peri majestic the real

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Ο έλεγχος της Δεξιάς είναι ο κύριος στόχος των υποκλοπών τού βενιζελικού παρακράτους. Μπροστά στο ενδεχόμενο να «καεί» ο Μητσοτάκης, προετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα. Να προλάβουν να εμφανίζονται ως πρωτοπόροι τής «κάθαρσης», που με τα δικά τους ΜΜΕ θα «προτείνουν» τον νέο αρχηγό τής Δεξιάς.

 



Αυτός ο Μητσοτάκης, όπως είναι φυσικό, έχει έναν εχθρό …Έναν και μοναδικό …Τον κόσμο τής Δεξιάς, ο οποίος μισεί τον ίδιο και την οικογένειά του …Τον κόσμο-θύμα του …Τον κόσμο που θέλει να τον «ξεφορτωθεί» και δεν μπορεί. Αυτό και μόνο το στοιχείο αρκεί για κάποιον, ώστε να καταλάβει την ουσία των όσων συμβαίνουν σήμερα και αφορούν τις αποκαλύψεις περί τηλεφωνικών παρακολουθήσεων. Ο Μητσοτάκης παρακολουθεί τη Δεξιά και τους ανθρώπους οι οποίοι θα μπορούσαν να τον «ξηλώσουν» από τη θέση του. Τον Μητσοτάκη ΔΕΝ τον ενδιαφέρει να παρακολουθήσει τις ηγεσίες τού ΣΥΡΙΖΑ ή του ΠΑΣΟΚ, γιατί απλούστατα τα κόμματα αυτά είναι συγκοινωνούντα «δοχεία» με το βενιζελικό κύκλωμα, το οποίο λυμαίνεται την εξουσία τού ελληνικού κράτους. Τα «αφεντικά» τού Μητσοτάκη είναι ταυτόχρονα κι «αφεντικά» ολόκληρου του αριστερού «τόξου» τής πολιτικής ηγεσίας …ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ και όχι αντίπαλος είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα …ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ είναι ο Μητσοτάκης τής Λέσχης Μπίλντεμπεργκ με τον Τσίπρα των Ρότσιλντ !!!…


…ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ είναι αυτός που «σχίζει» Μνημόνια —για να κερδίσει εκλογές, και μετά τα νομιμοποιεί με κωλοτούμπες δημοψηφισμάτων— με εκείνον που «σχίζει» Συμφωνίες των Πρεσπών —για να κερδίσει εκλογές, και μετά νομιμοποιεί τις συμφωνίες αυτές με ψήφισή τους στη Βουλή— …ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ είναι αυτοί, οι οποίοι εκτελούν κατά γράμμα την πολιτική τής Νέας Τάξης, βάζοντας τον λαό στη «μέση» να κάνει το «κορόιδο». Ο εχθρός αυτών των συνεταίρων είναι ο λαός …Ο λαός, ο οποίος, στην αγωνία του για επιβίωση, αρχίζει και «τείνει» προς τα «δεξιά», θέλοντας να τους «ανατρέψει». Γι’ αυτόν τον λόγο τον Μητσοτάκη τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί δεξιούς και όχι τους φαινομενικά αντιπάλους του …Τον ενδιαφέρει να μην χάσει τον έλεγχο της Δεξιάς. Τον ενδιαφέρει να μην χάσει το «επίτευγμα» του πατέρα του που είναι και το «κεφάλαιο» της οικογένειάς του. Αυτήν τη δεξιά ηγεσία φοβάται ο Μητσοτάκης και βέβαια αυτήν φοβούνται και τ’ αφεντικά του …Τα ΞΕΝΑ αφεντικά του …Τα αφεντικά καί του Τσίπρα.

Ακόμα και ο δήθεν «καυγάς» μεταξύ τού Μητσοτάκη και του Μαρινάκη, δηλαδή, μέρος της ίδιας παράστασης είναι. Με δεδομένο ότι μπορεί και να «καεί» ο Μητσοτάκης, πρέπει οι Βενιζελικοί να είναι έτοιμοι να «πριμοδοτήσουν» τον επόμενο Βενιζελικό, που θα τους επιτρέπει να ελέγξουν τη Δεξιά. Αυτήν η επιλογή στην περίπτωσή μας είναι η Κεφαλογιάννη …Η ανιψιά τού Βαρδινογιάννη …Η σύζυγος του Εβραίου Μάτσα …Του ομοεθνή αυτών που «έστησαν» τον «πρέντατορ» στην Ελλάδα και παρακολουθούν τα πάντα …Του ομοεθνή τού Νίμιτς των Πρεσπών …Του ομοεθνή τού Στρος Καν, του Τρισέ, τής Μέρκελ και του Σαρκοζί των Μνημονίων …Του ομοεθνή όλων αυτών που «σαρώνουν» τις ελληνικές ιδιοκτησίες μέσα στη χώρα μας. Τον Βενιζελικό με την Εβραία σύζυγο, δηλαδή, θα τον διαδεχθεί μια Βενιζελική με Εβραίο σύζυγο …Άλλος ένας πολιτικός «φελλός» τύπου Καμάλα Χάρις.

 

 Αυτήν προορίζουν για «αρχηγό» τής Δεξιάς στην Ελλάδα …και για να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να έχουν στο «χέρι» όλους τους Δεξιούς παράγοντες …Αυτούς, δηλαδή, τους οποίους παρακολουθεί ο Μητσοτάκης. Εδώ ακριβώς βρίσκεται το όλο θέμα των παρακολουθήσεων. Μπορεί ο Μητσοτάκης να είναι αυτός που κάνει τις παρακολουθήσεις, αλλά αυτές οι παρακολουθήσεις γίνονται «κεφάλαιο» των Βενιζελικών. Όποιος κατέχει αυτόν τον «φάκελο», εκβιάζει τους δεξιούς και άρα ελέγχει και τη Ν.Δ.. Ο «φάκελος» αυτός, δηλαδή, θα καταλήξει στα χέρια τής Κεφαλογιάννη και όλων όσων βρίσκονται «πίσω» της. Δεν χρειάζεται καν να τον παραδώσει τον «φάκελο» ο Μητσοτάκης στους Σιωνιστές …Άλλωστε οι ίδιοι οι Σιωνιστές είναι αυτοί, οι οποίοι, ως ιδιοκτήτες και προγραμματιστές του «πρέντατορ», είναι κατά βάση οι «συντάκτες» αυτού του «φακέλου». Θα περάσει άλλη μία δεκαετία με την Κεφαλογιάννη και μετά θα είναι έτοιμος ο «Ντορογιός», για να επιστρέψει το Μητσοτακαίικο με ένα νέο και πιο «δεξιό» επίθετο …Αυτός, ο οποίος προετοιμάζεται ήδη για την «ημέρα» εκείνη και δίνει σε όλες τις περιπτώσεις τα «διαπιστευτήριά» του στη Νέα Τάξη Πραγμάτων …Άλλος ένας Βενιζελικός «δεξιός», ο οποίος έχει μάθει να προοδεύει με βενιζελικές προδοσίες και να χρεώνει με «ζημιές» τη Δεξιά.

Όλα αυτά οι Βενιζελικοί, για να τα «στήσουν» όπως τους βολεύουν, θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν …Ακόμα κι αν χρειαστεί να ρισκάρουν μια πολιτική ανωμαλία ή έναν νέο κοινωνικό διχασμό.

Μπροστά στο ενδεχόμενο να «καεί» ο Μητσοτάκης, προετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα. Να προλάβουν να εμφανίζονται ως πρωτοπόροι τής «κάθαρσης», που με τα δικά τους ΜΜΕ θα «προτείνουν» τον νέο αρχηγό τής Δεξιάς. Εννοείται ότι η «κόντρα» αυτή δεν μπορεί να είναι πραγματική. Ο Μαρινάκης ανήκει στον πιο σκληρό πυρήνα των Βενιζελικών. Ο υπόδικος για «μεγαλεμπορία» ναρκωτικών, που μόνον στο Μεντεγίν τής Κολομβίας θα μπορούσε να είναι ταυτόχρονα Πρόεδρος της πιο δημοφιλούς ομάδας, εκδότης και καναλάρχης …Αυτός είναι που εμφανίζεται σήμερα δήθεν να «απειλεί» τον Μητσοτάκη !!! …Αυτός είναι που μιλάει για «παρακράτος» !!!

Εάν η κατάσταση δεν ήταν τραγική, θα ήταν για γέλια. Ποιον θα «στηρίξει» αυτός ο «καθαρός» άνθρωπος για την ηγεσία τής ΝΔ; …Την Όλγα Κεφαλογιάννη …Την ανιψιά τού Βαρδινογιάννη δηλαδή …Σε ολόκληρη την παράταξη της Δεξιάς δεν υπάρχει άλλος ικανός για αρχηγός …Δεν υπάρχει Δεξιός καθαρός για αρχηγός στην παράταξη, στην οποία επίτηδες οι βενιζελικοί έχουν «φυτέψει» τους Γεωργιάδηδες και τους Πλεύρηδες του δικού τους «μνημονιακού» ΛΑΟΣ …«Μόνον» οι βενιζελικοί «είναι» ικανοί για αρχηγοί …Οι βενιζελικοί «ράτσας» …Οι γιοι και οι ανιψιοί …Ειδικά αυτοί, οι οποίοι έχουν σχέσεις με τους «περιούσιους»

 …Η Κεφαλογιάννη τού Εβραίου Μάτσα …Να κρατήσει «ζεστή» τη θέση μέχρι να προετοιμαστεί ο άχρηστος «Ντορογιός». Εάν δεν προσέξουν οι Δεξιοί, θα συνεχίσουν να είναι τα κορόιδα των βενιζελικών …Το «υποζύγιο», για να γίνονται οι βενιζελικοί μεγιστάνες και να εξυπηρετούν τα «αφεντικά» τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Η «κολυμβήθρα», για να ξεπλένονται οι Χριστοφοράκοι και οι Πικραμένοι των παλιών δωσίλογων. Η τύχη «χαμογέλασε» στους Δεξιούς τώρα που πιάστηκε ο αγράμματος γιδοβοσκός Κούλης με την «κατσίκα» στην «πλάτη». Θα εκμεταλλευτούν οι Δεξιοί αυτήν την ανέλπιστη ευκαιρία, για να «ξηλώσουν» από τη Δεξιά ολόκληρη τη βενιζελική συμμορία ή θα συνεχίσουν να είναι τα θύματα της;

Traianou.gr



1 σχόλιο:

  1. και περιμενεις εσύ να διαβάσουν τραιανού; ρε πατε καλα; https://youtu.be/OlZV0nKIw9g 451.794 προβολές μόλις σε δυο εβδομάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επίθεση των «μουλάδων» …στο Ισραήλ!

  Οι Ιρανοί βάζουν «πλάτη», για να «σωθεί» το ΚΤΗΝΟΣ τής Γάζας!… …Το ΤΕΛΟΣ τού Σιωνισμού είναι πολύ κοντά!   Η σιωνιστική συμμορία, που κυβε...