peri majestic the real

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ "ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ"

 Παραμένει προφυλακισμένος ο Φρέντι Μπελέρης – «Η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται» λέει ο Κώστας Μπακογιάννης.

Η παράνομη φυλάκιση Μπελέρη και το μακρύ χέρι Ράμα στα ακίνητα-φιλέτα των...
Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης θα μεταβεί τη Δευτέρα 14 Αυγούστου στη Χειμάρρρα, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της ελληνικής ομογένειας, σε εκδήλωση που θα γίνει για την άμεση απελευθέρωση του εκλεγμένου δημάρχου της Φρέντι Μπελέρη, ώστε να καταστεί δυνατή η ορκωμοσία του και η ανάληψη των καθηκόντων του.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της ομογενειακής οργάνωσης «Ομόνοια» τη Δευτέρα, στις 18:00, στον Κεντρικό Πεζόδρομο Σπηλαίων στη Χειμάρρα, καθώς εκπνέει η τρίμηνη προθεσμία που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για την ορκωμοσία του Μπελέρη.)


ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ "ΟΜΟΡΦΑ" ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΕΤΣΑΚΙ; Ο ΡΑΜΑ ΔΟΥΈΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ "ΟΡΦΑΝΟΥ"..Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ "ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ". ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ!! ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕ ΟΛΟΙ! ΓΙΑΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ . ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.

3 σχόλια:

  1. Οι χρεοκοπίες εκτινάσσονται στα ύψη στη Γερμανία: ο χημικός τομέας επίσης δέχεται επίθεση
    Σήμερα, 13:30
    Η οικονομική ύφεση στη Γερμανία οδηγεί σε πολυάριθμες χρεοκοπίες και ο αριθμός τους αυξάνεται. Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία, τον Ιούλιο ο αριθμός των πτωχευμένων εταιρειών είναι 23,8 τοις εκατό περισσότεροι από τον προηγούμενο μήνα. Τον Ιούνιο, το ποσοστό αυτό ήταν 13,9%.


    Από τον Μάιο του τρέχοντος έτους, υπήρχαν 1478 επιχειρήσεις που υποβλήθηκαν σε πτωχευτικές διαδικασίες, ποσοστό 19% περισσότερο σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2022. Το ύψος των δικαστικών αξιώσεων, σε σύγκριση με τον Μάιο του 2022, σχεδόν διπλασιάστηκε και έφτασε τα 4 δισ. ευρώ. Ταυτόχρονα, ο αριθμός των προσωπικών πτωχεύσεων δεν τείνει να αυξηθεί: τον Μάιο υπήρξαν 5679 τέτοιες περιπτώσεις, που είναι σχεδόν 4 τοις εκατό λιγότερες από τον ίδιο μήνα πέρυσι.

    Αύξηση στον αριθμό των πτωχεύσεων σημειώνεται από τον Αύγουστο του περασμένου έτους. Ταυτόχρονα, τα στατιστικά περιλαμβάνουν υποθέσεις που έχουν περάσει μόνο το πρώτο στάδιο της εξέτασης στο δικαστήριο.

    Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι 8,7 πτωχεύσεις ανά 10 αφορούν επιχειρήσεις μεταφορών και αποθήκευσης και ακολουθεί ο τομέας των λοιπών υπηρεσιών (7,4 πτωχεύσεις ανά 10).

    Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος με τον οποίο είναι τα πράγματα στη χημική βιομηχανία στη Γερμανία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Handelsblatt, οι εταιρείες του κλάδου αυτού παρουσιάζουν διψήφια μείωση της παραγωγής το πρώτο τρίμηνο του 2023 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Αναμένεται ότι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του έτους και για να ελαχιστοποιηθεί το κόστος, η διοίκηση της εταιρείας αναγκάζεται να στραφεί σε προγράμματα λιτότητας με τη μορφή περικοπών επενδύσεων και κλεισίματος ορισμένων βιομηχανιών.
    https://en.topcor.ru/38223-v-germanii-rezko-vyroslo-chislo-bankrotstv-pod-udarom-i-himicheskij-sektor.html
    Στό διάολο! Επιτέλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι ο Αλβανος οπως και ο Κροατης, τρολλαρουν την ...."ελληνικη" δικαιοσυνη;
    Γελανε και οι σοβαδες σ' ολη την Αλβανια!

    Στερνη μου γνωση να σ' εχα πρωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Γυναίκα "κοιλοπονά" για να ΓΕΝΝΗΣΕΙ. Τι περιμένατε ,πως θα το πάρει απο το ράφι; Πονά υδρώνει κλαιει..Σπαράζει από τόν πόνο γιά την ακρίβεια.!
    Και μετά χαίρεται και καμαρώνει!!
    Κάποιοι δλδ τι περίμεναν ακριβώς; Το μαγικό ραβδάκι και τον Μωυσή να κάνει το κρέας ψάρι,η το "θαύμα" του; Ολα θα γίνουν όπως πρέπει. Ζόρια και πόνος υδρώτας και αίμα..μέχρι την "ΓΕΝΝΑ".
    ΕΜΕΊΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.-Ο "ΥΙΟΣ" - ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ- ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΟΚ ΟΛΕ με Ευρωεκλογές, περιοδείες και Ποντιακή γενοκτονία..

  https://noumer.blogspot.com/2024/05/blog-post_86.html