peri majestic the real

Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Γεύματα στα Χανιά, δείπνα στην Ακρόπολη όποτε έχει φεγγάρι, φωνάζουμε και έναν τραγουδιστή και όλα καλά. Νεοφιλελεύθεροι επιχειρηματίες που διοικούν τις χώρες τους με σκοπό το οικονομικό τους όφελος. Που είναι το παράξενο; Εσύ κάτσε να γράφεις στο internet....

 

  
Παρακάτω ο κύριος Αντώνης (86 χρονων) χορεύει ζεϊμπέκικο σε πανηγύρι στη Τηνο με τη νεολαία να τον χειροκροτά! Η υπερήφανη Ελληνική νεολαία....που ετοιμάζεται να δώσει ακόμη μια ψήφο στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η Ελλάδα γιορτάζει..


4 σχόλια:

  1. Η απόσταση απο την χρεοκοπεία,γιά τον Αμερικάνο,είναι στά 400 dolars..Έρχεται και σκάει σάν κομήτης,που θα κάνει την γή "σιάδι". Ο Παππούλης ας χαρεί το τελέυταίο ζειμπέκικο. Τόσο τού "κόβει" και τόσα αντιλαμβάνεται.
    Η φον ντε τσίμπιλε,σύντομα θα διακοσμεί παλούκια,όπως και ο μιτσοτάκουλας..Ας χαρούν τις τελευταίες τους ώρες..
    " Ο Θεός θα βοηθήσει να ξυπνήσουν οι Ελληνες. "
    Έλληνες και "έλληνες",που κατοικούν σε αυτόν τον Γεωγραφικό χωρο..! Κάθε ημέρα και κάθε μήνας θα είναι και πιό δύσκολος! Θα αποφασίσουν να πνιγούν η να σωθούν; Τώρα τι λέει ο κάθε μαλάκας,τόσο του κόβει και τόσα λέει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, τότε γίνεται ταμείο και τότε πέφτει το " δεν έχω δάκρυα να σε κλάψω ή το είναι αργά για δάκρυα Στέλλα, αλλά θα μου πεί κάποιος εύλογα υπάρχει άραγε ντροπή, όχι στα σούργελα η ντροπή πάει μαζί με την δυστυχία και την νοητική ανεπάρκεια, ο νεολλληνας , νεοραγιάς κλπ αυτά τα χαρακτηριστικά έχει/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αύριο είναι "Δεκαπενταύγουστος". Γιορτάζει η διάσημη ΓΥΝΑΙΚΑ, Η ΑΘΗΝΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ. Το ΘΗΡΙΟ της δημιουργίας,Αυτή που γέννησε τόν διάσημο Υιό,που προσκύνησαν όλοι.Και τόν Πρώτον και τόν δεύτερο Υιό. Αυτή που έχει ΓΕΝΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. Πόσοι άραγε τό γνωρίζουν ; Ολοι γιορτάζουν μά λίγοι γνωρίζουν τί γιορτάζουν.Και γιά αυτό φταίει η εκκλησία ασφαλώς.
    (Για εμάς που μάς αρέσει ο αποκρυφισμός η εσχατολογία και το ΜΥΣΤΗΡΙΟ..)
    "ΥΔΡΟΧΟΟΣ" ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    Ο "ΥΙΟΣ" -Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαβάη: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν την καταστροφή - Άνθρωποι πηδούν στον ωκεανό για να σωθούν--
    Εάν δεί κάποιος τίς εικόνες ,κυριολεκτικά θα ανατριχιάσει. ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ τις είχε διαβάσει.
    (Επειδή μας αρέσει η εσχατολογία,και το Μυστήριο,και επειδή βλέπουμε λίγο περισσότερο τίς στιγμές που πλησιάζουν)
    ¨επεσε η Βαβυλώνα,και έγινε κατοικίδιο δαιμόνων"..
    Η Μεγάλη "μητρόπολη" του Κόσμου το "κέντρο" της εξουσίας τής γής ανίκανο ανήμπορο να βοηθήσει την κατάσταση. Υπο διάλυση και κατάρευση..
    Γειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όποιος γλύφει καλύτερα τα οπίσθια της Σιών, αυτός θα κερδίσει.

  Οι δύο Βενιζελικοί ''Καλλιγούλες'' θα κάνουν τα πάντα για να μην ''ρευστοποιηθούν'' τα μαντριά τους. Στ...