peri majestic the real

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Συμβαίνουν τέτοια πράματα σε ανεπτυγμένη ευρωπαϊκή χώρα; Είναι δυνατόν; Αλήθεια γιατί οι μισοί υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι αστυνομικοί; Οι άλλοι μισοί έχουν μπαράκια/καφετέριες στο όνομα συγγενών ? Λέγεται ότι το συγκεκριμένο κελεπούρι είναι μπράβος του γιου Μητσοτάκη...στην ΑΘήνα τον χειμώνα και το καλοκαίρι στα νησιά...Οι υπόλοιποι;; 16ώρο και τα κεφάλια μέσα...

 

Lucky Luciano: Ο αρχιτέκτονας του οργανωμένου εγκλήματος 
Λάκι Λουτσιάνο ζεις, εσύ μας οδηγείς...
 
 

‘’And You Will Face The Sea Of Darkness, And All There In, That May Be Explore’’……. Ή αλλιώς, ‘’Στάσου Άνναμπέλ ,μύγδαλα’’.

This is the Zodiac speaking……. Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε την κατάσταση στην χώρα. Από την μία, χρησιμοποιώντας την κλισέ φράση από την κλασική ταινία τρόμου του 1981, ‘’Ή 7η πύλη της κολάσεως’’, ενώ η δεύτερη φράση από την ταινία ‘’Κορίτσια στον ήλιο’’ του 1968, χαρακτηρίζει τους εντελώς απαθείς και στον ‘’κόσμο’’ τους Έλληνες. Γιατί, πώς αλλιώς να περιγράψεις τα τεκταινόμενα στην χώρα, πού είναι κυριολεκτικά κλαυσίγελος. Μιλάμε για μια χώρα ΈΡΕΒΟΣ, με έναν λαό κομπλεξικό και γεμάτο αρνητικά σύνδρομα, από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, έως το σύνδρομο των Ζόμπι, δηλ. υποτονικοί σαν άτομα, αλλά ηλίθια αήττητοι σαν μάζες πού αντιδρούν πάντα για τους λάθος λόγους και μόνο γιά να φάνε τον συνάνθρωπό τους.

Τί λόγια να γράψεις για την κατάσταση στην χώρα, με έναν λαό πεσμένο στα τέσσερα και εξουθενωμένο απο τον πνευματικό του αυνανισμό. Σε έναν λαό, πού μαστιγώνεται ανηλεώς απο τα χειρότερα παγκοσμίως οικονομικά μέτρα, ενώ στο τέλος πληρώνει για να ψηφήσει ξανά, αυτούς πού τον πτωχεύσανε. Τί να πείς για έναν λαό πού ΠΕΙΝΆΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ, ενώ οι τηλεοράσεις του δείχνουν από το πρωί έως το βράδυ, εκπομπές με γκουρμεδιές και με γαστρονομικές λιχουδιές, πού με τέτοιες αφραγκίες πού τον δέρνουν, δεν θα τις δεί ούτε στα τρίτα του βαφτίσια, άν πιστεύει στην μετεμψύχωση. Πώς να περιγράψεις την κατάσταση στήν χώρα, πού ενώ εσύ ξυλιάζεις στο κρύο μές στον χειμώνα και φοβάσαι να ανοίξεις την σόμπα, γιατί και πετρέλαιο δεν υπάρχει, ενώ για να ανοίξεις τον λογαριασμό του ρεύματος πρέπει να φωνάξεις πυροτεχνουργούς, ακούς απο το δωμάτιο στο δυάρι σπίτι σου στην Νίκαια, τον δημοσιοκάφρο πού σου λέει πώς υποφέρει κι’αυτός απο το σπίτι του στην Εκάλη, ενώ φοράει στίς εξόδους του, το φτωχό του κουστούμι TOM FORD,ενώ το χέρι του στολίζει το ρολόι ROLEX DAYTONA.Τί να πείς για την ηλιθιότητα του λαού πού επειδή πήγε μιά φορά στο Σύνταγμα με τους αγανακτισμένους, νομίζει ότι βγήκε νικητής από την μάχη στην Φαλούτζα ενώ οι υπόλοιποι είναι εντελώς για τα μπάζα.

Μιλάμε για εντελώς τραγικές καταστάσεις, για την απόλυτη κάθοδο στον εφιάλτη!!!

Μιλάμε για έναν δημόσιο τομέα πού κόβει και ράβει κυριολεκτικά τις ζωές των Ελλήνων, με υπαλλήλους πολυβόλα, πιστούς ΝΑΖΊ. Τα απόλυτα Wunderwaffe ( όπλα ‘’ θαύματα’’ ).Ανθρώπους, πολλές φορές ΑΣΥΝΕΊΔΗΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ, εμποτισμένους στο σύνδρομο της Νυρεμβέργης, ‘’εγώ διαταγές εκτελούσα, έκανα ότι μού έλεγε ο Φύρερ’’, στέλνοντας στον αγύριστο, σπίτια, οικογένειες, παιδιά, ζωές ολόκληρες. Έναν δημόσιο τομέα, πού έχει καταστήσει την σφαγή στην κοιλάδα του Μπάμπιγιαρ, καθημερινή του ενασχόληση, ενώ το βράδυ άνετα και χωρίς τύψεις, θα βγάλει τις απαραίτητες selfie για τα social media του κώλου. Έναν λαό, ΤΌΣΟ ΜΑΛΆΚΑ, ΠΟΎ ΔΗΛΏΝΕΙ ΠΑΤΡΙΏΤΗΣ ΤΟ ΠΡΩΊ, ΕΝΏ ΒΛΈΠΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣΉΡΙΑΛ ΤΟ ΒΡΆΔΥ, ΤΡΏΓΩΝΤΑΣ ΠΙΤΌΓΥΡΑ ΚΑΙ ΠΊΝΟΝΤΑΣ COCA COLA. ‘Εναν λαό-εσμό, πού γουστάρει να ψηφήζει ξανά και ξανά τους δολοφόνους του, γιατί αυτοί του υπόσχονται πώς δεν θα του κόψουν πολύ τον μισθό, ή την σύνταξη, αντί να βγεί στον δρόμο και να τα κάνει πουτ@να όλα.

Για έναν ΕΦΤΑΜΑΛΆΚΑ ΛΑΌ, πού έχει κάνει ‘’ψωμοτύρι’’ την φράση, ’άς είναι το παιδί μου το τελευταίο θύμα’’, αντί να υπερασπιστεί το βιός του, απέναντι σ’ένα κράτος πού οικονομικά και νομικά τον έχει δέσει χειροπόδαρα και του παρουσιάζει κάθε λεπτό της ημέρας, ειδήσεις για φυλακές, πληστηριασμούς και πρόστιμα υπέρογκα, ενώ αφού αυτό το κράτος-μαφία, κόβει το μέλλον από το παιδί του, του δείχνει εντελώς ύπουλα, ότι δύο μόνο δρόμοι υπάρχουν. Ή πηγαίνει σχολείο, δημοτικό γυμνάσιο λύκειο, πανεπιστήμιο ή Τ.Ε.Ι , Ι.Ε.Κ και κάνει το πτυχίο του υπόθετο για να το βάλει από πίσω του γιατί δουλειές δεν υπάρχουν, ΕΚΤΌΣ ΚΙ’ΆΝ ΕΊΣΑΙ ΓΑΛΑΖΟΑΊΜΑΤΟΣ ΚΗΦΉΝΑΣ ΤΩΝ ΚΟΛΛΕΓΊΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΊΓΟΥΝ ΟΙ ΠΌΡΤΕΣ ΠΑΝΤΟΎ, ή κάνεις καριέρα στα ριάλιτυ, δηλαδή ξεφτιλίζεσαι στο πανελλήνιο για ένα μεροκάματο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........

 

Να μιλήσουμε γιά μιά κυβέρνηση απο πολιτικά και πωλητικά πουτ@ν@κια, πού καμαρώνουνε σαν γύφτικα σκεπάρνια δίπλα από τα ολοκαίνουργια RAFALE, ή τα σχέδια απο τις καινούργιες φρεγάτες ( Ναί, αυτά τα προγράμματα πού δεν θα χρησιμοποιήσουν ΣΧΕΔΌΝ ΠΟΤΈ, ΓΙΑΤΊ ΤΈΤΟΙΟΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΆΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΕΊΝΑΙ) ενώ τα ελληνόπουλα έχουν αρβύλες και ιματισμό πού ανάγεται στην Αργοναυτική εκστρατεία, ενώ τα όπλα είναι τόσο παρωχημένα πού κάνουν μόνο για τα Ζομποέπη της δεκαετίας του’80 του Ρομέρο. Κάνουν δηλαδή τα παιδιά των Ελλήνων ‘’κρέας για τα κανόνια’’ για να στο παίζουν οι τεμπέληδες πωλητικοί, εθνοσωτήρες. Και γιατί όχι, αφού ο λαός, μονίμως στο ‘’τυφλοσούρτι’’ σε κολλάει στον τοίχο με την ατάκα, ‘’υπάρχει καλύτερος ;’’ ΝΑΊ ΡΈ ΥΠΆΡΧΕΙ, ΑΛΛΆ ΕΣΎ ΜΟΝΊΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΈΠΕΙΣ!!!

Να μιλήσουμε για το συνδικάτο του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΎ εγκλήματος, το σωματείο πού λέγεται ΕΚΚΛΗΣΊΑ Α.Ε. αυτών των Σάρουμαν, των υπηρετών του ματιού πού βλέπει τα πάντα (Σάουρον-Εωσφόρος) πού την ζωή και το παράδειγμα και τα λόγια του γλυκυτάτου Ιησού, τα κάνανε λεφτά για τις τσέπες τους, ενώ με την κορωνοτρομολαγνεία κλείνουν τον Παράδεισο απο τους πιστούς ΄γιατί κι’αυτοί τον έχουν χάσει, όντας οι σύγχρονοι Φαρισαίοι του 21ου αιώνα. Οί ασβεστωμένοι τάφοι γεμάτοι σαπίλα και αποσύνθεση μέσα. Ευτυχώς υπάρχουν και τρανές εξαιρέσεις, πού αποδεικνύουν εμπράκτως ότι όντως ή ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΎ ΘΕΟΎ ΠΟΛΕΜΟΥΜΈΝΗ ΝΙΚΆ.

Μιλάμε για κατάσταση απόλυτου σαδομαζοχισμού, αυτό που βιώνει η χώρα. Διαλύονται με γεωμετρική ταχύτητα όλα, δεν ξέρουμε άν την επόμενη στιγμή ξυπνήσουμε με σειρήνες συναγερμού και εδώ το κράτος συνεχίζει την τρομολαγνεία του κορωνοιού, ποντάροντας στην συνεχή διαίρεση των Ελλήνων, ενώ θεοποιεί άτομα αμφιβόλου ηθικής όπως ό Σουάμπ.....

 http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2022/02/blog-post_292.html

Το τραίνο ή ΕΛΛΆΣ, πάει ντουγρού στο γκρεμό. Σβήνουμε δημογραφικά και η ελίτ μας προικοδοτεί με τήν νέα φύτρα ‘’γηγενών’’ γιαλαντζί....... https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1057940_nmitarakis-symfonisa-me-pakistan-kai-mpagklantes-na-mas-steiloyn

Δηλαδή πάμε ‘’σφεντόνα’’ για αποσταθεροποίηση της χώρας και ΔΈΝ ΚΟΥΝΙΈΤΑΙ ΦΎΛΛΟ. ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ Μ@Λ@ΚΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ ΌΜΩΣ, ΔΕΞΙΟΎΣ ΚΙ’ΑΡΙΣΤΕΡΟΎΣ, ΙΑΝΌΣ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΥΌ ΚΕΦΆΛΙΑ ΣΤΟ ΣΏΜΑ ΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΉΣ ΕΛΊΤ. !Μάς οδηγούν σε εξόντωση και δεν κάνουμε το παραμικρό για να σωθούμε. Και πώς, αφού οι διάφορες ‘’ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΈΣ’’ δυνάμεις κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Ή περιμένουν την σωτηρία από τους Ελλάνιους, ή θα τους σώσει το ΙΧΏΡ, ή θα πολεμάνε την οποιαδήποτε φωνή που θα μιλήσει για ΑΓΏΝΑ, γιατί ΔΥΣΤΥΧΏΣ, ο φόβος ζέχνει στα παντελόνια τους.Δέν έρχεται ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ, όταν κοιτάς μονίμως πίσω άπ’την πλάτη σου. Πρέπει να μάθουμε να κοιτάμε μπροστά. ΕΥΘΕΊΑ. Έστω κι’άν πρέπει να πολεμάς καθημερινά το κράτος-μαφία. Νά πολεμάς γιά την ύπαρξή σου ώς Έλληνας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, με την Λερναία Ύδρα πού λέγεται κράτος.

Τά ψέμματα τέλειωσαν, αδέρφια συν-Έλληνες. Ή εποχή της ξάπλας, της τούφας, της καλοπέρασης τελείωσε ανεπιστρεπτί. Ή θα μάθουμε να πολεμάμε, να ιδρώνουμε, να ματώνουμε και γιατί όχι να πεθαίνουμε για το δίκαιόν μας και το δίκαιον της πατρίδος μας, ή άς αφανιστούμε από τον χάρτη, έστω και σάν ανάμνηση. Ίσως μέσα σε όλον αυτόν τον ορυμαγδό, να βρούμε το χαμένο μας φιλότιμο.

Καί γιατί όχι, να στείλουμε με σφεντόνα μακριά στο ΟΎΣΑ ή στο ΓΙΣΡΑΕΛ, τα @ρχίδια όσων μάς έφεραν σ’αυτή την κατάσταση, ’’έτσι για την φουκαριάρα την μάνα μας’’.

...............This Is The Zodiac Speaking!!! 

ΜΑΝΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Είναι η πραγματικότητα...Μεγάλη Παρασκευή το γράφαμε...

  https://noumer.blogspot.com/2024/05/blog-post_3.html Στόχος τους είναι να χαθούμε για πάντα... . Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα... να γί...