peri majestic the real

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Δεν θα σταματήσουν...μιας και βιάζονται αρκετά..

 

Ποια θέση θα επιθυμούσατε να έχετε στην ελληνική κοινωνία;

- Την ίδια έως και σήμερα. Δεν θα αλλάξω ποτέ την στάση μου. Ο κόσμος θα με δει όπως είμαι: ο οικογενειάρχης, αλλά είμαι ακόμα ο Παύλος για όλους.

Δεν πρόκειται να αναλάβω επίσημο ρόλο, ούτε ο γιος μου Κωνσταντίνος-Αλέξιος. Το μόνο που μπορώ να του προτείνω είναι να ακολουθήσει το παράδειγμα του παππού του, να είναι καλός άνθρωπος, όπως ελπίζω να είμαι και εγώ».



 Θέλουν δηλαδή έναν Μιχαήλ Α΄της Ρουμανίας να βγάζει γραφικούς λόγους από τα ανάκτορα και να συμμετέχει στις εκλογές και εννοείται να χλευάζεται από τους απατεώνες....όλα αυτά όπως στην πονεμένη και ξεπουλημένη Ρουμανία του ΔΝΤ...Την Ρουμανία που ελέγχεται από το Βερολίνο.. Την Ρουμανία του γερμανού Κλάους Γιοχάνις...

Γιατί αυτό; Τον βλέπουν ως  άγνωστο "εμπόδιο" μιας και μαζί με τους Γερμανούς ελέγχουν τα πάντα στην Ελλάδα. Μοναρχικοί στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχουν. Κι αν κάποτε υπήρχαν έχουν πεθάνει. Δεν τους ενδιαφέρει όμως αυτό. Θα παίξουν το παιχνίδι του φαντάσματος της Μοναρχίας, μέχρι να τον βρωμίσουν. Να τον λερώσουν. Θα δούμε τρελά σκηνικά. Τι θέλουν; Έναν  Μιχαήλ Α΄ της Ρουμανίας να τα έχει χαμένα και να λέει αρλούμπες. 

Είναι ικανοί τα κατεβάσουν κα 1 εκατομμύριο κόσμο στο σύνταγμα με την βοήθεια του Βερολίνου, για να πιστέψει ο Παύλος ότι έχει ρεύμα...τα ίδια που έγιναν με τον Μιχαήλ Α' της Ρουμανίας όταν έβλεπε μπροστά τους Κομμουνιστές του ΔΝΤ να τον χειροκροτούν. Μέχρι και ρούχα έσκιζαν στους δρόμους οι Ρουμάνοι για τον Μιχαήλ...Εννοείται ότι όλα ήταν στημένα και ο Μιχαήλ το κατάλαβε αργά κάπου στα Καντόνια της Ελβετίας λίγο πριν φύγει από την ζωή..

Μετά τις εκλογές θα θελήσουν να ξεκινήσουν με τις ιθαγένειες και τις υπηκοότητες.  Η ίδια συνταγή όπως με την Ρουμανία. Ο Βασιλιάς Μιχαήλ Α΄ που έρχεται με το Δανέζικο διαβατήριο και ο λαός τάχα μου που ζητά εδώ και τώρα ιθαγένειες. Αυτό παίχτηκε στην Ρουμανία. Δανέζικο είχε και ο Τέως....της Ελλάδος...μόνο που αυτός ήταν άρρωστος..

Η Ελλάδα ξεπουλιέται και θέλει ηρεμία...Όλο το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας, είναι στο κόλπο. Μαζί με την Εκκλησία. Μιλάμε για οργανωμένη μαφία.  Θέλουν να ξεθεμελιώσουν τα πάντα από Ελλάδα...και τους Έλληνες απογοητευμένους, διασκορπισμένους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης...στην προσπάθειά τους αυτή δεν θέλουν κανέναν παρείσακτο, ακόμα κι αν τους χαμογελά και τους συμπαθεί.. ακόμα και αν δεν έχει βλέψεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...