peri majestic the real

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Χαιρετούρες, Εθνικά εμβατήρια...Γυμναστική και Χειμερινά μπάνια...

 


Οι μεγάλοι ηγέτες γυμνάζονται..άρα; Και ο λαός ακολουθεί......αλίμονο...

Νους υγιής εν σώματι υγιεί, ένα αρχαίο γνωμικό που λεγόταν ,λέγεται και θα λέγεται.


Οι μεγάλες ηγέτες κάνουν και χειμερινά μπάνια. Θα ακολουθήσει και ο λαός τα μπάνια του μεγάλου ηγέτη. Και ο Μάο Τσετούνγκ έκανε χειμερινά μπάνια...Εγκρίνουν και οι Γερμανοί.


Χαρές και πανηγύρια. Γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να αλλάξει κάτι.
 Βολεύεται η μαφία των μνημονίων με το καθυστεριό που πλασάρει. Και ο λαός των προφητειών ακολουθεί μεθυσμένος...ένας λαός τελευταίος σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ευρώπη σε ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων. Χωρίς κουλτούρα. Τραμπούκος. Αλλοιωμένος. Μάο Μάο. Με πολλά κόμπλεξ.

Κανονικό ψυχιατρείο για γερά νεύρα...

"Eυτυχώς" υπάρχει η Πάτρα...η Πάτρα του σοσιαλισμού...και της υπερηφάνειας... δώρο μια μεταχειρισμένη καπότα..

..η Π
Ξυρισμένα κεφάλια...ο ηγέτης ενδιαφέρεται για την καθαριότητα της κεφαλής..




..γελοιότητες....για να περνά ο καιρός...στήνουν Δικαστήρια για ξεκάρφωμα για να μην βλέπει κανείς την μεγάλη λεηλασία, την μεγάλη καταστροφή του τόπου...Και ο λαός; Ποιος λαός; Άμα έχεις χούγια.. τρέχεις στις κάλπες με το πονηρό χαμόγελο ενός Πολάκη..


Φαύλος κύκλος!


 Προσωπικά; Αποχή από τις εκλογές! 

5 σχόλια:

  1. Άθλημα είναι γι'αυτούς η αποδόμηση, ενός ολόκληρου πληθυσμού, γιατί αυτό πραγματικά κάνουν.
    Λυμένα τά'χουν τα προβλήματά τους έτσι κι'αλλοιώς.
    Φίλε μου Peri, μπλέξαμε με πολύ επικίνδυνους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι άρχοντες... ‼️

    Και οι ιερείς αυτοί...

    Μας αξίζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαμένα κορμιά ,τί έχουν να χάσουν? Μόνον να κερδίσουν έχουν από το δούλεμα,και το θράσσος τους. Καψοκαλύβες θα ήταν εάν δέν τους υπολόγιζε κανείς. Εάν κανείς δέν πήγαινε στίς κάλπες να τούς φτιάξει αυτούς που "είναι". Βλέπεις καρναβάλια και γελάς. Γελάς και με τα καρναβάλια,και με τους καρνάβαλους. Τι να πείς? Απειρη η βλακεία. Δέν σταματάει πουθενά ο βλάκας. Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι αυτό. Να μην σταματάει πουθενά,μιας και δεν έχει λογική γιά να σκεφτεί.
    Δέν πάει στο διάολο. Οτι είναι να γίνει θα γίνει. Πόσα στόματα να έχεις να μιλάς? Τι φωνή να βγάλεις? Πόσους μπορείς να σταματήσεις? Ενας αμόρφωτος όχλος είναι που σου παριστάνει και τον μορφωμένο-Αυτό και αν είναι γιά γελια- Οταν τόσα χρόνια τούς μιλάς για ΤΡΑΙΑΝΟ βαριούντε να κάτσουν να διαβάσουν πέντε πράγματα,γιά να αλλάξουν την σκέψη τους. Την σκέψη τους που θα τούς βοηθούσε στήν ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ. Ζήλια νοιωθουν και όχι θαυμασμό γιά αυτό τον άνθρωπο που μας άλαξε την σκέψη.. Ας πάνε γιά πνιξιμο.
    Τούς λές δέκα πράγματα και σου μιλάνε για ορθογραφικά λάθη. Δέν κοιτάνε τί τους λές,αλλά πώς θα πουλήσουν εξυπνάδες. Τους λές μιά αλήθεια και κάτι βρίσκουν προκειμένου να μην την ακούσουν. Γιατί στήν πραγματικότητα ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑ !ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ . ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ "ΓΝΩΣΕΙΣ" .ΤΗΣ ΝΤΙΒΑΝΟΚΑΣΕΛΑΣ.ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥΣ.
    Ελα κοφτο. Μην ξαναασχοληθείς. Δέν αξιζει τον κόπο.Ο καθένας θα πορευτεί με όσα ξέρει ,και θα ακολουθήσει τον δρόμο που τον κάνει χαρούμενο,μέσα σε αυτήν την μαυρίλα της άγνοιας ,και μιάς κοινωνίας με δίχως αξίες. Στα καρναβάλια διασκεδάζουμε με τους καρνάβαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μητσοτάκης λοιπόν "είναι" από την "λάθος πλευρά της ιστοριας"-δική τους είναι η "ιστορια",και από όποια "πλευρά" και να πάνε ,χαμένοι δέν θα βρεθούν. Οι μόνοι χαμένοι στην στημένη υπόθεση ειναι πάντα οι λαοί- "Είναι" λοιπόν στήν "λάθος πλευρά (της Ουκρανίας),και ο Καταφθάνει ο Μπουχέσας από την "σωστή" του πλευρά της..Ρωσίας!! ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    Καί κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ "φιλοσοφούν " και "αναλύουν" τίς "πολιτικες-γελάμε εδω-"ανακατατάξεις"!!."Θεωρίες,"δυναμικές","νικητές" και "ητημένους"! ΤΡΟΜΕΡΟ???
    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΈΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ "ΤΣΙΜΠΑΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΓΝΩΣΤΗ"!!
    Ποιανού είναι Η ΝΤΡΟΠΗ?? Σέ αυτούς που μάς δουλεύουν η σε αυτούς που δουλεύοντε σαν να είναι πίτουρο για τίς κότες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...