peri majestic the real

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Είναι νόμος. Ότι λήγει σε άκης είναι θεόσταλτο!

 

Ούτε Ιράν αλλά ούτε και Ρουμανία επί εποχής Νικολάε. Είναι δύσκολο να βρεις κάτι. 

Πολύ απλά δεν υπάρχει κάτι ανάλογο...

Ο κόσμος αναζητεί εναλλακτική πρόταση χωρίς να υπάρχει. 

Μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα..

Τι να ψηφίσεις; Να πας που; 

Είμαστε προκατειλημμένοι;

Αδικούμε π.χ. τον Τσίπρα; Επί 5 χρόνια τι έκανε; Τι; Ψέματα, αναλγησία και μνημόνια. Με μια παρεούλα κυβερνούσε...με μια παρεούλα θέλει να ξανακυβερνήσει.  Ξεχνάμε την διαπραγμάτευση τον Ιούλιο του 2015 που κατέληξε σε επώδυνο συμβιβασμό και στην υπογραφή 3ου Μνημονίου, στο δημοψήφισμα της ντροπής με τα γνωστά επακόλουθα;

Στην πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, την φορολογική στοχοποίηση της μεσαίας τάξης, θα ξεχάσουμε τα Capital Controls του Γιάννη (με ένα ν) Βαρουφάκη, την αυστηρή δημοσιονομική επιτήρηση της χώρας, αυστηρότερης απο άλλων υπερχρεωμένων κρατών; Την ζημιά ύψους 166 εκατ. ευρώ που υπέστη το ελληνικό Δημόσιο από τη μη τιμολόγηση των φαρμάκων κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, τις καταγγελίες του Υπουργικού Συμβουλίου: ο -σύμφωνα με τον Νίκο Κοτζιά- ισχυρισμός του Πάνου Καμμένου για τα 50 εκατ. χρηματοδότηση της κυβέρνησης στον Τζωρτζ Σόρος και οι καταγγελίες για τα μυστικά κονδύλια στα υπουργεία Άμυνας-Εξωτερικών και στην ΕΥΠ;

Την υπόθεση του «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Το πρώτο μέρος αφορά την απόφαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Χρήστου Σπίρτζη να επεκτείνουν την σύμβαση του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος κατά 20 χρόνια, με υποκοστολόγηση του τιμήματος κατά 630 εκ. ευρώ. Το δεύτερο έχει να κάνει με την επιλογή να μην προχωρήσουν σε ανοικτό διεθνή διαγωνισμό, που θα απέδιδε πολλαπλάσια οφέλη στο Δημόσιο.

 Το ξεπούλημα ΟΛΩΝ των Περιφερειακών αεροδρομίων στους Γερμανούς;

 Την έναρξη των Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών; 

Το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε εθνικό ακρωτηριασμό;; 


Ή Ελλάδα είναι ένας αιχμάλωτος πολέμου έν 'καιρώ ειρήνης, μια χώρα σε μαζοχιστική οικονομική επιτήρηση. Διοικούμαστε από Γκαουλάιτερ πού δεν δίνουν δεκάρα για τις ζωές μας, τις περιουσίες μας. 

Μιλάμε για τέρατα...

Fund, πίσω από fund και πίσω από άλλα fund, όλα για την μάσα, εικονικοί πληστηριασμοί σε τουαλέτες και κυλικεία και σε διάφορα σκοτεινά γραφεία από συμβολαιογράφους, όλα μα όλα με την ανοχή των ξεπουλημένων αρχών. 



Και τι βλέπουμε; Ότι λήγει σε άκης είναι θεόσταλτο! Ενας άλλος ξένος κόσμος. Είναι ο κόσμος των μνημονίων και των Κολλεγίων!! Είναι ο κόσμος των βενιζελικών!! Της Αθηναϊκής μαφίας! 

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Μας χωρίζουν χιλιόμετρα ηθικών αξιών από τους ταγματασφαλίτες του μαρξιστικού νεοφιλελευθερισμού...

5 σχόλια:

  1. https://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2023/02/exofyllo25-2.jpg

    δεν είναι χώρα αυτό το πράγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλο το σύστημα είναι παραμύθι και υποψιάζομαι χρόνια τώρα ότι και τα νούμερα τηλεθέασης είναι πλασματικά ή μαγειρεμένα. Δεν υπάρχει καμία χώρα. Όλα είναι ψέματα. Δουλεύεις και αναπνέεις για μια μικρή κλίκα. Το σπίτι σoυ κι αυτό μια φαντασία. Πληρώνεις κρατικό ενοίκιο πλέον για να το κρατήσεις. Η ζωή σου κι αυτή ένα ψέμα. Ντύνεσαι και συμπεριφέρεσαι όπως θέλουν αυτοί. Είδαμε με αφορμή τον κόβιντ τι αντιμετώπιση έχουν οι φορολογούμενοι. Αρκετοί από αυτούς έφυγαν κα φεύγουν για πάντα...αργά κατάλαβαν το μεγάλο ψέμα...όπως το κατάλαβαν και εκατομμύρια συνάνθρωποί μας άλλων χωρών..

      peri

      Η Ελλάδα δεν είναι χώρα. Ποτέ δεν ήταν. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. ΑΝ κάποτε μάθει την αλήθεια ο κόσμος θα πεθάνει από τον τρόμο...

      Διαγραφή
  2. H Eλλάδα έχει στά κύταρα της άρρωστα κύταρα,πολλά, νοσεί βαριά. Δέν είναι μόνον αυτοί που "ασχολούντε" με την "πολιτική" οι γνωστοί τεμπέληδες. Είναι και ο "διπλανός",που έχει 'θέματα" αντίληψης,σεβασμού,αξιών. Εχει αρρωστήσει η κοινωνία άσχημα. Δέν έχει ο άνθρωπος αυτογνωσία,έχει θράσσος,συμφεροντολογισμό,και έλειμμα,λογικής.
    Θά πάνε ξανά να τούς "εξουσιοδοτήσουν",πιστεύοντας,πώς θα τούς κάνουν τα μούτρα κρέας.
    Σύντομα θα προσπαθήσουν να επιβάλουν την "παγκόσμια διακυβέρνηση",μιάς και η Ουκρανία ,όχι μόνον δέν τους βγήκε,αλλά τους αποτέλειωσε. Ο σεισμός στήν Τουρκία τους απειλεί με κατάρευση. Εχουμε ακόμα δρόμο. Και τα παίζουν όλα γιά όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ….Δεν είναι χώρα αυτό το πράγμα …… ένας καρνάβαλος είναι!!!!
    Μία χώρα ακροβάτης σε ένα τσίρκο με θηριοδαμαστή την αριστερά και εργοδότες το πολιτικό σύστημα.
    Έναν θηριοδαμαστή που βόλευε τον εργοδότη …. σε συνδικαλισμούς, συνεταιρισμούς, σε κοινωνικούς σχηματισμούς για την καλύτερη εκμετάλλευση του …..σε κοινότητες (φάρμες) άφυλους με φύλο χορτοφάγους κρεατοφάγους πιστούς άπιστους μια ζωή ζωώδες όπως τα ζώα στο κλουβί ….που όταν αντιδράσουν τους δίνουν ένα κομμάτι φάει, αυτός ο ΙΔΙΟΣ θηριοδαμαστής κατηγορεί τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ του για ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ ενώ ο ίδιος ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ πίσω από την πλάτη των ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ τους ΔΙΚΟΥΣ του ΚΑΝΟΝΕΣ τους ονομάζει ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΕΣ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ σαν τον ΙΟΥΔΑ ….για ποια ΑΠΟΧΗ από της ΚΑΛΠΕΣ των συμμοριών αφού τα ΖΩΑ στο κλουβί και να αντιδράσουν και δαγκώσουν τον θηριοδαμαστή ο ΙΔΙΟΣ, ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ θα βγει και θα τον ΣΩΣΕΙ.
    Πολύ απλά δεν υπάρχει κάτι ανάλογο... ξεπεράσαμε και τους εαυτούς μας

    Ο κόσμος αναζητεί εναλλακτική πρόταση χωρίς να υπάρχει.

    Μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα..

    Τι να ψηφίσεις; Να πας που;

    Μητσοτάκης στη Λάρισα σχολιάζει τη συναυλία των Guns n' Roses !!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=ph26u-6AgfA

    μας φτύνουν και νομίζουμε ότι βρέχει…. Τόσο απλά.
    Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eγώ από την πλευρά μου θα συμφωνήσω σε μεγάλο ποσοστό με τα σχόλια, αλλά αλήθεια ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του δικομματισμού, δίπολου ; Αν κάποιος ανοίξει τα κανάλια διαμόρφωσης σκηνικού, θα νομίσει ότι βρίσκεται στον παράδεισο, δίνεται η εικόνα ότι η χώρα μας περνά στην πρόοδο, δεν υπάρχει ακρίβεια, υπάρχει ανάπτυξη, δεν υπάρχουν πλειστηριασμοί, δεν υπάρχει ακρίβεια και πληθωρισμός, δεν υπάρχει αισχροκέρδεια,δηλαδή όλα πάνε καλά απλά δεν το έχουμε αντιληφθεί.Αυτά πού διαδίδουν κακεντρεχείς ότι μέχρι τις 18 κάθε μήνα φθάνουν τα χρήματα είναι ψέμματα,άραγε αφού όλα πάνε καλά πρός τι τα επιδόματα και τα καλάθια;είναι ψέμα ότι το μάρμαρο το πληρώνουν οι ευάλωτοι, οι άνεργοι; οι παρεμβάσεις λοιπόν δρούν σαν ασπιρίνες και δεν λύνουν το πρόβλημα, με τα puss που για μια μονομελή οικογένεια είναι 22 ευρώ τον μήνα και για πολυμελή έως 72 , τι να καλύψει όταν οι τιμές στο ράφι παραμένουν υψηλές;Αυτά Περι είναι επιδόματα ψηφοθηρίας,την ίδια τακτική ακολουθούσε και ο Συριζα την ίδια ακολουθεί και η ΝΔ, Για μόνιμες παρεμβάσεις κατεβάσματος του ΦΠΑ ούτε λόγος, τάχα δεν αφήνει η ΕΕ, και η Ισπανία είναι στην ΕΕ αλλά κατέβασε τον ΦΠΑ, αλλά προφανώς αυτές δεν επιλέγονται διότι τότε ο πολίτης δεν θα είναι πελάτης-όμηρος του εκάστοτε κόμματος που κυβερνά στα πλαίσια του δικομματικού παιχνιδιού.Μην περιμένετε πρίν την κάλπη τα κόμματα να καταθέσουν προτάσεις, απλά θα κονταροκτυπιούνται δήθεν για την στάχτη αποπροσανατολισμού,αόριστες υποσχέσεις που ηχούν ωραία στα ώτα, αλλά δεν βγάζουν από' το ασφυκτικό αδιέξοδο της πολιτικής που εφαρμόζεται επιτυχημένα από τα κόμματα του δίπολου μετά την μεταπολίτευση, Ηρθε άραγε το πλήρωμα του χρόνου να καταλάβουν οι πολίτες ποιό είναι το όνειρο και ποιά πραγματικότητα; προσωπική εκτίμηση αποκλείεται , οι περισσότεροι συμφωνούν ότι είναι στημένο αλλά στην πράξη αποδέχονται ότι αφού δεν υπάρχει εναλλακτική, προτιμούν ως επιλογή το ελάχιστο κακό, αλλά στην ουσία ό,τι και να επιλέξουν η πολιτική δεν διαφέρει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...