peri majestic the real

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Απλά να περνά ο χρόνος...Όλα μα όλα είναι ένα κακόγουστο θέατρο.. .Παράσταση δίνουν μέσα από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ...

 


Τι γράφαμε; 
https://noumer.blogspot.com/2023/01/blog-post_17.html

4 σχόλια:

  1. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/to-pentagono-katerripse-agnostou-taytotitas-antikeimeno-pano-apo-tin-alaska/
    περί,σε παρακαλώ διάβασε αυτό το "θέμα"!! αλλά φτάσε στα σχόλια!! Θα πεθανεις από τα γέλια! Τόσο "σοβαρά" τους παίρνουν. Εχουνε γίνει ρόμπα εντελώς!!
    Εχω πέσει κάτω από το πολύ γέλιο με όσα γράφουν !! Με έκανε να κλαψω απο το πολυ γέλιο, ειδικά τρία σχόλια , " γιατί τα δικά τους μπαλόνια είναι τετραγωνα δέν ειναι στρογγυλά σαν τα δικά μας"!! - "Μήπως ήταν το sedan του Χαρυ πότερ". γράφει κα΄ποιος αλλος-Το ιπτάμενο καρότο ήταν που ξέφυγε απο την παρτούζα του Σβάμπ" γράφει άλλος!! Τούς δουλέυει ο κόσμος!Δεν παίρνει κανείς σοβαρά τίποτα από όσα κάνουν..Διάβασε να κλάψεις απο το γέλιο.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς η κατάσταση δεν αποτελεί αντικείμενο γέλωτα, είναι πλέον επικίνδυνες οι διαδρομές , τραγικά υποκριτικές που θα πρέπει να μας ταρακουνήσουν και όχι να τις βλέπουμε σαν μια αστεία κακόγουστη θεατρική επιθεώρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι Περι κάποιες παραδοχές στη ζωή, κάτι δυστοπικές καταστάσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι όντως τι σημαίνει φυγή έξω από τα σύνορα της χώρας, να θέλεις να αυτομολήσεις , δλδ λαΙκά να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια.Ετσι το να κάνει κρύο τον χειμώνα για καμιά 10ριά μέρες, να χιονίζει είναι σαφέστατα μια κανονικότητα, το να βρέχει το φθινόπωρο και να κάνει ζέστη το καλοκαίρι προφανέστατα είναι μια κανονικότητα, Αυτό που δεν είναι κανονικότητα, είναι να πεθαίνουν άνθρωποι εξαιτίας αυτών των προβλέψιμων καταστάσεων, το να απουσιάζει το κράτος από κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει και να βαπτίζει μέριμνα την απαγόρευση της κανονικότητας, λόγω του κινδύνου που μπορεί να παρουσιασθεί, εξαιτίας της δικής του απουσίας,.Περι αυτό να κρατήσεις όταν η κανονικότητα βαπτίζεται έκτακτη ανάγκη, τότε αυτόματα η έκτακτη ανάγκη μετατρέπεται σε κανονικότητα.Τελικά για όλα υπάρχει μέθοδος τα κλείνουμε όλα , μέχρι να περάσει το εκτακτο, όλα ελέγχονται και καθοδηγούνται από τον αυτόματο πιλότο .ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακολουθώ στηνTV συνεχή ρεπορτάζ από δημοσιογράφους με προφανή διαταραγμένη σχέση με την εκφορά της ελληνικής γλώσσας, σχετικά με τραγωδία που διαδραματίζεται μια βδομάδα στην Συρία και την Τουρκία.Δεν έχει τέλος το δράμα, μετά την μετατόπιση της τεκτονικής πλάκας της Αφρικής που προκάλεσε τον καταστροφικό σεισμό με εκατόμβες νεκρών, ήρθε και η ευρωπαική πλάκα που πιέζει με κυνισμό , χριστιανική υποκρισία και εγκληματική αδιαφορία με πρόσχημα το εμπάργκο που επέβαλαν οι δυτικοί στον Ασαντ , αφού δεν μπόρεσαν να τον αποκαθηλώσουν με την χρηματοδότηση του ISIS και τον εμφύλιο,με αποτέλεσμα αυτός ο δυτικού τύπου εγκέλαδος να έχει χιλιάδες νεκρούς στο όνομα γεωπολιτικών στρατηγικών και συμφερόντων.ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aaliyah -Try Again (Original Video)