη αναταραχή μεταξύ των εργαζομένων, και την επιχορήγηση των ανταγωνιστών.
    22) Να δημιουργηθούν εξοπλισμένες συγκέντρωσεις με την αστυνομία και τους στρατιώτες οι οποίοι θα μπορούν να προστατεύσουν και να προαγάγουν τα συμφέροντα των Illuminati.
    23) Τα μέλη και οι ηγέτες της παγκόσμιας κυβέρνησης θα διορίζονται από τους διευθυντές των Illuminati.
    24) Διεισδύστε σε όλες τις κατηγορίες και τα επίπεδα της κοινωνίας και της κυβέρνησης, με σκοπό τη διδασκαλία της νεολαίας στις σχολικές θεωρίες και τις αρχές που είναι γνωστό ότι είναι ψευδείς.
    25) Δημιουργήστε και χρησιμοποιήστε εθνικούς και διεθνείς νόμους για να καταστρέψετε τον πολιτισμό.

    Αυτοί πού θέλουν την Ελλάδα ώς πυλώνα σταθερότητας, μας κατέντησαν ώς την Απόλυτη Σταθερότητα στην Ξεφτίλα, ‘’παραδίδοντάς’’ μας έναν Νεοταξικό Άβαταρ. Ό ΚΑΣΣΕΛάκης, μετά τις εσωκομματικές εκλογές, θα αντιμετωπιστεί σαν ο Έλληνας Μειτρέγια (κάτι πού κάνουν σήμερα τα Πετσοκάναλα). Προσιτός και αγαπητός από όλους, υποσχόμενος σταθερότητα με μια φρέσκια πνοή Χόλυγουντ-ξεριζωμένου golden boy της Goldman Sachs. Μιλάμε για την απόλυτη επιτυχία του πειράματος, σε μια χώρα με εμπειροπόλεμους και εχθρικούς γείτονες, με εξωτερική πολιτική γερακιών και με πανίσχυρη διπλωματία. Δημιουργείται μια ετσι-θελική απομόνωση άπ’όλους κι’από όλα, μόνο και μόνο για να ακολουθήσουμε το Δυτικό-Βαβυλωνιακό-Σιωνιστικό μοντέλο. Ζώντας στην μήτρα της Μπίλντερμπεργκ, ζούμε σαν Συβαρίτες, τις τελευταίες μας μέρες. Ό πολιτικός λόγος του ΚΑΣΣΕΛάκη στα εθνικά θέματα είναι ‘’κόψε-ράψε’’ Τσίπρας. Κάτι σαν την παλιά θεατρική παράσταση ‘’Δώσε Θεοδόση, δώσε’’, δηλαδή ‘’Κάνε ότι κοιμάσαι όταν σε δολοφονούν’’. Είναι η πολιτική ατζέντα των λίγων χιλιάδων ΛΟΑΤΚΙ, εναντίον ενός λαού με παλιά πρότυπα αντρών παλιάς κοπής. Το κίνημα ΛΟΑΤΚΙ, είναι αποδεκτό απο όλους σχεδόν τους πολιτικούς σχηματισμούς, είναι μόνο η ‘’αιχμή του βέλους’’, η μπροστάντζα του βενιζελικού συστήματος.Είναι το τραύμα πού μετεξελλίσεται σε γάγγραινα, άν δεν χειρουργηθεί έγκαιρα.


    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΕΧΕΙΑ.........3

    Αυτήν την Ελλάδα επιθυμούν οι βενιζελικοί μητραλοίες; Ή ορφανή 52η πολιτεία των Η.Π.Α μετά την περιοχή 51; Την άλλοτε Μήτρα του Παγκόσμιου Πολιτισμού, ένα Σιωνιστικό ‘’Τσίρκο Τεράτων’’, ένα δωμάτιο της φρίκης, μιά ‘’Αίθουσα του Εφιάλτη’’;
    Ζούμε δηλαδή την απόλυτη παράνοια, με μόνον 2 ευρώ.Είναι η δυσκολία που έχει ένας συνηθισμένος άνθρωπος να ξυπνήσει από την μακάρια άγνοιά του.

    "Οι προβλέψεις μας δείχνουν ότι μέχρι το έτος 2025, όχι μόνο η Αμερική, αλλά ολόκληρος ο πλανήτης θα είναι υπό την προστασία και την κυριαρχία της εξουσίας αυτής της συμμαχίας. Τα κέρδη ήταν σημαντικά, τόσο για τους εαυτούς μας όσο και για σας, την ανθρώπινη ελίτ εξουσίας." Άραγε το 2025 ως έτος ολοκληρωτικής παγκόσμιας υποταγής, είναι τυχαίο; Θα δείξει…They Live.

    Δεξιοί και αριστεροί μην τσακώνεστε άδικα, φυλάξτε την οργή σας για τον Πόλεμο πού έρχεται. Έτσι κι’αλλοιώς..........They Live, We Sleep.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ λαθρομετανάστες είναι υπέρ των λοατκι οέο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα έγραφε ο μεγάλος Τραϊανού..... Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες...

«Βόρεια Μακεδονία» 16 Ιουνίου 2018 Ολοκληρώθηκε μια προδοσία κι αποκαλύφθηκαν τόσο οι στόχοι όσο και οι προδότες. ΕΒΡΑΙΟΙ και Κομμουνιστές ...