peri majestic the real

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Ζ. Κωνσταντοπούλου πρώην στελέχος του ΣΥΡΙΖΑ : Ο ΣΥΡΙΖΑ διευκόλυνε τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.


Eίναι συμμορίες.



Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που το πιστοποιούν. Σύμφωνα, με έρευνα από το σύνολο των συμβολαιογράφων της χώρας με τη συνεργασία των συμβολαιογραφικών συλλόγων το 2018 έναντι του 2017, παρατηρείται σημαντική αύξηση 185,7% στους πλειστηριασμούς (3.388 πράξεις το 2018 από 1.186 το 2017).

Ακολουθούν οι καταθέσεις κατασχετηρίων εκθέσεων με αύξηση 54,7% (6.994 πράξεις το 2018 από 4.520 πράξεις το 2017). Στις αγοραπωλησίες ακινήτων παρατηρείται αύξηση 13,9% (79.532 πράξεις το 2018 από 69.826 πράξεις το 2017).

Οι οφειλέτες σε τράπεζες και σε εφορία είδαν με ένα κλικ να χάνουν κατοικίες, επιχειρήσεις, γραφεία, μέχρι ξενοδοχεία μέχρι και αποθήκες. 

 Πηγή ΕΛΣΤΑΤ 

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη διενέργεια πλειστηριασμού με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων περιλαμβάνονται στην απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (τεύχος Β΄, φύλλο 1884, της 30ης Μάιου 2017).

Σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 41756 οικ./2017/2017 απόφαση του κ. Κοντονή, στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς μπορούν να συμμετέχουν (ιδιώτες και νομικά πρόσωπα) όσοι είναι εγγεγραμμένοι ως υποψήφιοι πλειοδότες στα ηλεκτρονικά συστήματα πλειστηριασμών (ΗΛΣΥΠΛΕΙΣ), ενώ παράλληλα καθορίζονται η διαδικασία και οι προϋποθέσεις διεξαγωγής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ο ρόλος των συμβολαιογράφων κλπ.

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός διενεργείται με την επιμέλεια του συμβολαιογράφου της περιφέρειας του τόπου όπου έγινε η κατάσχεση ακινήτου κλπ, ενώ αρμόδιο για την επίλυση των διαφορών που αναφύονται από τη διενέργεια του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού είναι το δικαστήριο της έδρας του συμβολαιογράφου. 

Που είναι ο Κοντονής;

https://noumer.blogspot.com/2023/01/blog-post_47.html

4 σχόλια:

  1. Και αυτή τι έκανε ,που είχε αναλάβει τόν έλεγχο του "χρέους",και την παρανομία τής ύπαρξης του? ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία μόνο σκέψη για τους πλειστηριασμούς, δεν μου κάνει καμία εντύπωση ποιός έκανε την αρχή, ή ποιός τελειώνει,σημασία έχει ότι αυτοί που χάνουν τα σπίτια τους να σκεφθούν μπαίνοντας στο παραβάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια αποτίμηση της θεομηνίας που πέρασε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα,νέο κόλπο το διογκώνουμε ώστε αν έρθει δυναμικά και δημιουργήσει τεράστια προβλήματα που θα αναδείξουν ότι είμαστε για τα μπάζα ως μηχανισμός, αλλά θα πούμε ήταν δύσκολο να αντιμετωπισθεί ο χιονιάς, αν περάσει ήπια , θα πούμε λειτούργησε άψογα ο μηχανισμός και καθαρίσαμε.Μηνύματα, έντρομοι παρουσιαστές στα ελεγχόμενα μμε,επίκειται συντέλεια,υποδείξεις στούς πολίτες,περιγραφές ότι είμαστε ανοχύρωτοι, αναμονή για τον εχθρό που οσονούπω έρχεται,έξω ενα ανεμικό χιονάκι,καχεκτικό σαν πιτυρίδα,ελαχιστη στρώση,ταυτόχρονα έρημοι δρόμοι,πρόστιμα για αλυσίδες,σχολεία κλειστά, τηλεργασία το καινούργιο κληρονομιά της πανδημίας,παντού λασπουριά, μια φαιδρότητα πασπαλισμένη με γελοιότητα.Η συντέλεια δεν ήρθε,ήρθε όμως για τους ανθρώπους στην Τουρκία και Συρία, πονεμένη ιστορία, ο πρόσφυγας και ο κατατρεγμένος σε αυτή τη γη δεν έχει να περιμένει τίποτε,έτσι η συντέλεια που δεν ήρθε ήταν μια βολική καταστροφή,αφού κανένας δεν απολογείται για τις ζημιές, άρα καμία αποζημίωση, ταυτόχρονα λειτουργεί με έναν τρόπο να υπενθυμίζει την ατομική ευθύνη, λαδώνει τα αντανακλαστικά της κοινωνίας,δλδ πως πρέπει στις άνωθεν διαταγές ο πολίτης να υπακούει, κάπως ως μάθημα πειθαρχίας,πως ο πολίτης πρέπει να πειθαρχεί στο μαζικό συμφέρον, ένας έντεχνος τρόπος να περνά η ευθύνη από το κράτος στον πολίτη, Ειλικρινά δεν θέλω να σκέπτομαι τι θα γίνονταν αν ο εγκέλαδος μας επισκέπτονταν με τα ίδια ρίχτερ, ειλικρινά το απεύχομαι, αλλά στατιστικά είμαστε σε χρονική περίοδο που δεν αποκλείεται να έχουμε τέτοια μεγέθη.ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και καθώς μπήκαμε στη προεκλογική περίοδο. ας ασχοληθούμε σιγά σιγά μπαίνοντας στο πνεύμα των ημερών, κατ¨αρχήν ο αντικειμενικός στόχος των κομμάτων εξουσίας είναι ο πολίτης να επιλέξει το μη χείρον δλδ το μικρότερο κακό, τουλάχιστον αυτή η στόχευση υφίσταται από την μεταπολίτευση και δώθε, με αντικειμενικό σκοπό την εναλλαγή στην εξουσία του διπόλου και την αναπαραγωγή του δικομματισμού, επενδύοντας στην πόλωση, η οποία επιτρέπει να κρατούνται οι κομματικοί στρατοί σε ετοιμότητα, να είναι ασφαλισμένα τα μαντριά,και όσοι πιστοί επιλέξουν την εκδρομή να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι ώστε με το καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα να αυξήσουν τα ποσοστά τους, βέβαια η τεχνητή πόλωση μέσα από,λεκτικές κορώνες και βαρύγδουπες αντιπαραθέσεις απλά ρίχνουν ή προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των πολιτών, να αποπροσανατολίσουν ,να διχάσουν , να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι οι μονομάχοι πρεσβεύουν διαφορετικές εκδοχές αλλά στην ουσία είναι το ίδιο, αφού στηρίζουν ακριβώς αυτό το σύστημα, , αλλά Περι η επένδυση στην πόλωση δεν είναι κάτι καινοφανές στην χώρα μας, αυτή αποτελεί την εύκολη συνταγή που συσπειρώνει κόμματα σε κρίση, που κατά την γνώμη μου τα δυο κόμματα βρίσκονται σήμερα,τόσο η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ με την πόλωση αντιδρούν στην ανασφάλειά τους, ανασφάλεια που είναι προΙόν των λαθών και αδυναμιών τους, είτε κυβερνούν είτε αντιπολιτεύονται, εκεί εστιάζεται και το διακύδευμα της επιλογής για τον συμπιεσμένο από τα προβλήματα της καθημερινότητας πολίτη, του μη χείρον, που κάποιοι ενδεχομένως να μην θέλουν να το ενστερνισθούν αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα θα τους διαψεύσει, δλδ όντως άλλο πράγμα η προσδοκία και άλλο το εφικτό, η προσδοκία καθίσταται όπως ξέρεις ουτοπία ενώ το εφικτό απλά κουμπώνει με την πραγματικότητα.ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aaliyah -Try Again (Original Video)