peri majestic the real

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Ξεχασμένος στην Αμερική...ή μήπως ψάχνει την επόμενη μέρα; Θα διάλεξει τον δρόμο του Παπανδρέου; Θα δίνει ομιλίες σε φόρουμ, ιδρύματα, πανεπιστήμια ως επισκέπτης καθηγητής (Visiting Fellow) και θα εξηγεί τι αλήθεια; Πως ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας; Πως διέλυσε τους συνταξιούχους; Την νέα γενιά; Για αυτόν τον λόγο μάθαινε αγγλικά; Θολά πράγματα...Ποιος έχει την όρεξη να δει και να ακούσει έναν πρώην αποτυχημένο πρωθυπουργό;; Ποιος έχει την όρεξη να πληρώσει τις ομιλίες του; Ο εκδικητικός Παπανδρέου του ΔΝΤ διορίστηκε Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής διεθνούς. Ο Αλέξης τι μπορεί να περιμένει;; Να διοριστεί για παράδειγμα Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες;; Μην ξεχνάμε ότι είναι αυτός που δημιούργησε τα περίφημα hotspots στην λεκάνη της Μεσογείου...Νερό στο όνομά του πίνουν οι Δήμαρχοι και όχι μόνο......

 

Ο ΓΑΠ άνοιξε την πόρτα στο Δ.Ν.Τ και γ@μησε από όλες τις τρύπες και απανωτά όλους τους εργαζόμενους της χώρας. Ρημάζοντας ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ μια ολόκληρη γενιά. Φέτος τον είχαν κέντρο στην εργατική Πρωτομαγιά...

Εικόνα

Για ποιο λόγο να ασχολείσαι με αυτόν τον ΑΜΕΑ λαό; 

Γιατί μήπως θα καταλάβει την κλίκα που θα βοηθήσει μελλοντικά τον Τσίπρα ή τον Μητσοτάκη;

Εδώ ΟΛΟΙ τρέχουν μαζί με υποψήφιους δημάρχους στα χωριά για ψήφους...με δημάρχους που έχουν φάει όλα τα πακέτα της Ε.Ε με απευθείας αναθέσεις στους κολλητούς...

 Οι Τούρκοι τον διαπόμπευσαν, του έβγαλαν τα μάτια, τον έσυραν από τη γενειάδα γυμνό στους δρόμους, του ξερίζωσαν τη γλώσσα, τον τεμάχισαν κομμάτι κομμάτι και πετάξανε τις σάρκες του στα σκυλιά. Οι νεοέλληνες το ολοκληρώνουν...

Μητροπολίτης Σμύρνης, Χρυσόστομος.

 Εικόνα

5 σχόλια:

  1. τι διακοπές ειναι αυτές 1,5 μηνα στην αμερική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθηνά και Μεγάλη Παναγιά
    Η Ρώμη γνώριζε τα Ορφικά Μυστήρια και ήξερε ότι στα όρια τής Θράκης υπήρχε η Πύλη από την οποία ο Ορφέας μπήκε στον Κάτω Κόσμο, αναζητώντας την Ευρυδίκη.
    Ορφεύς = 33 = Βρέφος, όταν Ευρυδίκη = 38 = Αμφίπολη.
    Εκεί υπήρχε το ιερό τού Διόνυσου.
    Την ιδιομορφία τού χώρου τη γνώριζε ο Βασιλεύς της Βαβυλώνας Ξέρξης και, για να τιμήσει τους Θεούς τού Κάτω Κόσμου, έθαψε ζωντανούς στην Αμφίπολη εννιά νέους και εννιά νέες. Ήταν γνωστό δηλαδή στην ανώτατη εξουσία και στους μύστες το τι υπήρχε στην Αμφίπολη.
    Εκεί έπρεπε να ψάξει η Ρώμη για τον αδύναμο όφι, πριν αυτός μεταμορφωθεί σε πανίσχυρο δράκοντα …
    Να ψάξει τον αδύναμο άνδρα, πριν αυτός αρχίσει να “πετάει”.
    Δεν το έκανε, ενώ γνώριζε ότι ο Δράκων τής Μακεδονίας θα ήταν εκεί όπου ήταν ο χρυσός τής Μακεδονίας.
    Δεν το έκανε, επειδή δεν “ενοχλήθηκε” και νόμισε πως δεν υπάρχει πρόβλημα.
    Παρανόησε τη φυσική λειτουργία και την εξέλαβε ως αδυναμία τού σχεδιασμού. Δεν κατάλαβε πως δεν ενοχλήθηκε, γιατί απλά ο “φτερωτός” Ερεχθέας έπρεπε να “ωριμάσει” και όχι επειδή είχε πεθάνει …Ότι ο Ερεχθέας θα ήταν επί αιώνες ακίνητος σαν νεκρός, χωρίς να είναι τέτοιος.
    Μέχρι να υπάρξει αυτή η “ωρίμανση”, ο Σωτήρας τού κόσμου θα παραμένει θαμμένος στη γη …Θα παραμένει ζωντανός-νεκρός μέσα στη γη …Θα είναι, όπως μας είπε ο Χριστός, ο κόκκος του σίτου που θα πρέπει να πέσει στη γη, για να φέρει πολύ καρπό …Θα είναι ο “όφις”, που θα ζει στη “φιδοφωλιά” του.
    Ο όφις ο αρχαίος = Υιός του Ανθρώπου = Σωτήρας του Κόσμου = 77.
    Αυτόν τον Όφι προστατεύουν οι γυναίκες με πρώτη και ισχυρότερη την Αθηνά …Αυτόν, που περιμένουν οι Μαινάδες, για να γονιμοποιηθούν.
    Σε μια εποχή, όμως, που απαγορεύεται στους Έλληνες να λατρεύουν την Αθηνά, ποια είναι η Παρθένος που τους προστατεύει;
    Ποια είναι η πανίσχυρη θηλυκή μορφή, την οποία λατρεύουν και στην οποία υποτάσσονται απόλυτα οι πιο γενναίοι, οι πιο ανυπότακτοι και ταλαιπωρημένοι άνδρες στην ιστορία της ανθρωπότητας;
    …Η Μεγάλη Παναγιά …Η Πλατυτέρα των Ουρανών …Η Κυρία των Φιδιών …Αυτή, που στα χέρια Της φέρονται σαν αγαθά “κουτάβια” τα θηρία του Πλανήτη …Η μητέρα του Ερεχθέα.
    Ερεχθεύς = Χριστός = 46.
    Αυτό έγινε και στο συμβολικό επίπεδο.
    Ο ναός τής Παρθένου Αθηνάς στα χρόνια του χριστιανισμού έγινε ναός της Παρθένου Παναγίας.
    Η Παναγία με αυτόν τον τρόπο στεκόταν προστάτιδα του Ερέχθειου και του όφεως.
    Η Παρθένος δεν έφυγε ούτε για μία στιγμή από τον ιερό βράχο της Αθήνας.
    Ο όφις δεν έχασε ούτε για μία στιγμή την προστασία της Παρθένου …Αυτή ήταν η Παναγία η Αθηνιώτισσα.
    Ποιοι φοβούνται τους Έλληνες;
    Καθ’ όλη τη διάρκεια των αιώνων του χριστιανισμού η Παναγία προστάτευε τους Έλληνες ως “βρεφοκρατούσα”. Προστάτευε στην αγκαλιά Της το Βρέφος = 33 μέχρι να αποκτήσει δυνατότητα να “πετάξει”. Δεν υπήρχε δύναμη, που να μπορούσε να τους απειλήσει, ακόμα και σε στιγμές που φαίνονταν απόλυτα αδύναμοι …Ακόμα και στις πιο “σκοτεινές” περιόδους τού Μεσαίωνα – όπου αρκούσε μια διαφορετική άποψη για να στείλει κάποιον στην πυρά – οι Έλληνες προστατεύονταν, άσχετα με το ποια ήταν η κυρίαρχη θρησκεία στον χώρο όπου κατοικούσαν. Όσες φορές δέχθηκαν επιθέσεις, πάντα η Μέγιστη των Στρατηγών φρόντιζε για την ασφάλειά τους και οι Έλληνες αυτό το αναγνώριζαν και το εκτιμούσαν. Γι’ αυτόν τον λόγο και από τον Θεό τον Ίδιο οι Έλληνες πιο πολύ την Παναγία αγάπησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα, όμως, βλέπουμε μια πρωτοφανή επίθεση εις βάρος των Ελλήνων.
    Στην εποχή τής άθεης και εκ του πονηρού πανθρησκευτικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, οι Έλληνες δέχονται την πιο ισχυρή επίθεση που δέχθηκαν ποτέ.
    Μια παγκόσμια επίθεση, στην οποία μάλιστα πρωτοστατούν κάποιοι ευεργετηθέντες των Ελλήνων, όπως οι Γερμανοί για παράδειγμα. Προφανώς κάποιοι αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο που οι Έλληνες αντιπροσωπεύουν και προσπάθησαν “προκαταβολικά” να τους τσακίσουν.
    Αναγκαστικά προκαταβολικά, γιατί, αν ισχυροποιηθούν, θα είναι αργά να τους αναχαιτίσεις. Αν “πετάξουν”, μαζί τους πέταξε και το “πουλάκι” τής ευκαιρίας. Ποιοι όμως είναι αυτοί που τους επιτίθενται και γιατί το κάνουν, ειδικά σήμερα; …Αυτοί είναι πολύ συγκεκριμένοι άνθρωποι. Ποιοι φοβούνται τον Υιό της Γυναίκας;
    …Οι Υιοί του όφεως.
    Έχουμε δηλαδή σήμερα μια επανάληψη της μοναδικής σύγκρουσης, την οποία αναγνωρίζει και για την οποία έχει ενημερωθεί ολόκληρος ο Κάτω Κόσμος.
    Τον Υιό της Γυναίκας πάλι θα τον πολεμήσουν αυτοί που τον μισούν …Οι προαιώνιοι αντίπαλοί του …Αυτοί που τον φοβούνται …Αυτοί, οι οποίοι γνωρίζουν πως, αν δεν προλάβουν να τον εξοντώσουν όταν είναι αδύναμος, θα τους πατήσει στο “κεφάλι” όταν θα είναι έτοιμος να δράσει …Αυτοί, οι οποίοι κάποτε τον “δηλητηρίασαν”, δαγκώνοντάς τον στην “πτέρνα”, αλλά δεν είναι σίγουροι ότι θα έχουν ξανά μια τέτοια ευκαιρία …Αυτοί, οι οποίοι δεν φοβούνται μήπως πεθάνουν οι ίδιοι, αλλά φοβούνται μήπως δεν προλάβουν να σκοτώσουν τον ζωντανό εχθρό τους, που θα δώσει ζωή στους υπολοίπους.
    Αυτοί πολεμάνε σήμερα τους Έλληνες …Αυτοί, οι οποίοι σήμερα βολεύονται από τον Κάτω Κόσμο και θέλουν να εξοντώσουν οποιονδήποτε απειλεί να τον ανοίξει. Θέλουν να σταματήσουν μια εξέλιξη, η οποία – δυστυχώς γι’ αυτούς – είναι δρομολογημένη “άνωθεν”.
    Αντιδρούν στους Έλληνες αυτοί, που δεν τους τρομάζει ο θάνατος και θέλουν να πάμε στον δέκατο μήνα της κύησης. Αντιδρούν αυτοί, που μισούν εκείνους, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι να κινηθούν μέσα στη “μήτρα” και να σπρώξουν για τη μεγάλη “γέννηση” του ανθρώπου. Ποιοι είναι αυτοί που πολεμάνε τη ζωή; "
    απόσπασμα από το κείμενο ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    διαβάστε όλη την ανάλυση εδώ
    https://bit.ly/2XDCcd7


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (Αντιδρούν αυτοί, που μισούν εκείνους, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι να κινηθούν μέσα στη “μήτρα” και να σπρώξουν για τη μεγάλη “γέννηση” του ανθρώπου. Ποιοι είναι αυτοί που πολεμάνε τη ζωή; ")

    "που μισουν εκείνους που ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ να κινηθούν μέσα στην 'μήτρα' και να ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΝΗΣΗ"
    αν καταλάβει κάποιος αυτό τότε γνωρίζει πώς ΚΑΠΟΙΟΣ μας βοηθά για να "ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ"να βγούμε απο την "μητρα" της Πατριαρχίας. Να σπάσει το "ΑΥΓΟ "που έχει καταπιει ο ΚΡΟΝΟΣ.
    Ειναι αυτός που διχως και ο ίδιος να το ξέρει μας βοηθά για την λύτρωση.ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.
    Για αυτό ΓΕΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΛΑΨΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ. Γιατί δέν έχουν ΙΔΕΑ γιά ποιόν λόγο γίνοντε όλα.
    (ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ; ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ;)
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΗΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ.
    ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ
    (-Ποια είναι η πανίσχυρη θηλυκή μορφή, την οποία λατρεύουν και στην οποία υποτάσσονται απόλυτα οι πιο γενναίοι, οι πιο ανυπότακτοι και ταλαιπωρημένοι άνδρες στην ιστορία της ανθρωπότητας;
    …Η Μεγάλη Παναγιά …Η Πλατυτέρα των Ουρανών …Η Κυρία των Φιδιών …Αυτή, που στα χέρια Της φέρονται σαν αγαθά “κουτάβια” τα θηρία του Πλανήτη …Η μητέρα του Ερεχθέα.
    Ερεχθεύς = Χριστός = 46.

    Αυτό έγινε και στο συμβολικό επίπεδο.

    Ο ναός τής Παρθένου Αθηνάς στα χρόνια του χριστιανισμού έγινε ναός της Παρθένου Παναγίας.
    Η Παναγία με αυτόν τον τρόπο στεκόταν προστάτιδα του Ερέχθειου και του όφεως.
    Η Παρθένος δεν έφυγε ούτε για μία στιγμή από τον ιερό βράχο της Αθήνας.
    Ο ΟΦΙΣ δεν έχασε ούτε για μία στιγμή ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της Παρθένου …Αυτή ήταν η Παναγία η Αθηνιώτισσα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. ΑΠΟ ,
    "Τό χρυσαφι του Τάφου της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ"
    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!
    ΜΥΣΤΗΡΙΟ- ΓΝΩΣΗ - ΦΩΣ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ- ΔΙΑΔΩΣΤΕ -ΧΑΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή