peri majestic the real

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

CHANEL Cruise 2023/24 Show in Los Angeles

 

Κλασική Αμερικανιά κενού περιεχομένου. Οι εβραϊκές πολυεθνικές ρήμαξαν την ελευθερία της μόδας. Καμία καινοτομία πουθενά. Μόνο σκοτάδια. Υπό τον ύμνο του Εβραίου σύνθετη Jerry Goldsmith η Chanel δημιούργησε ένα σκηνικό θρίλερ για μικρά παιδιά επιπέδου basic instinct με πατίνια.. Η Σάρον Στόουν έλειπε μαζί με τον Ουκρανοεβράιο Μάικλ Ντάγκλας...με τον Αλ Πατσίνο ως σημαδεμένο Κουβανό μαφιόζο να περιφέρεται στα σοκάκια του L.A..

Ούτε οι Γάλλοι δεν ενδιαφέρονται για την μόδα πλέον...θυμίζει Ελλάδα η Γαλλία...Ελλάδα;

Kάποτε μόδα είχε και η Ελλάδα...και μάλιστα με καλό γούστο ελληνικές διαφημίσεις..Η διαφήμιση είναι καθαρά (και αποκλειστικά) ελληνική! Έγινε από την McCann Erickson Athens το 1985...

 

Από το styling και μόνο πιάνεις το νόημα: Καρέκλες Mackintosh Willow & Argyle, ανάκλιντρο Le Corbusier LC4, φωτιστικά Atollo και όμορφα νιάτα. Kάτι σαν μια λέσχη μιας σνομπ ναρκισσευόμενης νεολαίας αλλά και με όραμα για μια νέα Ελλάδα. Ένα πολιτιστικό στίγμα. 

Ξένοι σχεδιαστές αλλά με Έλληνες που αντέγραφαν την παραμικρή λεπτομέρεια δημιουργώντας νέα σχέδια για τις δικές μας ελληνικές βιομηχανίες-βιοτεχνίες. 

Υπάρχει αυτό σήμερα; Πόσα χρόνια έχει να ακούσει ο Ελληνάκος τον θόρυβο ενός ξυλουργείου;

 Ζω στη Χώρα που οι πολίτες της φιλάνε τα χέρια πολιτικών..απατεώνων...Ζω στη Χώρα όπου ανά πάσα στιγμή μπορείς να πεθάνεις σαν το σκυλί..Ζω στη Χώρα όπου δεν παράγει αλλά καταναλώνει....Ζω στη Χώρα των προφητειών και της λαμογιάς.

Να πάω να ψηφίσω; Ούτε νεκρός. Ας τρέξουν οι μαφιόζοι, οι καθυστερημένοι, οι λάθρο...οι βολεμένοι...Δεν θα δώσω αξία σε κανένα αρχίδι...

Το Μαξίμου... βαθμολογεί την παρουσία Μητσοτάκη στο ντιμπέιτ και το «κυνήγι» στον Τσίπρα

Παρέδωσαν την Μακεδονία και τους βγάζουν ως ροκ παιχνιδιάρηδες  στην κρατική ΕΡΤ. ...Υποψήφιοι με βαρύ παρελθόν...

5 σχόλια:

  1. Δήθεν Δημοκρατία, δήθεν έχουμε δημοκρατικό πολίτευμα!!! Έχουμε μια ιδιότυπη κοινοβουλευτική τυραννική δικτατορία. Πρόσωπα που δεν θα έπρεπε να κατέβουν για βουλευτές κατεβαίνουν μες την τρελή χαρά. Να δείτε που αν δεν βγάλουν κυβέρνηση θα θυμηθούν και την τρομοκρατία. Ολα τα περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ προσυπογράφοντας με μόνο μια απορία , όταν γράφεις χώρα των προφητειών, τι εννοείς , θα ήθελα μια περαιτέρω ανάλυση επ αυτού, κατά τα άλλα αποτυπώνεις διαπιστώνοντας το περίγραμμα μιας χώρας που μεταπολιτευτικά ολισθαίνει στον κατήφορο, με ευθύνη πρώτα και κύρια των νεοελλήνων σανοφάγων και λωτοφάγων πολιτών που ακριβώς εκεί εισέρχεται το πολιτικό προσωπικό και τα αστικά κόμματα που υπηρετούν, και κουμπώνουν δημιουργώντας αυτό τα σαράκι που κατατρώει τις σάρκες της κοινωνίας. Κάπως έτσι κακοφορμίζει όλο το σύστημα που μας περιβάλει, κάπως έτσι αναπτύσσονται οι διαχρονικές παθογένειες, οι ανισότητες και οι αποκλεισμοί, όταν ο άνεργος ο αποκλεισμένος από το σύστημα οδεύει και ψηφίζει το ίδιο κόμμα που ψηφίζει και ο ολιγάρχης, η οικονομική ελίτ τότε όντως υπάρχει πρόβλημα, όταν δεν υπάρχει λοιπόν ταξική συνείδηση στον νεοέλληνα , είναι φυσιολογικό αυτό που περιγράφεις. Υπάρχει φως στον ορίζοντα, δεν θέλω ειλικρινά να είμαι γενικά απαισιόδοξος και πεσιμιστής,νομίζω ότι υπάρχει και ακριβώς εκεί εναντιώνομαι με την περιφερόμενη άποψη της πολιτικής επιλογής της αποχής, δλδ ένα απλό ερώτημα, τι ακριβώς θα έκανες ειλικρινά Πέρι αν ζούσες τα χρόνια που ήταν υποχρεωτική η ψήφος και μάλιστα η μη συμμετοχή είχε και ποινικές κυρώσεις, θα απήχες αναλαμβάνοντας και το κόστος των κυρώσεων ; δεν νομίζω θα πήγαινες στην κάλπη επιλέγοντας να ρίξεις άκυρο ή λευκό αποτυπώνοντας την οργή που σε διακατέχει .Το σύστημα λοιπόν που με διαφορετική οπτική με μένα ακυρώνεις, σου προσφέρει την δυνατότητα της αποχής , έντεχνα και έξυπνα αποσυμπιέζει την οργή , την αγανάκτηση και τον εύλογο θυμό με την αποστασιοποίηση του πολίτη, στην τελική θα το βόλευε η αποστασιοποίηση να γίνει μόνιμο χαρακτηριστικό του νεοέλληνα, όσο περισσότεροι τόσο μειώνεται η πιθανότητα να υπάρχουν δυναμικές διεκδικήσεις του αυτονόητου, ταυτόχρονα ο στρατηγικός σχεδιαστής του εκλογικού νόμου με ένα σμπάρο κτυπά δύο τριγώνια, με την αποχή άσχετα αν οι μονομάχοι καλούν τον πολίτη για το αντίθετο ξέρουν πολύ καλά οι ιδεολογικά προσκείμενοι στην αποχή δεν πρόκειται να τους ψήφιζαν ποτέ,δυναμώνουν τα ποσοστά των κομμάτων απλά όσοι αποτελούν την μάζα των αναποφάσιστων είναι δεδομένο την τελευταία στιγμή επιλέγουν κόμματα του δικομματισμού για να έχουν την ησυχία τους δίνοντας ξανά συγχωροχάρτι αναπαραγάγοντας το ίδιο σκηνικό. Οπως και νάναι σέβομαι την επιλογή σου , απλά κριτικάρω όπως βλέπεις κόσμια και όχι πεζοδρομιακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί έπαθε αυτός ο κακομοίρης; Τα δάκτυλα στην πρίζα έβαλε;. Ξέρεις στό τέλος ,όλα τα νούμερα χάνουν κάθε επαφή με την πραγματικότητα.. Ψωνίστηκε ,όπως όλοι στό τέλος. Αφού άνοιξαν το κλουβί με τούς τρελούς,θα λουστούμε το κάθε άλαλο και μπάλαλο. Δέν μαζεύοντε ,με τίποτα. Ούτε να τούς βρίζεις,ούτε να τούς κοροιδεύεις.. Αυτοί δέν χαμπαριάζουν. -¨τρελό αγόρι" τον απεκάλεσαν. Αυτό το "τρελό αγόρι",έπαιξε στούς βλάκες πολύ.. Ο Σεφερλής τούς διασκεδάζει,και τούς μαθαίνει το "έξυπνο"..Τήν "εξυπνάδα"..!! Τί περιμένουμε και εμείς..!Καραγκιόζηδες,που ρεζιλεύοντε και δέν παίρνουν είδηση ,πώς ο κόσμος γελάει μαζί τους.
    "Αχ τρελά αγόρια"!! Από εξήντα και βάλε. Αχρηστα γιά τα πάντα. Μόνον γιά πνίξιμο. Μέθη ζάλη και ύπνο.. Κατά τά άλλα τα γνωρίζουν όλα. Καί έκαναν έναν κόσμο ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναμένοντας αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα αξιωθείς να μου απαντήσεις τι ακριβώς εννοείς με το "η χώρα των προφητειών " θα σου γράψω για μια ακόμα φορά απευθυνόμενος και σε όσους επιθυμούν να κατανοήσουν τι ακριβώς σημαίνει δικομματικό σήμερα τρικομματικό πολιτικό παιχνίδι, Την τετραετία που πέρασε το 45% των νομοσχεδίων της ΝΔ ψηφίστηκαν από τον Συριζα και το 69% από το Πασοκ, απλά να μην ξεχνάμε επί του πρακτέου υπάρχει σύμπνοια, στην ρητορική υπάρχει μια τεχνητή αντιπαλότητα , αλλά στην στρατηγική και στόχευση υπάρχει κοινός τόπος συνάντησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ = ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΙΤΙΚΗ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ 1100
    1 ΑΚΥΡΑ 100 ΕΓΚΥΡΑ 1000 ΝΔ 350 – 35% ΠΑΣΟΚ 100 – 10% ΣΥΡΙΖΑ 280 – 28%
    2 ΑΚΥΡΑ 50 ΕΓΚΥΡΑ 1050 ΝΔ 350 – 33% ΠΑΣΟΚ 100 - 9,5% ΣΥΡΙΖΑ 305 - 29% ΑΛΛΟ ΚΟΜ 25 2,3%
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ TURKΝΔ. KANENA AKΥΡΟ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΜΙΣΗΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΗΝ ΝΔ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μια δόση υπερβολής υπάρχει αλλά μετά τις 2 απόπειρες; Congressman Matt Gaetz: FIVE Known Assassination Teams Are Targeting President Trump!

  Ο Matt Gaetz αποκάλυψε σε συνέντευξη του πως ούτε μια, ούτε δυο αλλά... ΠΕΝΤΕ ομάδες εκτελεστών επιχειρούν εντός ΗΠΑ για να δολοφονήσο...