peri majestic the real

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Μιλάμε για τελικό στάδιο εγκεφαλικής αναπηρίας.


 Απάντηση

Image

 Από το 2012 γράφουμε( το γράφω) ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι δεξιοί. Είναι παλιό ΠΑΣΟΚ, Αυριανιστές- Χουντικοί και ΚΚΕ. Ένα παρακμιακό συνονθύλευμα κομπλεξικών ατόμων που συναντά τους αριστεριστές του Σύριζα μέσα από το ίντερνετ. Μέσα από κάτι παρακμιακά sites με γραφικούς Αντώναρους καραμανλικούς. Με προφητείες και αγίες Ρωσίες.. κάτι μεταξύ φαρσοκωμωδίας, επιθεώρησης Δελφιναρίου. Αυτό το ξέρει ο κύριος Τσίπρας. Δεν χάνει η Νέα Δημοκρατία δυνάμεις από αυτούς. Η Νέα Δημοκρατία χάνει από τους Νεοδημοκράτες.

Ο Κασιδιάρης ανύπαρκτος είναι...Ένα ασήμαντο πλάσμα που δημιουργήθηκε ως μπαμπούλας από την διαπλοκή. Για ζημιές τον έχουν. Εννοείται ότι η αριστερά, έχει κρυφό πρόγραμμα. Όλοι έχουν.  Άλλωστε η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη. Δεν παράγει. Τα λεφτά θα τα βρουν από τους φτωχούς. Ο Κατρούγκαλος την αλήθεια είπε. Ανάλγητος κομμουνιστής είναι με κακό παρελθόν....μην ξεχνάμε ότι μαζί με τον Κοτζιά ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας. Η χώρα είναι σε τραγικά χάλια από όλους αυτούς. Κοινωνικά και πολιτισμικά η Ελλάδα είναι ανύπαρκτη. Αυτό με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ δείχνει την κατρακύλα της Ελληνικής κοινωνίας. Ενα σωματείο υπότροπο διαφημίζεται...έχει πολιτική άποψη. Οι Καραμανλήδες ζούνε από τη Νέα Δημοκρατία. Μαγαζί γωνία είναι για αυτούς. Οι Καραμανλήδες ανέβασαν τον ψεύτη Τσίπρα στις Σέρρες με σκοπό να συσπειρωθεί κάπως ο κομματικός τους στρατός. Ούτε αυτό μπορεί να το συλλάβει ο Ελληνικός λαός. Ένας λαός που ζει το δικό του ξεχωριστό όνειρο. 

Για αλλαγή φωνάζει ο Τσίπρας, για αλλαγή και ο Ανδρουλάκης. Να φύγει η δεξιά ο ένας, να φύγει η δεξιά ο άλλος. Τι να πεις; Με συνθήματα του 1981, ζητάνε ψήφο! Για τέτοια κατάντια! Μιλάμε για άτομα που ζούνε κοινωνική δαπάνη! Αυτά τα άτομα είναι που έχουν φράξει τον δρόμο για κάποιον καλύτερο..  Σύριζα και ΠΑΣΟΚ είναι σκατά κόμματα. Κόμματα του περιθωρίου με ασήμαντους ανθρώπους που τους δίνουν λόγο τα κανάλια να υπάρχουν . Μιλάμε για τελικό στάδιο εγκεφαλικής αναπηρίας. Η Νέα Δημοκρατία έπεσε στα χέρια των αδίστακτων Μητσοτάκηδων....των βορίδηδων...αδιέξοδο παντού. Οι κόκκινες μαϊμούδες στην Ακρόπολη το φανερώνουν...

..ΔΕΝ μπορεί αυτός ο λαός...Τι περιμένει; Το καλοκαίρι..

9 σχόλια:

  1. Αυτός ο λαός φίλε, "περιμένει" τους ανάξιους ,ανεγκέφαλους,ασυνείδητους,ελαφρόμυαλους να του καθορίσουν την ζωή. Περιμένει την μάζα εκείνη που δέν θέλει και δέν μπορεί να αντιληφθεί πώς παίζει το παιχνίδι του συστήματος.Την μάζα εκείνη τών ηλίθιων προβάτων που θα πάει στίς κάλπες γιά να "ασκήσει το δικαίωμα του",να τιμωρήσει τους υγιείς ,να καταστρέψει , ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΣΤΌ ΣΤΗΜΈΝΟ ΚΌΛΠΟ,ΣΤΌ ΚΟΜΜΆΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΊ,και στό τέλος να αποποιηθεί ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.! ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ,
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.
    ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Η ΕΞΟΥΣΙΑ -ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ..ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ "ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ"..ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καραμαλακα, αν αξιζες οσο μια τριχα απ τ' αρχιδια του ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ θα ειχες περασει το κατω χειλος σου πανω απ την καραφλα σου και θαχες ρουφηξει.
    Αντε γαμησου ηλιθιε ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άντε γαμήσου ρε πούστη! χαφιέ της αστυνομίας!

      Διαγραφή
    2. 9.10πμ..
      Πώ!! ρε μάγκα 'εγραψες τι'ναι αυτό που είπες; Σε τσίρκο διασκεδάζεις; "το κάτω χείλος σου,πάνω απο την καράφλα,και θαχες ρουφήξει". Πώ !!! τρομερή ατάκα.
      Ρούφα εσυ τώρα το αυγό σου,και που το ξέρις πώς εχω καράφλα; Είσαι σίγουρος για τις τρίχες στα αρχίδια του Κασιδιάρη; Γιατί εγώ λεώ πώς δεν θα έχει ,μάλλον ξυρίζεται. Εσύ σίγουρα ,.ομως κατι παραπάνω θα ξέρεις για να μιλάς για τις τρίχες στα αρχίδια του,προφανώς και θα του τα γλύφεις.

      Διαγραφή
  3. . "Δεν χάνει η Νέα Δημοκρατία δυνάμεις από αυτούς. Η Νέα Δημοκρατία χάνει από τους Νεοδημοκράτες"

    Δίκιο έχεις. Οι Νεοδημοκράτες θα τους ρίξουν, και αυτοί θα μιλάνε για χρυσή αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόλπο είναι για να μην καταλάβει ο κόσμος. Η Νέα Δημοκρατία χάνει από τους Νεοδημοκράτες και από ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον. Αν χάσει ο Κούλης, φεύγει. Μετά θέλει και ο Καραμανλής να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αυτό είναι βόδι. Δεν καταλαβαίνει τίποτα....Θα δούμε αύριο πως τα κανόνισαν..

      peri

      Διαγραφή
  4. Οταν γράφω ότι όσο υπάρχει το τεχνητό δίπολο που το σύστημα εξουσίας μετά την μεταπολίτευση χρησιμοποιεί ως εργαλείο χειραγώγησης των πολιτών , δεν πρόκειται τίποτε να αλλάξει την καθημερινότητα αλλά και να δώσει στο μέλλον κάποια αχτίδα φωτός, δέχομαι ενίοτε ειρωνεία ,από τους γνωστούς -αγνώστους, που μάλλον ενοχλούνται είτε από την αλήθεια ή τους βολεύει το ισοπεδωτικό αφήγημα χωρίς ταυτόχρονα να δείχνουν και την θεραπεία , την λύση. Γιατί το λέω αυτό, είναι δεδομένο πλέον, στην πραγματικότητα η χώρα μας καλούνταν στις δύσκολες αυτές εποχές, με την παγκόσμια τοξικότητά της, με την κρίση που διέρχεται το καπιταλιστικό σύστημα,κανονικά τα κόμματα εξουσίας θα έπρεπε να είχαν εκπαραθυρώσει το πελατειακό σύστημα που τα διαπερνά και αποτελεί μία από τις αιτίες της στρεβλής και ανορθόδοξης άσκησης εξουσίας, θα έπρεπε να στείλουν στα σπίτια τους το γηρασμένο και αποτυχημένο πολιτικό προσωπικό , να προσελκύσουν ποιοτικό ανθρώπινο δυναμικό.,Αν με ευθύνη των κομμάτων που καλούνται να διαχειριστούν την πορεία της χώρας, δεν διαμορφωθεί ένα μη πελατειακό κράτος, τότε θα επικρατεί ο πολιτικός αναχρονισμός. Οι πολίτες καθημερινά χρόνια τώρα αντιλαμβανόμενοι ότι όλοι ίδιοι είναι, το παιχνίδι είναι σικέ, δεν αλλάζει τίποτε νομοτελειακά σπρώχνονται στην ατομική και συλλογική αποστασιοποίηση, καταθέτουν τα όπλα, υποστέλλουν την σημαία της διεκδίκησης τους αυτονόητου μιας αξιοπρεπούς ζωής, αφήνοντας δυστυχώς πεδίο στους εκάστοτε εξουσιαστές να παίζουν στην πλάτη τους.Αυτές οι παθογένειες μαζί με τον αμοραλισμό, την υποκρισία, την αναλγησία, κυνισμό , τον πολιτικό αριβισμό των γυρολόγων,απλά μην έχουμε αυτάπατες καθρεφτίζουν ένα άρρωστο κράτος που παραμένει ο μεγάλος ασθενής της χώρας.Κάπως έτσι σήμερα οι περισσότεροι ψηφοφόροι ξέρουν τι θα κάνουν, υποτίθεται με κρύα καρδιά που βέβαια δεν μειώνει την ατομική ευθύνη της επιλογής, θα επιλέξουν το φαινομενικά το μη χείρον, αλλά που στην πραγματικότητα η επιλογή θα επιστρέψει στους ίδιους ως το χειρότερο κακό.Προφανώς Περι να μην επιχαίρουν οι απέχοντες ότι μη συμμετέχοντας αποποιούνται των ευθυνών τους, αντίθετα μπορεί να χαίρονται χρυσώνοντας το προσωπικό τους αφήγημα. αλλά στην ουσία η ίδια η πολιτική τους επιλογή όχι με δική τους ευθύνη αλλά λόγω του ραμμένου από το σύστημα εξουσίας εκλογικού νόμου, έρχεται ως εργαλείο ενίσχυσης των ποσοστών περισσότερο του πρώτου κόμματος και λίγο λιγότερο του δεύτερου, αυτό είναι πραγματικό γεγονός που δεν επιδέχεται από κανέναν αμφισβήτηση, όποιος καταθέτει διαφορετική άποψη απλά πολύ απλά είναι ένας συστημικός προβοκάτορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκτός από τρικυμία εν κρανίο μάλλον πρέπει να έχεις πάθει και αυτό που λέει ο τίτλος του άρθρου, εγκεφαλική παράλυση και απανωτά εγκεφαλικά για να λες τέτοιες μαλακιες η χρυσή αυγή δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική ψωφοδεξιά και πολύ περισσότερο με .αυριανισμο πασοκ και ότι άλλες μαλακιες γράφεις, είναι ένα κόμμα με καθαρά εθνικιστική ελληνική ιδεολογία

    ΑπάντησηΔιαγραφή