peri majestic the real

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Να μη κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλάκι μας. Έτσι θα παραμείνει η Ελλάδα. Η πλέμπα θα δακρύζει με τα παλικάρια, με τα εμβατήρια, τους τσολιάδες, τους "φτιαγμένους" από τα ΜΜΕ ήρωες και οι πονηροί απατεώνες θα βγάζουν τις αρπαχτές στο εξωτερικό μιλώντας με "νοσταλγία" για χαμένες πατρίδες....Δεν αλλάζει η Ελλάδα. Δεν θέλει να αλλάξει. Δεν ξέρει ο κόσμος πως είναι η αλλαγή. Έχει θέμα η Ελλάδα...Παγκόσμια Τράπεζα: Δέκατη στον κόσμο η Ελλάδα στον πληθωρισμό στα τρόφιμα!!

ImageImage

3 σχόλια:

  1. Φωνή βοώντος εν τη ελληνική ερήμω,σε πρόσφατη ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο η κυβερνώσα ΝΔ σε πλήρη αρμονία με τον ακροδεξιό θίασο[ Ορμπαν, Λεπέν και Μελόνι[ καταψήφισαν το νομοσχέδιο για την αποκατάσταση της φύσης, δλδ την υποχρέωση των ευρωπαϊκών χωρών να αποκαθιστούν τουλάχιστον το 20% των οικοσυστημάτων που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές,βέβαια στην Κέρκυρα ο Ερημίτης τεράστιας οικολογικής αξίας κομμάτι, θα γίνει μια "επένδυση¨" ,παντοδύναμο τουριστικό θέρετρο.Εδώ που μας έχουν μπλέξει οι νοικοκυραίοι του 41% μαζί με τους καναπεδάτους επαναστάτες του πληκτρολογίου και της αποχής, αν ποτέ ενηλικιωθούμε ως χώρα και ανακράξουμε απεταξάμην στους προαναφερόμενους νεοραγιάδες, αν αφήσουμε πίσω μας την αξύριστη ανεμελιά, αν αντιληφθούμε ότι όλα είναι ένα σχεδιασμένο δικομματικό παιχνίδι, αν αντιληφθούμε όσοι έχουν επίκτητη αυτή την ικανότητα να αντιλαμβάνονται μόνοι τους χωρίς ξένα δεκανίκια ότι όλα εντάσσονται σε ένα καλοκουρδισμένο επικοινωνιακό παιχνίδι, αν αφήσουμε την αντιεπιστημονική επιδερμίδα που έντεχνα καλύπτει τα πάντα γύρω μας φτιάχνοντας ένα ομιχλώδες περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας, αν αφήσουμε τους σταυρούς και τα σιχτιρίσματα με τις αυξήσεις των αγαθών επιβίωσης πλέον και όχι διαβίωσης, αν αντιληφθούμε ότι κανένας πλανόδιος δεν θα μας σώσει, κανένας δεν θα ρίξει μανά εξ ουρανού, κανένας δεν θα κόψει τον γόρδιο δεσμό του συστήματος, αλλά μόνο αν ξυπνήσει ο ραγιάς θάρθει ανάποδα ο ντουνιάς, ένα νέο υπόδειγμα ζωής,αν και όποτε , προφανώς ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος, το πόσο αργά έρχεται μην περιμένετε να το ακούσετε στις ειδήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λειτουργεί τελικά στην εντέλεια το επιτελικό κράτος,ας γκρινιάζουν στο διαδίκτυο οι μόνιμοι αρνητές , οι σχολαστικοί,οι μεμψίμοιροι συνέλληνες,παρατηρούνται βεβαίως ανεπαίσθητα προβληματάκια συγχρονισμού των εμπλεκομένων, εξηγήσιμα εν μέρει από τις πρόσφατες αλλαγές σε επίπεδο κυβερνητικών στελεχών και πρωτίστως από την θερινή ραστώνη. Προχτές ανετράπη βυτιοφόρο στην εθνική Αθηνών Κορίνθου, απεκλείσθη για μεγάλο χρονικό διάστημα ο δρόμος με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν χιλιάδες συμπολίτες μας που επέστρεφαν από το 15αύγουστο, μάλλον οι αρχαίοι ημών και υμών πρόγονοι δεν το ονόμασαν τυχαία κλεινόν άστυ. Και επειδή διαβάζω για μονομερή αύξηση στις τιμές των διοδίων , μήπως θα έπρεπε να ενσωματωθεί στην τιμή και μια διανυκτέρευση στην Αθηνών -Κορίνθου ή αν δεν είναι εφικτό να δοθεί ένα κουπονάκι για όσους μείνουν βράδυ στην ίδια οδό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για να συνεχίσω στο προηγούμενο σχόλιό μου, σκέφτομαι ασφαλώς η κακιά η ώρα είναι η αιτία της ανεμπόδιστης καθόδου των βαρβάρων Κροατών, οίτινες διέσχισαν σαν να μην τρέχει κάστανο το σύνολο του εθνικού οδικού δικτύου και αιματοκύλισαν την Αθήνα , σε αρμονική σχέση και βοήθεια από ντόπιους ιθαγενείς βαρβάρους,το dna είναι το ίδιο,διέσχισαν λοιπόν την χώρα υπό τα διακριτικά βλέμματα των αρμόδιων αρχών, Σκέφτηκα δεν έσπασε ο διάλος το ποδάρι εκείνη την μέρα, να μην ντελαπάρει κανένα βυτιοφόρο όπως προχτές, κανένα φορτηγό .έστω ένα γκοτζαμάνικο τρίκυκλο, στην εθνική, οπότε οι ναζί οπαδοί θα βλαστημούσαν την ώρα που τους γέννησε η μάνα τους, ξερνώντας επιπροσθέτως το γάλα της, και θα γύριζαν ηττημένοι και άπραγοι στην φιδίσια φωλιά τους, αλλά φευ δεν υπήρξε η σύμπτωση και είχαμε την δολοφονία του οπαδού που δεν είμαι και σίγουρος απόλυτα ότι το χέρι που κρατούσε το φονικό μαχαίρι ήταν κροατικό ή ελληνικό, άλλωστε ίδιας συνοματαξίας άνθρωποι στην τελική είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...