peri majestic the real

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

"They Live We Sleep"

 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/0/0e/%CE%96%CE%BF%CF%85%CE%BD_%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1_%CE%BC%CE%B1%CF%82_%28%CE%B1%CF%86%CE%AF%CF%83%CE%B1_1988%29.jpg

"They Live We Sleep"


https://www.youtube.com/watch?v=0xbqfFQZvlA

"Το δηλητήριο των φιδιών είναι υπό τα χείλη αυτών. Τα στόματά τους είναι γεμάτα από πίκρα και κατάρες. Και στα μονοπάτια τους, δεν υπάρχει παρά καταστροφή και δυστυχία. Και ο φόβος του Θεού δεν είναι μπροστά στα μάτια τους! * Έχουν κλέψει τις καρδιές και τα μυαλά των ηγετών μας. Έχουν στρατολογήσει τους πλούσιους και τους ισχυρούς, και μας τύφλωσαν από το να δούμε την αλήθεια! Και το ανθρώπινο πνεύμα μας είναι κατεστραμμένο. Γιατί λατρεύουμε την απληστία; Διότι χωρίς να τους βλέπουμε, τρέφονται από μας, κάθονται πάνω μας από γέννησή μας μέχρι το θάνατό μας, είναι οι ιδιοκτήτες μας. Οι ιδιοκτήτες μας - μας έχουν δικούς τους, μας ελέγχουν. Είναι οι κύριοί μας. Ξυπνήστε! Είναι για σας, είναι τριγύρω σας"....!.
(* Εμπνευσμένο προφανώς, από το Ρωμαίους 3:14 -18 «Φαρμάκιον ασπίδων είναι υπό τα χείλη αυτών· των οποίων το στόμα γέμει κατάρας και πικρίας· οι πόδες αυτών είναι ταχείς εις το να χύσωσιν αίμα· ερήμωσις και ταλαιπωρία εν ταις οδοίς αυτών και οδόν ειρήνης δεν εγνώρισαν. Δεν είναι φόβος Θεού έμπροσθεν των οφθαλμών αυτών»).

They Live.......αφιέρωμα απο το ιστολόγιο, Κόκκινος Ουρανός.
http://redskywarning.blogspot.com/2012/11/the-live.html

"Τα ερεθίσματα είναι κατευθυνόμενα. Ζούμε σε μια τεχνητή κατάσταση της συνείδησης, που μοιάζει με τον ύπνο. (...) Οι φτωχοί και οι αδικημένοι αυξάνονται. Η φυλετική δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ανύπαρκτα. Έχουν δημιουργήσει μια κατασταλτική κοινωνία, και είμαστε ακούσιοι συνένοχοι τους. Η πρόθεσή τους είναι να κυβερνήσουν τους πάντες εκμηδενίζοντας τη συνείδηση. Έχουμε εφησυχαστεί μέσα σε μια έκσταση. Μας έχουν κάνει αδιάφορους για τους εαυτούς μας και τους άλλους. Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο δικό μας κέρδος. Παρακαλώ καταλάβετε. Είναι ασφαλείς για όσο διάστημα δεν τους ανακαλύπτουν. Αυτό αποτελεί την κύρια μέθοδο για την επιβίωση τους. Μας κρατάνε κοιμισμένους, μας κρατούν εγωιστές, μας κρατούν ναρκωμένους".

Ένα χιλιοπαιγμένο ''έργο'', κυβερνητικός εφιάλτης μιάς αδίστακτης βενιζελικής, κρυφής ελίτ.


Ρόδινες, βελούδινες υποσχέσεις για την κάθοδο στον οικονομικό Αρμαγεδώνα.
https://primenews.press/kyma-katascheseon-se-ofeiletes-tou-dimosiou

Μιά χώρα αρνητικό πρότυπο, το Game of Thrones της Ευρωπαικής Σιναλόα, το τρίπτυχο των Ελλήνων πού μετεξελίχθηκε σε Κράτος-Ελίτ-Μαφία-Τυρρανία.
Με βαρειά βιομηχανία τουρισμού, Άρπα Κόλλα, μιά κοινωνία αρρωστημένη, διεστραμένη, σάπια, Ναί, αυτή την κοινωνία πού μισεί την Αγέρωχη ζωή και στάση, την αξιοπρέπεια, την λεβεντιά. Πού ''άλλαξε'' δέρμα, σαν άλλο ερπετό, πέταξε άπ'την ζωή της το δόρυ, την περικεφαλαία, το καριοφίλι, την φουστανέλα και έβαλε τον ''φράγκικο'' τρόπο ζωής.


Το σιλικονάτο στήθος, τα χρωματιστά νύχια-παγοκόφτης, το μέηκ-άπ στούς άνδρες, την Δυτική ξενόφερτη πανδημία των ΛΟΑΤΚΙ.
Λαός αρεστός στους δυνάστες του !!!


Στούς ηγεμόνες του οργανωμένου εγκλήματος, αυτούς που έχουν πάντα το ακαταδίωκτο....

https://primenews.press/greek-mafia-me-sevasmo-stin-noimosyni-sas-alafouzos-simainei-maximou

Μην πιστεύετε ότι οι εκλογές θα μας σώσουν, δεν υπάρχουν ΈΛΛΗΝΕΣ πολιτικοί, υπάρχει μιά μυστική βενιζελική κλίκα, αδίστακτων, αιμοσταγών τεράτων.
Θέλουν και απαιτούν την εξουσία γιατί είναι επαγγελματίες τεμπέληδες, απόφοιτοι σχολείων τύπου Χάρρυ Πόττερ, μαγιολίκια δηλαδή για την ύπαρξη και επιβίωση ενός έθνους που ψυχορραγεί. Είναι όλοι τους, απόφοιτοι σκοτεινών στοών, βρώμικων μυαλών, άσπλαγχνων πλασμάτων απο το 'Ερεβος.........


''Τα Τάγματα Αδελφοσύνης συνδέονταν με λεπτά και σχεδόν αόρατα νήματα με το μητρικό σχέδιο. Όπως και οι παλαιότερες Σχολές των Μυστηρίων, αυτές οι Αδελφότητες δεν ήταν από μόνες τους πραγματικές ενσαρκώσεις των εσωτερικών ενώσεων, αλλά μάλλον όργανα για την προώθηση ορισμένων στόχων του θεϊκού σχεδίου”. [3. Manly P. Hall, Masonic Orders of Fraternity].

Δεν υπάρχουν εκλογές, μόνο συγχωροχάρτι για να μας δολοφονήσουν ελεύθερα.

Επίλογος........;;;

«Δεν υπάρχουν πλέον χώρες. Δεν υπάρχουν πλέον καλοί. Είναι δικό τους όλο το show. Έχουν τα πάντα. Ολόκληρο τον πλανήτη!» They Live.

 

MANKO

Έχουν ξεφύγει για τα καλά...

2 σχόλια:

  1. Τι αλήθεια να πρωτοθαυμάσει κανείς εχέφρων και νοητικά γειωμένος με την πραγματικότητα, τα τελευταία 24ωρα, την απώλεια ζωών λόγω τραγικών ελλείψεων στο ΕΚΑΒ ή τις ρήσεις από στόματα επιφανών πνευματικών και μη συνελλήνων. Περι όλα κατά την ταπεινή μου γνώμη φαίνονται μελετημένα με τους μελετητές να έχουν ψυχρό αίμα. Από την άλλη ο ελληνικός λαός,δεν μοιάζει να υποψιάζεται τι έχει να τραβήξει,τα επόμενα χρόνια όταν ξαναγίνει σοφός, απλά να μην είναι αργά και δεν υπαρχει καμία επιστροφή, σε κάποιον υποτίθεται αριστερό ψάλτη στην συστημική χορωδία η απλή αναλογική απεδείχθη λάθος, δήλωση εξωφρενικά άστοχη, ο κεντρώος ψάλτης ευελπιστεί να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη, η πλέουσα ελεύθερα προωθείται άγρια από τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης, οι πατρίς θρησκεία οικογένεια ξανά στο προσκήνιο ως θαλαμηπόλοι στο καράβι του δικομματισμού, όλοι τον ρόλο που τους ανέθεσε ο συστημικός αρχιτέκτονας στρατηγικού σχεδιασμού , με στόχο την διαιώνιση του συστήματος εξουσίας που άπαντες υπηρετούν. Τελικά σε αυτή την δημοκρατία όλα είναι αστεία και ευτράπελα, όλα τραγελαφικά στερούμενα σοβαρότητας και υπευθυνότητας.Σεβασμός στον φτωχό και το άρρωστο δεν υπάρχει, οι πλειονότητα των πτωχών τω πνεύματι αποφάσισε για εμάς χωρίς εμάς,δεν υπαρχει εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα, άρα τρείς λαλούν και δυο χορεύουν και ΄όλα στον αυτόματο πιλότο, ο λαός πόντιος πιλάτος ,και όπου βγεί. Κυνισμός υποκρισία από την μία όχθη, λωτοφαγία , χειροκροτήματα και συμβιβασμός από την αντίπερα, και η ζωή συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου, σκόρπιες σκέψεις μπαινοβγαίνουν αθόρυβα στο εναπομείναντα μυαλό μου,σκέφτομαι Πέρι στην πολιτική με την αρχαιοελληνική της εκδοχή της συμμετοχής κλπ ,ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, κατά κανόνα το απροσδόκητο μονοπωλεί για λίγο την προσοχή,ενισχύει για λίγο την αγανάκτηση και την οργή πχ το έγκλημα των Τεμπών και στην συνέχεια νομοτελειακά ξεχνιέται, τελικά αυτό που καθορίζει την στάση μας,είναι μια γενικότερη προδιάθεση που λειτουργεί σαν τα γυαλιά,τα οποία δεν τα βλέπουμε αλλά τα χρησιμοποιούμε για να δούμε και για να αξιολογούμε όσοι έχουμε αυτή την επίκτητη ικανότητα και δυστυχώς αυτό σημαίνει οτι τις εκλογές τις κερδίζει το κόμμα που ευθυγραμμίζει την πολιτική του τεχνηέντως με τις ενσυνείδητες ή υποσυνείδητες προσδοκίες των ψηφοφόρων. Αποτέλεσμα που απαιτείται ψυχιατρικής ανάλυσης δεν πέρασαν 10 χρόνια από την οικονομική κρίση και οι γονατισμένοι . νεοέλληνες που το σύστημα εξουσίας κάλεσε να πληρώσουν το μάρμαρο, ενώ κατάλαβαν ότι τα κόμματα εξουσίας 'ήταν η αιτία που χρεοκόπησε η πατρίδα, αντί να τα τοποθετήσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, εν έτη 2023 , τα επανέφεραν μετά βαϊων και κλάδων ως σωτήριες λύσεις, ακόμα νεκρανάστησαν και το Πασόκ, ακόμα έβγαλαν από το ντουλάπι και τους νεοναζί σκελετούς, δλδ ο σοφός κατά τα άλλα κυρίαρχος λαός, αποτέλεσε το δεκανίκι να σταθεί όρθιο ένα πολιτικό σύστημα που είχε καταρρεύσει από τα δομικά λάθη που διέπραξε.Η πρώτη φορά αριστερά διέπραξε και ένα ακόμα ολίσθημα, με τις αυταπάτες ότι θα οδηγούσε ως άλλος Μωυσής τον λαό στην Γη της Επαγγελίας,την επόμενη της εκλογής ως κυβερνώσα αριστερά θολώνοντας τα νερά, πήγε στο σκοπευτήριο της Καισαριανής να καταθέσει στεφάνι , στην μνήμη των 200 εκτελεσμένων κομμουνιστών από τους Γερμανούς, αλλά το μεσημέρι εκείνης της μέρας δεν έσκισε τα μνημόνια , τιμωρώντας την αλαζονική στάση της γερμανοκρατούμενης ακόμα ΕΕ, Αντίθετα η πρώτη φορά αριστερά, μετέτρεψε το μεγαλειώδες οχι σε συμβιβαστικό και υποτελές ναί, έκανε τον φτωχό φτωχότερο και τον πλούσιο πλουσιότερο ασκώντας νεοφιλελεύθερη αριστερή πολιτική, έστρωσε το χαλί επανόδου της δεξιάς και όχι μόνο , έδωσε την δυνατότητα της αυτοδυναμίας, όμως μην ξεχνάμε αυτό που συνεχώς Πέρι αναλύουμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, δεν μπορεί σε μια νύκτα ο πλεμπαίος να μετατράπηκε από σοφός σε βλάξ, πολύ απλά οι παλινωδίες και οι ερασιτεχνισμοί του ενός μονομάχου που δεν έπεισαν και ίσως να φόβησαν σε συνδυασμό με τα λιβανίσματα των φιλικών μμε, ο ξεχασιάρης νεοέλληνας και το γεγονός ότι ένα σοβαρό 40% απήχε για διάφορους λόγους επέφεραν το αποτέλεσμα που δυστυχώς άπαντες θα λουστούν.απέχοντες και συμμετέχοντες.Πάντως η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται και όποιος δεν το καταλαβαίνει θα την επαναλάβει ως φάρσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή