peri majestic the real

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

'Ολα γίνονται ΚΑΙ για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής ζητάνε από τον Μπάιντεν να επεκτείνει τις εργασίες εξόρυξης και την παραγωγή ορυκτών καυσίμων ( εξόρυξης άνθρακα, πετρέλαιο) πράγμα που ΔΕΝ θέλει η κυβέρνηση Μπάιντεν μιας και στηρίζει το πρόγραμμα της αιολικής και της ηλιακής ενέργειας made in Germany.. Με μοχλό το χρέος οι Ρεπουμπλικάνοι πιέζουν μιας και τους πιέζουν συμφέροντα. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, από τον Ιανουάριο του 2023 ΜακΚάρθι, δεν αποδέχεται την επιστημονική συναίνεση για την κλιματική αλλαγή. Έχει ανακοινώσει ότι αντιτίθεται στη Συμφωνία του Παρισιού.

HΠΑ: «Τεράστια» η απόσταση ανάμεσα σε Μπάιντεν και Ρεπουμπλικάνους για το όριο χρέους 

O ΜακΚάρθι, είναι ένθερμος φίλος του Ισραήλ αλλά και του Τραμπ. Η γυναίκα του είναι εβραϊκής καταγωγής. Τι επιζητά; Λίγο σεβασμό με συμβιβασμό. Είναι και αυτή η σκιά της Πελόζι που δεν τον αφήνει σε ησυχία.

Η μεγάλη δύναμη που ασκεί ο κινεζικός παράγοντας στο αμερικανικό χρέος δεν υπάρχει. Είναι μια απάτη. Σύμφωνα με το παρακάτω γράφημα που έχει σαν σημείο αναφοράς τα δεδομένα της 19ης Ιανουαρίου 2022, το 19,1% του χρέους βρίσκεται στα χέρια της ίδιας της Fed. To 38,6% βρίσκεται στα χέρια Αμερικανών πολιτών.

Περίπου το 74% του Δημοσίου Χρέους των ΗΠΑ, βρίσκεται σε Αμερικανικά χέρια.. και όλα αυτά πριν τον πόλεμο της Ουκρανίας. Δηλ Το χρέος είναι Αμερικανική υπόθεση με μια μικρή δόση Ιαπωνίας, Βραζιλίας και Ευρώπης.
Μια χρεωκοπία θα είναι εντός της Αμερικής. Θα είναι η χρεωκοπία των ασφαλιστικών ταμείων, χωρίς να ξέρουμε πως θα αντιδράσει η Ευρώπη. 

Ρωσία- Κίνα δεν έχουν θέματα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από εδώ η νέα Πρόεδρος επιτροπής μεταφορών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με έναν φίλο της.

  . Συντρόφισσες και σύντροφοι, για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι..με τον ίδιο Δικηγόρο της Μαρ έβας . Η υπερασπιστική γραμμή του πρώην υ...