peri majestic the real

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Με κοινή υπουργική απόφαση Πετρόπουλου – Χουλιαράκη κόπηκε το ΕΚΑΣ στους χαμηλοσυνταξιούχους!!! Και ο Τσίπρας τι κάνει; Επαναφέρει προεκλογικά τον Χουλιαρ-άκη....

Εκλογές 2023 – ΣΥΡΙΖΑ: Νέα στρατηγική με αλλαγές στη βιτρίνα και…μάρκετινγκ  

Με το άρθρο 92 του “νόμου Κατρούγκαλου” (ν. 4387/2016) η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψήφισε την κατάργηση του ΕΚΑΣ από 1-1-2020, ενώ με την υπ’αριθ. Φ.11321/οικ.31032/701/14-6-2018 (ΦΕΚ Β’ 2227) κοινή υπουργική απόφαση του Υφυπουργού Εργασίας-Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, οι κ.κ.Πετρόπουλος και Χουλιαράκης αποφάσισαν την τελευταία καταβολή του ΕΚΑΣ τον μήνα Νοέμβριο του 2019 ύψους 12 ευρώ!!!

 Εικόνα

Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.. που έφερε 2 μνημόνια, που ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας, ξανά υποψήφιος για πρωθυπουργός! Δεν είναι τρομερό!! Αυτοί που αργοσβήνουν στα νοσοκομεία της Νέας Δημοκρατίας αγκαλιά με τον Άγιο Πέτρο, είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι οι περισσότεροι. Μπαίνουν στα νοσοκομεία πεινασμένοι. Αποκαρδιωμένοι. Ταλαιπωρημένοι. Με διαλυμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Οι συντάξεις τους; Δεν βγαίνουν ούτε για τα βασικά. Επί 5 χρόνια ο κύριος Τσίπρας τους έκοβε τις συντάξεις....για να κάνει τον επαναστάτη στις Βρυξέλλες...για να κόβει βόλτες στην Κούβα...για να δίνει τα δάνεια των Ελλήνων στα ξένα Funds...για να ξεπουλά, για να κυνηγά νόμιμα πτυχία ως πλαστά ιδιωτικών ΤΕΕ..


Κάπου εκεί και ο μουσάτος.. Ο τουρίστας Ευρωβουλευτής. Ο βενιζελικός Ανδρουλάκης που απευθύνεται σε κάποιους βολεμένους. Σε κάποιους βαρεμένους με το παρελθόν. Στους αστοιχείωτους. Στους πνευματικά ανάπηρους. Ο γελοίος που ζητούσε υπερβολικά πρόστιμα για τους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους με τις κομμένες συντάξεις ... ο εξαφανισμένος από τα προβλήματα της κοινωνίας..που ζητά νέο ξεκίνημα...στην πολυφυλετική Ελλάδα που ονειρεύεται..
 
Αποχή από τις εκλογές!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...Συνταξιούχοι του Δημοσίου...βολεμένοι...κρατικοδίαιτοι. Εσύ; 6ήμερη απασχόληση και 16ωρο ψάχνοντας την μεγάλη φυγή ( Γενοκτονία). Η Ελλάδα αντικρίζει το ιστορικό της τέλος!

  Στα Γιαννιτσά βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποιεί στη Βό...