peri majestic the real

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Fragile


Aυτό το τραγούδι όταν είχε πρωτοβγεί, είχε κάνει πάταγο!!

1987

Τι μπορούμε να κάνουμε; Υπομονή... Καμία βολτούλα....Δεν αξίζει πλέον...


6 σχόλια:

  1. Alexander Parov+Paul Oakenfold_-Angel επειδή σου αρέσει ο Παυλίτο, όπως και σε μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περι για την μνήμη μόνο να θυμίσω ότι σαν χθές το 1967 οι ανθέλληνες στρατιωτικοί με τις ευλογίες και το πράσινο φώς από τον αμερικανικό παράγοντα, έκανε το χουντικό πραξικόπημα, μετά την οικονομική χρεοκοπία της χώρας το 2012, ξεπετάχτηκαν στο ξέφωτο τα νεοναζιστικά μορφώματα που μέχρι εκείνη την στιγμή , βρίσκονταν ως σκελετοί στο ντουλάπι της ιστορίας, εμφανίστηκαν ως αντισυστημικοί, ως προστάτες της καθαρότητας της φυλής, παρότι φαιοχίτωνες οι ίδιοι, έκαναν σαματά στις λαΙκές αγορές, κτύπησαν μετανάστες προκειμένου να λάβουν από τον λαό νομιμοποίηση , πέταξαν την ακροδεξιά προβειά και φόρεσαν το κουστούμι του πολιτικού. Δυστυχώς έχουν σήμερα απήχηση στην κοινωνία, δεν λείπουν οι πολίτες και μάλιστα νέοι άνθρωποι, που υποστηρίζουν το μουσαντέ "αντισυστημικό κόμμα ", μια νέα χρυσή αυγή πάει να γεννηθεί, ένα καινούριο αυγό του φιδιού,στο εκκολαπτήριο της ιστορικής τύφλωσης, της αμάθειας,της σκατοψυχιάς που διακρίνει ένα σημαντικό μέρος της κοινωνίας., όσο απαίσιο και να ακούγεται αυτό.Σίγουρα ο ναζισμός και η ακροδεξιά δεν καταπολεμάται με στρεβλές και αμφιλεγόμενες θεσμικές απαγορεύσεις, αλλά μόνο με την εξάλειψη των αιτιών που τον γεννούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ακούς τον Μητσοτάκη,τήν στιγμή που αναγγέλει εκλογές να σε παροτρύνει να μην υπάρξει ΑΠΟΧΗ, τότε ,ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.
    ΑΠΟΧΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μερικές διαπιστώσεις μέσα στην ιλαροτραγωδία, το 67 η χούντα επιβλήθηκε με τα τανκς, επειδή δεν υπήρχαν τηλεοπτικά κανάλια όπως σήμερα, ο πιο διάσημος δρόμος που έκανε η χούντα είναι αυτός που οδηγεί στην πράσινη γραμμή στην Κύπρο, πάντως προβληματίζομαι έγινε κανένα πατριωτικό συλλαλητήριο για το turkaegean ή μόνο την Μακεδονία θέλουν ελληνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περι, δυστυχώς αθόρυβα φεύγουν από κοντά μας όμορφοι και άξιοι άνθρωποι, που πρόσφεραν σε αυτόν τον τόπο και δίδαξαν ποιότητα και αξιοπρέπεια, αλήθεια που βαδίζει αυτή η χώρα, που χάνει τόσους θησαυρούς αφήνοντας πίσω ευτέλεια και μιζέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέρεις τι παρατήρησα μετά τα αποτελέσματα των εκλογών στην Τουρκία, οι διάφοροι τουρκολάγνοι τουρκοαναλυτές, στα μμε, στο διαδίκτυο κλπ έπαθαν ένα είδος λεκτικής λόρδωσης, άσε που είναι και ανιστόρητοι αφού έχουν μπερδέψει το εργαλείο του μπογιατζή με το όργανο αναπαραγωγής και απόλαυσης, μη γνωρίζοντας τυχαίο δεν νομίζω ότι τα προβλήματα, εισβολές, θερμά ,προκλήσεις , γκριζάρισμα,αερομαχίες, αμφισβητήσεις έγιναν από τους κεμαλιστές, διαχρονικά και οι πόντιοι και οι αρμένιοι, έζησαν διωγμούς, καταστροφές πάλι από τους κεμαλιστές, και δυστυχώς Περι οι πατριδοκάπηλοι, αμόρφωτοι πατριώτες τους πέους,συνεχίζουν το ίδιο αφήγημα, αυτός ο ραγιαδισμός και η κατακρεούργηση της ιστορίας μας δεν έχει τελειωμό, και μετά ρωτάς γιατί φθάσαμε στον πάτο του βαρελιού, ρωτάς που οφείλεται η παρακμή, αν ξεφτιλίζουμε την ιστορία μας, αν δεν έχουμε ανοίξει να διαβάσουμε ιστορία όχι μονόπλευρη αλλά αντικειμενική, αν δεν ξεστραβωθούμε άνετα θα 'έρχονται λαοπλάνοι πολιτικοί και πλανόδιοι μεταφορείς αντιλήψεων και θεωριών αποπροσανατολισμού, που θα άγουν και φέρουν κατά το δοκούν του συστήματος που υπηρετούν συνέλληνες χαμηλού νοητικού πηλίκου. το δυστύχημα ακόμα είναι ότι τίθεται φραγμός και στην πιθανότητα νοητικής ανάκαμψης, ας πούμε πχ στην Τουρκία ο Ερντογάν πήρε ποσοστό 70% στις περιοχές που ισοπεδώθηκαν από τον σεισμό που έγινε προχθές.όχι πρίν 50 χρόνια, κάτι αντίστοιχο θα δούμε μεθαύριο, στην Β Ευβοια στις Σέρρες , στην Μακεδονία που προδόθηκε υποτίθεται να δείς και να αναλύσεις τα ποσοστά των μονομάχων και μετά έλα να κουβεντιάσουμε για αποχές κλπ,άστα να πάνε στο διάλο, μια από τα ίδια και προφανώς η αιτία είναι το έλλειμμα παιδείας, οι συμβιβασμένοι νοικοκυραίοι, οι ψευτοπροφήτες ,,μεσσίες λαοπλάνοι και θεομπαίχτες, όλοι όσους το σύστημα τους καταδίκασε σε πνευματική ανέχεια αφού βολεύει να υπάρχουν οι απαίδευτοι , δλδ όπου απουσιάζει η μόρφωση και η παιδεία ευδοκιμεί το ψέμα και ο λαΙκισμός,μετά έχουμε προβληματισμό για την πολιτική και ιστορική αφασία που διακατέχει την πλειονότητα, που μέσα σε 2 μήνες ξέχασε τους όρκους να μη ξεχαστούν τα Τέμπη,η φαιδρότητα σε όλο της το μεγαλείο. Ενας λαός που οι αξίες και οι αρχές του τελικά είναι φτιαγμένες από πλαστελίνη, ένας λαός που περιμένει να πάρει γραμμή από τον συστημικό εντολοδόχο τι να ψηφίσει λειτουργώντας σας πρόβατο που βγαίνει από το μαντρί,τελικά Πέρι να επαναλάβω την αρχαία ρήση που είναι και διαχρονική," 'Ενιοις το σιγάν κρείττον του λαλείν ¨" δλδ για μερικούς καλύτερα να σωπαίνουν παρά να μιλούν , τουτέστιν ας βγάλουν τον σκασμό, δεν κατέχουν την μοναδικότητα του πατριώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...Συνταξιούχοι του Δημοσίου...βολεμένοι...κρατικοδίαιτοι. Εσύ; 6ήμερη απασχόληση και 16ωρο ψάχνοντας την μεγάλη φυγή ( Γενοκτονία). Η Ελλάδα αντικρίζει το ιστορικό της τέλος!

  Στα Γιαννιτσά βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποιεί στη Βό...