peri majestic the real

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Η Ισπανία, παράδειγμα οικονομικού μείγματος πολιτικής για ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ... πάει σε πρόωρες εκλογές λόγω ακρίβειας. Η Ισπανία, των βαρεμένων Ελλήνων πολιτικών. Το μόνο που ξέρουν από Ισπανία είναι Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

1 σχόλιο:

  1. Αυτοδυναμία ,θέλουν γιά την Χώρα,αλλά αυτοδυναμία δέ θα πάρουν.. Μπορεί και μέχρι πέντε "κόματα". Ο Σύριζας,τέλειωσε,και δέν το "σώζει". Να βοηθήσει πήγε να σωθεί ο Μιζοτάκης,και έπεσε και αυτός στόν γκρεμό,(εάν υπήρχε κάποια περίπτωση ,στόν διαγωνισμό μεταξύ τους να έβγαινε ,"πρώτος" ,όχι γιατί θα ήταν πρώτος ,αλλά γιατί θα έπεφτε πολύ ο Βενιζελικός,αυτιστικός).
    Τώρα "ποντάρει" στούς πενήντα ¨δώρο",ο "νικητής",που είναι τόσο σε άλλη "διάσταση" που ούτε που κατάλαβε τί έγινε.. και φαντασιώνεται,-όπως όλοι οι τρελοι διάφορα,στόν "κόσμο τού τρελού" που λέγανε οι παλιοί γιά τους ανισσοροπους-. Μακρυά από την στρατόσφαιρα. .
    Πάμε! ο Ερντογάν στά τελευταία του,τήν βγάζει δέν την βγάζει και παρόλα αυτά, όλοι μαζί ξαναπαίζουν τό έργο της "απειλής". Χθές πλημυρισαν τα πάντα,και τα νερά χείμαρος,έπνιξαν ότι άφησε ο σεισμός. -Ειπαμε ο τρελός έχει άλλον κόσμο,μακρυά απο την πραγματικότητα-Παίζει μόνος του με τα κουβαδάκια του .Ο Σουλτάνος παίρνει κάτι σουρουπάκια την ώρα της συνεντεύξης ,λόγω φαρμάκων.. και ξαναεπανέρχεται,δίχως να ξέρει που πατάει και που βρίσκεται. Οπως τον Βασιλιά που τον έφαγε η μαιμού και αυτοί τον έβγαζαν στον μπαλκόνι να χαιρετήσει τον λαό..!!
    Οτι προλάβουν ,και εάν προλάβουν ..Τα πάντα καταρέουν.. Η Ουκρανία τά έχει "φτυσει" και με τόσην βοήθεια.. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
    γεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αχαλίνωτο μίσος

  Mε αφορμή τη συμπλήρωση έξι χρόνων από την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, το Ινστιτούτο που ίδρυσε ο Αλέξης Τσίπρας και το Ίδρυμα «...