peri majestic the real

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Gunface (Remastered)

Οί πολιτικοί ''απέθαναν'', ζήτω το Lifestyle''.


ΝΔ – Περιφέρεια Αττικής / Σίγουρος ο Χαρδαλιάς - Ανεξάρτητος υποψήφιος ο  Πατούλης | Αυγή
Mπίζνες μεγάλες, πάνω στα αποκαίδια στα χώρας, οι εμπρησμοί και οι ''δουλίτσες'' της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας, οι δολοφονίες Ελλήνων πιλότων και πολιτών, δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως στα αρτηριοσκληρωτικά παχύδερμα, εμπρός στίς ερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Ή απίστευτη οικολογική καταστροφή, το κάψιμο της χώρας πού βαπτίστηκε ''κλιματική αλλαγή'', είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία, για την μεγάλη ''μπάζα'', ντόπιων και ξένων ολιγαρχών.


Ή συγγνώμη του Πατούλη είναι ψεύτικη, στ'@ρχίδια του για τους Έλληνες πού καίγονται, πού σκοτώνονται, πού χάνουν το βιός τους.


Στ'@ρχίδια του, άν αυτή την στιγμή η Ελλάδα, έχει γίνει το Έβερεστ των καταραμένων τόπων.

Δέν ήταν μεθυσμένος, είχε σώας τας φρένας όταν χόρευε ζειμπέκικο, ένας πολιτικός ναρκομανής για εξουσία, χρήμα, φαίνεσθαι.


Ένας απλός στρατιώτης είναι, του βενιζελικού κονσόρτσιουμ, γελωτοποιός που χορεύει πάνω στους τάφους των Ελλήνων. Αυτά διδάχθηκε, αυτά κάνει.


Το βίντεο τράβαγε η ''κολλητή'' του, πρόεδρος των Ρόταρυ Κολωνακίου και σχεδιάστρια μόδας.


Tο τι σημαίνει η ''συγγνώμη'' της σάπιας νομενκλατούρας, το βλέπουμε εδώ..........

https://www.gazzetta.gr/plus/2242244/ston-eklogiko-stibo-o-sakis-katsoylis-ypopsifios-me-ton-giorgo-patoyli


Όλα είναι ψήφοι, περισσότεροι ψήφοι ίσον περισσότερη εξουσία, χρήμα, αναγνωρισιμότητα, περισσότερο ''σκύψιμο'' στίς ελίτ.


Ή Ελλάδα των large από'δώ και η Ελλάδα των κυνηγημένων πληβείων από την άλλη όχθη.



Δέν υπάρχει ο εχθρός Τουρκία, εχθρός Τουρκία υφίσταται για τους αγρασσάριστους ''ψέκες'' σαν τον απλό λαό.


Όλα μιά μπίζνα, μιά αρπαχτή, γιουρούσι και γενική έφοδος στα τελευταία ''ασημικά''.

https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/3077670/i-chrises-doulies-ton-tourkon-stin-ellada


Αλισβερίσι μεταξύ ''εχθρών'' και παντοτεινών φίλων....

ΜΑΝΚΟ

Μια βόλτα από το Διαύγεια και τρομάζεις...

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Από πότε τα πολεμικά Chinook βοηθάνε στην κατάσβεση των πυρκαγιών; Για μεταφορά προσώπων δεν είναι; Μας περιμένει κάτι πολύ μεγάλο τον Αύγουστο; Θα έρθουν και πεζοναύτες; Θα παρέμβει και ο 6ος αμερικανικός στόλος; Ξανά η Ελλάδα πρώτο θέμα; Να μετακομίσουμε; Μόνο η Ελλάδα χτυπιέται από "αόρατους" εχθρούς...

 

Είναι η ανήθικη εποχή της πουστιάς. Μια έξαψη παράνοιας.

Δεν υπάρχει καμία ελπίδα....sold out σε ποιους; Μιλάμε για τελειωμένες καταστάσεις. Πέρα για πέρα αυτιστική η Ελληνική νεολαία χωρίς καμία θεραπεία...

 


Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Τώρα, που οι Αθηναίοι σκέφτονται να τιμωρήσουν τον αχαΐρευτο κι ανεπρόκοπο γόνο, που μόνο ταλαιπωρία και έξοδα τους έχει προσφέρει στη θητεία του, έρχεται ο Κασιδιάρης να τον σώσει.

 Κασιδιάρης……η αρσενική «Μαρί Λεπέν» τής ελληνικής πολιτικής σκηνής……το απόλυτο «εργαλείο» τού μητσοτακισμού.

 Πόσο χαμηλά; Ο νεοναζί Λιάκος να κάνει μαθήματα Δημοκρατίας | in.gr
Στο μικρό μας παγκόσμιο «χωριό» όλοι γνωρίζουμε τη Λεπέν. Η Λεπέν είναι στην κυριολεξία η «κατάρα» τής Γαλλίας! Γιατί; …Γιατί με αυτήν οι Νεοταξίτες καταφέρνουν τα τελευταία χρόνια και κερδίζουν τις εκλογές, ελέγχοντας απόλυτα τη Γαλλία. Ο ανεξίτηλος ναζιστικός «στιγματισμός» της την κάνει το πιο χρήσιμο «εργαλείο» στη γαλλική πολιτική σκηνή. Χάρη σ’ αυτήν ο παντελώς ασήμαντος, ατάλαντος και αντιδημοφιλής Μακρόν των Ρότσιλντ και της Μπίλντερμπεργκ ψηφίστηκε δύο φορές Πρόεδρος της Γαλλίας. Ποιο είναι το κόλπο; …Με τη βοήθεια των φασιστών καί των δυο πλευρών επιδιώκουν —οι επικυρίαρχοι τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ— να εξασφαλίσουν στον δικό τους υποψήφιο μια ταπεινή δεύτερη θέση στον πρώτο γύρο και μετά «τυφλοσούρτης» μέχρι τον «θρίαμβο» …Φουλ για τον «θρίαμβο» που θα «σώσει» τη Δημοκρατία! Γνωρίζοντας το «ταβάνι» τής Δεξιάς, δίνουν στη Λεπέν μια τρομερή δημοσιότητα, προκειμένου να «σκουπίσει» όλους τους αντιπάλους τού «εκλεκτού» τους στον πρώτο γύρο και στη συνέχεια την «αδειάζουν» …Επιτρέπουν στον ανύπαρκτο αντίπαλό της να παίζει το «χαρτί» τού αντιναζισμού και να ενεργοποιεί τα δημοκρατικά ένστικτα των Γάλλων πολιτών. Από τη στιγμή που θα φτάσει η Λεπέν στον δεύτερο γύρο, θα χάσει ακόμα κι αν βάλουν αντίπαλό της ένα εμφανώς «κουτσάλογο» …Ακόμα κι αν αυτό το «κουτσάλογο» λέγεται Μακρόν. Αυτό είναι το όλο κόλπο! …Ένα κόλπο, που, επειδή έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό και να εκνευρίζει τους Γάλλους, την ανάγκασαν να βγει και να δηλώσει ότι δεν θα επαναλάβει το «θέατρο» της με νέα υποψηφιότητα …ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δηλαδή !!!
 
Τον ρόλο τής Λεπέν στην Ελλάδα τον παίζει ο Κασιδιάρης! …Και αυτός έχει επάνω του «ανεξίτηλο» ναζιστικό «στιγματισμό» …Είναι «καμένος» ό,τι και να κάνει, εφόσον, όπως και στην περίπτωση Λεπέν ισχύει το «μία φορά ΝΑΖΙ, για πάντα ΝΑΖΙ»! Αυτός λοιπόν ο Κασιδιάρης χρησιμοποιείται από τη Νέα Τάξη με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιείται η Λεπέν …Με την «ιδιομορφία» του οδηγεί σε «θριάμβους» τα «κουτσάλογα». Μέσα στον χρόνο αποδεικνύεται το πιο αποτελεσματικό «όπλο» τού μητσοτακισμού …Το «όπλο» που σώζει τα «κουτσάλογα» της Μπίλντερμπεργκ στην Ελλάδα. Αυτός, για παράδειγμα, ήταν η αιτία που ο «προβληματικός» Μητσοτάκης κέρδισε τις τελευταίες εκλογές χωρίς κανένα πρόβλημα. Αντί να πάει στις εκλογές ο Μητσοτάκης με τα «βάρη» τής θητείας του —όπως το έγκλημα στα Τέμπη, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, την τρομοκρατία των συνταξιούχων και την ολική καταστροφή της οικονομίας—, ο κόσμος συζητούσε για το εάν θα μπει ή δεν θα μπει ο Κασιδιάρης στη Βουλή …Εάν κρύβεται ή δεν κρύβεται ο Κασιδιάρης «πίσω» από τους «Σπαρτιάτες». Εξαιτίας τού Κασιδιάρη «νοθεύτηκε» το εκλογικό «κλίμα», το οποίο ήταν απολύτως αρνητικό για τον Μητσοτάκη —εφόσον όλος ο κόσμος ήθελε να τον τιμωρήσει για τα εγκλήματα και την ανικανότητά του— και, αντί γι’ αυτό, καθόταν και τον άκουγε να παριστάνει τον «προστάτη» τής Δημοκρατίας από τον Ναζισμό! …«Σκεπάστηκε» ο θρήνος των νεκρών των Τεμπών από τις «κραυγές» τού ναζιστή υποψήφιου!
 Κώστας Μπακογιάννης για Ντόρα – «Είναι η πιο δυνατή γυναίκα που ξέρω – Η  αγάπη σώζει» - ΤΟ ΒΗΜΑ
Τώρα προφανώς το Μητσοτακαίικο έχει νέο πρόβλημα και επιστράτευσε και πάλι τον Κασιδιάρη. Τώρα έρχονται οι δημοτικές εκλογές και εκεί έχουν και πάλι πρόβλημα με τον επίσης «ατάλαντο» Ντορογιό. Ο αχαΐρευτος —σύμφωνα με τη γιαγιά του τη Μαρίκα—, που η φαμίλια τον «πάρκαρε» στον Δήμο Αθηναίων να «ψηθεί», θέλει να επανεκλεγεί. Πώς όμως θα επανεκλεγεί, όταν το μόνο που έχει κάνει στη θητεία του είναι να σκάβει και να ξανασκάβει την Πλατεία Συντάγματος για να κονομάνε τα φιλαράκια του, που «πουλάνε» στον Δήμο πλακάκια, γλάστρες και παρτέρια; Ολόκληρη η θητεία του είναι προσωπικές δημόσιες σχέσεις και «δουλίτσες» για τους φίλους. Ως γνήσιος γιος τής μητέρας του, δεν έκανε τίποτε άλλο, παρά να «χτίζει» με κρατικό χρήμα την «εικόνα» του και τις γνωριμίες του. Τώρα όμως έρχονται εκλογές και πρέπει να επανεκλεγεί το νεότερο «κουτσάλογο» του μητσοτακισμού …Κανένα πρόβλημα …Θα επιστρατευτεί και πάλι ο Λιάκος …Ο πάντα πρόθυμος να «διαγωνιστεί» Λιάκος!
 
Τώρα, που οι Αθηναίοι σκέφτονται να τιμωρήσουν τον αχαΐρευτο κι ανεπρόκοπο γόνο, που μόνο ταλαιπωρία και έξοδα τους έχει προσφέρει στη θητεία του, έρχεται ο Κασιδιάρης να τον σώσει. Χάρη στον Κασιδιάρη ο Ντορογιός παίρνει «ανάσα» ζωής …Παρατάει το «μυστρί» τού Δήμαρχου και παίρνει τη «ρομφαία» τού προστάτη τής Δημοκρατίας απέναντι στον Ναζισμό. Μετά τον γιο τού Αποστάτη, που ήταν συνεργάτης των ΝΑΖΙ, θα έρθει και ο εγγονός του να μας σώσει από τον Ναζισμό …«Τρέμει» ο Ναζισμός, γιατί ο Μπακογιάννης θέτει τον εαυτό του και τις γνώσεις του στη διάθεση της κοινωνίας …ΟΛΗΣ της κοινωνίας, η οποία πρέπει να μείνει ενωμένη γύρω από τον Δήμαρχο της Πόλης που γέννησε τη Δημοκρατία. Αυτός, ο οποίος έπρεπε να κρύβεται εξαιτίας μιας πολυδάπανης και απολύτως αποτυχημένης θητείας, βγήκε να υπερασπιστεί τη Δημοκρατία χάρη στον Ηλία …Χάρη στην αρσενική Λεπέν …Χάρη στη δική μας «κατάρα». Θα διεκδικήσει ξανά τη Δημαρχία των Αθηνών αυτός, ο οποίος κανονικά θα έπρεπε να γίνει δια βίου «δήμαρχος» στην Πολιτεία τού Πλάτωνα, την οποία εσχάτως «ανακάλυψε» εκεί που έσκαβε να βάλει νέες γλάστρες, για να βλαστίσει η αειθαλής «πανίδα» τής πρωτεύουσας…
 
…Πόσες φορές ακόμα θα δούμε τον Κασιδιάρη να παίζει «παιχνίδια» με τη Δημοκρατία μας, μέχρι να πούμε «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελείωσε»!;
Παναγιώτης Τραϊανού
 
Traianou.gr

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Drain You (Live On "Nulle Part Ailleurs", Paris, France/1994) (Official ...

Πυρκαγιές …και follow the money! Πυρκαγιές και Άρειος Πάγος! ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Στην «ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ» αναζητούμε τα κέρδη των εμπρηστών!
 Μία μέρα μετά τις δηλώσεις Μητσοτάκη, ανακλήθηκε απόφαση για αναδάσωση  περιοχής στο Ρέθυμνο - ErgasiaNET
«Follow the money» λένε οι Αμερικανοί, όταν θέλουν να εντοπίσουν την αιτία ενός προβλήματος και τις περισσότερες φορές δικαιώνονται. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε κι εμείς, για να ξεδιαλύνουμε το «μυστήριο» των βολικών πυρκαγιών και να καταλάβουμε τι συμβαίνει …Για να ξεφύγουμε από τη «χαλαρότητα» της «συνωμοσιολογίας» με κίνδυνο να μας χαρακτηρίσει ο ελέω Μπίλντερμπεργκ Πρωθυπουργός «κρυπτοαντιεμβολιαστές» και «ψεκασμένους»!
 
Θα ψάξουμε λοιπόν την αλήθεια με τον «αμερικανικό» τρόπο και άρα μέσα από την «οδό» των χρημάτων που αφορά την υπόθεση. Ας μας πουν κάποιοι πραγματογνώμονες μηχανικοί το πόσο κοστίζει να εγκατασταθεί ένα αιολικό «πάρκο» σε μια κορυφογραμμή, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια πυρκαγιά …Να μας πουν πόσο κοστίζει ένα τέτοιο εγχείρημα, όταν απλά έχουν πάρει άδεια οι «επενδυτές», για να ξεκινήσουν να υλοποιούν τα σχέδιά τους. Ακόμα δηλαδή κι αν θεωρήσουμε ότι κανένας από τους κατοίκους δεν θ’ αντισταθεί, ώστε να τους προκαλέσει έξοδα καθυστερήσεων, ας μας πουν πόσο θα τους κοστίσει αυτή η «επένδυση» …Πόσο θα τους κοστίσει να μεταφέρουν με βαριά φορτηγά ογκώδη εξοπλισμό σε μέρη όπου δεν υπάρχει πρόσβαση …Πόσο θα τους κοστίσει όλη αυτή η τεράστια προεργασία, για να μπορέσουν να μεταφέρουν τη «σαβούρα» τους στην κορυφή τού βουνού … Πόσο θα κοστίσει αυτό ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ —γιατί οι ίδιοι οι «επενδυτές» είναι που θα το πληρώσουν σε αυτήν την περίπτωση— και βάση του οποίου θα υπολογίσουν και τη βιωσιμότητα της επένδυσης. Άποψή μας είναι ότι δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο για να είναι αυτήν η «επένδυση» κερδοφόρα …Δεν υπάρχει καμία περίπτωση απόσβεσής της με τα κέρδη από τα «φουρφούρια» τού βουνού!!!
 
Άρα; …Άρα θα πρέπει να βρουν το κορόιδο που θα πληρώσει τα έξοδα, για να μπορέσουν αυτοί να έχουν έσοδα …Να βρουν το κορόιδο που θα πληρώσει το μεγαλύτερο κομμάτι από αυτό το κόστος! Η μόνη λύση που έχουν είναι η πυρκαγιά! Η λύση είναι να γίνουν «κάρβουνο» τα πάντα! Αυτό είναι το ζητούμενο, για να μπορέσουν οι «επενδυτές» να τρυπώσουν στη διαδικασία τής «αναδάσωσης» …Να μπορέσουν να μετακινήσουν τα έξοδα —που σε άλλη περίπτωση θα ήταν δικά τους— στις «πλάτες» τής κοινωνίας …Να εκμεταλλευτούν κρατικά μέσα, κρατικούς υπαλλήλους, κρατικές υποδομές και δημόσιο χρήμα, για να μπορέσουν να ξεκινήσουν τη διαδικασία τής επένδυσής τους …Την «αναδάσωση» και τα κονδύλιά της είναι αυτά που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν …Η «αναδάσωση» είναι αυτή που κάνει «βιώσιμη» την επένδυσή τους …Η «αναδάσωση» είναι αυτή που θα τους δώσει δωρεάν τους δρόμους πρόσβασης στις βουνοκορφές …Η «αναδάσωση» είναι αυτή που επιτρέπει τον ιδανικό γι’ αυτούς σχεδιασμό των δασικών δρόμων —λόγω των καμένων εκτάσεων— …Η «αναδάσωση» είναι αυτή που θα μεταφέρει το μεγαλύτερο μέρος των δικών τους εξόδων στους πολίτες …Οι πολίτες θα τα πληρώσουν όλα και αυτοί απλά θα μεταφέρουν τις ανεμογεννήτριες στα μέρη που έχουν επιλεγεί!
 
Εάν δηλαδή οι πολίτες έχουν την «έμπνευση» να ζητήσουν να μην «αναδασωθούν» τα καμένα και να μην μπουν καθόλου μηχανήματα μέσα σ’ αυτές τις εκτάσεις, οι πρώτοι που θα διαμαρτυρηθούν θα είναι οι «επενδυτές»! Αυτό σημαίνει πως όπου υπάρχει πρόβλεψη για αιολικά «πάρκα», θα βάλουν φωτιά, είτε οι κάτοικοι αντιστέκονται είτε όχι …Τόσο απλά!
 
ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, αφίσα, εφημερίδα, περιοδικό και κείμενο

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Μαγνησία ώρα μηδέν!! Καίγονται Εργοστάσια, Βιοτεχνίες και Κτηνοτροφικές Μονάδες. Χωρίς νερό και ρεύμα περιοχές του Βόλου. Αντί για πυροσβεστικά έχουμε γεμίσει με αστυνομία λένε οι κάτοικοι... Εξαφανισμένη η κυβέρνηση. Άφαντη η νέα εισαγγελέας του Αρείου Πάγου! Περίεργη σιωπή από τα συνήθως λαλίστατα στο παρελθόν ΜΜΕ.. ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου που αποτελεί τον τελευταίο πνεύμονα της Ελληνικής οικονομίας εκκενώνεται..Βιομηχανίες ανταγωνιστικές των Γερμανικών και όχι μόνο. Τι συμβαίνει τελικά;

 volos-mΗ Ρόδος καίγεται για ημέρα. Τα πάντα έχουν γίνει στάχτη. Φωτιές παντού. Θρήνος και τραγωδία. Ποιο το όφελος; Η νέα μαζική μετανάστευση των Ελλήνων; Κάποια κτήνη ερημοποιούν τον τόπο μας με σχέδιο. Κι αυτό δεν είναι ανέκδοτο. Δεν είναι μια αρρωστημένη φαντασία ενός γελοίου. Όταν βλέπεις ντόπια κομματικά και ξένα κοράκια να αρπάζουν τα πάντα, προβληματίζεσαι. Μιλάμε για σατανικά μυαλά με πανούργα σχέδια......

Η Ελλάδα. Η Ελλάδα των μνημονίων. Του ΔΝΤ. Της μεγάλης ανεργίας. Η Ελλάδα των χιλιάδων πλειστηριασμών. Των δεκάδων χιλιάδων αυτοκτονιών. Η Ελλάδα με το εφιαλτικότερο θανατικό της Ευρώπης στα νοσοκομεία. Η Ελλάδα της μεγάλης λεηλασίας από μια κλίκα υπανθρώπων. Η Ελλάδα των εκατομμυρίων λάθρο. Η Ελλάδα των εκατοντάδων ΜΚΟ.Των δεκάδων ευεργετών από το πουθενά.. Με σκυμμένο το κεφάλι και με διαρκές καρδιοχτύπι λες και βγήκε από ταινία του Νίκου Φώσκολου. Αυτή η Ελλάδα με τρομάζει...με προβληματίζει..Με κάνει να θέλω να ψάξω...Κάποιοι μας θέλουνε νεκρούς...ηττημένους...τρομαγμένους. Διασκεδάζουν μαζί μας...

Είναι η ανήθικη εποχή της πουστιάς. Μια έξαψη παράνοιας.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο....

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Kαύσωνας, φωτιές και θέμα με τον υπολογιστή ( υπερθέρμανση) Τα λέμε...

 

Eίναι ένοχοι χωρίς τύψεις!


 Τα πυροσβεστικά Canadair CL-215/415, τα αεροσκάφη τύπου Embraer 135 μεταφοράς vip προσώπων, καθώς και τα ιπτάμενα ραντάρ Embraer 145 AEW&C.  Πιο συγκεκριμένα και πάλι με την πάγια τακτική της παράνομης απευθείας ανάθεσης, προώθησε χωρίς συστολές , δύο αεροσκάφη CL-415 και ένα CL-215, προς την ιδιωτική εταιρία SABENA, στην Γαλλία με διακρατική συμφωνία!!!

Καταλάβατε γιατί βγήκε πρώτος ο Μακρόν; Δεν μας αγάπησε ο ψυχάνθρωπος φιλελές που μισεί την ελευθερία...

 ΕΑΒ δεν υπάρχει. Τέλος. Την έχουν ξεπουλήσει. Την έχουν κάνει κομμάτια.

Ενα μέρος των γέρικων canadair με εντολή Μητσοτάκη γίνεται ( ανταλλακτικά) στην Γαλλία του Μακρόν. Η Γαλλία έχει την ευθύνη. Ο Μακρόν!!! με τον φίλο του!!

 Δείτε εδώ http://www.dromosanoixtos.gr/2023/03/eav-idiotikopoiisi--ergazomenoi.html

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Η μεγάλη ( κρυφή) λεηλασία. Όχι, η Κόλαση δε βρίσκεται στο υπερπέραν αλλά εδώ, στη Γη...

 


Πρέπει να έχεις θέμα για να μην καταλαβαίνεις τι έγινε στην Ελλάδα τα τελευταία 33 χρόνια. Όταν και ερχόντουσαν τα πακέτα Ντελόρ..

Μόνο ο Τράγκας; Όχι, βέβαια. Μιλάμε υπόκοσμο. Για αόρατο υπόκοσμο. Τα megala μυαλά των πακέτων Ντελόρ. Mιλάμε για την μεγαλύτερη λεηλασία όλων των εποχών από καταβολής κόσμου.

Γιατί όμως κυβερνητικές εφημερίδες χτυπάνε ακόμα τον Τράγκα; Γιατί απλά τους έθιξε το αφεντικό του Μαξίμου. Τον ανδρισμό του. Αμφισβήτησε την πολιτική του. Είναι και ένα μήνυμα στους άλλους. Αν δεν καθίσετε φρόνιμα, θα τα βγάλουμε ΟΛΑ στην φόρα...


Ούτε για πλάκα δεν παίρνεις σπίτι στη θρυλική λεωφόρο Πενσυλβάνια στην Ουάσιγκτον ....ακόμα και εφοπλιστής να είσαι....

Είναι Ιούλιος του 2023 και ο κόσμος είναι στις παραλίες. Πίνει. Ξενυχτά. Κάνει χαβαλέ. Κάποιοι άτυχοι προσπαθούν να σώσουν τα σπίτια τους από τις φωτιές. Ζητάνε βοήθεια από επώνυμες ινσταγκράμερς. Λοβοτομή που γαμάει μυαλά. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τέτοιες ειδήσεις...Η Ελλάδα είναι γενικά αλλού. Κανείς δεν ξέρει που...

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ = ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Για τις ανεμογεννήτριες προκαλούνται οι πυρκαγιές !!!

 
Κατ’ αρχάς να πούμε ότι και μόνον που ο ψυχοπαθής Πρωθυπουργός τής Μπίλντερμπεργκ είπε ότι το θέμα των ανεμογεννητριών δεν συνδέεται με τις πυρκαγιές, ο πολίτης, ακόμα κι αν δεν έχει καθόλου γνώσεις, θα πρέπει πλέον να είναι σίγουρος ότι ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ! 
 
Γιατί ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ; 
 
…Γιατί χωρίς τις πυρκαγιές δεν θα μπορούσαν να τοποθετηθούν …Δεν θα μπορούσαν να τοποθετηθούν τόσο για λόγους οικονομικού κόστους όσο και για λόγους επιβολής τής πολιτικής αυτής στους τοπικούς πληθυσμούς.
 
Σ’ ό,τι αφορά το πρώτο, συμβαίνει το εξής: Οι ανεμογεννήτριες τοποθετούνται κατά μήκος των κορυφογραμμών. Εκεί όμως στα ελληνικά βουνά δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ και ΚΑΜΙΑ πρόσβαση για τα βαριά οχήματα που απαιτούνται για τη μεταφορά τους και βέβαια για τη μετέπειτα συντήρησή τους. Οι δασικοί δρόμοι, οι οποίοι έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια για την πυρασφάλεια, συνήθως έχουν χάραξη που ακολουθεί κάποια ισοϋψή καμπύλη πολύ χαμηλότερα της κορυφογραμμής.
 
 Άρα;
…Άρα δεν βολεύουν τους «επενδυτές». Οι «επενδυτές», για να τοποθετήσουν τις ανεμογεννήτριες, θα πρέπει να επενδύσουν άπειρα χρήματα για κοπή άπειρων δένδρων σε δασώδεις εκτάσεις και να πληρώσουν οι ίδιοι για τη χάραξη και την κατασκευή των διόδων πρόσβασης που έχουν ανάγκη …και, όπως ξέρουμε, οι «επενδυτές» είναι αλλεργικοί στα έξοδα!
 
Η πυρκαγιά όλα αυτά προβλήματα τα λύνει αυτόματα. Όλα τα έξοδα τα αναλαμβάνει το κορόιδο! Δηλαδή ο λαός! Όλα θα γίνουν στο όνομα της «αναδάσωσης»… με βάση όμως τα συμφέροντα των «επενδυτών» …και όχι αυτά της κοινωνίας! Στα καμένα κανένας δεν ενδιαφέρεται για το πώς θα γίνουν και από πού θα περάσουν οι «χαράξεις» …Σε ένα σεληνιακό τοπίο κανένας δεν ενδιαφέρεται για τα μήκη και τα πλάτη των «αντιπυρικών» ζωνών, που οδηγούν κατ’ ευθείαν στις κορυφογραμμές. Με το άλλοθι της «αναδάσωσης» θα πάνε βαριά χωματουργικά μηχανήματα στις πρώην δασικές εκτάσεις και θα κάνουν ανεξέλεγκτα ό,τι σε άλλη φάση δεν θα μπορούσαν καν να φανταστούν. Με συνοπτικές διαδικασίες θα αλλάξουν τη μορφή των πρώην δασικών εκτάσεων με τον τρόπο που συμφέρει τους «επενδυτές», πολλοί εκ των οποίων είναι εργοδότες κάποιων μελών τής οικογένειας Μητσοτάκη!
 
Σ’ ό,τι αφορά το δεύτερο, που είναι η καταστολή τής λαϊκής αντίδρασης, τα πράγματα είναι εξίσου απλά. Σε χώρους όπου οι τοπικοί πληθυσμοί αντιδρούν στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών, δεν μπορείς να τους παρακάμψεις, όταν πρέπει να κόψεις δένδρα …Δεν μπορείς σε μια νύχτα να «προσπεράσεις» το χωριό τους …Μέτρο-μέτρο θα πηγαίνεις …και αυτό εάν και μόνον σε αφήσουν …και αυτό μάλιστα δεν μπορείς να το κάνεις επί μακρόν, γιατί έχει και τεράστια έξοδα …Δεν μπορείς με μια διμοιρία ΜΑΤ να προστατεύεις μια μπουλντόζα, η οποία απλά σπρώχνει αποκαΐδια. Θα τους έχεις μέρα-νύχτα ν’ αντιστέκονται μπροστά στα δέντρα, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα «επιτάχυνσης» του έργου. Με την κοπή υγιών δένδρων θα έχεις τους πάντες απέναντί σου και αυτό —ως γνωστόν— «κοστίζει»! …κοστίζει ακόμα και σε προπαγάνδα των γνωστών «σκουπιδιών» τής δημοσιογραφίας! Επιπλέον, με την πυρκαγιά κάμπτεις το αγωνιστικό φρόνημα των κατοίκων. Όταν ο άλλος «κλαίει» το σπίτι του, τα χωράφια του και τα «ζωντανά» του, δεν έχει και πολλά αποθέματα για ν’ αγωνιστεί για το δάσος.
 
Γίναμε κατανοητοί; …ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ δεν μπορούν να στηθούν ανεμογεννήτριες …ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ δεν πας από τα 2500 ΜW στα 7500 MW, που κάποιοι περιμένουν να πάρουν προμήθειες.
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Οι εφημερίδες που δεν έχουν γράψει το παραμικρό για την εποπτεία συνολικά της ελληνικής οικονομίας, για τον «αφελληνισμό των ελληνικών Τραπεζών». Η μάχη για την σταθερότητα των εισοδημάτων, των μισθών και των συντάξεων, περνά μέσα από τον ΜΗ μηδενισμό του ΦΠΑ. Και αυτό γιατί αν μηδενιστεί ο ΦΠΑ θα κοπούν κι άλλο οι συντάξεις μιας και Η Ελλάδα ΔΕΝ παράγει. ΜΟΝΟ ξεπουλά. Η Ελλάδα ανήκει ολοκληρωτικά στο ΔΝΤ. Έχει χάσει την ανεξαρτησία της. Η Ισπανία δεν μπήκε στα μνημόνια. Δεν θυσίασε μέχρι θανάτου, τον λαό της. Η ακρίβεια του Μητσοτάκη είναι δολοφονική. Είναι εμμονική. Είναι κρατική βία ( σε ένα λαό χτυπημένο από τα μνημόνια). Φέρνει Λιμοκτονία και Κακοποίηση. Δεν έχει σχέση με τον απόλυτο μηδενισμό του ΦΠΑ που έτσι κι αλλιώς ο Ελληνικός λαός δεν ζήτησε. Όλα τα προιόντα έχουν ΦΠΑ. Η ακρίβεια του Μητσοτάκη έχει σχέση με το μέλλον του ελληνικού λαού. Με την επιβίωσή του....η κυβέρνηση είναι ανάλγητη και αντιλαική γιατί αυτό θέλει το αφεντικό!