peri majestic the real

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό...

 Είναι και ο γιος που δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής και ψάχνει νέο κόμμα...Είναι και οι Τράπεζες που διψάνε για πλειστηριασμούς...Ξέρει η Κατσέλη... Η Αχτσιόγλου είναι η εκλεκτή των βενιζελικών.

Δεν είναι τυχαίο που η Αχτσιόγλου  έκανε αναφορά σε ακροδεξιές και Gay society. To μάτι κλείνει στο διευθυντήριο. Τους λέει: "Διψώ για εξουσία" και "θα κάνω τα πάντα"...Το ανδρόγυνο Look που υιοθέτησε είναι ένα κομμάτι της  θεατρικής παράστασης. Χρειάζεται η Έφη για την κοινωνική καθυστέρα...Άλλο ένα τίποτα...χαμένος χρόνος σε μια διαλυμένη χώρα..
 
Καλοκαίρι 2023, και όλοι τρέχουν στις παραλίες σαν τους τρελούς...
 
Καλοκαίρι 2021 και όλοι τρέχουν με υπερηφάνεια στα εμβολιαστικά κέντρα... 
 
Χρειάζεται η Έφη.....

1 σχόλιο:

  1. Διαβάζω πολλάκις σε σχόλια την λέξη μπίθουλας με υ και όχι με ι, που είναι λέξη απαξιωτική, αλλά όταν την αναφέρουμε καλό είναι να ψάχνουμε τι σημαίνει και από που προέρχεται, Μπύθουλας κατά τον 19ο αιώνα ήταν μια περιοχή της Αθήνας , γειτονιά του σημερινού Κολωνού, όπου ,λίμναζαν στάσιμα νερά,μια περιοχή γεμάτη λάσπες, στην αρχαία Αθήνα με κατοίκους πολιτισμένους βέβαια η συγκεκριμένη περιοχή θεωρούνταν ο Κολωνός δλδ αριστοκρατική, οι μετέπειτα κατοικούντες μετά από 19 αιώνες την κατάντησαν μια περιοχή υποβαθμισμένη, τριτοκοσμική.Αντίθετα σήμερα το Κολωνάκι θεωρείται αριστοκρατικό, ενω τον 19ο αιώνα ονομάζονταν Κατσικάδικα αφού στην περιοχή ενσταλίζονταν και έβοσκαν κατσίκια. Μπύθουλας λοιπόν σημαίνει τελευταίας υποστάθμης περιοχή οπότε το ίδιο και οι κατοικούντες σε αυτή, δλδ ο πάτος της κοινωνίας, οι χρησιμοποιούντες κατά κόρο αυτή την λέξη σχολιαστές όντως αποδίδουν την πραγματικότητα, αλλά προσωπικά όλα αυτά αλλάζουν στον χρόνο, βλέπε Κολωνός στην αρχαιότητα και πως είναι σήμερα, Κολωνάκι σήμερα Κατσικάδικα τον 19ο,αυτά γιατί είπαμε και συνομολογήσαμε Περι η ιστορία διδάσκει όσους την διαβάζουν αντικειμενικά και όχι όπως μας βολεύει για το προσωπικό μας αφήγημα, όταν λέω διάβασμα εννοώ όχι μονομερή αλλά διασταυρωμένο από πολλές πηγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν ξεχνώ. Ο Καραμανλής μας έβαλε στα μνημόνια. Εξαιτίας του Καραμανλή τα Ελληνόπουλα δεν κάνουν παιδιά. Αυτός μας βραχυκύκλωσε μονιμοποιώντας στο Δημόσιο όλους τους συμβασιούχους του Σημίτη. Αυτός καθιέρωσε τις άθλιες κομματικές συνεντεύξεις για πρόσληψεις στο Δημόσιο. Αυτός ρήμαξε τους νέους της χώρας, δουλειά χωρίς ένσημα και ασφάλεια. Πως; Αυτός καθιέρωσε τα ανασφάλιστα Προγράμματα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας (STAGE) στους νέους ανθρώπους χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέλλον!!! Για ένα ανασφάλιστο Πρόγραμμα (STAGE) ένας νέος άνθρωπος ήθελε Υπουργό!!! Αυτός ήταν η αφορμή να κυνηγηθούν πτυχιούχοι με νόμιμα πτυχία ως πλαστά!!! Αυτός ήταν που σνόμπαρε τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για τους νέους ανθρώπους. Την περίοδο 2012-2014 ο Σαμαράς ήταν αυτός που από το ΑΣΕΠ διόριζε τα ρουσφέτια του Καραμανλή!!! Που επενδύει ο Καραμανλής; ΣΤΗ ΛΗΘΗ.

…Συμμετείχε απολύτως στα εγκλήματα … Κληρονόμησε χωρίς καμία αντίδραση  όλα τα  swaps  και τα δάνεια τού Σημίτη …Δεν έλεγξε κανένα σκάνδαλο...