peri majestic the real

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Nέα φορο-επιδρομή: Ομολογία Κατρούγκαλου - Θα επαναφέρουν το 20% κρατήσεων του ΕΦΚΑ για τους Ελεύθερους Επαγγελματίες!

 

Δεν υπάρχει καμία διάθεση να αβαντάρουμε το κόμμα της Ν.Δ λίγες μέρες πριν τις εκλογές αλλά υπάρχει κυνική ομολογία που σε αφήνει άναυδο...Είναι κρίμα και άδικο που η χώρα βασίζεται στους γελοίους του Σύριζα για ένα καλύτερο αύριο...Είναι μεγάλη αμαρτία!!

 Και ο άλλος παρακάτω; Δεν ξέρει πότε γίνονται οι φορολογικές δηλώσεις...κάνοντας μάγκα τον Σκυλακάκη...

6 σχόλια:

  1. Καλοδεχούμενες οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής στον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη Γεροβασίλη. Η μαμά του Φύσσα που χάθηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μύλος του συστήματος αλέθει ξεπλένοντας τα πάντα από ναζιστικές ψήφους , σοσιαλδημοκρατικές ,ψήφους των κομμάτων που χρεοκόπησαν την χώρα και που ευαγγελίζονται την σωτηρία, άσχετα να δεν λένε ότι τα χρήματα του ταμείου ανάκαμψης που είναι πολλά θα τα διαχειριστούν όπως γίνεται πάντα οι της οικονομικής ελίτ απλά ο λογαριασμός τελικά θα πληρωθεί από τα μόνιμα υποζύγια δλδ από τους πολίτες, επομένως μετά τις εκλογές, θα ξεχαστούν οι υποσχέσεις όπως γίνεται πάντα, και θα θα αρχίσει η αντιλαΙκή πολιτική, είτε από ένα κόμμα είτε από τρία ΄είτε από δύο. Αλλά μην ξεχνάμε και τις ευθύνες του πολίτη, ο οποίος υποτίθεται αντιλαμβάνεται τι παίζεται, όποιος δεν αντιλαμβάνεται προφανώς έχει νοητικό πρόβλημα, αλλά συνεχίζει την άφεση αμαρτιών και την επιλογή του μικρότερου κακού , μόνο που τελικά δεν είναι μικρότερο αλλά μέγιστο. Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου-κάλπης ουδέν λάθος αναγνωρίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.! ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.
      ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ. ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ.
      ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΤΟΥ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ" ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.
      ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ..

      Διαγραφή
  3. Πάει τόν έστειλε σπίτι του. Μετά τίς εκλογές θα τον τοποθετήσει.Είναι εξ άλλου τό νέο "άρθρο" του "δικού τους συντάγματος" Σιγά!! Πήρε φόρα και είπε πέντε κουβέντες παραπάνω από ότι έπρεπε. Τί να του έλεγε εκείνη την ώρα; "κρύβε λόγια ηλίθιε"; Πάει αυτό έφυγε. Σιγά! .. Τσίρκο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο το ασυλο ανιατων.... ο Ηλιοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κυριότερο που δεν γράφει κανένας, ότι ο τύπος αυτός ο Hλιοπουλος, μέχρι χθες ήταν εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι να πάρει τη θέση του η Τσάπα!!!!!!! Ηλίθιοι άνθρωποι να διαφεντεύουν την ζωή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...Συνταξιούχοι του Δημοσίου...βολεμένοι...κρατικοδίαιτοι. Εσύ; 6ήμερη απασχόληση και 16ωρο ψάχνοντας την μεγάλη φυγή ( Γενοκτονία). Η Ελλάδα αντικρίζει το ιστορικό της τέλος!

  Στα Γιαννιτσά βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποιεί στη Βό...