peri majestic the real

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Η μεγάλη ανατριχίλα...Ούτε καν τα προσχήματα. Μεσαία τάξη αν βγάζεις 5000 το χρόνο κι όταν τα ξεπερνάς είσαι πλούσιος. Ο,τι είπε ο Κατρουγκαλος η Φωτίου το λέει με άλλα λόγια εντελώς άνετη...Γιατί γίνεται αυτό; Πολύ απλά δεν βλέπουν ανθρώπους παρά αριθμούς. Αν έχει το θάρρος ας πει η Φωτίου δημόσια, πόσα παίρνει τον μήνα αλλά ποιος έχασε την ντροπή για να την βρουν αυτοί...

 

8 σχόλια:

  1. Δεν κρατιούνται πλέον παιδιά: 20% ο ΕΦΚΑ και φορολογία από τα €5,000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ένωση κεντρώων, πάμε δυνατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμόρφωτες μουρλογριες από άλλο πλανήτη. Ο Τσίπρας γιά να δικαιολογήσει στο ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ τα χρήματα γιά να υποστηρίξουν αυτο το φανταστικό πρόγραμμα του είπε ότι θα ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ τις εταιρίες του Χρηματιστηρίου! Σημειωτέον ότι πολλές από τις εταιρίες του Χρηματιστηρίου ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ οι Έλληνες να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ στο Ελληνικό Χρηματιστήριο! Αρα εχει δίκιο η Μαντάμ, γιατί με 5.000 εισόδημα μπορείς να νοικιάσεις βίλα στο Σούνιο πάνω στην θάλασσα; δεν είσαι πλούσιος ; Περα από την πλάκα, έχουν ακόμη ψηφοφόρους! Δεν φταίνε η Θεανώ και οι όμοιοί της. Οι ψηφοφόροι τους φταίνε. Πως θα απαλλαγούμε από αυτά τα άτομα χαμηλής νόησης που αποφασίζουν για το μέλλον μας με την ψήφο τους; Τους οπαδούς του παοκ τους είδες; δολοφονήθηκε ο 19χρονος άλκης και έβγαλαν και ανακοίνωση δεν ψηφίζουμε μας λενε νεα δημοκρατία, γιατί άραγε; μηπως επειδή οι οπαδοί τους είναι φυλακή; 5000€ ετήσιο εισόδημα, γεμιστά (ορφανά) κάθε μέρα και για γλυκό, μαρμελάδα, δεν σας φτάνουν; Για την κλασιδιάρα που εγινε συριζαία κανείς να πει κάτι; Η μάγδα φύσσα δεν θα κάνει παρέμβαση; πριν λίγα χρόνια όλοι αυτοί κυνηγιόντουσαν στα σοκάκια. Τα καθυστερημένα όπως αποδείχτηκε, που φακελώθηκαν στη γαδα ως ναζιστές πως να αισθάνονται; Δεν είμαι με Κούλη, " κούλης ο μεγαλοπρεπής " ούτε με νδ αλλά δυστυχώς είναι μονόδρομος η ψήφος και είναι κρίμα η αντιπολίτευση να αποτελείτε από τέτοια πολιτικά σκουπίδια. Δυστυχώς και ο Ανδρουλάκης θα συνεργαστεί με τους αυτιστικούς. Αλλος παπάρας. Αν δει κανείς τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ θα πάθει σύγκρυο. Δυστυχώς αυτή είναι η αριστερά, έχουν κρυφό πρόγραμμα. Έχουν το θράσος να κυβερνήσουν κιόλας ! Δε φτάνουν τα όργια της προηγούμενης διακυβέρνησης τους με τις κλειστές τράπεζες και τα μνημόνια επι μνημονίων, τη φορολογική καταλήστευση των ελεύθερων επαγγελματιών και τη πλημμύρα των ΜΚΟ που πλούτιζαν από τη διακίνηση μεταναστών ! Θέλουν να μας διαλύσουν τελείως ! Να μας εξαφανίσουν από το χάρτη! Εξακολουθούν να είναι τόσο πορωμένοι, εχθρικοί και υποκριτές όσο ήταν το 2019. Είδατε καθόλου τον γιωργάκη παπανδρέου; τον κρύβουν. Εμφανίστηκε όμως ο Καραμανλής για να χάσει ψήφους η ν.δ μιας και αυτός θέλει με τςίπρα να γίνει πρόεδρος της δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι λύση Ούτε η Νέα Δημοκρατία. Έχουμε μπλέξει για τα καλά. Όλα είναι τόσο σάπια που τρομάζεις.

      peri

      Διαγραφή
    2. Από το 2012 γράφουμε( το γράφω) ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι δεξιοί. Τουλάχιστον η μεγάλη πλειοψηφία τους. Είναι παλιό ΠΑΣΟΚ. Αυριανιστές- Χουντικοί και ΚΚΕ. Αυτό το ξέρει ο κύριος Τσίπρας. Δεν χάνει η Νέα Δημοκρατία δυνάμεις από αυτούς. Η Νέα Δημοκρατία χάνει από τους Νεοδημοκράτες. Ο Κασιδιάρης ανύπαρκτος είναι...Εννοείται ότι η αριστερά, έχει κρυφό πρόγραμμα. Άλλωστε η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη. Δεν παράγει. Τα λεφτά θα τα βρουν από τους φτωχούς. Ο Κατρούγκαλος την αλήθεια είπε. Ανάλγητος είναι....Η χώρα είναι σε τραγικά χάλια από όλους αυτούς.

      peri

      Διαγραφή
    3. Ο Κατρούγκαλος,είπε την αλήθεια γιατί ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ!

      1ο ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΑΛΗ,ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ "ΔΗΛΩΝΕΙ" ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ 500000 "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΑΛΗΣ.ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΣΙΜΙΤΗΣ (ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ Η ΝιΚΗ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΑΓΗ ΤΟΥ.."ΝΙΚΗΤΗ"! ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ; ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ..
      2ο ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ -ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ 200000 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ..ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Η ΝΔΟΥΛΑ..τα αφεντικα ειχαν επιλεξει...
      ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ "ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ" "ΤΑΠΑ" ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ "ΛΑΘΟΣ"; ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΘΟΣ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ
      1ον
      Όλα είναι «στημένα» κι απλά περιμένουν τον λαό να τους δώσει με την ψήφο του την απαραίτητη νομιμοποίηση.
      2ο-3ο-4ο-5ο--

      Η σημερινή ΑΠΟΧΗ είναι αποτέλεσμα γνώσης και πραγματικής ανησυχίας.



      Με την ΑΠΟΧΗ θέλουν να στείλουν μήνυμα ότι ΔΕΝ θέλουν να συμμετάσχουν σ’ αυτήν τη φαρσοκωμωδία των παλιάτσων τύπου Μητσοτάκη και Τσίπρα.



      Νιώθουν ότι έχουν μπει σε μια ανίκητη «παγίδα», η οποία τους οδηγεί στο «σφαγείο», χωρίς να τους δίνει άλλη επιλογή …Έχουν «μπλέξει» και το γνωρίζουν.



      Η σημερινή ΑΠΟΧΗ είναι μια ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ, η οποία απλά τους βγάζει συνειδητά ως «χαμένους» από αυτό το παιχνίδι.

      ΤΕΛΟΣ! ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ..
      ΕΙΠΑΜΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ.
      ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ.
      ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ.. ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙ .ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ.
      ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ
      "Αυτοί λοιπόν, οι οποίοι δεν θέλουν να γίνουν οικειοθελώς οι σύγχρονοι «Ινδιάνοι» των Βαλκανίων, είναι εκείνοι που θα ΑΠΕΧΟΥΝ από τις εκλογές."
      Ο ΘΕΟΣ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ..

      Διαγραφή
  4. Οκ ο καθένας έχει το δικαίωμα της πολιτικής επιλογής, δεν είναι όμως νομίζω έντιμο να καθυβρίζεται η αντίθετη πολιτική επιλογή της συμμετοχής, το πρόβλημα και για τους συμμετέχοντες και για τους απέχοντες, εκτός βέβαια από τους κομματικούς μουτζαχεντίν που συμμετέχουν στηρίζοντας το δικομματικό παιχνίδι της εναλλαγής, είναι το σύστημα εξουσίας που οι μονομάχοι υπηρετούν άριστα με μόνη διαφορά την εκφορά του λόγου, στην στρατηγική και στόχευση είναι ίδιοι. Κάπως έτσι μου έρχεται στα δύσκολα πάντα ο Αλμπέρ Καμί που περιγράφει την κατάσταση γράφοντας " κάθε φορά που ακούω έναν πολιτικό ή διαβάζω αυτούς που διοικούν, εδώ και χρόνια αισθάνομαι τρόμο, γιατί δεν ακούω τίποτε που να ηχεί ανθρώπινα, πάντα οι ίδιες λέξεις και τα ίδια ψέματα ¨αλήθεια πόσο διαχρονική είναι η αντίληψή του, ΄πόσο δίκιο έχει .Το έχουμε ξανά καταθέσει και αποδεχθεί, υπάρχει όντως ευθύνη και συνυπευθυνότητα του πολίτη,υπάρχει το αυτομαστίγωμα κατόπιν εορτής, όταν όλα έχουν κριθεί και θα είναι πλέον αργά για δάκρυα Στέλα.Αύριο να θυμηθείς τα αποτελέσματα σε Μακεδονία και Ευβοια,ο λωτοφάγος πολίτης ανεύθυνα θα πάρει την ευθύνη και θα επικροτήσει αυτούς που στα μεγάλα συλλαλητήρια, αποκαλούσαν προδότη τον Τσίπρα θεωρώντας κατάπτυση την συμφωνία των Πρεσπών,που υπόσχονταν ότι θα τους πάνε στο ειδικό δικαστήριο, όπως σήμερα υπόσχονται οι συριζαίοι για τις υποκλοπές και τα Τέμπη, και μετά όταν ήρθαν στην κυβέρνηση, όχι μόνο σφύριξαν κλέφτικα , αλλά στήριξαν την συμφωνία καλώντας την γειτονική χώρα να την σεβαστεί.όντως ότι δεν τους βολεύει άνετα μπορεί να το κανιβαλίσουν,Αλλωστε υπάρχει παρελθόν,και το παρελθόν είναι μια διάσταση του παρόντος και μην πω μια προβολή του μέλλοντος., ο οπουρτουνισμός σε όλο του το μεγαλείο,η υποκρισία αναβαθμισμένη και όμως εκεί στα εκλογικά κέντρα της Μακεδονίας θα φανεί πόσο επιδρά ο λωτός στον ψυχισμό του νεοέλληνα, περίπου το ίδιο και για την Ευβοια, στο ίδιο έργο θεατές, λαϊκισμός,αλλά γιατί χαλάω Πέρι φαιά ουσία, όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν, σε προσωπικό επίπεδο δεν θα νομιμοποιήσω το στημένο παιχνίδι συμμετέχοντας, αντίθετα θα τους αποδείξω ότι ό,τι και σκαρφιστούν δεν θα με κάνουν να προτιμήσω την εθελουσία έξοδο, θα προσπαθήσω να είμαι ενεργός με άποψη πολίτης, αλλά δεν θα κάνω κανενός την χάρη με την πολιτική μου επιλογή να γίνω έστω και άθελά μου συνεργός .Δεν θα αποδεχθώ να δεχθώ ως άνθρωπος,ως κανονικό το μη κανονικό ως αυτοεκπλήρωση , να αποδεχθώ την τάση πρός την πολιτική , την ηθική και την αξιοπρέπεια ως αποτυχία και προφανώς δεν αποδέχομαι τον ρόλο του βοηθού καταστρώματος ενός πλοίου του συστήματος που αρχίζει και μπάζει νερά,να βγάζω τα νερά για να μην βυθιστεί το σκάφος. Μάλλον μπερδεύτηκα να προτιμήσω τον Καμί ή τον Κεμάλ, στην τελική έχουν και οι δύο δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Paul van Dyk LIVE at Cream, Ibiza 2003