peri majestic the real

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Moby - The Low Hum ( Σκριπτόριο)

4 σχόλια:

  1. Ξέρεις Πέρι με έχει καιρό τώρα προβληματίσει ο θάνατος του νέου στην Γαλλία, η συμβατότητα του χρόνου που έγινε δλδ ταυτόχρονα με τις κινητοποιήσεις των εργατικών συνδικάτων με συγκεκριμένα αιτήματα διεκδίκησης σχετιζόμενα με τα εργατικά και τα ασφαλιστικά όρια κλπ σκέφτομαι ότι δεν είναι τυχαίο το περιστατικό , μοιάζει σαν στημένο προκειμένου να σταματήσουν οι εργαζόμενοι που έχουν συγκεκριμένη πολιτική στόχευση αμφισβήτησης του συστημικού Μακρόν να διαμαρτύρονται και στην θέση τους να μπούν οι πλιατσικολόγοι που ναι μεν καταδικαστέος ο εν ψυχρώ θάνατος, αλλά οι κινητοποιήσεις δεν θα ανατρέψουν τον Μακρόν , αντίθετα θα τον ισχυροποιήσουν έχοντας δίπλα του τις κολώνες του συστήματος εξουσίας δλδ τους Γάλλους νοικοκυραίους που ζητούν ηρεμία και ησυχία νεκροταφείου, αφού ηλικιακά είναι κοντά στον μόνιμο ύπνο και απλά κάνουν γυμναστική προσομοίωσης.Η αστυνομική καταστολή θα ενταθεί αρχής γενομένης από τους πλιατσικολόγους και θα μεταφερθεί και στους εργαζόμενους που αυτοί αποτελούν πρόβλημα για τον Μακρόν,Περι όπως καλά γνωρίζεις το σύστημα έχει εναλλακτικές , είναι μανούλα στα στημένα αν είναι να αποπροσανατολίσει , δεν ξέρω απλά μια υπόθεση έκανα γιατί πάντα είμαι επιφυλακτικός όταν βλέπω άναρχες χωρίς πολιτική στόχευση κινητοποιήσεις., αυτή η διαπίστωση προφανώς ανατρέπει απόψεις ότι από την Γαλλία αρχίζει το ξήλωμα του νεοφιλελεύθερου μοντέλου, οι Βαστίλες δεν πέφτουν με αυτό τον τρόπο, πρώτα πέφτουν στην κοινωνία όσοι στηρίζουν με νύχια και δόντια το σύστημα, αποδομούνται και μπαίνουν στο περιθώριο και στην συνέχεια έπονται τα υπόλοιπα., είναι νομοτέλεια πως να το κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://traianou.gr/2023/07/o_christianismos_kaigetai.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ξεκόλλα καταντάς γραφικός λέει ένας πολίτης σε κάποιον άλλο που μόνιμα γλύφει την ίδια καραμέλα, σε βαρέθηκα άλλαξε πλευρό αλλά Περι ο δυστυχής συνεχίζει το γλύψιμο και ενίοτε το ρούφηγμα της καραμέλας, ενδέχεται λέω εγώ να είναι μορφή ηδονής το ίδιο μοτίβο, ενδέχεται να αποτελεί εμονική διαταραχή, ενδέχεται να είναι μια μορφή θωράκισης, αλλά αφήνει η όλη διαδικασία απόνερα στην ψυχοσύνθεση, ο Θεός αν υπάρχει και θυμηθεί βλέποντας σφαγές, πολέμους,νέους να σκοτώνονται κλπ αγαθοεργίες των πολιτισμένων χριστιανών ας κάνει το θαύμα του, να πετάξει στο ιστορικό καλάθι των αχρήστων όλους τους παγκόσμιους αρίστους, να σταματήσουν οι σύγχρονες ανθρωποθυσίες δεν ξέρω σε τίνος τον βωμό, ας εμφανιστεί και ας μην στείλει ξανά αντιπρόσωπό του για να μας σώσει, το έκανε μια φορά το εγχείρημα και από ό,τι φαίνεται απέτυχε παταγωδώς, παμε από το κακό στο χειρότερο και έχουμε και τους διαχρονικούς αυτόκλητους μάντεις, έχουμε τα ιερατεία θρησκευτικά και πολιτικά, έχουμε τις ελίτ και τα μέσα χειραγώγησης,έχουμε γραφικούς στα όρια της νοητικής επικινδυνότητας να μας προκαλούν λέγοντας σαν τους αιρετικούς , ότι όλα είναι δρομολογημένα μην κάνετε τίποτε, αράξτε στον καναπέ και το σύστημα οσονούπω ως ώριμο φρούτο εποχής θα πέσει, αυτό ονομάζεται αποπροσανατολισμός, δεν θέλουμε και έχεις δίκιο Περι προστάτες, μόνοι μας να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας, κανένας δεν θα μας σώσει, κανένας δεν έχει το μαγικό ραβδί, δεν θέλουμε ραβδούχους θέλουμε γνώση και παιδεία να ανακατωθεί η τράπουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μιας και αρχίσαμε με χρησμούς, ας το συνεχίσουμε Περι, η παράδοση θέλει τις μάντισσες όχι καφετζούδες και χαρτορίχτρες, και τις προφήτισσες πχ τις Πυθίες του Μαντείου, να μιλάνε για τα μελλούμενα ή για προσδοκίες, δίνοντας απαντήσεις μόνο σε διατυπωμένα ερωτήματα, ενώ όπως καλά γνωρίζεις, αντίθετα οι Σίβυλλες έλεγαν ό,τι ήθελαν δίχως να έχουν ερωτηθεί κάτι συγκεκριμένο,Ανοίγοντας την tv, είμαι λιγάκι μαζόχας καλοκαιριάτικα,παρατηρείς να συναθροίζονται Σίβυλλες και να προκαλούν την εναπομείνουσα νοημοσύνη , λέγοντας μαντεψιές και προφητείες που απλά είναι φρούδες μη υλοποιήσιμες προσδοκίες των κρατούντων, πχ τελευταία ακούμε πολλά "θα" που θα ζήλευε ο μακαρίτης Ανδρέας, που θα επιτευχθούν υπό την προυπόθεση να έρθει η διαφημιζόμενη οικονομική ανάπτυξη, για να συμβεί προφανώς αυτό θα πρέπει να σταματήσει τον πόλεμο ο Βλαδίμηρος, να γλυκάνει στις απαιτήσεις του ο Ερντογάν,η ευρωπαϊκή τράπεζα να μην αυξήσει τα επιτόκια δανεισμού,ο τουρισμός να πηγαίνει σφαίρα έστω και με γκαρσόνια με βατραχοπέδιλα και με ατραξιόν στα λιμάνια από ντόπιους ιθαγενείς χορευτές των τουριστών απαγόρευση των ραβδούχων καμηλιέρηδων της Κέρκυρας , έστω με αντικατάσταση των καημένων ίππων με ανθεκτικές στη ζέστη καμήλες εισαγόμενες από Μαρόκο ,ίσως τότε Περι νάρθει η μεταπολιτευτική ανάπτυξη που κατάντησε ανέκδοτο, να μας προλάβει γιατί ακούω και δεν θέλω να το πιστέψω από Οκτώβρη τέλος οι επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος, καταλαβαίνεις εγώ που έβαλα αντλία θερμότητας και ψύξης την συνουσίασα. Γιατί αργεί ; για την ακρίβεια οκ "φταίει ο Τσίπρας' αλλά μας τελείωσε, φταίει η απλή αναλογική που μας έβαλε σε κοστοβόρες δεύτερες εκλογές, καλά και ο Πούτιν δεν το συζητώ,δεν μειώνεται ο ΦΠΑ για να μην ευνοηθούν οι πλούσιοι,με όλα αυτά γελάνε και τα πόμολα, Πάντως εδώ " σώζεται όποιος είναι ταγμένος να σωθεί, υπό την προυπόθεση να είναι εκ γενετής συμβιβασμένος, να είναι οσφυοκάμπτης, να δουλεύει καλά η σπονδυλική του στήλη στις υποκλίσεις, δλδ ο άριστα προσαρμοσμένος στην ρήση αφερίμ δέσποτα. Πέρι μην έχουμε αυταπάτες δεν είναι όλοι ταγμένοι για σωτηρία,αυτό είναι το πρόβλημα της Σίβυλλας που λέγαμε στην αρχή, η Σίβυλλα δεν σκέφτεται ότι για να μακροημερεύσει το σύστημα με έωλες υποσχέσεις χρειάζεται να αφήνει και κάτι ως καβάτζα, ώστε να αναπαραγάγεται. Μερικοί δεν μπορούν να το καταλάβουν, και απαντούν με λοιδορίες και ειρωνίες, όμως ο χρόνος είναι αμείλικτος κριτής και τις σωστές απόψεις τις επιβραβεύει, ενώ οι ανοησίες ρίπτονται στον καιάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν ξεχνώ. Ο Καραμανλής μας έβαλε στα μνημόνια. Εξαιτίας του Καραμανλή τα Ελληνόπουλα δεν κάνουν παιδιά. Αυτός μας βραχυκύκλωσε μονιμοποιώντας στο Δημόσιο όλους τους συμβασιούχους του Σημίτη. Αυτός καθιέρωσε τις άθλιες κομματικές συνεντεύξεις για πρόσληψεις στο Δημόσιο. Αυτός ρήμαξε τους νέους της χώρας, δουλειά χωρίς ένσημα και ασφάλεια. Πως; Αυτός καθιέρωσε τα ανασφάλιστα Προγράμματα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας (STAGE) στους νέους ανθρώπους χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέλλον!!! Για ένα ανασφάλιστο Πρόγραμμα (STAGE) ένας νέος άνθρωπος ήθελε Υπουργό!!! Αυτός ήταν η αφορμή να κυνηγηθούν πτυχιούχοι με νόμιμα πτυχία ως πλαστά!!! Αυτός ήταν που σνόμπαρε τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για τους νέους ανθρώπους. Την περίοδο 2012-2014 ο Σαμαράς ήταν αυτός που από το ΑΣΕΠ διόριζε τα ρουσφέτια του Καραμανλή!!! Που επενδύει ο Καραμανλής; ΣΤΗ ΛΗΘΗ.

…Συμμετείχε απολύτως στα εγκλήματα … Κληρονόμησε χωρίς καμία αντίδραση  όλα τα  swaps  και τα δάνεια τού Σημίτη …Δεν έλεγξε κανένα σκάνδαλο...