peri majestic the real

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Αποχή από τις εκλογές! 


Θα το ξαναγράψουμε για μια ακόμη βαρετή φορά. Το πολιτικό σύστημα της χώρας είναι νεκρό. Δεν πρέπει κανείς να περάσει το εκλογικό παραβάν....είναι κοροϊδία και μόνο να βρεθείς σε ένα στημένο εκλογικό κέντρο, πλαισιωμένος με παράνομα αλλοδαπά στοιχεία, με κομματικούς τραμπούκους , για να αισθανθείς δήθεν για λίγα λεπτά ενεργός πολίτης...σε μια στημένη καλοπαιγμένη παρτίδα...

Αυτό ισχύει και για τις εκλογές της διεφθαρμένης τοπικής αυτοδιοίκησης. Ούτε κατεβαίνει για Δήμαρχος ο κουμπάρος μου, ούτε κατεβαίνει δημοτικός σύμβουλος ο γείτονάς μου ή ο ξάδερφος μου. Για τη μάσα κατεβαίνουν. Για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ κατεβαίνουν. Για να δίνουν ιθαγένειες στα παιδιά των λάθρο..  Για να έχουν ανοιχτές πόρτες. Για να αγοράζουν σπίτια στους πλειστηριασμούς...Τα ποσά που εμφανίζονται στο πρόγραμμα Διαύγεια τρομάζουν! Τέρμα η υποκρισία. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Μας χωρίζουν χιλιόμετρα ηθικών αξιών από τους ταγματασφαλίτες του μαρξιστικού νεοφιλελευθερισμού.

 Με περίπου 200 νεκρούς κάθε εβδομάδα, για κυβέρνηση, αρμόδιους, το θέμα απλά δεν υπάρχει. Λες και ζούμε στην εποχή των Ερυθρών Χμερ, με ΕΝΦΙΑ, με φόρους, με ακρίβεια, με κομπίνα στο ρεύμα ( τρέμεις να ανάψεις φούρνο), με συντάξεις πείνας, με μακροχρόνια ανεργία, με τα κοράκια των τραπεζών & εισπρακτικών να έχουν ξαμοληθεί, με εκμετάλλευση, με ανελευθερία, με ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση δεν το κουνάς να πας πουθενά!!  


Εγκατάλειψη περιφέρειας. Η δημογραφική συρρίκνωση είναι εφιαλτική. Μιλάμε για πόλεις φαντάσματα με λαθρομετανάστες. Με Δημάρχους και Περιφερειάρχες  να αποφασίζουν τον αριθμό των λαθρομεταναστών που θέλουν στις πόλεις τους. Καμένη γη παντού με ανθελληνικές ΜΚΟ να πρωταγωνιστούν. Παρέα με Διοικητές και υπαλλήλους Δομών για λάθρο!!! Ο Καλλικράτης του Ραγκούση με τις αποσχιστικές τάσεις ερήμωσε τα πάντα. Κατεστραμμένες περιοχές. Εφιαλτική ανεργία. Και γενική απάθεια.  Ο Μητσοτάκης στο Νταβός ζητούσε λαθρομετανάστες για να στηρίξουν την.. οικονομική απογείωση και στον Έβρο παριστάνει τον πατριώτη. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.που έφερε 2 μνημόνια, που ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας, ξανά υποψήφιος για πρωθυπουργός! Αυτοί που αργοσβήνουν στα νοσοκομεία της Νέας Δημοκρατίας αγκαλιά με τον Άγιο Πέτρο, είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι οι περισσότεροι. Μπαίνουν στα νοσοκομεία πεινασμένοι. Αποκαρδιωμένοι. Ταλαιπωρημένοι. Με διαλυμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Οι συντάξεις τους; Δεν βγαίνουν ούτε για τα βασικά. Επί 5 χρόνια ο κύριος Τσίπρας τους έκοβε τις συντάξεις....για να κάνει τον επαναστάτη στις Βρυξέλλες...για να κόβει βόλτες στην Κούβα...για να δίνει τα δάνεια των Ελλήνων στα ξένα Funds...για να κυνηγά νόμιμα πτυχία ως πλαστά..

Κάπου εκεί και ο μουσάτος.. Ο τουρίστας Ευρωβουλευτής. Ο βενιζελικός Ανδρουλάκης που απευθύνεται σε κάποιους βολεμένους. Σε κάποιους βαρεμένους με το παρελθόν. Στους αστοιχείωτους. Στους πνευματικά ανάπηρους. Ο γελοίος που ζητούσε υπερβολικά πρόστιμα για τους ανεμβολίαστους... ο εξαφανισμένος από τα προβλήματα της κοινωνίας..

Δίπλα σε αυτούς έχουμε και τα μικρά κόμματα...Μια Ουτοπία για τους χαζούς. Τα μικρά κόμματα τα λεφτά της Ε.Ε ψάχνουν. Το μπόνους. Την προβολή. Ο αριβισμός τρομάζει. Ενας αριβισμός που ξεκίνησε με τα εμβόλια του "σατανά" μέσα από το περιθωριακό Youtube και συνεχίζεται...

Δημογραφική πτώση. Παρακράτος. Κράτος δικαίου ανύπαρκτο.  Αξιοκρατία πουθενά. Ανελευθερία. Θάνατος παντού. Ανελέητη κατεδάφιση.

 Για παράδειγμα η αστυνομία της Ελλάδος ( φάντασμα χώρα) δεν έχει σχέση με την αστυνομία του Μεξικού ή της Κολομβίας. Αυτές οι χώρες καταπολεμάνε το έγκλημα με όσες δυνάμεις έχουν...είναι χώρες παρεξηγημένες με υπερήφανους πολίτες.. η αστυνομία της Ελλάδος είναι κάτι διαφορετικό και σκοτεινό...είναι η αστυνομία του ΔΝΤ..



Δεν υπάρχει δεν ξέρω, δεν γνωρίζω, δεν απαντώ...τώρα είναι που "θα χωρίσει ήρα από το σιτάρι" τώρα θα δούμε πόσο κοντά η πόσο μακριά από το θεό είμαστε......αλυχτούν οι Σειρήνες της βουλής γιατί αγαπάνε μας λένε τον λαό...είναι καθήκον μας λένε να τρέξουμε να τις ψηφίσουμε....να αρπάξουν ένα καλό ποσοστό...για να συνεχίσουν να κάνουν τις μεγάλες μπίζνες...

Για να παριστάνουν αυτοί οι 2 τους μεγάλους ιδεολογικούς αντιπάλους ξέρετε πόσα νέα παιδιά κατέστρεψαν με τα μνημόνια; Πόσους επιχειρηματίες; Πόσοι άνθρωποι έφυγαν και φεύγουν από την ζωή μέσω των αδιεξόδων που δημιούργησαν τα διεφθαρμένα κόμματα; Έχετε καταλάβει τι συμβαίνει στην Ελλάδα;


Ο Ελληνικός λαός μάτωσε, πλήρωσε με την ζωή του, βίωσε πολέμους, πείνα, δυστυχία με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Δεν μας αξίζει αυτό το εφιαλτικό πισωγύρισμα που ζούμε. Δεν αξίζει για μια ακόμη φορά να φύγεις από τον τόπο σου κυνηγημένος εξαιτίας μιας κλίκας. Ας φωνάζουν όσο θέλουν οι σκληροί κομμουνιστές του Σύριζα τα περί Δημοκρατίας. Τύραννοι είναι που διψάνε για εξουσία. Θεωρούν ότι ήρθε η ώρα τους. Εναλλαγή γίνεται...χωρίς να ακουστεί η πλειοψηφία. 

Tέτοια κοροϊδία; Πουθενά άλλου....Το Νηπιαγωγείο του επταήμερου... να και ο Πρόεδρος της ΕΡΤ επί μνημονίων της Μέρκελ...όταν το ΟΧΙ γινόταν ΝΑΙ...φεύγει για ΚΚΕ...


Αυτά είχα να γράψω. Αυτά είχα να πω. Απέχω.

Adios Amigos !

6 σχόλια:

  1. Σαλούτε Περι, οκ δικαίωμά σου να είσαι το κυμαινόμενο 30% πάνω κάτω μετά την μεταπολίτευση ποσοστό των απεχόντων, όμως δεν δικαιούσαι να συνδέεις την αποχή ως μήνυμα προς την εκάστοτε εξουσία, ότι οι απέχοντες είναι το υγιές πολιτικά κομμάτι της κοινωνίας, δλδ παίζεις έναν ανορθόδοξο πολιτικό ρόλο, προσπαθείς τεχνηέντως να μας πείς ότι αν η αποχή αυξηθεί θα μειωθεί η σαπίλα, η παρακμή και η ξεφτίλα ενός πολιτικού συστήματος, μακάρι θα έλεγα εγώ αυτό να συνέβαινε αλλά δυστυχώς και αυτο το ξέρεις πολύ καλά και για αυτό με προβληματίζει η εμμονή σου, αλλά οι αιτίες αυτών των χαρακτηριστικών δεν οφείλονται στους μη απέχοντες , οι αιτίες γεννιούνται από το ίδιο το σύστημα που ευνοεί τους λίγους σε βάρος των πολλών. Θα στο αποδείξω αν και ξέρω ότι δεν θα αλλάξω κάτι,ο πιο απλός τρόπος για να κατανοήσεις πόσο αδύναμη ως πολιτική πράξη είναι η αποχή, είναι το εξής παράδειγμα, ας πάρουμε ένα υποθετικό δείγμα 100 ψηφοφόρων, αν προσέλθουν όλοι στην κάλπη και το πρώτο κόμμα πάρει 20 ψήφους το ποσοστό του θα είναι 20%,πρόσεξε τώρα αν το 51% αποφασίσει να απέχει ως πολιτική επιλογή,τότε οι 20 ψήφοι του πρώτου κόμματος μεταφράζονται σε ποσοστό 41%, υπερδιπλασιάζοντας το ποσοστό, Ερώτημα που καλείσαι να απαντήσεις,η αποχή ακυρώνει ή ενδυναμώνει το δικομματικό παιχνίδι, Περι η αποχή που το ξαναγράφω είναι πολιτική έκφραση και πράξη, προφανέστατα δυναμώνει τα κόμματα. ,τελεία και ,,,λα.Τώρα μάλλον έρχεσαι σε πλήρη δυσαρμονία μεταξύ ορθότατων διαπιστώσεων που κάνεις εντοπίζοντας παθογένειες, με το μήνυμα που εκπέμπεις της αποχής, δλδ από την μια ακυρώνεις το σύστημα και από την άλλη ενισχύεις τα κόμματα και το πολιτικό προσωπικό που το υπηρετούν.Ψαξε λιγάκι η πολιτική επιλογή του άκυρου-λευκού που έντεχνα κάποιοι προσπαθούν να μας πουν ότι το ποσοστό το καρπώνεται το πρώτο κόμμα , αποτελεί καραμπινάτο ψεύδος, για να μας πείσουν να στραφούμε στην αποχή ώστε αποδεδειγμενα να ενισχυθούν τα συμμετέχοντα κόμματα. Απάντηση δεν νομίζω να λάβω, όχι γιατί δεν έχεις τι να απαντήσεις αλλά μάλλον ξέρεις ότι έχω δίκιο και το μόνο που πετυχαίνεις και στο ξανα έγραψα, το προσωπικό σου αφήγημα εξυπηρετείς, δλδ απέχω γιατί σας κατάλαβα πως παίζετε στην πλάτη μου πολιτικό παιχνίδι, από την άλλη για τους ίδιους ακριβώς λόγους και εγώ ως πολιτική πράξη προτάσσω το άκυρο-λευκό, που αποτελεί μήνυμα ότι ναι μεν συμμετέχω αλλά σας ακυρώνω μειώνοντας τα ποσοστά σας. Δ Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τρεχα για το λευκό-άκυρο...τρέχα

      Διαγραφή
    2. Νομίζεις ότι θα το διαβάσουν την ώρα που το βγάζουν το άκυρο από τον φάκελλο; Μόλις δούνε γραμμένα επάνω το πετάνε στα σκουπίδια, σημασία δεν του δίνουν. Το πολύ-πολύ να γελάνε με αυτά που γράφει. Προσωπικά θα ήθελα να πω να πάμε να ψηφίσουμε αυτούς που είναι στις φυλακές. Για να είναι στις φυλακές δεν είναι πρακτόρια. Τα πρακτόρια δεν τα βάζουν φυλακή.

      Διαγραφή
  2. To καρναβάλι που ονομάζεται Τσίπρας..Μερικές ημέρες μετά την "ψήφο " που "εμπιστεύτηκε" την "κυβέρνηση,και άρα μετά από την μεταξύ τους συμφωνία αφού ήταν μοιράσμένα και τόσο,όσο χρειάστηκε γιά το σόου,(Τσίπρα-Μητσοτάκη),που δήθεν δέν ψήφίζει,αλλά ακολουθεί και ψηφίζει κατά το δοκούν (μετά από την μεταξύ τους συμφωνία Τσίπρα Μητσοτάκη),κάνει τήν "επανάσταση" τής απελπισίας γιά ψήφους...Αυτή είναι η "επανάσταση". Θέλουν (το μυαλό τους και μιά λίρα) τό δίπολο..
    Ποιός ασχολείται μαζί τους? Θέατρο γίνοντε ,ξανά και ξανά. Κανένας ηλίθιος μπορεί και να το φάει το γατοκέφαλο. Έξυπνος άνθρωπος με τίποτα δέν "τσιμπάει" πλέον.
    Αποχή και τα σκυλιά δεμένα. Και να δούμε την επόμενη τών "εκλογών" τι θά είναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Θ ά δούμε καί άλλα? Ισως! Δέν θα εγκαταλείψουν εύκολα. Θα συνεχίζουν να ψάχνουν ΗΛΙΘΙΟΥΣ που γιά κάποιον λόγο κάποιον θα ακολουθήσουν.
    Η ζωή έχει 'ΝΟΜΟΥΣ".. άγραφτους αλλά αυτοί είναι οι νόμοι. Και μαζί τους δέν μπορεί κανείς να τά βάλει..
    Ο λαός τούς έχει καταθέσει,με διαφόρους τρόπους και διαφορετικό "λόγο",και έχουν παραμείνει μέσα στούς ΑΙΩΝΕΣ. Είσαι δέν είσαι μορφωμένος ,τήν φιλοσοφία ,και την γνώση ,έστω και μέ αυτόν τόν τρόπο τήν "παίρνεις"..
    Λαικά ,ο λαός εν προκειμένω λέει " αν θα χέσεις στην θάλασσα το σκατό θα φτάσει στο στόμα σου" ,και άς θεωρείς πώς η θάλασσα είναι απέραντη και άρα δέν μπορεί να συμβεί..Τα σκατά τους ,τους έχουν πλέον πνίξει γιά την ακρίβεια,και δέν είναι απλά στο στόμα τους..
    Ολα στήν ώρα τους,και όλα κάποτε τελειώνουν..ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ..ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΩΝΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΟΛΗΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα τρέξω, χαλαρά θα πάω όπως λένε στην Θεσσαλονίκη,αλλά δεν απάντησες ή δεν κατανόησες το παράδειγμα που σου έθεσα, μάλλον εσύ να προγραμματίσεις στις 9 του απρίλη μια εκδρομούλα κάνοντας επαναστατική γυμναστική ακύρωσης του στημενου πολιτικού παιχνιδιού και το βράδυ να επιστρέψεις σπίτι δικαιωμένος και ευτυχής που με την πολιτική σου πράξη και επιλογή, δεν άφησες κανένα περιθώριο στους ηγέτες του δικομματισμού από το να δηλώσουν παραιτηση, τόσο πολύ ταρακουνήθηκαν από το αποτέλεσμα -ράπισμα, να καθήσεις λοιπόν στην ΤV, να απολαύσεις την ήττα του δικομματισμού,να απολαύσεις την ήττα του διπόλου, και όταν το πρωί ξυπνήσεις θα πάθεις παράκρουση αφού τα ίδια του σήμερα θαναι και την επόμενη, ίσως κάποιοι από το πολιτικό προσωπικό αποστρατευθούν, αλλα μην απορείς υπάρχουν στην δεξαμενή αναπληρωτές για να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους, ίσως να είναι και ένας καλός τρόπος να συνεχίσεις να δίνεις τροφή στην ιστοσελίδα σου, για σκέψου να έφερνε τα πανω κατω η αποχή και να είχαμε ακυβερνησία, καλά τρέχα εσύ μετά τις εκλογές να μας αναλύσεις τι πήγε στραβά με τον νεοέλληνα. Κατα τα άλλα, φοβάμαι τον μέντορά σου μην κανει καμία κωλοτούμπα και την κάτσαμε την βάρκα πατριώτη, και κατι τελευταίο όταν δεν εχεις επιχειρήματα να αντικρούσεις μια άποψη, μην καταφεύγεις σε λύσεις του ποδαριού δλδ να μου συνιστάς να τρέξω για την κάλπη , ενίοτε οι προτάσεις γίνονται μπούμεραγκ και επιστρέφουν στον εγκαλούντα. Υπομονή λοιπόν κάνω να σε δω την επόμενη μέρα, υπάρχει και η μέθοδος της στρουθοκαμήλου μην το ξεχνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστός. Μόνο η αποχή είναι η μόνη σοβαρή επιλογή που απομένει. Δεν αποδοκιμάζουμε κάποιο κόμμα, αποδοκιμάζουμε σύσσωμο το όλο πολιτικό σύστημα. Συμμετοχή στις εκλογές ισοδυναμεί με αναγνώριση του συστήματος ως ορθού. Όσοι νομίζουν πως με εκλογές θα πέσει η Χούντα, είναι στη καρακοσμάρα τους. Άντε το πολύ πολύ να γλείψουν κανά κοκκαλάκι και μερικοί μικροί, για αυτό άλλωστε φτιάχνουν αποκόμματα και συμμετέχουν σε εκλογές. ΟΚ, δύσκολοι καιροί στην Ελλάδα, ο καθένας ψάχνει να βολευτεί, μπορώ να τους καταλάβω σε ένα βαθμό. Αλλά κανένας δε μπορεί να λύσει πραγματικά τα προβλήματα μέσω της Βουλής, ακόμη κι αν υποθέσουμε πως γινότανε το θαύμα και κέρδιζε αυτοδυναμία για 4 χρόνια, με όλο το σύστημα εναντίον του... Ο λαός πρέπει να καταλάβει πως πρέπει να ακολουθήσει άλλο δρόμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επίθεση των «μουλάδων» …στο Ισραήλ!

  Οι Ιρανοί βάζουν «πλάτη», για να «σωθεί» το ΚΤΗΝΟΣ τής Γάζας!… …Το ΤΕΛΟΣ τού Σιωνισμού είναι πολύ κοντά!   Η σιωνιστική συμμορία, που κυβε...