peri majestic the real

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Θα ζητήσει βοήθεια από το Βερολίνο; Μας απειλεί με Σεπτεμβριανά; Τι θέλει; Προφανώς και δεν σκότωσαν και οι 100 Κροάτες. Κατηγορούνται όμως για πολλά και σοβαρά αδικήματα. Είναι ύποπτοι φυγής. Σωστά και λογικά προφυλακίζονται...Όλοι όσοι κατέβηκαν για επεισόδια είναι ποινικά υπεύθυνοι...

 

Image 
Ατυχές...και όλοι ελεύθεροι...

9 σχόλια:

  1. Τα ορφανά του Χίτλερ και των Ναζί πήραν αέρα.. και ο δικός μας Εφιάλτης έστειλε όπλα στην Ουκρανία στους ομοϊδεάτες τους για να είναι "στη σωστή πλευρά της Ιστορίας". Να μας χαιρόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρεις πως τελειώνεις έναν ηλίθιο; Τόν κάνεις ΑΟΡΑΤΟ. Σάν να μην υπάρχει,σαν να είναι μιά ενοχλητική μύγα μέσα στο αυτί σου. Δέν δίνεις καμμιά σημασία.Οτι και να κάνει για να σου τραβήξει την προσοχή και να ασχοληθείς μαζί του,δέν δίνεις καμμιά σημασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι πάνω μας ..ΟΙ ΓΩΓ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΩΓ..Τί σου κάνει εντύπωση; Η "γυναίκα" δέχεται επίθεση ΘΑΝΑΤΟΥ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ..ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΝΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ.
    ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://traianou.gr/2022/11/ora_krisis.html#commentform

    Από τα πιό αναλυτικά άρθρα του,πάνω στό θέμα της διαδρομής της ανθρωπότητας,τών γραφών και του Μυστηρίου.
    Εάν διαβάσει κάποιος αυτό τό άρθρο, ξέρει τί θα γίνει στην συνέχεια ,και μέχρι την ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.
    "Εφόσον λοιπόν γνωρίζουν από ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΗΝ "ΓΥΝΑΙΚΑ" ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΗΣ."
    ¨ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ¨ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ" ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ."
    "ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ"
    "ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο "ΔΙΑΒΟΛΟΣ";-Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ"-
    "ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ "ΤΩ ΚΡΑΤΙΣΤΩ"
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ.ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΑΤΑΝΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ"-"


    ...ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΠΕΡΙΠΑΤΟ" ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ..
    Γιά εμένα ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανώς και η συμμετοχή σε συμβάντα με κατάληξη νεκρό επιμερίζεται αναλογικά, σωστά προφυλακίστηκαν για το ενδεχόμενο φυγής, οι πλειονότητα μετά την κύρια ανάκριση θα οδηγηθεί στο ακροατήριο, κάποιος που θα ταυτοποιηθεί με την εξέταση dna θα δικαστεί για δολοφονία από πρόθεση, όμως με την παραπομπή και καταδίκες δεν τελειώνει η οπαδική βία με ιδεολογικά νεοναζιστικά χαρακτηριστικά, το πρόβλημα δεν είναι το νομικό οπλοστάσιο, είναι θέμα δημοκρατίας, δλδ αν το σύστημα εξουσίας χρειάζεται τα δεκανίκια της ακροδεξιάς για την βρόμικη δουλειά και τους αντιεξουσιαστές που βέβαια μόνο στο όνομα είναι ενάντια στην εξουσία, αφού στην πραγματικότητα Περι, η εξουσία τους χρησιμοποιεί ως εργαλεία.Επομένως μην περιμένουμε εξάλειψη της βίας είτε στα γήπεδα είτε σε ειρηνικές πορείες,, βάζουν και τα συστημικά μμε ιδεολογικά πρόσημα για ευνόητους λόγους και ξεπλένουν τις ανομίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάνοντας μια όπισθεν χρονολογικά Περι, θυμήθηκα την Ευβοια που ο κρατικός μηχανισμός απεδείχθη ανεπαρκής στην αντιμετώπιση, βέβαια οι κολαούζοι έβγαλαν από το κάδρο των ευθυνών τους πραγματικά υπεύθυνους, σκέφτηκα τότε δεν μπορεί στις εκλογές θα τιμωρηθούν έλα όμως που έπεσα παταγωδώς έξω αφού το ποσοστό στην πολύπαθη Ευβοια ήταν μεγάλο, όπερ σημαίνει ότι δεν μπορεί τα χάπια είναι ληγμένα, μπήκε έντεχνα η αντιπαραβολή με τους νεκρούς του Συριζα στο Μάτι και όλα τα διαχρονικά λάθη μπήκαν στο συστημικό πλυντήριο και με την χρήση απορρυπαντικού με την ονομασία λωτός, πλύθηκαν τέλεια και ξεχάστηκαν.Η αντιπαραβολή λοιπόν με το τι έπραξαν οι άλλοι, αποτελεί συνταγή αλάνθαστη, δλδ ο συμψηφισμός των ευθυνών λειτουργεί στα μάτια και στο υποσυνείδητο της πλέμπας ειδικά μέσα στην κάλπη, στην συνέχεια είχαμε τον αποκλεισμό της Αττικής οδού με τους εγκλωβισμένους με την πρώτη χιονόπτωση, ένα πασπάλισμα ,αθύρματα των καιρικών φαινομένων και του κακού μας του καιρού, στην συνέχεια είχαμε τις παρακολουθήσεις, αλλά κάποιοι σφύριζαν αδιάφορα,κάποιοι μόνιμα βρίσκονται είτε στο απυρόβλητο είτε στην σωστή πλευρά της ιστορίας στην συνέχεια είχαμε το έγκλημα στα Τέμπη, είπα τότε δεν μπορεί να ξεχάσει ο νεοέλληνας και πάλι παταγωδώς έπεσα έξω, τώρα που οι Κροάτες ναζί, δεν καταλαβαίνω γιατί νεοναζί, και οι εγχώριοι συνεργοί τους αιματοκύλησαν, με την διακριτική παρουσία της αστυνομίας, σκέφτηκα δεν μπορεί κάποτε οι ψηφοφόροι πολίτες αυτής της χώρας, θα καταλάβουν ποιός ευθύνεται και τότε μαύρο φίδι, μαύρο Μάτι θα κάνουμε να τους δούμε, πάλι όμως είμαι προβληματισμένος ότι ξανά θα αποτύχω στην πρόβλεψη παταγωδώς, έχω την αίσθηση ότι 3 χρόνια τώρα που δεν επικοινωνώ με την προσωπική μου Πυθία, έχασα την δυνατότητα που είχα να προβλέπω , να αξιολογώ και να μην ακυρώνομαι, αλλά αυτά έχει η ζωή ΄όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν, αυτό είναι θέσφατο και απλά συμβιβάζομαι , μη έχοντας και άλλη επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. …Με τη λογική ΔΕΝ παίζεις!…
    ...Η Άγνοια σκοτώνει!
    .
    Τα φίδια όσο και καλά κι αν τα ταΐζεις, δεν γίνονται κατοικίδια ζώα …Θα σε δαγκώσουν, γιατί αυτή είναι η φύση τους …Δεν είναι κακά! …Είναι φίδια!
    Με τους Εβραίους όσο καλές προοπτικές συνεργασίας και να υπάρχουν, δεν γίνεσαι συνέταιρος …Θα σε «ρίξουν», γιατί αυτή είναι η φύση τους …Δεν είναι κακοί! …Νομάδες είναι! …Περιπλανώμενοι, που τα πάντα τα «βλέπουν» σαν «αρπαχτές» σε μια «πορεία» που συνεχίζεται επ’ άπειρον.
    Οι Αμερικανοί αυτά τα απλά δεν τα γνώριζαν και έγιναν «συνέταιροι» με τους Σιωνιστές.
    Δεν γνώριζαν αυτά τα οποία έπρεπε ως Χριστιανοί να γνωρίζουν, καθώς τα είχε «συνδυάσει» μεταξύ τους πρώτος ο Ίδιος ο Ιησούς, αποκαλώντας τους Εβραίους «γεννήματα εχιδνών»!
    Το αποτέλεσμα; …ΤΡΑΓΙΚΟ …Μετά από έναν αιώνα παγκόσμιου ιμπεριαλισμού και αμύθητων κερδών, οι Σιωνιστές τού Φινκ, του Σόρος, και του Μπάφετ άρπαξαν τα πάντα και οι Αμερικανοί είναι πρακτικά χρεοκοπημένοι ως λαός, εφόσον έμειναν με τον «μουτζούρη» στα χέρια τους. Έχουν εις βάρος τους το μεγαλύτερο και μη διαχειρίσιμο χρέος τού Πλανήτη…
    …35 τρισεκατομμύρια δολάρια χρέος ως κράτος …250 χιλιάδες δολάρια χρέος το κάθε νοικοκυριό …Δια στόματος Κάμαλα Χάρις μάθαμε ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί είναι μόνον 400 δολάρια «μακριά» από τη χρεοκοπία, λόγω έκτακτων εξόδων. Δεν χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος άλλα στοιχεία, για να καταλάβει ότι μιλάμε για έναν πραγματικά κατεστραμμένο λαό.
    Οι μεγαλύτερες πόλεις τής πιο ισχυρής δύναμης του Κόσμου έχουν γίνει ανοικτοί «βόθροι» στο έλεος άστεγων και ναρκομανών …Νέα Υόρκη …Λος Άντζελες …Σαν Φρανσίσκο …Σικάγο …και όπου αλλού κυριαρχούν οι «συνέταιροι» των Αμερικανών, κατέληξαν στην κυριολεξία «χωματερές» ανθρώπων!
    Εάν οποιοσδήποτε Αμερικανός τολμήσει να διαμαρτυρηθεί, το «εργαλειοποιημένο» FBI τού Εβραίου Γκάρλαντ θα πάει μέχρι το σπίτι του να τον τρομοκρατήσει.
    Εάν οι Αμερικανοί τολμήσουν συλλογικά ως πολίτες να διαμαρτυρηθούν, το «εργαλειοποιημένο» κίνημα των Antifa τού Εβραίου Σόρος θα πάει μέχρι τη γειτονιά τους να τους τρομοκρατήσει.
    Εάν οι Αμερικανοί τολμήσουν μαζικά ως έθνος να διαμαρτυρηθούν, τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, που κουβαλάει στις ΗΠΑ απ’ όλον τον Κόσμο ο Εβραίος Μαγιόρκας, θα τους απειλήσουν με αιματοκύλισμα.
    Η Καθολική Εκκλησία μέσα στις χριστιανικές ΗΠΑ έχει συγκαταλεγεί από το FBI ανάμεσα στις τρομοκρατικές οργανώσεις.
    ΟΙ ΗΠΑ έχουν «τελειώσει» και απειλούν να πάρουν μαζί τους στον «πάτο» και τον υπόλοιπο Χριστιανισμό!…
    …Ας πρόσεχαν!…
    …Ας προσέχαμε !!!
    .
    ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΎ
    https://panagiotistraianou.substack.com/p/d6f

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περι αντιπαρερχόμενος αλλοπαρμένες αερολογίες, αφού τις αποθηκεύσω ως μελλοντική παρακαταθήκη, σε σημείο που αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό, παρότι καλοκαίρι , παραμονές δεκαπενταύγουστου, που προσφέρεται κανονικά για ρεμβασμούς , ταυτόχρονα προσφέρεται και για αποτιμήσεις σχετικά με τα ληγμένα που λαμβάνουν οι συνέλληνες, μαζί με την μόνιμη διατροφική τους συνήθεια την λωτοφαγία. Το θέμα της περισυνής πυρκαγιάς στην Ευβοια το εξαντλήσαμε διεξοδικά αφού και οι κατοικούντες στην συγκεκριμένη περιοχή το έκλεισαν με την ψήφο τους, το μοιραίο ναυάγιο της Πύλου, που 'εχασαν την ζωή τους περί τα 600 άτομα, είναι σαν να μην συνέβη για τα αντανακλαστικά της ελληνικής κοινωνίας ποτέ,η τραγωδία των Τεμπών επίσης είναι σαν να μην συνέβη ποτέ, στην Αττική τα τρία τελευταία χρόνια κάηκαν περίπου 450,000 στρέμματα με 'ό,τι αυτό συνεπάγεται για το περιβάλλον και την δημόσια υγεία, φέτος κάηκε η μισή Ρόδος, την Κέρκυρα δεν την φοβάμαι με τόσους νιοράντηδες και κόμητες,προαναγγέλλεται νέος γύρος αποδόμησης εργασιακών σχέσεων και δεν κινείται τίποτε,εκκενώνεται στρατιωτική βάση και έχουμε εκρήξεις πυρομαχικών και απλά γίνεται όπως είθισται και σωστά ΕΔΕ για τις τυχόν ευθύνες, πάλι δεν συμβαίνει τίποτε, τα σούπερ μάρκετ έχουν γεμίσει προισκυνητές που συνεχώς κάνουν τον σταυρό τους με τις τιμές στα ράφια, μετά το ταμείο εσωτερικά μέσα από τα δόντια προς το παρόν πέφτουν τα μπινελίκια, θα μου πείς εύλογα γιατί όχι φωναχτά, μα ρε Περι είναι απλό είναι οι ίδιοι που έδωσαν στις εκλογές συγχωροχάρτι ντρέπονται έτσι πολύ απλά,ο πληθωρισμός καλπάζει με επιβήτορα την κερδοσκοπία και πάλι καμία αντίδραση,οι εταιρείες των διοδίων ανακοίνωσαν μονομερώς μεγάλες αυξήσεις και πάλι τίποτε,το ίδιο και της κινητής τηλεφωνίας, μούγκα στην στρούγκα ο νεοέλλην,η τιμή της αμόλυβδης και του πετρελαίου αυξητική, ακούγεται η τιμή του πετρελαίου θα διπλασιαστεί και δεν κουνιέται φύλλο, οι διεθνείς μειώσεις δεν γίνονται αισθητές παρά μόνο οι αυξήσεις, το κίνημα για απελευθέρωση των καταπατημένων παραλιών που τα μμε το υποβάθμισαν σε κίνημα της πετσέτας,έδειξε ότι πολλοί αμφισβητούν ένα ολόκληρο ΄σύστημα μέσα στο οποίο ζούν , αλλά με ημερομηνία λήξης το τέλος της σεζόνΤι άλλο να σκεφτώ ρε άρχοντα,που πήγαν την νοημοσύνη, την σκέψη, την συνείδηση, πόσο επιδερμικούς μας; έκαναν στην σκέψη, έγραφα για τα απόνερα του βουλιάγματος του καναπέ , και να ο συμβιβασμός στο μικρότερο κακό, πόσο δήθεν μας έκαναν, πόσο οσφυοκάμπτες και γονυπετείς, και μετά έχουμε τους μετά Χριστόν προφήτες που στην τελική μας λένε υπομονή όσο πιό κάτω παμε από τον πάτο, θα γίνουν οι συνθήκες ώριμες και άνετα θα έρθει η ανατροπή, θεωρίες αποπροσανατολιστικές και ανεδαφικές που μόνο ποτίζουν την γλώσσα του φιδιού.Περι να το πάρουμε χαμπάρι τα μμε και όλος ο μηχανισμός στήριξης του συγκεκριμένου συστήματος εξουσίας ομολογώ τα κατάφερε, μπόρεσε να χειραγωγήσει έναν ολόκληρο λαό, η Μακεδονία βούλιαξε στα συλλαλητήρια και μετά δύο χρόνια αύξησε τα ποσοστά της ΝΔ, δλδ το παιχνίδι το δικομματικό με χορηγό την λάϊτ αριστερά πέτυχε διάνα , γίναμε η πλειονότητα ένα με την φιλοσοφία του καναπέ που αντί να είναι χρηστικός για σωματικές απολαύσεις κατήντησε ο βωμός στον οποίο γίνονται οι χοές στον ηγέτη , προφανώς όχι τον μακιαβελικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιούς χάσαμε γιά την ακρίβεια στο Ναυάγιο της Πύλου; Για να γνωρίζουμε ποιούς να κλάψουμε δλδ. Αν αρχίζουμε να κλαίμε γιά τους λαθρομετανάστες ,γιά εμάς και το κακό μας χάλι να κάνουμε χαρακίρι. Για το κακό μας χάλι που ευθύνοντε οι άποικοι της ΑΦΡΙΚΗΣ του Μπαγκλαντέζ τών Ινδιών..
    Κανείς δέν περνάει απο το μυαλό του λίγο την λογική; Σε λίγο να κλάψουμε και την ομάδα τών ΛΟΑΤΚΙ που κλαίνε για τα "δικαιώματα" τους. Αυτό δέν είναι έλλειμα λογικής! Είναι παρανοική αυτοκτονική συμπεριφορά ΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όποιος γλύφει καλύτερα τα οπίσθια της Σιών, αυτός θα κερδίσει.

  Οι δύο Βενιζελικοί ''Καλλιγούλες'' θα κάνουν τα πάντα για να μην ''ρευστοποιηθούν'' τα μαντριά τους. Στ...