peri majestic the real

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Με ρεπορτάζ της δεκαετίας του 80 όταν ο ηλικιωμένος Παπανδρέου τσόυγκριζε ποτήρια μαζί με άλλους ηλικιωμένους...

 

Θα είναι ευτύχημα να μην μπει στη βουλή το ΠΑΣΟΚ. Δεν προσφέρει και κάτι για να μπει. Είναι το κόμμα του ΔΝΤ. Της λεηλασίας. Της μεγάλης στεναχώριας. Είναι ντροπή να σε δουλεύει ο άεργος Κρητικός Ανδρουλάκης.  ΑΝ, ΑΝ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΑ τραβήξει την πρίζα της χρηματοδότησης, θα τρομάξει ο πλανήτης με τα κουμάσια που παριστάνουν τους σωτήρες. Για να καταλάβετε για τι άτομα μιλάμε έκρυψαν από τα φώτα της δημοσιότητας τους Βενιζέλο και Παπανδρέου για να μην χάσουν ψήφους. 

Πάμε γερά. Πάμε δυνατά. Το ΠΑΣΟΚ εκτός βουλής. Καιρός να πληρώσει αυτά που χρωστά. Λίγες ώρες έμειναν...μακάρι να ΜΗΝ μπει στη βουλή ούτε ο Βαρουφάκης. Άλλος Πασόκος αυτός..παλιός συνεργάτης του Παπανδρέου. 

Να είναι μεγάλη η αποχή..Ούτε μικρά κόμματα, ούτε τίποτα. Πίπες είναι αυτά του καθεστώτος. Διαπραγματευτές τους Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια. Χαμένος χρόνος. Τριτοκοσμικά πράγματα μειωμένης εγκεφαλικής λειτουργίας...


 Eρχόμαστε....

5 σχόλια:

  1. Για να γεμίσω τον χρόνο μου στην προεκλογική περίοδο, έβλεπα τους εκπροσώπους των μικρών κομμάτων να δημοσιοποιούν τις απόψεις τους για το μέλλον τα αβέβαιο της χώρας μας, προσδοκώντας να λάβουν τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων ώστε να λάβουν την χρηματική προβλεπόμενη επιχορήγηση.Ανάμεσα στους μικρότερους σχηματισμούς που διεκδικούν τηξν ψήφο μερικών εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών που βολεύονται σε αυτό που ορίζεται ως "λοιπά" στα εκλογικά αποτελέσματα, παρατήρησα μια γραφικότητα, αρκετοι πετροβολημένοι και πυροβολημένοι, μπόλικος φανερός και υπόρρητος νεοφασισμός και υποτιθέμενη αντισυστημικότητα, μόνο που και αυτοί αποτελούν μέρος του προβλήματος, αφού όσα περισσότερα από τα μικρά μείνουν εκτός ορίου δλδ του 3%, τόσο ευνοούνται οι μονομάχοι αφού η αναγωγή των ποσοστών γίνεται στο εναπομείναν υπόλοιπο αφαιρουμένου του ποσοστού των απεξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκέφτομαι αλήθεια η δυστοπία της; εποχής τα παρασκηνιακά πολιτικά παιχνίδια, το στημένο δικομματικό παιχνίδι, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, ο κυνισμός και η υποκρισία, η αναλγησία ενός φθαρμένου πολιτικού συστήματος, δυστυχώς οδηγούν πολλούς σε εθελουσία έξοδο, σε συνειδητή αποστρατεία, στον ατομικισμό στην περιθωριοποίηση,που σταδιακά οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια, σε περιβάλλοντα σκότους.Χωρίς να κουνάω το δάκτυλο σε όσους συνειδητά δεν θα ψηφίσουν επιλέγοντας την αποχή ως πολιτική έκφραση της αγανάκτησης και του θυμού τους, άσχετα αν προσωπικά διαφωνώ ως πρός το αποτέλεσμα και προφανώς όχι ως πρός την αιτία που τους οδήγησε στην αποχή,εγώ θα συμμετάσχω στην εκλογική διαδικασία,είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω,βέβαια δεν περιμένω τις εκλογές για να φορέσω τον μανδύα του ενεργού πολίτη,άλλωστε για να αλλάξει η κοινωνία δεν αναμένει μια μέρα στα τέσσερα χρόνια για να αναδείξει αυτό, αλλά απαιτείται καθημερινός αγώνας αποδόμησης του νεοφιλελευθερισμού, κάπως έτσι νομίζω είναι ομονόδρομος η πολιτική έκφραση οριοθέτησης ενός καλύτερου αύριου έστω και μέσα από αυτή την διαδικασία που εκ των προτέρων γνωρίζω ότι είναι ραμμένη από το ίδιο το σύστημα, δεν ανατρέπεται το σύστημα με τις εκλογές, απλά οι πολίτες δίνουν μηνύματα, εξαιρούνται οι κομματικοί στρατοί οι οποίοι συμμετέχουν όχι για να δώσουν μήνυμα στο καθεστώς αλλά να το στηρίξουν και να το διαιωνίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΠΑΣΟΚ τρίτο κόμμα ;;;; Στο 0% έπρεπε να είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρίτο κόμα; Και πρώτο εάν γουστάρουν,το κάνουν! Ψαχτείτε όσοι ψηφίσατε,και μην αρχίσετε τα γνωστά!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλάμα τώρα οι Συριζαίοι! Τώρα θα αρχίσουν να πηδάνε στό άλλο σκάφος,, "Αναγεννάται" το Πασοκ. Σιγά μην άφηναν τον Αλέξη να παριστάνει το αρχηγόπουλο΄ και το τσίριζα να παριστάνει την αντιπολίτευση..Περιμένει ο Γιωργάκης,τα παιδιά του και τόσα "πρωτοκλασάτα" στελέχη που τόσα χρόνια έμεναν στα αποδυτήρια.Ολα μοιρασμένα τακτοποιημένα. την προδοσία αγάπησαν πολλοί τον προδότη τον "δίνουν" στήν αρένα.. Η Βενιζελική σε απαρτία και σε νέο ξεκίνημα..Με τις υγείες σας κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή