peri majestic the real

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Ποιος θα μιλήσει; Ποιος μπορεί να ζήσει; Η υποκρισία πάει σύννεφο. Ο καθένας για την πάρτη του. Το γνωστό διαχρονικό μότο που επικρατεί κάθε καλοκαίρι: "Κανείς δεν χαλά τα μπάνια του λαού". Ενός λαού που τρέχει αγριεμένος στις παραλίες χωρίς να υπάρχει αύριο...γιατί είναι έθιμο....γιατί το λένε τα κανάλια.... Το Life style, οι απαιτήσεις της μόδας, ο βομβαρδισμός διαφημιστικών μηνυμάτων...και η πραγματικότητα που τρομάζει: Τυρί φέτα Δωδώνης στον Μασούτη το κιλό 6,95€, Σεπτέμβριο 2020. Τυρί φέτα Δωδώνης στον Μασούτη, σήμερα, το κιλό 12,94€ Τι τρέλα!

ImageImage

5 σχόλια:

  1. Ναι αλλα ο Μασουτης προωθει την "κατανοηση της διαφορετικοτητας" στα παιδακια του δημοτικου.
    Προσφερει εξαιρετικο εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό και όποιος στηρίζει την κάθε ανωμαλία και κλέβει και καταστρέφει,
      την αγνότητα και την παιδικότητα των αθώων αυτών πλασμάτων, ότι καλύτερο έχει το ανθρώπινο είδος...
      Και σύντομα θα νιώσει στο πετσί του πόσο τρομερό είναι αυτό που γινεται!!!!!

      Διαγραφή
  2. Δεν ενδιαφέρουν τον νεοραγια τέτοιες λεπτομερειες. Ο άθλιος νεοραγιας θέλει διορισμό στο δημόσιο με κομματικό μέσον και να ανήκει κάπου, σε κάποιο κωλοκομμα.... για να έχει προστασία.... όπως νομίζει. Άτιμο πλάσμα ο νεοραγιας. Επικίνδυνο για τους τίμιους και αξιοπρεπείς Έλληνες. Ο νεοραγιας κατέστρεψε την Ελλάδα, ο νεοραγιας είναι το "εργαλείο" των Αθέατων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι λαοί παγκόσμια θα αργήσουν πολύ ακόμα να ξυπνήσουν από τον βαθύ τους ύπνο, βλέπεις η νέα τάξη δηλαδή το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας, ανέσυρε από το οπλοστάσιο και την ακροδεξιά, που η ΄'ανοδος της να μην σε αφήνει αδιάφορο, η ακροδεξιά αποτελεί δεκανίκι στήριξης μαζί με τους νεοφιλελέ, για πόσο ακόμα, κανείς σοβαρός δεν μπορεί να εκτιμήσει τον χρόνο, μπορεί όμως να είναι βέβαιος , ότι ό,τι και να κάνει διάγει την τελευταία στροφή, είναι νομοτέλεια η αλλαγή, η καταπίεση, η νοσηρή συμπεριφορά,η αναλγησία, ο αποκλεισμός και η κατάπτωση είναι μαζί με πληθώρα και άλλων χαρακτηριστικών οι αιτίες αυτής της νομοτέλειας. Εχει ημερομηνία λήξης αλλά δεν την γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γραψτε τους στα αρχιδια σας...παρτε γαλα κ φτιαχτε τυρια...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

America’s Christian Zionists: Israel’s strategic weapon?

  How Israelis Live So Easily With Occupation - Gideon Levy