peri majestic the real

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Οί πολιτικοί ''απέθαναν'', ζήτω το Lifestyle''.


ΝΔ – Περιφέρεια Αττικής / Σίγουρος ο Χαρδαλιάς - Ανεξάρτητος υποψήφιος ο  Πατούλης | Αυγή
Mπίζνες μεγάλες, πάνω στα αποκαίδια στα χώρας, οι εμπρησμοί και οι ''δουλίτσες'' της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας, οι δολοφονίες Ελλήνων πιλότων και πολιτών, δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως στα αρτηριοσκληρωτικά παχύδερμα, εμπρός στίς ερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Ή απίστευτη οικολογική καταστροφή, το κάψιμο της χώρας πού βαπτίστηκε ''κλιματική αλλαγή'', είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία, για την μεγάλη ''μπάζα'', ντόπιων και ξένων ολιγαρχών.


Ή συγγνώμη του Πατούλη είναι ψεύτικη, στ'@ρχίδια του για τους Έλληνες πού καίγονται, πού σκοτώνονται, πού χάνουν το βιός τους.


Στ'@ρχίδια του, άν αυτή την στιγμή η Ελλάδα, έχει γίνει το Έβερεστ των καταραμένων τόπων.

Δέν ήταν μεθυσμένος, είχε σώας τας φρένας όταν χόρευε ζειμπέκικο, ένας πολιτικός ναρκομανής για εξουσία, χρήμα, φαίνεσθαι.


Ένας απλός στρατιώτης είναι, του βενιζελικού κονσόρτσιουμ, γελωτοποιός που χορεύει πάνω στους τάφους των Ελλήνων. Αυτά διδάχθηκε, αυτά κάνει.


Το βίντεο τράβαγε η ''κολλητή'' του, πρόεδρος των Ρόταρυ Κολωνακίου και σχεδιάστρια μόδας.


Tο τι σημαίνει η ''συγγνώμη'' της σάπιας νομενκλατούρας, το βλέπουμε εδώ..........

https://www.gazzetta.gr/plus/2242244/ston-eklogiko-stibo-o-sakis-katsoylis-ypopsifios-me-ton-giorgo-patoyli


Όλα είναι ψήφοι, περισσότεροι ψήφοι ίσον περισσότερη εξουσία, χρήμα, αναγνωρισιμότητα, περισσότερο ''σκύψιμο'' στίς ελίτ.


Ή Ελλάδα των large από'δώ και η Ελλάδα των κυνηγημένων πληβείων από την άλλη όχθη.



Δέν υπάρχει ο εχθρός Τουρκία, εχθρός Τουρκία υφίσταται για τους αγρασσάριστους ''ψέκες'' σαν τον απλό λαό.


Όλα μιά μπίζνα, μιά αρπαχτή, γιουρούσι και γενική έφοδος στα τελευταία ''ασημικά''.

https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/3077670/i-chrises-doulies-ton-tourkon-stin-ellada


Αλισβερίσι μεταξύ ''εχθρών'' και παντοτεινών φίλων....

ΜΑΝΚΟ

Μια βόλτα από το Διαύγεια και τρομάζεις...

2 σχόλια:

  1. τον κρατάνε με το Predator χειροπόδαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασα με μεγάλη προσοχή το άρθρο αναφορικά με τα αιολικά πάρκα κλπ σε περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, πειστικά τα επιχειρήματα αν και διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις, άλλωστε πρέπει να στηριχτούν και οι επιχειρηματίες που στήριξαν την κυβέρνηση και μπόρεσε και ανανέωσε την θητεία της. Ομως Πέρι το απρόβλεπτο ή το προβλέψιμο που είναι ερμητικά κλεισμένο σε μια χύτρα ταχύτητας, δεν είναι πάντα αποδοτικό. Δλδ μπορεί να εξελιχθεί και εντελώς καταστροφικά, μπορεί η ΝΔ να σκαπουλάρισε από την καταστροφή στην Εύβοια το 2021, δεν σημαίνει ότι θα το πετύχει και με την φετινή καταστροφή στην Ρόδο του 50% ποσοστό που έλαβε στις εκλογές,στη Ρόδο όπως και στην Κέρκυρα, έχουμε την λεγόμενη τουριστική μονοκαλλιέργεια και πολλά χρήματα θα χαθούν ύστερα από τα συμβάντα πυρκαγιών και τα προφανή απόνερα στην κάμψη της τουριστικής κίνησης.Η πιθανότητα ο τουρισμός να μην φέρει έσοδα μεγαλύτερα από το 2019 , φαντάζει ενδεχόμενο. Η περιβαλλοντική υποβάθμιση της χώρας από τις συνέπειες της κλιματικής κρίσης, από την εμφανή αποκάλυψη της έλλειψης υποδομών και από τον ανορθολογισμό στον μηχανισμό καταστολής , με την ανυπαρξία πρόληψης διαχρονικά, το κόστος των καταστροφών και η ένδεια στην διαχείριση, είναι βέβαιο ότι θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στον τουρισμό, που πολλά επενδύθηκαν αναφορικά με την αύξηση των εσόδων. Προφανώς Πέρι η καμένη γη θα μετατρέψει τον ανέμελο οικονομικό περίπατο σε αναστενάρικο χορό σε αναμμένα κάρβουνα, Οψόμεθα ΄΄εχοντας εγκράτεια και υπομονή , τα δύσκολα έπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή