peri majestic the real

Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Όμορφη χώρα η Αμερική. Με εντυπωσιακά σπίτια. Με υπέροχες βίλες. Με μοντέρνα Πανεπιστήμια.....με στοχαστικά ιδρύματα. Μια χώρα με πολλά χτυποκάρδια.

 Image

4 σχόλια:

  1. Αφήνοντας όπισθεν νυμφίους και σωτήρες, γειώνομαι στην πραγματικότητα Περι διάβασα ότι αναρτήθηκαν πάνω από 10000 ονόματα φυσικών προσώπων , λίστα οφειλετών προς το δημόσιο, με χρέη πάνω από 150.000 ευρώ, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία.Προβληματίστηκα διάβασα πολλούς αλλοδαπούς στην λίστα και επιχειρήσεις με κορυφαία την "Ακρόπολις" αν θυμάσαι με το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων που εμφανίζεται να οφείλει πάνω από 13 δισεκ ευρώ, που δεν πρόκειται να εισπραχτούν ποτέ, σκέφτηκα μήπως το όλο θέμα είναι για λόγους επικοινωνιακούς αφού τελικά η χρησιμότητά του δεν θα είναι συμβατή με τις όποιες προσδοκίες. Δεν ξέρω αλλά είμαι επιφυλακτικός πλέον σε ό,τι ακούω και διαβάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτός ο τόπος γεννά τέρατα...ταξίδι στην αμερική ο αμόρφωτος κνίτης. πήγε να δει καμία επένδυσή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Του Σωτήρος σήμερα μεγάλη γιορτή, χρόνια πολλά στους σωτήρες της πατρίδας και στους εορτάζοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιος ξέρει τι πήγε να κανει αμερικη ο ρουφιάνος της μέρκελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν ξεχνώ. Ο Καραμανλής μας έβαλε στα μνημόνια. Εξαιτίας του Καραμανλή τα Ελληνόπουλα δεν κάνουν παιδιά. Αυτός μας βραχυκύκλωσε μονιμοποιώντας στο Δημόσιο όλους τους συμβασιούχους του Σημίτη. Αυτός καθιέρωσε τις άθλιες κομματικές συνεντεύξεις για πρόσληψεις στο Δημόσιο. Αυτός ρήμαξε τους νέους της χώρας, δουλειά χωρίς ένσημα και ασφάλεια. Πως; Αυτός καθιέρωσε τα ανασφάλιστα Προγράμματα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας (STAGE) στους νέους ανθρώπους χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέλλον!!! Για ένα ανασφάλιστο Πρόγραμμα (STAGE) ένας νέος άνθρωπος ήθελε Υπουργό!!! Αυτός ήταν η αφορμή να κυνηγηθούν πτυχιούχοι με νόμιμα πτυχία ως πλαστά!!! Αυτός ήταν που σνόμπαρε τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για τους νέους ανθρώπους. Την περίοδο 2012-2014 ο Σαμαράς ήταν αυτός που από το ΑΣΕΠ διόριζε τα ρουσφέτια του Καραμανλή!!! Που επενδύει ο Καραμανλής; ΣΤΗ ΛΗΘΗ.

…Συμμετείχε απολύτως στα εγκλήματα … Κληρονόμησε χωρίς καμία αντίδραση  όλα τα  swaps  και τα δάνεια τού Σημίτη …Δεν έλεγξε κανένα σκάνδαλο...