peri majestic the real

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

…Απλά τώρα δεν σέβονται ούτε καν τα προσχήματα..,.Όλα είναι «στημένα» κι απλά περιμένουν τον λαό να τους δώσει με την ψήφο του την απαραίτητη νομιμοποίηση....

 

Ό,τι βλέπουμε σήμερα είναι «κατασκευασμένο» μέσα σε «υπόγεια» της εξουσίας και ελεγμένο από πανάκριβους «επικοινωνιολόγους», τους οποίους τους πληρώνουμε με δημόσιο χρήμα για να μας «δουλεύουν» …Ένα τριτοκοσμικό σώου, για να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις και να παρασύρουν τους πολίτες στις επιλογές τους....

 Παναγιώτης Τραϊανού

https://panagiotistraianou.substack.com/p/0a7?fbclid=IwAR3ypxD5q9EAOD8DqEJMwFQ39RTyrx0R4xW1VD-c0XHU-ToM9mWbYMPlAts

5 σχόλια:

  1. Έτσι γινόταν επι βασιλείας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΚ Πέρι και υπόλοιποι εραστές της αποχής, σέβομαι το δικαίωμά σας να απέχετε καταθέτοντας έτσι την διαμαρτυρία σας, αλλά προφανώς υπάρχει και η άλλη ανάγνωση της αποχής την οποία εντέχνως την πετάτε στον καιάδα, είναι με βάση τον εκλογικό νόμο, πασιφανές ότι όσο μεγαλύτερη είναι η αποχή, τόσο υψηλότερο είναι το ποσοστό επί των ψηφισάντων που θα πάρουν περισσότερο το πρώτο και λιγότερο το δεύτερο κόμμα, η αποχή πριμοδοτεί τα δύο κόμματα.Επίσης επειδή αυτοί που απέχουν , λογικά αν ψήφιζαν θα επέλεγαν κάποιο μικρό κόμμα, όσο μεγαλύτερο είναι το ποσοστό των κομμάτων που θα μείνουν εκτός βουλής, τόσο μικρότερο είναι το ποσοστό που θαχρειάζονται ΝΔ και Συριζα για να σχηματίσουν κυβέρνηση δλδ με μαθηματική αναγωγή γιατί για απλά μαθηματικά μιλάμε, αν το ποσοστό των κομμάτων που θα μείνουν εκτός βουλής είναι 10% η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα υπολογίζεται ως πρός το 90%..Επομένως οι απέχοντες ενδεχομένως να μην το αντιλαμβάνονται στην πράξη δουλεύουν για τα συστημικά αστικά κόμματα,στηρίζουν τον δικομματισμό,και ενισχύουν το σύστημα εξουσίας , που υποτίθεται με την επιλογή τους προσδοκούν να μην νομιμοποιήσουν και στοχεύουν να αποδομήσουν, αυτά Περι γιατί στο τέλος θα τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δικαστής Ντρεντ

    https://www.greekcomics.gr/forums/uploads/monthly_2018_03/Judge_Dredd.jpg.6ab7defbec69968866b4534c5a3aa93a.jpg

    Golden Boys και Εργατοπατέρες υποψήφιοι βουλευτές με ένα μάτσο τίτλους σπουδών, σωματείων, μεταπτυχιακών, συλλόγων, ενώσεων…… υπόσχονται ένα καλύτερο μέλλον ….όλοι όμως έχουν ένα κοινό φίλο και εργοδότη το ΔΗΜΟΣΙΟ το οποίο το χρησιμοποίησαν και μετά το εκθέτουν το εκμεταλλεύονται και το χρησιμοποιούν εν συνέχεια σε ΕΣΕΝΑ λέγοντας ότι αυτό σου στερεί την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ …..
    Άφησες τους γιδοβοσκούς ….
    τα Golden
    Boys με τα μεταπτυχιακά και τους Εργατοπατέρες με τις λαϊκές αμπελοσοφίες να σου καθορίζουν το μέλλον ….
    Είναι αργά για οποιοιδήποτε οργή στην ΚΑΛΠΗ μια κάλπικη υποκριτική κίνηση θα είναι του ΛΑΟΥ.
    Αφίσα του ΚΚΕ
    ΕΚΛΟΓΕΣ 21 ΜΑΗ 2023
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ & ΟΛΟΙ ΜΑΣ # ΤΩΡΑ ΚΚΕ
    Και παρακάτω το ΔΟΥΛΕΜΑ
    ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!
    αυτή είναι η χώρα Golden Boys και Εργατοπατέρες…… σκούζει ο ΛΑΟΣ και νομίζει ότι τον άκουσαν ……
    καλό βόλι
    Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μητσοτάκης και Καραμανλής…
    …οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ
    .
    Όταν υπάρχει η οποιαδήποτε τραγωδία, που οφείλεται στην κακή άσκηση της εξουσίας, υπεύθυνοι είναι οι άνθρωποι που την ασκούσαν τη συγκεκριμένη εκείνη στιγμή και άρα θα μπορούσαν να την αποτρέψουν !!

    https://www.facebook.com/PanagiotisTraianou/photos/a.428076444675079/1442777093205004/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνον ένας ανόητος ,θά μπορούσε να επιμείνει. Μόνον αυτός με τεράστιο έλλειμμα,στήν κρίση του,λόγω έλειψης γνώσης θα επέμενε στο σικέ παιχνίδι.
    Μένουμε σπίτι.. Εξω κυκλοφορεί Αρρώστια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Paul van Dyk LIVE at Cream, Ibiza 2003