peri majestic the real

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Χάος..

 

Δεν είναι χώρα αυτό το πράγμα …… ένας καρνάβαλος είναι!!!!

Μία χώρα ακροβάτης σε ένα τσίρκο με θηριοδαμαστή την αριστερά και εργοδότες το πολιτικό σύστημα.

Έναν θηριοδαμαστή που βόλευε τον εργοδότη …. σε συνδικαλισμούς, συνεταιρισμούς, σε κοινωνικούς σχηματισμούς για την καλύτερη εκμετάλλευση του …..σε κοινότητες (φάρμες) άφυλους με φύλο χορτοφάγους κρεατοφάγους πιστούς άπιστους μια ζωή ζωώδες όπως τα ζώα στο κλουβί ….που όταν αντιδράσουν τους δίνουν ένα κομμάτι φάει, αυτός ο ΙΔΙΟΣ θηριοδαμαστής κατηγορεί τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ του για ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ ενώ ο ίδιος ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ πίσω από την πλάτη των ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ τους ΔΙΚΟΥΣ του ΚΑΝΟΝΕΣ τους ονομάζει ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΕΣ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ σαν τον ΙΟΥΔΑ ….για ποια ΑΠΟΧΗ από της ΚΑΛΠΕΣ των συμμοριών αφού τα ΖΩΑ στο κλουβί και να αντιδράσουν και δαγκώσουν τον θηριοδαμαστή ο ΙΔΙΟΣ, ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ θα βγει και θα τον ΣΩΣΕΙ.

Πολύ απλά δεν υπάρχει κάτι ανάλογο... ξεπεράσαμε και τους εαυτούς μας

Ο κόσμος αναζητεί εναλλακτική πρόταση χωρίς να υπάρχει.

Μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα..

Τι να ψηφίσεις; Να πας που;

Μητσοτάκης στη Λάρισα σχολιάζει τη συναυλία των Guns n' Roses !!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=ph26u-6AgfA

μας φτύνουν και νομίζουμε ότι βρέχει…. Τόσο απλά.

Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

8 σχόλια:

  1. Φτηνιάρικα φαγητά σε σουβλάκια και σάντουιτς!_("Πλαστικές" τροφές) και έναν ύπνο σε κάποιον φίλο φοιτητή! Τίποτα άλλο. Μην ακούτε τι λένε. Παρακμή είναι. βιομηχανοποιημένη διασκέδαση για στόκους και η ελλάδα έχει πολλούς οπως αποδείχτηκε τα τελευταία χρόνια με τα μνημόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο κι αν αυτό το οποίο θα πούμε φαίνεται παράξενο, η κυβέρνηση-Τσίπρα έχει προβλεφθεί να παίξει τον ρόλο αυτόν, τον οποίο έπαιξε στην προηγούμενη όμοια “παράσταση” η Χούντα …Τον ρόλο αυτού, ο οποίος θα “σπάσει” το μονοπώλιο της εξουσίας τής συμμορίας, μόνο και μόνο για να “χρεωθεί” μια μεγάλη “ανωμαλία” …Μια “ανωμαλία” αναπόφευκτη, εφόσον οι συνέπειες των εγκλημάτων τής συμμορίας είναι ανυπολόγιστες. Αυτός θα χρεωθεί τα ΠΑΝΤΑ και αυτό θα επιτρέψει στους εγκληματίες να γυρίσουν σαν “σωτήρες” …Αυτός θα παίξει τον “κυρωτικό” εκείνο ρόλο, τον οποίο έχει ανάγκη η συμμορία και οι προστάτες της, προκειμένου να “μονιμοποιηθούν” και να νομιμοποιηθούν τα εγκλήματά τους. Τι σημαίνει αυτό; …Επανάληψη της διάσωσης των “εκλεκτών” …Ίδιοι στόχοι, διαφορετική “προσέγγιση” επίτευξής τους.

    Το 1967 η Ελλάδα – με δανεικά – είχε τυπικά ρυθμίσει την αποπληρωμή των χρεών της στους Γερμανούς και η Χούντα έπρεπε να “στηθεί”, ώστε να “μεταφέρει” την “υποχρέωση” εκείνη σε μια τραγική καθημερινότητα για τον λαό. Είχε “στηθεί” σαν “σκιάχτρο”, για να μην αντιδράσει βίαια ο λαός από τις συνέπειες εκείνης της πληρωμής, οι οποίες ήταν δυσβάστακτες …Το αντίστοιχο, δηλαδή, που γίνεται σήμερα. Το 2015 η Ελλάδα έχει ήδη δανειστεί, για να αποπληρώσει άμεσα το σύνολο των παράνομων χρεών της και στη πραγματικότητα έχει “μετακινήσει” το πρόβλημα στο μέλλον …Έχει μετακινήσει το πρόβλημα στις “πλάτες” των επόμενων γενεών. Αυτό το δυσοίωνο σε βαθμό τρόμου μέλλον πρέπει να διαχειριστούν και – όπως είναι φυσικό – όλοι φοβούνται την λαϊκή αντίδραση. Όλα είναι ίδια με τις ημέρες πριν τη Χούντα και απλά ακολουθείται μια κάπως διαφορετική τακτική. Απλά η Χούντα θα κατέστειλε με τη βία την οργή τού λαού απέναντι στους εγκληματίες που δημιούργησαν το χρέος, ενώ η κυβέρνηση-Τσίπρα θα εξέφραζε η ίδια την “οργή” τού λαού, ο οποίος όμως θα αναγνώριζε το χρέος αυτό. Η Χούντα θα “συμπίεζε” την οργή – αν χρειαζόταν – , ενώ η κυβέρνηση-Τσίπρα θα την “αποσυμπίεζε” – αν χρειαζόταν – …Διαφορετική τακτική, ίδιος όμως στόχος, που ήταν και είναι ο έλεγχος των αντιδράσεων του λαού …Διαφορετική “αφετηρία”, αλλά όμοιος “τερματισμός”…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά να το παραδεχθούνε όσοι ακόμη θεωρούν τον νεοέλληνα συνέχεια των πραγματικών Ελλήνων προγόνων του που είχαν γνώση και παιδεία.Σήμερα οι περισσότεροι φιλοξενούμενοι σε αυτή την χώρα,αρκούνται στα ψυχία , τα καλάθια και λοιπά επιδοματα, δεν αντιδρούν αγρίως λοιδωρούμενοι, προφανώς Περι και λοιποί η αξιοπρέπεια έχει εξοριστεί από την ίδια την κοινωνία, που αν γνώριζε ιστορία θα ήξερε τι σημαίνει εξοστρακισμός, δλδ στην αρχαία Αθήνα ΄στις εκλογές είχε το δικαίωμα ο πολίτης να γράφει το όνομα ενός πολιτικού που σφετερίστηκε την εξουσία, ο πολιτικός που ψηφίζονταν εκδιώχνονταν από την πόλη, είναι ο λεγόμενος εξοστρακισμός.Η κοινωνία δεν καταλαβαίνει ότι ζεί σε μια εικονική πραγματικότητα με χαρακτηριστικό την ταπείνωση,Κατά την γνώμη μου τα επιδόματα αποτελούν ταπείνωση και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται είναι άξιοι της μοίρας τους.Αυτό το γνωρίζει καλά το σύστημα εξουσίας γιαυτό δεν δίνει σημασία σε εκείνους που αντιδρούν και ζητούν μια δίκαιη πολιτική.Η αντιπολίτευση δεν φαίνεται να αντιδρά σε βαθμό που να δημιουργεί πρόβλημα οπότε η ίδια η κοινωνία πρέπει να ορθώσει ανάστημα αξιοπρέπειας, να αντιληφθεί τι παίζεται σε βάρος της, έξω από κόμματα και πολιτικές.Αλλά Περι και εδώ θα συμφωνήσεις πιστεύω , πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, όταν το σύστημα της χώρας έχει δομήσει την εξουσία του κατά τέτοιο τρόπο, ώστε η κοινωνία να απουσιάζει ως πολιτικό υποκείμενο ;ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα όλοι αυτοί ετοιμάζουν την τρίτη γενιά τής προδοσίας. Πάνω στην αρχική συμμορία τού φτωχομπινέ θα στήσουν και την επόμενη. Υπό την ηγεσία της θα πληρώνουμε στο μέλλον αυτά που μας “φόρτωσαν” οι σημερινοί γόνοι και όταν έρθει η ώρα να “απελευθερωθούμε” από το σημερινό χρέος, θα φροντίσουν οι επίγονοι με μια επανάληψη της παλιάς τεχνικής να μας ξαναβάλουν με ένα νέο κάτω από τον ίδιο γερμανικό φασιστικό “ζυγό”. Γι’ αυτόν τον λόγο προστατεύουν τον ανιψιό τού ανώμαλου. Αυτός είναι ο λόγος που παραμένει στη Βουλή …Θα συνδέσει τη γενιά των πρώτων γόνων με την επόμενη γενιά …Περιμένει να “καεί” ο Τσίπρας και να επανέλθει σαν “σωτήρας” …Σαν εθνικό “κεφάλαιο” …”Μάχιμος” πολιτικός.

    Αυτός είναι και ένας από τους πολλούς λόγους – πέραν της απαραίτητης βουλευτικής ασυλίας – που δεν τον προώθησαν στο Προεδρικό Αξίωμα. Εκεί έστειλαν τη “βρακοφανέλα” του, τον Πάκη …Τον Πάκη, που όλη του η πολιτική ζωή ήταν να παριστάνει τους φλύαρους “κύκλους” τού “μουγκού” χοντρού. Όταν μάθαινες ότι “κύκλοι” προσκείμενοι στον Καραμανλή “είπαν” κάτι, στην πραγματικότητα άκουγες τον Πάκη. Αυτή είναι η “άποψη” της συμμορίας για την Προεδρεία τής Δημοκρατίας τού ελληνικού κράτους. Από τον “δανειστή” τού Παπανδρέου θα πάμε στον “απολογητή” τού Καραμανλή. Πρόεδροι της Δημοκρατίας γίνονται αυτοί, οι οποίοι κάνουν τη “λάντζα” των “μεγάλων” “ηγετών”.

    Γι’ αυτόν τον λόγο χαιρόταν ο Μητσοτάκης με τον Καραμανλή τη νίκη τού Τσίπρα. Θα περιμένουν το reset τού Τσίπρα, ώστε να γίνει η “γέφυρα”-Καραμανλή …Να “μπουν” στην πολιτική σκηνή ο ξάδερφός του, ο αδερφός και ο γιος τής Ντόρας, η κόρη του Παπανδρέου. Δεν έχει σημασία αν αυτοί είναι μεταξύ τους ξαδέρφια ή αδέρφια …Είναι οι “επόμενοι”, γιατί μπορούν να πάρουν τη “σκυτάλη” για τα επόμενα είκοσι χρόνια, που είναι και περίπου η ηλικιακή διαφορά τους με τους συγγενείς τους. Είναι οι “επόμενοι”, οι οποίοι θα διαδεχθούν τους προηγούμενους. Ήδη εκπαιδεύονται στις μεταξύ τους “στημένες” ψευδοσυγκρούσεις. Οι νέοι Καραμανλήδες θα “αναμασάνε” τα παραμύθια για τους “κακούς” Παπανδρέου. Οι νέοι Παπανδρέου θα “αναμασάνε” τα παραμύθια για την κακιά “Δεξιά”. Οι νέοι Μητσοτάκηδες κάπου εκεί ανάμεσα θα είναι εκφραστές τού “ρεαλισμού” για να κάνουν τα “ρεπό” των συνεταίρων τους …Τους έχουν αναλάβει ειδικοί τής επικοινωνίας και των ΜΜΕ, ώστε να μπορούν στα λίγα λεπτά δημόσιου λόγου να περνάνε τα “μηνύματα” που θέλουν, “καπελώνοντας” τους πάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δέν ετοιμάζει την είσοδο του σάν "πρόεδρος της δημοκρατίας"! Σαν "σωτήρας" ετοιμάζεται να είστρέψει,και γιά τούς "Πολιτικούς δεξιούς πατριώτες" ,και γιά τούς δίσμοιρους,ΕΛΛΗΝΕΣ Τό ίδιο έργο σε επανάληψη. Και κάποιοι ηλίθιοι πιστεύουν ,πώς έφυγε γιά να διεκδικήσει την "προεδρία".
    Οτι τούς "ρίχνουν" τα πληρωμένα μπλόκ και το χαζόκουτο,αυτοί αναμασάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηταν αποσπάσματα από το άρθρο του Παναγιώτη Τραιανου "ήρθε η ώρα του καραμανλή".
    Ο άνθρωπος είναι πάντα μπροστά έτη φωτός.
    ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΙ ΑΥΤΉ Η ΏΡΑ!Η ωρα του μπουχέσα του "σωτήρα" της "δεξιάς" και τής έρμης πατρίδας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.olympia.gr/1471028/apopsi/irthe-i-ora-toy-karamanli/

    έτσι πληροφοριακά διάβασε και την "ολυμπία" την καραμανλική του ...!!! Καμμένου!!
    Δές πόσο "ομορφα" τα πλέκουν
    Ολα στημένα και ο βλάκας λαός κοιμάται τον ύπνο του ..δικαίου,ειρωνεύεται,παριστάνει τον γνώστη και μας πανε.. κωλοφεράντζα,τα σκουπίδια τα τεμπέλικα κοπρόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...