peri majestic the real

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Αλέξης Τσίπρας …ο άγνωστος-«Χ» τής Δημοκρατίας μας !... ...του Παναγιώτη Τραϊανού

 

Αλέξης Τσίπρας…
 
…ο άγνωστος-«Χ» τής Δημοκρατίας μας !...

…Μια ζωή στο «τζάμπα» ο «σύντροφος» Αλέξης…

…«Hakuna Matata» forever !!!

Ο Τσίπρας είναι ο απόλυτος ορισμός τού ηγέτη που «κατασκευάστηκε» εξ’ αρχής ως τέτοιος και είναι γνωστό ποιοι μπορούν να είναι οι «κατασκευαστές» τέτοιων προσώπων …«Εξ’ απαλών ονύχων» που θα έλεγε κι ένας διανοούμενος …Ένας «φυτεμένος» από αγνώστους παρακρατικός παράγοντας στην πολιτική ζωή τού ταλαίπωρου αυτού τόπου …Ένας «ηγέτης», που οι όμοιοί του —συνήθως— έχουν ως πολιτικό «βιότοπό» τους τις «Μπανανίες» τής υποσαχάριας Αφρικής …Ένα «σκοτεινό» πρόσωπο, που είναι απολύτως άγνωστα τα όσα αφορούν τόσο τον ίδιο ως πρόσωπο όσο και την πολιτική που στη διάρκεια της πολιτικής του καριέρας ακολούθησε…

Όποιος θεωρεί ότι τον γνωρίζει και ότι εμείς υπερβάλουμε, ας απαντήσει σε ΚΑΠΟΙΟ από τα παρακάτω ερωτήματα, τα οποία εμείς θεωρούμε αναπάντητα …Ερωτήματα, για τα οποία είμαστε σίγουροι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ —πλην των γνωστών Πρεσβειών— ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ τις απαντήσεις που τα αφορούν…

…ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει ποιος έδωσε εγγυήσεις για το ασφαλές μέλλον τού γόνου μιας μεγαλοαστικής οικογένειας εργολάβων, προκειμένου αυτός να παριστάνει τον ΚΝΙΤΗ και να «παίζει» πετροπόλεμο με την Αστυνομία …Εγγυήσεις για να πετάει απερίσπαστος καδρόνια και μολότοφ στα Πανεπιστήμια, όταν οι συμμαθητές του διάβαζαν για να εισαχθούν σ’ αυτά.

…ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει για ποιον λόγο και με ποια κριτήρια επέλεξε η «δεξιά» Παναγιωταρέα —στην εποχή τής μητσοτακικής παντοδυναμίας— έναν «κομμουνιστή» μαθητή ονόματι Αλέξη, να «καρπωθεί» για λογαριασμό του τους μαθητικούς αγώνες και με τη δημοσιότητά του να «καπελώσει» ολόκληρη τη γενιά του.

…ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει πώς «πέρασε» τελικά στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ο προφανώς αδιάβαστος —λόγω ανειλημμένων «αγωνιστικών» υποχρεώσεων— Αλέξης. Αυτό το  λέμε γιατί «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» …και επειδή οι φήμες διαψεύδονται με στοιχεία και όχι με δηλώσεις. Κάποιος, που πέρασε στο Πολυτεχνείο, το αποδεικνύει με τα μόρια που συγκέντρωσε του στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και τη σειρά εισαγωγής του. Προς τι οι κραυγές και οι κατάρες όταν με δύο αριθμούς —και με την κατάθεση των απαιτούμενων εγγράφων στη γραμματεία τής Βουλής— λύνονται όλες οι «παρεξηγήσεις» για πάντα;

…ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει πώς «πέρασε» ο «υποχρεωμένος» Αλέξης τα μαθήματα αυτού του Πολυτεχνείου, γιατί είναι γνωστό στους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» το πώς περνούσαν στα «πέτρινα» χρόνια των μεγάλων «κοινωνικών αγώνων» οι «επιφανείς» ΚΝΙΤΕΣ τα μαθήματα.

…ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει για ποιον λόγο ο Αλαβάνος, ως αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος και επικεφαλής πραγματικών βουλευτών, επέλεξε έναν απλό «πουθενά» για να του παραδώσει το «δακτυλίδι» τής ηγεσίας αυτού του κόμματος …Πρώτη φορά στην Κοινοβουλευτική Ιστορία τού τόπου έγινε αυτό …Δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ και για ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο αυτό …Να γίνει αρχηγός κόμματος της Βουλής κάποιος άσχετος, ο οποίος μέχρι τότε είχε μπει μέσα σ’ αυτήν μόνον ως μαθητής σχολείου τής Αθήνας …Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες και Καραμανλήδες έφαγαν τη «σκόνη» του Αλαβάνου …και είδαν την «πλάτη» τού Τσίπρα.

…ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει με ποιον —εντός και εκτός Ελλάδας— συνεννοήθηκε τον καιρό των Μνημονίων, για να παραστήσει τον «ήρωα» εναντίον της Μέρκελ και των δανειστών και να κερδίσει τις εκλογές με ένα κόμμα τού 3%. Κάποιος του επέτρεψε να «δανειστεί» το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ για να κυβερνήσει. Κάποιος του επέτρεψε να φωνάζει με άψογη RP προφορά «Go back madame Merkel». Κάποιος του επέτρεψε να μιλάει για «νταούλια» κι αναγκαστικούς «χορούς» των αγορών …και αυτός ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ήταν ο Αλαβάνος και οι γνωστές «συνιστώσες».

…ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει με ποιους συνεννοήθηκε να κάνει το περίφημο Δημοψήφισμα και ποιους τελικά εξυπηρέτησε με την «κωλοτούμπα» του μετά το παντελώς απροσδόκητο αποτέλεσμά του. ΠΟΤΕ δεν θα επέτρεπαν οι «δανειστές» σε έναν λαό ν’ αποφασίσει μόνος του για το δικό του μέλλον και αυτό το επέτρεψαν στους Έλληνες υπό την «ηγεσία» τού Τσίπρα. Απλά δεν τους «κάθισε» το αποτέλεσμα κι αναγκάστηκαν να το αλλάξουν …εφόσον με τον Τσίπρα μπορούσαν.

…ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει τι ακριβώς συζήτησε με τους τραπεζίτες τού Ρότσιλντ στο Παρίσι. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ένας διαβόητος δημαγωγός κομμουνιστής ηγέτης των Βαλκανίων πήρε το πρωθυπουργικό τζετ και την ώρα που η οικογένεια του διασκέδαζε εις Παρισίους, αυτός είχε «δουλειές» με τραπεζίτες …υποθέτουμε για το «καλό» μας.

…ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει γιατί βιάστηκε τόσο πολύ να «κλείσει» το «Μακεδονικό Ζήτημα» ελάχιστες ημέρες πριν το τέλος τής θητείας του. Αγνοώντας προκλητικά κι επιδεικτικά την τεράστια λαϊκή αντίδραση, πήρε επάνω του την ευθύνη κι αποφάνθηκε σαν ιστορικός για το δίκιο των Σκοπιανών. Στην συνέχεια ο «επαναστάτης» των Αμπελοκήπων κρύφτηκε πίσω από τις κλούβες των ΜΑΤ, τα οποία κι έβαλε να χτυπήσουν τον «φασίστα» λαό που αντιδρούσε. Μέχρι και τον «γλωσσολόγο» αναγκάστηκε να παραστήσει, για να μας πείσει ότι υπάρχει «μακεδονική» γλώσσα …την οποία υποθέτουμε ότι μιλάει άψογα …όπως και όλες τις άλλες.

…ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει για ποια πολιτική «εξυπηρέτηση» έλαβε ως «αντιπαροχή» την παράτυπη και ίσως παράνομη πανεπιστημιακή καριέρα τής «κομμουνίστριας» συζύγου του.

…ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει γιατί παρέδωσε ΟΛΑ τα αεροδρόμια στους Γερμανούς «τζάμπα» σαν «ζημιογόνα» και λίγες ημέρες μετά την παράδοσή τους τα έκανε ΟΛΑ κερδοφόρα με τα «σπατόσημα» που πέρασε «νύχτα» από τη Βουλή.

…ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει γιατί αυτός, ο οποίος υποσχόταν «δύσκολες χορογραφίες» στις «αγορές» και τους τοκογλύφους, παρέδωσε αμαχητί τους Έλληνες δανειολήπτες στα ξένα Funds.

…ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει γιατί ο «προσκυνητής» τού Φιντέλ Κάστρο και υβριστής του Τραμπ «ανταμείφθηκε» με την πρόσκληση του Τραμπ στις ΗΠΑ.

…ΚΑΝΕΝΑΣ τέλος δεν ξέρει ποιος του επέτρεψε να αυτοχρισθεί ως ο πρώτος «γενάρχης» πολιτικού «τζακιού» τής Μετα-μεταπολίτευσης, μετατρέποντας τον ΣΥΡΙΖΑ σε προσωπική του ιδιοκτησία, κάνοντας εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή Προέδρου ΧΩΡΙΣ αντίπαλο! …«Ένδοξες» ημέρες «Τσαουσέσκου» γεύτηκαν τα «συντρόφια» από τον «φωτισμένο» ηγέτη …Τον ζήλεψαν όλοι οι ομοϊδεάτες του στα Βαλκάνια του Έντι Ράμα …Ούτε η οικογένεια Μητσοτάκη με τις γνωστές διασυνδέσεις με τις Λέσχες και τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας δεν είχε αυτήν την πολυτέλεια …Ούτε «μυστικός» κολλητός τού Σβαμπ να ήταν ο «ευαίσθητος» με το περιβάλλον, τους ΛΟΑΤΚΙ και τη λαθρομετανάστευση «καδρόνιας» των Αμπελοκήπων.

…Τέλος …ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει ποιος του έμαθε αγγλικά με ελληνικές λέξεις και άψογη αμερικανική προφορά …σε σημείο να προβληματίσει τον «συναγωνιστή» Ομπάμα.

Για όλα αυτά που αναφέρουμε θεωρούμε βέβαιο ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει ν’ απαντήσει !...

…Δεν ξέρει, γιατί απλούστατα ΤΙΠΟΤΕ απολύτως δεν είναι ΚΑΘΑΡΟ καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τού Τσίπρα …ΤΙΠΟΤΕ δεν είναι ΔΙΑΦΑΝΟ στην πολιτική του «πορεία» ...ΤΙΠΟΤΕ δεν είναι ΛΟΓΙΚΟ στην «εκτόξευσή» του προς την κορυφή τής εξουσίας …Όλα «αιωρούνται» μέσα σε μια πυκνή «αντάρα» τού «περίπου» και του «μάλλον». Το μόνο σίγουρο μέσα σ’ αυτήν την απίστευτη ασάφεια είναι ότι ο «σύντροφος» Αλέξης έβγαλε μια ζωή στο «τζάμπα». Απόλαυσε άκοπα αυτά, τα οποία για τον μέσο Έλληνα απαιτούν αγώνα ζωής. Του «συγχωρέθηκαν» ακρότητες, οι οποίες για τον οποιονδήποτε «κοινό» θνητό θα ήταν καταστροφικές.

Εάν δηλαδή ήθελε κάποιος να ταυτίσει τον Τσίπρα με κάποιον όρο —είτε της πολιτικής είτε της αγοράς— αυτός που θα του ταίριαζε θα ήταν ο «Hakuna Matata». Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; …«Όλα εκ του προχείρου» …«Πάρε ένα καδρόνι και μερικές πέτρες στα χέρια και μπορεί κάποτε να γίνεις και Πρωθυπουργός» —όπως «προφήτεψε» και η Παναγιωταρέα— …«Ζήσε όπως θέλεις και άλλοι θα φροντίσουν για τα υπόλοιπα» …«Μην κάνεις τίποτε και κάποιοι άλλοι θα σε «σπρώχνουν»» …«Μην κοπιάζεις για τίποτε και θα πάρεις μεγάλη ανταμοιβή». Ούτε ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου δεν απόλαυσε τέτοιο «κουβάλημα». Να μην ξεχνάμε ότι αναγκάστηκε το «παιντί» να σκουπίσει κάποτε κι ένα συνεδριακό κέντρο …μέχρι να γίνει Πρωθυπουργός …Να τα «λέμε» κι αυτά. Στην κυριολεξία ο Τσίπρας δεν έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ προσόν για να επιβιώσει στην ελεύθερη οικονομία …Να βγάλει ένα απλό μεροκάματο, για να φάει ένα κομμάτι ψωμί. Αγγλικά, για να δουλέψει σερβιτόρος σε εστιατόριο, δεν ξέρει. Εάν δουλέψει σε εστιατόριο, θα είναι απ’ αυτούς που μαζεύουν τα πιάτα. Είναι τόσο άσχετος κι αστοιχείωτος, που δεν κατανοεί καν την ίδια του την άγνοια. Αυτόν τον άσχετο λοιπόν κάποιοι τον «σπρώχνουν» συστηματικά και τον έκαναν Πρωθυπουργό.

Και να φανταστεί κάποιος ότι όλα αυτά που περιγράφουμε είναι εκείνα που ξέρουμε ότι δεν ξέρουμε …Ποιος ξέρει πόσα άλλα δεν ξέρουμε …ότι δεν ξέρουμε !!!

Το ΜΟΝΟ που ΞΕΡΟΥΝ με απόλυτη βεβαιότητα όλοι οι Έλληνες πλέον γι’ αυτόν είναι ότι είναι ΨΕΥΤΗΣ κι απλά δεν φοράει γραβάτα …Μιλάμε για πραγματικό ψεύτη …που πραγματικά δεν φοράει γραβάτα …Στην κυριολεξία «κρύο αίμα». Αναγκαστικά συμβαίνει αυτό, εφόσον δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ αλήθεια η οποία να τον βοηθά στην πραγματικότητα που ζει εις βάρος των πάντων. Έχει μάθει να ζει με το ψέμα. Από τότε που υπάρχει ζει μέσα στο ψέμα …Ζει μέσα σε μια ψεύτικη πραγματικότητα, η οποία του επιτρέπει να «πρωταγωνιστεί» όπως είναι. Ως εκ τούτου δεν πρέπει να έχει ενδοιασμό να ισχυριστεί το οτιδήποτε μπροστά στον οποιονδήποτε …Δεν πρέπει να τον ανησυχεί ούτε καν ένας υπερσύγχρονος «ανιχνευτής ψεύδους» …Δεν υπάρχει κάποια αντίφαση, η οποία να μην βρίσκει την απόλυτη «αποτύπωσή» της επάνω στο πρόσωπο του Τσίπρα. Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι δεν ανησυχεί για ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Τι μπορεί ν’ ανησυχεί έναν άθεο, ο οποίος τόλμησε να μπει ακόμα και μέσα στον Πανάγιο Τάφο; …Έναν άθρησκο, ο οποίος τρέχει να πάρει «ευλογίες» Επισκόπων; …Έναν κομμουνιστή, που, υπερασπιζόμενος σθεναρά τη δημόσια εκπαίδευση, έγραψε τα παιδιά του στα πιο ακριβά ιδιωτικά σχολεία τής χώρας; …Έναν αντικαπιταλιστή που έπιασε με μεγάλη άνεση πολυτελές «στασίδι» στο Νταβός τού Σβαμπ; …Έναν μαρξιστή, ο οποίος λάτρεψε τις «υπεραξίες» των Λίαρ Τζετ; …Έναν επαναστάτη, ο οποίος έγινε το πιο πιστό «κατοικίδιο» της Μέρκελ; …Έναν αριστερό, ο οποίος πήγε υποψήφιος στις Σέρρες, για να σώσει τον αξέχαστο «καραμανλισμό»; …Έναν αντιαμερικανό, ο οποίος «δάκρυσε» από συγκίνηση στον Λευκό Οίκο; …Έναν αντιδραστικό, ο οποίος «κατάπιε» αμάσητες τις φασιστικές υποχρεωτικότητες και πρώτος σήκωσε τα μανίκια, όχι για να δουλέψει, αλλά για να εξυπηρετήσει τον Μπουρλά; …Έναν νέο πολιτικό τόσο «φρέσκο» κι αυθεντικό, που ακόμα μιμείται τέλεια τη φωνή τού Ανδρέα Παπανδρέου; …Ένα πονεμένο «παιδί» τής Κυψέλης, που, αναζητώντας το φτηνό ενοίκιο, ξέπεσε στις «άγριες» ακτές τού Σουνίου; …Έναν  public speaker, ο οποίος συνεννοήθηκε με τον Κλίντον στα «κορακίστικα»; …Έναν «τιμονιέρη», ο οποίος άλλαξε την πορεία τής χώρας κατά 360ο;

Αυτός λοιπόν ο γνωστός-«άγνωστος» ζητάει τώρα την ψήφο τού λαού …Τη ζητάει λέγοντας ξανά ψέματα, όπως και την πρώτη φορά …Την ξαναζητάει συγκεκριμένα από τον ίδιο λαό, ο οποίος λίγα χρόνια πριν τον «τιμώρησε», αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να τον «διώξει» από το πολιτικό προσκήνιο. Ο «δημοκράτης», που θεωρεί ότι οι υπόλοιποι ηγέτες πρέπει να χάνουν τις θέσεις τους όταν χάνουν τις εκλογές, αλλά αυτό δεν αφορά τον ίδιο. Για τον εαυτό του, ως ένας νέος αλαζόνας «Ναπολέων», εξαντλεί τα «περιθώρια» δημοκρατικότητάς του, επιτρέποντας απλά τη γκρίνια και τα παράπονα των εσωκομματικών αντιπάλων του …Των «επαναστατών» συντρόφων, οι οποίοι έκαναν «γαργάρα» τον «διορισμό» του από τον Αλαβάνο. Τόσο Δημοκράτης είναι ο αγράμματος της Πλατείας Κουμουνδούρου …Ο κομμουνιστής πολυτελείας, που εσχάτως —και εξαιτίας τής όψιμης «αγγλοφωνίας» του— ανακάλυψε και τα Range Rover.

Αυτός σήμερα έχει το θράσος να ζητάει την ψήφο τού λαού και μια δεύτερη ευκαιρία για να τον κυβερνήσει …Αυτός, ο οποίος πρόδωσε τον λαό που άντεξε στις τεράστιες απειλές κι έκανε την «έκπληξη» στο πιο γενναίο Δημοψήφισμα στην ιστορία τής σύγχρονης Ευρώπης …Αυτός, ο οποίος πρόδωσε την ιστορία και τον πολιτισμό αυτού του λαού με τη Συμφωνία των Πρεσπών …Αυτός, ο οποίος μας υπόσχεται να μας κυβερνήσει καλύτερα με βασική απόδειξη το πόσο λάθος μας κυβέρνησε ο ίδιος όταν ήταν άπειρος και δεν γνώριζε το πώς να το κάνει …Ο Πρωθυπουργός τής πιο κρίσιμης ώρας τής σύγχρονης ιστορίας, ο οποίος επέλεξε ως σύμβουλό του τον μπάρμαν Καρανίκα. Πώς είναι δυνατόν να ψηφίσει κάποιος έναν τέτοιον άνθρωπο, όταν δεν γνωρίζει ούτε στο περίπου ποια είναι τα «ελατήρια» που τον κινούν και ποιων τελικά τα συμφέροντα υπηρετεί; …Που δεν γνωρίζει ούτε στο περίπου ποιων αφεντικών είναι δουλικό.

Στο πρόσωπο του Τσίπρα βρίσκει το απόλυτο νόημα του το γνωστό αμερικανικό ρητό:

…«Με κορόιδεψες μία φορά, είναι ντροπή σου

…Με κορόιδεψες δεύτερη φορά, η ντροπή είναι δική μου»!

Ας το ξανασκεφτούν λοιπόν όλοι αυτοί, οι οποίοι σκέφτονται να τον ψηφίσουν, για να κυβερνήσει δεύτερη φορά, γιατί είναι βέβαιον ότι…

…θα τους κοροϊδέψει ξανά …κι αναπόφευκτα στο μέλλον θα ντραπούν!...

…Μέχρι τότε «Phila isikhathi eside umholi uTsipras»! …««Ζήτω» ο ηγέτης Τσίπρας», όπως θα έλεγε κι ένας γνήσιος Zουλού στη μητρική του γλώσσα.

Παναγιώτης Τραϊανού

Επίσημη σελίδα των φίλων τού Παναγιώτη Τραϊανού

4 σχόλια:

  1. Η προσωπικότητα του Τσίπρα είναι η προσωπικότητα του μέσου έλληνα των τελευταίων ετών. Ο τσιπρας ανδρώθηκε στην ελλάδα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα αλλά οι πολιτικές που προεκλογικά για την προσέλκυση ψήφων υπόσχονται και που ποτέ μετά την εκλογή τους δεν εφαρμόζουν, επομένως όταν γράφω ο νικητής θα είναι ο δικομματισμός κλείνω το θέμα εκλογές. Πάντως Περι ειλικρινά με προβληματίζει και προφανώς μετά το αποτέλεσμα των τουρκικών εκλογών, το εξής ιστορικά και μετά την μικρασιατική καταστροφή, οι κεμαλιστές ήταν το πρόβλημα για την Ελλάδα και τον ελληνισμό πχ αρμένιοι, ΄πόντιοι, εισβολή και κατοχή της μισής Κύπρου, άρα αν και δεν εννοώ ότι το κόμμα το Ερντογάν είναι καλό μην παρεξηγηθώ, μόνο βλέποντας ότι τον Κιλιντζνάρογλου δλδ τους Κεμαλιστές του στηρίζει η γερμανοκρατούμενη Δύση, ΗΠΑ και το σιωνιστικό Ισραήλ , τότε προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ό Απόλυτος πρωθυπουργός της χώρας, ο Γκαουλάιτερ των Ρότσιλντ έν Ελλάδι, το τσιράκι των ξένων χρηματοπιστωτικών οίκων στην χώρα, βάζει φρένο στις προεκλογικές υποσχέσεις ''καθρεφτάκια στους ιθαγενείς'' των κομμάτων.


    Σού λέει τα πράγματα ώς έχουν, δηλ. Μνημόνια (εποπτεία) μέχρι να σβήσει το φώς του ήλιου.






    https://www.thetoc.gr/oikonomia/article/freno-stournara-den-uparxei-dimosionomikos-xoros-gia-tis-proeklogikes-exaggelies---i-xora-xreiazetai-statheri-kubernisi/

    ''Αυτό που χρειάζεται η ελληνική οικονομία είναι μια σταθερή κυβέρνηση μακράς πνοής, που να μπορεί να πάρει τις αποφάσεις που απαιτούνται. Και τούτο όχι μόνο για να πάρουμε την επενδυτική βαθμίδα, αλλά, κυρίως, να τη διατηρήσουμε αλλά και πάμε πάνω από αυτή.''Τι καταλαβαίνει κάποιος; Φοροβομβαρδισμοί, ανελέητο κυνηγητό της μικρομεσαίας τάξης με στόχο την φυσική τους εξόντωση, δημιουργώντας έτσι μιά χώρα δύο παράλληλων συμπάντων.

    Ένας δρόμος, μιά μεγάλη λεωφόρος, πού θα χωρίζει τους πλούσιους και τους φτωχούς.

    Ένα αδιαπέραστο Μέγα Χάσμα, πού απο την μία θα έχει τα Golden Boys και Golden Girls, ενώ από την άλλη μόνο την φυλή των Delivery.


    Μιά απέραντη χρεοδουλοπαροικία, με τεράστιο δημόσιο χρέος και με πωλητικούς πειθήνια σκυλιά, εταιριών και λογισμικών της Sillicon Valley.


    Ένα απέραντο τσίρκο της φρίκης, ένα δωμάτιο εφιάλτη, όπου την ζωή μας ορίζει ο γκιουλέκας με το όνομα ΑΑΔΕ, ένας οργανισμός νόμιμης εγκληματικότητας εναντίον των πολιτών, ένα καρτέλ πού δεν δίνει ''δυάρα'' ακόμα και στο υπουργείο οικονομικών.


    Αλήθεια, οι πρωτεργάτες των Μνημονίων, δηλαδή το ΠΑ.ΣΟ.Κ πού ξανάβγαλε τα συνθήματα της δεκαετίας του'80 και του ''Καλημέρα Ήλιε καλημέρα'' θυμούνται τα συνθήματα, "Μνημόνια μέχρι να ξεραθεί το Αιγαίο", "μέχρι να παγώσει η κόλαση".....αυτά τα θυμούνται οι χειροκροτητές των Σαμαροβενιζέλων, αυτοί πού υπόσχονται ''Λεφτόδεντρα'' στους αδαείς.

    Τα μνημονιακά κόμματα έχουν ξοφλήσει για την μεγαλύτερη μερίδα των Ελλήνων. Κρατιούνται από τα δικά τους Waffen SS, δηλ. τον κομματικό στρατό και τους δημοσίους υπαλλήλους της light επανάστασης, όπως και άπ'αυτούς πού ξέχασαν την Σία Αναγνωστοπούλου, όταν έλεγε περίτρανα, ''Μη λέτε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική. Είναι αλυτρωτικό''.

    Είναι τα κόμματα της Αμερικανοισραηλινής πρεσβείας, της singular logic, των μασσωνικών στοών, τροικανοί ώς το κόκκαλο, βεβηλωτές της Ελληνικής ιστορίας, ξεπουλητές των εδαφών μας και του πλούτου μας, γλυψο@ώληδες της Μπένεθ Μπερίτ και της στοάς Σκεντέρμπεη της Ιστορίας, βασιλιάδες σε θρόνους και διαδρόμους στρωμένους με αίμα και κρανία, ελλαδέμπορους πού εύκολα ξεπουλάνε την πίστη τους στα Αρχαία ιδεώδη, για ένα χορό pole dancing στις κολώνες Juchin και Boaz, εξυμνητές των ναζί.


    Δέν αξίζουν ψήφο, αλλά ούτε ροχάλα. Κανείς δεν είναι πλέον χωρίς κρυφές αμαρτίες !!!

    MANKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Μένουμε σπίτι,έξω κυκλοφορεί ο ΙΟΣ".
    Τί έπαψε; Δέν κυκλοφορεί πιά; Και εάν σκασει μύτη ξαφνικά,και μάς τσακώσει όλους μαζεμένους στα εκλογικά κέντρα; ΟΧΙ!
    " ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ' καί πλένουμε τά χέρια μας πολύ προσεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν μας θέλουν. Δεν μας χωνεύουν...Οι μάσκες έπεσαν ολοκληρωτικά το 2010 με το ΔΝΤ. Κρυφός στόχος είναι η Ελλάδα να γίνει μικρά αυτόνομα κομμάτια. Να αποχριστιανοποιηθεί. Για αυτό εξάλλου ξεπουλιέται. Ρημάζει. Πεθαίνει.

  Στόχος τους είναι να χαθούμε για πάντα... . Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα... να γίνουμε μια ανάμνηση..Όπως ανάμνηση γίνεται και η Γάζα...