peri majestic the real

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Ποιος θα ζήσει; Ποιος; Μιλάμε για πόλεμο μέχρι εσχάτων!

 



Λάδι 1lt, ένα αντηλιακό, ένας στιγμιαίος καφές και μια 11αδα μπύρες 40€ και 20€ ευρώ βενζίνη και κάτι άλλα ψιλοπράγματα ένα κατοστάρικο!!! Δώρο μια φώτο του Μητσοτάκη...από την λεβεντογέννα όταν θα ιδρώνεις να πληρώνεις ΔΕΗ...ένφια...και αν δεν έχεις τρέχα εφορία...

2 σχόλια:

  1. Η Ρωσία πρέπει να καταστρέψει το εβραιομπολσεβίκικο καθεστώς στο Κίεβο, ακόμη κι αν χρειαστούν πολλά χρόνια, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev σε ανάρτησή του στο Telegram το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023.
    «Θα πάρει λίγο χρόνο.
    Οι ξεφτιλισμένες δυτικές ηγεσίες θα αλλάξουν στάση οι ελίτ τους (βλέπε εβραίοι) θα κουραστούν και θα αρχίσουν να… ζητιανεύουν για διαπραγματεύσεις και να ‘’παγώνουν’’ τη σύγκρουση», έγραψε ο Medvedev στο κανάλι του στο Telegram.
    Τόνισε ότι το διεθνές τυρρανικό καθεστώς «πρέπει να σβήσει από προσώπου γης».
    «Ακόμη και η στάχτη από αυτό δεν πρέπει να μείνει.
    Αυτή η βρωμιά δεν πρέπει να έχει την ευκαιρία να ξαναγεννηθεί σε καμία περίπτωση», πρόσθεσε.
    «Αν χρειαστούν χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, ας είναι...
    Δεν έχουμε άλλη επιλογή: είτε θα καταστρέψουμε το εχθρικό πολιτικό καθεστώς τους, είτε η συλλογική Δύση θα διαλύσει τελικά τη Ρωσία.
    Και σε αυτή την περίπτωση θα πεθάνει μαζί μας, αφού το επέλεξε...», κατέληξε ο Μεντβέντεφ.
    Ως εκ τούτου, είπε, χρειάζονται μόνο «η πλήρης εκκαθάριση του κρατικού μηχανισμού αυτής της διαβολικής χώρας (ουκρανίας) και απόλυτες εγγυήσεις πίστης στο μέλλον».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πείτε τον άρτο ημών τον επιούσιο ψωμάκι και το έλαιο λαδάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...