peri majestic the real

Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Σ Α Σ- Ε Χ Ο Υ Ν - Ο Λ Ο Υ Σ - Χ Ε Σ Μ Ε Ν Ο Υ Σ

 

Την VON DER LEYEN που ο άνδρας της έχει επενδύσει από το '15 σε όπλα, φάρμακα και ενέργεια και όλα όσα νομοθετεί αυτή είναι γι'αυτόν και μόνο... Οικογένειες μαφιόζων διοικούν την Ευρώπη...όσο για τον άλλον με το ροζ παντελόνι και το αποτριχωμένο βυζί; Έβγαλε νιάτα μετά τα μνημόνια και το ξεπούλημα της Μακεδονίας...αναγεννήθηκε...χτυπά τους τοκογλύφους και την Μέρκελ από την Μύκονο..

Ο Αλέξης; Ακόμα Αμερική...Ολοκληρωτικά χαμένος σε αυτό που πάντα ποθούσε...Την άνετη ζωή...Το Αmerican Dream....και αν δείτε κανείς δεν γράφει κάτι. Έχει πέσει ομερτά. Είναι εντολή των βενιζελικών.

Kαι οι αστυνομικοί; Από το 2010 και μετά περνάνε πολύ καλά...κάπου στην Μύκονο χάνονται...Μια έρημη χώρα...

Σ Α Σ-  Ε Χ Ο Υ Ν - Ο Λ Ο Υ Σ - Χ Ε Σ Μ Ε Ν Ο Υ Σ

3 σχόλια:

  1. Ναζι κανις ή να μηζι κι ολοι μαζι μπορειτε13 Αυγούστου 2023 στις 8:58 μ.μ.

    Σ Α Σ- Ε Χ Ο Υ Ν - Ο Λ Ο Υ Σ - Χ Ε Σ Μ Ε Ν Ο Υ Σ

    Ετσι ακριβως! Μονο χεσμενους;
    Χειροτερα κι απ' τον δημαρχο του Ναυπλιου που πεταγε σκατα και σκουπιδια στο αλλο το καθικι.

    Ο Τσιπρας εκαψε το Ματι για να ξεχασουν οι γραικυλοι τις Πρεσπες κι ο Μητσοτακης εφερε μερικους αρκουδιαραιους απ εξω για να σφαχτουν με τους εδω αρκουδιαραιους και να ξεχασουμε οτι εχει καψει ολη την Ελλαδα για να βαλουν οι φιλοι του ανεμιστηρες στα βουνα..
    Κι εσεις ψαχτε για φασιστηδες και ναζιστηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εμείς χεσμένους επίσης τούς έχουμε,γιά αυτό ούτε πλησιάζουμε τίς κάλπες.Οσοι ακόμα ελπίζουν,πώς ανάμεσα στα σκατά πρέπει να επιλέξουν γιά την λύση,τότε ας φάνε τήν πίκρα τους. Εμείς τουλάχιστον έχουμε ήσυχη την συνειδηση μας,πώς δέν έχουμε λερώσει τά χέρια μας ,και δέν έχουμε συναινεσει,στό έγκλημα,ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    Οσο γιά τον συγκαμένο,εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Δούσης. Ενα ΄ράμα" και οι δυο τους. Μιά κόπια ίδια..Να έχει κρυφές χάρες και αυτός άραγε; Ποιός ξέρει!
    Ζούνε τό "ονειρό τους" Τραγικό όμως τό πόσο φηλίδονος,είναι ο κάθε τενεκές ξεγάνωτος. Πολύ "αισθησιακή" τάση,γιά να κρύφτούν οι αγκυλώσεις και τα τρομερά κόμπλεξ.
    Εχουν ξεπεράσει ακόμα και τίς γυναίκες ,που είναι η φύση τους τέτοια,και δέν έχει να κάνει με ανασφάλειες. Οι γυναίκες ,είναι και θα φαίροντε πάντα σαν τέτοιες. Σε αντίθεση με τους άντρες,πού, όταν πολυ στολίζοντε και περιφέροντε σαν σκεπάρνι γύφτικο,δείχνει πώς υποβόσκει μέγα πρόβλημμα,και το βλέπεις στην πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αβισως η ψηχοί του ανθρόπου οι έσχατη έγηναν πρότοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όποιος γλύφει καλύτερα τα οπίσθια της Σιών, αυτός θα κερδίσει.

  Οι δύο Βενιζελικοί ''Καλλιγούλες'' θα κάνουν τα πάντα για να μην ''ρευστοποιηθούν'' τα μαντριά τους. Στ...