peri majestic the real

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

«Συγκεκριμένα προτείνεται να συσταθεί με ειδική νομοθετική διάταξη και συντονιστική λειτουργία «Εθνικός Μηχανισμός για τα Δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+» Ποιος μιλάει; Ποιο κόμμα που είναι έτοιμο για βουλή; Όποιοι και αν εκλεγούν δεν αλλάζει κάτι. Είναι θέατρο. Ήδη τα "μικρά κόμματα", αλλάζουν και τους υποψήφιους...βάζουν αρκετούς "χαριτωμένους" στις πρώτες λίστες....

Με βαρειά βιομηχανία τουρισμού, Άρπα Κόλλα, μιά κοινωνία αρρωστημένη, διεστραμένη, σάπια, Ναί, αυτή την κοινωνία πού μισεί την Αγέρωχη ζωή και στάση, την αξιοπρέπεια, την λεβεντιά. Πού ''άλλαξε'' δέρμα, σαν άλλο ερπετό, πέταξε άπ'την ζωή της το δόρυ, την περικεφαλαία, το καριοφίλι, την φουστανέλα και έβαλε τον ''φράγκικο'' τρόπο ζωής.


Το σιλικονάτο στήθος, τα χρωματιστά νύχια-παγοκόφτης, το μέηκ-άπ στούς άνδρες, την Δυτική ξενόφερτη πανδημία των ΛΟΑΤΚΙ.
 

Λαός αρεστός στους δυνάστες του !!!


Στούς ηγεμόνες του οργανωμένου εγκλήματος, αυτούς που έχουν πάντα το ακαταδίωκτο....

https://primenews.press/greek-mafia-me-sevasmo-stin-noimosyni-sas-alafouzos-simainei-maximou

Μην πιστεύετε ότι οι εκλογές θα μας σώσουν, δεν υπάρχουν ΈΛΛΗΝΕΣ πολιτικοί, υπάρχει μιά μυστική βενιζελική κλίκα, αδίστακτων, αιμοσταγών τεράτων.
Θέλουν και απαιτούν την εξουσία γιατί είναι επαγγελματίες τεμπέληδες, απόφοιτοι σχολείων τύπου Χάρρυ Πόττερ, μαγιολίκια δηλαδή για την ύπαρξη και επιβίωση ενός έθνους που ψυχορραγεί. Είναι όλοι τους, απόφοιτοι σκοτεινών στοών, βρώμικων μυαλών, άσπλαγχνων πλασμάτων απο το 'Ερεβος.........

ΜΑΝΚΟ 

 Προσωπικά; Αποχή. Για όνομα του θεού. Ούτε για αστείο δεν περνάω από το παραβάν της παρακμής. Δεν αξίζει. Να δω τι; Τους ρουφιάνους; Τους ελαττωματικούς; Τους ψωνισμένους αντιεμβολιαστές; Τους "έξυπνους" εμβολιαστές; Τους επιδοτούμενους φοιτητές; Τους λάθρο; Τους ΛΟΑΤΚΙ που θέλουν και υπουργείο δικό τους; Τους μαχαιροβγάλτες οργανωμένους οπαδούς; Τους "ήρωες" γιατρούς, με τους 40.000 θανάτους; Τους διεφθαρμένους Δημάρχους με τον στρατό τους; Τι να δω;; Όχι, όχι. Δεν τους ανήκω.

peri

2 σχόλια:

  1. Κάθομαι στην βεράντα,αναπολώντας , ζούμε περίοδο συλλογικής μελαγχολίας, ζούμε σε περιβάλλοντα που ο θυμόσοφος λαός χαρακτηριστικά αναφέρει, -μαύρη μαυρίλα πλάκωσε-περιβάλλον προεκλογικό που αποπνέει τοξικότητα από την ξύλινου λόγου ρητορική των επίδοξων εθνοσωτήρων, που γίνεται ακόμα πιο αποπνικτική καθώς σφίγγουν και οι ζέστες.Υποκριτικά φάσκουν και αντιφάσκουν, με περίσσεια έπαρση , τάζουν λαγούς και πετραχίλια,προσφέροντας θεόπνευστα προγράμματα που μετεκλογικά δεν πρόκειται να υλοποιηθούν. Ο υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση ο πολίτης, ενω καθημερινά σιχτιρίζει με θρησκευτική ευλάβεια έδωσε και θα δώσει άφεση αμαρτιών στους συστημικούς παίκτες, θα νομιμοποιήσει γνωρίζοντας ότι στην τελική η δαμόκλειος σπάθη θα κρέμεται πάνω από το κεφάλι του,αλλά όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν , αρκετά με τις μεγαλοστομίες περί ενός λαού με σοφία και παιδεία,ενός λαού που αντιλαμβάνεται, ενός λαού με αξιολογική κρίση, που αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, λίγος πνευματικά απολίτιστος, κενός και ρηχός και λωτοφάγος, η απόλυτη ξεφτίλα και για όλους όσους περιέφεραν ομιχλώδεις απόψεις , αποπροσανατολιστικές ότι δλδ ο Ελλην εμφορούμενος από ιδεώδη και έμφορτος πολιτιστικής κληρονομιάς θα στεφθεί νικήτής στην τελική Πέρι την μαλακία των νοικοκυραίων, την μόνιμη πληγή που κατατρώει σαν σαράκι τα σπλάχνα της κοινωνίας, όλος αυτός ο συφερτός είναι η αιτία , το πολιτικό προσωπικό κάνει ανέμελο παιχνίδι με την βοήθεια και ανοχή όλως αυτών των πειθαρχημένων , των οσφυοκαμπτών και των καναπεδάτων.Για να προοδεύσει η κοινωνία πρέπει πρώτα να προοδεύσουν οι άνθρωποι, αλλά μόνο αναλύοντας την ψυχοσύνθεση και την ανθρωπογεωγραφία αυτών που αποτελούν το στενό μας περίγυρο, είναι ηλίου φαεινότερο ότι είμαστε για τα μπάζα, δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πολιτική μου θέση για την αποχή την γνωρίζεις, προφανώς με τους ιδεολογικά απέχοντες δεν έχω ένσταση γιατί ακριβώς οι λόγοι που τους οδήγησαν στο γύρισμα της πλάτης δεν αφορά έναν κομματικό μηχανισμό ,αλλά ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, δεν θα διαφωνήσω ότι είναι ως πολιτική επιλογή ένας τρόπος να φωνάξει δυνατά σε πολλούς αποδέκτες ότι κάποιος πολιτικά ορθά σκεπτόμενος οργισμένος και αγανακτισμένος για τα δρώμενα τους ακυρώνει απέχοντας. Σεβαστή η άποψη αλλά βεβαίως Περι έχει και άλλη ανάγνωση,οκ δεν περνάω το παραβάν επειδή σιχάθηκα το πολιτικό σύστημα, αλλά η αποχή με βάση τον εκλογικό νόμο ενισχύει θέλουμε δεν θέλουμε τα ποσοστά των δικομματικών μονομάχων, και εμμέσως πλην σαφώς ενδυναμώνει το πολιτικό σύστημα που στηρίζουν, άρα υπόγεια ναι καταθέτουμε την οργή μας απέχοντας αλλά στην πραγματικότητα είμαστε μέρος του προβλήματος.Ποιοί είναι άραγε αυτοί που κρύβονται πίσω από το 40% της αποχής ; δλδ περίπου οι μισοί έλληνες ;προφανώς και εγώ στις 25 δεν θα ψηφίσω όχι από ιδεολογική σκοπιά , αλλά είμαι καθηλωμένος λόγω τροχαίου ατυχήματος, αλλά θα προσμετρηθώ ως απέχων, άσχετα αν και εγώ είμαι οργισμένος, θυμωμένος κλπ από το ανάλγητο πολιτικό σύστημα,Οι ουδέτεροι της λεγόμενης σιωπηράς πλειοψηφίας, είναι οι ¨καλοί άνθρωποι" που συμφωνούν με όλους για να τα έχουν καλά με όλους, αυτοί που πιστεύουν ότι "¨όποιον και να φηφίσω " όλοι ίδιοι είναι, καθαρά ισοπεδωτική λογική., ή μήπως Περι είναι αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία του ανέκδοτου " ο εγκέφαλός μας έχει εκατομμύρια αγγεία που δουλεύουν συνεχώς σε ολόκληρη την ζωή μας, μέχρι την μέρα που θα αγοράσουμε τηλεόραση" και θα γίνουμε θύματα οργανωμένης και συνειδητής χειραγώγησης της νοημοσύνης μας. Ας θυμίσω την ρήση του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ " η γενιά μας θα πρέπει να απολογηθεί όχι τόσο για τις κακές πράξεις μοχθηρών ανθρώπων, όσο για την αποτρόπαιη σιωπή των καλών ανθρώπων", η σιωπή των αμνών,απλά όσων απουσιάζουν ως πολίτες, διαγράφουν την λέξη ενεργός πολίτης, απομονώνονται , περιθωριοποιούνται και αποτελούν σταδιακά μια μάζα ανθρώπων ακίνδυνων για το σύστημα. Τελικά η ΣΙΩΠΗ του είναι ΨΗΦΟΣ υπέρ αυτού που δεν θέλουν να ΝΙΚΗΣΕΙ, λειτουργεί μπούμεραγκ και προφανώς ως ανακουφιστική βαλβίδα ασφαλείας και για αυτό είναι μια βολική για τους εξουσιαστές επένδυση πχ οι διαδηλώνοντες στην Γαλλία μήνες τώρα χωρίς να υποστείλουν σημαίες είναι ενεργοί πολίτες, συμμετέχοντες σε διαδικασίες και βέβαια μη απέχοντες.Ζούμε σε χαλεπούς καιρούς, δύσκολους, μέσα σε πνευματική σήψη, στον ατομισμό, να τέλος η εποχή των ιχθύων και το πέρασμα στην του υδροχόου, που χαρακτηρίζεται από το ΕΜΕΙΣ και όχι του ΕΓΩ δλδ την έννοια της συλλογικότητας.Ο πανμέγιστος Καζατζάκης 'έγραφε " κοιτάζω γύρω μου,κοιτάζω μέσα μου, η αρετή τρελάθηκε, η γεωμετρία το ίδιο, ΄πρέπει να έρθει ο νους να βάλει καινούργια τάξη, καινούργιους νόμους, να γίνει ο κόσμος πιο πλούσια αρμονία ' και έχει απόλυτα δίκιο διαχρονικές αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή