peri majestic the real

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Πρόβες «ανωμαλίας»; Κάποιοι ονειρεύονται νέες Χούντες; - Επίσημη σελίδα των φίλων τού Παναγιώτη Τραϊανού

 

Αυτός ο Μητσοτάκης, όπως είναι φυσικό, έχει έναν εχθρό …Έναν και μοναδικό …Τον κόσμο τής Δεξιάς, ο οποίος μισεί τον ίδιο και την οικογένειά του …Τον κόσμο-θύμα του …Τον κόσμο που θέλει να τον «ξεφορτωθεί» και δεν μπορεί. Αυτό και μόνο το στοιχείο αρκεί για κάποιον, ώστε να καταλάβει την ουσία των όσων συμβαίνουν σήμερα και αφορούν τις αποκαλύψεις περί τηλεφωνικών παρακολουθήσεων. Ο Μητσοτάκης παρακολουθεί τη Δεξιά και τους ανθρώπους οι οποίοι θα μπορούσαν να τον «ξηλώσουν» από τη θέση του. Τον Μητσοτάκη ΔΕΝ τον ενδιαφέρει να παρακολουθήσει τις ηγεσίες τού ΣΥΡΙΖΑ ή του ΠΑΣΟΚ, γιατί απλούστατα τα κόμματα αυτά είναι συγκοινωνούντα «δοχεία» με το βενιζελικό κύκλωμα, το οποίο λυμαίνεται την εξουσία τού ελληνικού κράτους.

…Η πολιτική ηγεσία τής Δεξιάς είναι ο στόχος των διεθνών κέντρων της Νέας Τάξης και ο ίδιος στόχος είναι αυτός και των Βενιζελικών τού Μητσοτάκη. Με αυτό ως δεδομένο πρέπει να μελετήσουμε την «άρρωστη» κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα. Οι Βενιζελικοί δεν θα παραδώσουν τόσο εύκολα τα «όπλα» …Δεν θα παραδώσουν στους Δεξιούς τον έλεγχο της Δεξιάς, η οποία τους απειλεί …Θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τον έλεγχο αυτόν …Θα κάνουν τα πάντα, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ξένων αφεντικών τους —και βέβαια τα δικά τους— …Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια …«Δεύτερη φύση» αποτελεί η «προδοσία» για τους Βενιζελικούς. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με Μητσοτάκηδες στην εξουσία μπήκαμε στη Χούντα …Με Μητσοτάκηδες στην εξουσία μπήκαμε στα Μνημόνια όταν οι Καρατζαφέρηδες έτρεχαν να στηρίξουν τις βενιζελικές επιλογές …Με Μητσοτάκηδες έγινε η προδοσία τής Μακεδονίας, που ψηφίστηκε μαζικά από το κόμμα της Ν.Δ. …Με Μητσοτάκηδες «τιμωρήθηκαν» οι συνταξιούχοι, οι οποίοι δεν υπάκουαν στις αυθαίρετες υποχρεωτικότητες.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία …Είναι καταστάσεις, οι οποίες επαναλαμβάνονται μέσα στον χρόνο …Επαναλαμβάνονται, γιατί οι Βενιζελικοί εδώ κι έναν αιώνα εκφράζουν συμφέροντα, τα οποία μάχονται τον Ελληνισμό και τον έχουν φέρει στα πρόθυρα του αφανισμού. Το έκαναν στη Μικρασιατική Καταστροφή, όταν οι Προτεστάντες έβαλαν τους Ορθόδοξους να «σκοτωθούν» με τους Μωαμεθανούς και οι Βενιζελικοί «πήγαν» με τους Προτεστάντες. Το έκαναν όταν επιτέθηκαν οι Γερμανοί την Ελλάδα κι αυτοί «πήγαν» με τους ΝΑΖΙ. Το έκαναν όταν μετά από έναν Εμφύλιο και μια Χούντα —που οι ίδιοι μεθόδευσαν— «πήγαν» με τους Αμερικανούς. 


Τώρα άλλαξαν και πάλι τα «αφεντικά» τους. Τώρα ακολουθούν τους Σιωνιστές τής τοκογλυφίας τής Νέας Τάξης …Τώρα είναι υπάκουοι στον Σόρος, τον Γκρίνσπαν, τον Στρος Καν ή τον Τρισέ …Αυτούς, που, μέσω των Μνημονίων, τους έκαναν βαθύπλουτους. Όπου «κονόμα» και βόλεμα οι Βενιζελικοί πρώτοι και πρόθυμοι. Όπου και να ψάξει κάποιος, αυτούς θα βρει να κονομάνε από τις «πληγές» τής Ελλάδας …Ολυμπιακοί Αγώνες, Νομισματική Ένωση, Χρηματιστήριο, Ιδιωτικοποιήσεις, Μνημόνια, ΤΑΙΠΕΔ, πλειστηριασμοί κατοικιών, είναι δικά τους «κατορθώματα». Ας ψάξει κάποιος τα ονόματα όλων αυτών που «κονόμησαν» απ’ όλες αυτές τις περιπτώσεις που μας οδήγησαν στην καταστροφή και θα εντοπίσει τα μέλη της ίδιας συμμορίας.

Τώρα οι Βενιζελικοί έχουν κοινούς εχθρούς με τον Μπάιντεν, τον Μακρόν, τον Ντράγκι κλπ.. Αυτοί, οι οποίοι αρχικά «πουλούσαν» προτεσταντικό αντικομμουνισμό και στη συνέχεια αμερικανική «Δημοκρατία», τώρα έχουν γίνει «πλασιέ» τής σιωνιστικής Νέας Τάξης …Τώρα «πουλάνε» «κλιματική αλλαγή», έστω κι αν πρέπει να «θυσιάσουν» τη Δημοκρατία …Πάλι καταστρέφουν τη χώρα και τον λαό —για το «καλό» τους— …Τώρα αφήνουν τους Έλληνες να «παγώνουν», γιατί η «απολιγνιτοποίηση» της χώρας «συμφέρει» το κλίμα τού Πλανήτη …Τώρα «καίνε» τη χώρα για να τη γεμίσουν με «πράσινες» ανεμογεννήτριες …Τώρα «πουλάνε» Ελλάδα, γιατί αυτό συμφέρει τους «επενδυτές», οι οποίοι απολαμβάνουν κέρδη πολέμου, χωρίς να έχει πέσει ούτε μία σφαίρα.

Για ν’ απαλλαγούν από τις ευθύνες τους στα μεγάλα εγκλήματα της Μεταπολίτευσης, δίνουν Γη και Ύδωρ στα «αφεντικά» τους. Για να τους χαριστούν τα τεράστια δάνεια, τα οποία μόνοι τους έδωσαν στους εαυτούς τους, χαρίζουν το εθνικό κεφάλαιο στα «αφεντικά» τους. Έχουν ανοίξει διάπλατα τις «κερκόπορτες» και οι Σιωνιστές αλωνίζουν. Γι’ αυτόν τον λόγο θέλουν οπωσδήποτε τον έλεγχο της Δεξιάς …Θέλουν να ελέγξουν τον χώρο στον οποίο σιγά-σιγά οι Έλληνες αρχίζουν και «στριμώχνονται», για να δώσουν τον υπερπάντων αγώνα της επιβίωσης. Τόσο τους ίδιους όσο και τα αφεντικά τους τούς φοβίζουν οι λαοί, οι οποίοι αναζητούν την ασφάλεια στα βασικά που αφορούν την ανθρώπινη επιβίωση.

Σε αυτήν την προσπάθεια τους όμως έχουν πρόβλημα. Είναι σφετεριστές τής εξουσίας τής Δεξιάς και όχι φυσικοί ηγέτες της. Είναι «φιλοξενούμενοι» στη Δεξιά και όχι «γεννήματά» της. Ως εκ τούτου ο Μητσοτάκης ξεκινάει με μειονέκτημα την προσπάθειά του να εξυπηρετήσει τα «αφεντικά» του, γιατί απλούστατα ΔΕΝ είναι Δεξιός. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι υποχρεωμένος να παρανομεί με τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις. Είναι υποχρεωμένος να το κάνει, γιατί εκφράζει μία ηγεσία τής Δεξιάς, η οποία είναι στην κυριολεξία ΑΝΤΙΔΕΞΙΑ. Στην κυριολεξία οι Μητσοτάκηδες όχι απλά ΔΕΝ είναι Δεξιοί, αλλά μισούν τους Δεξιούς —και βέβαια συμβαίνει και το αντίστροφο—. Για να επιτύχουν τον «εγκλωβισμό» αυτών των Δεξιών που τους μισούν, προσπαθούν να τους παγιδεύσουν …Προσπαθούν να στήσουν ξανά ένα παρωχημένο και εν πολλοίς ξεπερασμένο «μοντέλο» διπολισμού …Το μοντέλο τής ακραίας αντιπαλότητας μεταξύ «Αριστεράς» και «Δεξιάς», για να στήσουν εκ νέου την αγαπημένη «παράσταση» των Προτεσταντών …Την παράσταση αυτήν, η οποία έκανε «πρεμιέρα» με τον Χίτλερ και τον Στάλιν και «μεταφέρθηκε» με επιτυχία σε όλους τους επαρχιακούς «θιάσους» των «Μπανανιών».

Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθεί να σωθεί, αναγορεύοντας σαν δήθεν κύριο εχθρό του τον γελοίο κι ανύπαρκτο Τσίπρα και την υποτιθέμενη ιδεολογική «κόντρα» μεταξύ Δεξιάς κι Αριστεράς, ενώ αυτή πλέον δεν αφορά κανέναν. Ο κόσμος τούς έχει «δει» καί τους δύο και τους έχει κρίνει …και στην κυριολεξία τούς απεχθάνεται........

Είναι πλέον πεπεισμένος —κι έχει και το πειστήριο της πρόσφατης ιστορίας— ότι όλοι αυτοί είναι υποχείρια των ίδιων διεθνών κέντρων εξουσίας, που προσπαθούν σε όλα τα κράτη να κάνουν τα ίδια, προκειμένου να τα ελέγξουν …Είναι αυτοί που, μιμούμενοι τον Μπάιντεν, επαναφέρουν στον πολιτικό λόγο όρους, οι οποίοι είναι πλέον ξεπερασμένοι …Όρους όπως «Ναζί», «φασίστες», «κομμουνιστές» κλπ.. Αναγκαστικά το κάνουν αυτό, εφόσον έχουν επιλέξει να τρομοκρατούν τους λαούς με φόβητρο τον «κομμουνιστή» Πούτιν και τη Ρωσία.

Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε προκάλεσαν και τον πόλεμο στην Ουκρανία. Θυσίασαν εκατοντάδες χιλιάδες αθώους ανθρώπους, για να «κατασκευάσουν» εκ νέου ένα «φόβητρο», το οποίο είναι παλιό και το γνωρίζει ο κόσμος …Κανονική «κατασκευή», εάν σκεφτεί κάποιος ότι η κυβέρνηση του Σιωνιστή Μπάιντεν με Υπουργό Εξωτερικών τον Εβραίο Μπλίνκεν και Υφυπουργό —υπεύθυνη για την Ουκρανία— την Εβραία Νούλαντ, έβαλαν τον Εβραίο Ζελένσκι να προκαλέσει έναν πόλεμο, τον οποίο η Ρωσία απλά δεν μπορούσε ν’ αποφύγει. Περί αυτού πρόκειται. Τον πόλεμο στην Ουκρανία τον προκάλεσε ο ίδιος ο Ζελένσκι σύμφωνα με δική του δήλωση. Αυτός ήταν που είπε ότι γνώριζε εξ’ αρχής ότι η απαίτηση της Ουκρανίας για είσοδό της στο ΝΑΤΟ θα προκαλούσε στρατιωτική αντίδραση της Ρωσίας …και όμως το απαίτησε !!!

Αυτό το μπλοκ των μεγάλων σιωνιστικών συμφερόντων κρύβεται πίσω από τον Μητσοτάκη και βέβαια πίσω από τους Βενιζελικούς, οι οποίοι —από τότε που υπάρχουν— υπηρετούν τέτοια μεγάλα κι εξωτερικά συμφέροντα …Το μπλοκ των Σιωνιστών, οι οποίοι ελέγχουν όλες τις τοκογλυφικές τράπεζες που οδήγησαν όλα τα κράτη σε Μνημόνια …Το μπλοκ των Σιωνιστών, οι οποίοι ελέγχουν όλες τις φαρμακευτικές εταιρείες που οδήγησαν σε μαζικό ναζιστικού τύπου εμβολιασμό τής ανθρωπότητας …Το μπλοκ των Σιωνιστών, το οποίο ελέγχει όλα τα παγκόσμια ΜΜΕ και τα social media και έχει επιβάλει μια πρωτοφανούς εντάσεως και προκλητικότητας λογοκρισία …Το μπλοκ των Σιωνιστών, το οποίο αιματοκυλεί ολόκληρα κράτη, για να πλημμυρίσει τον «πρώτο» κόσμο με φτωχούς και δυστυχείς λαθρομετανάστες, προκειμένου να μην βρίσκει αντίδραση στις πολιτικές του …Το μπλοκ των Σιωνιστών, το οποίο είναι βέβαιον ότι κάνει επεμβάσεις νοθείας σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες όλων των κρατών, εάν σκεφτεί κάποιος ότι το τόλμησε στις ίδιες τις ΗΠΑ.

Αυτό το «μπλοκ» σήμερα, βλέποντας να «απειλείται» από φαινόμενα τύπου Ιταλίας ή Σουηδίας, δίνει τη μάχη του και στην Ελλάδα. Προσπαθεί να ελέγξει πάση θυσία τις επιλογές των Ελλήνων και άρα τη «φυγή» τους προς τα «δεξιά». Γι’ αυτόν τον λόγο επενδύει τα πάντα στον Μητσοτάκη και τη βενιζελική συμμορία της οποίας αυτός είναι μέλος. Στο σημείο αυτό πρέπει οι Έλληνες να δράσουν και κυρίως οι λεγόμενοι «παραδοσιακοί δεξιοί», εφόσον επάνω στη δική τους την «πλάτη» επιχειρούνται όλα αυτά τα αντεθνικά παιχνίδια. 

Το ιδανικό για την κοινωνία και τη Δεξιά είναι ΟΛΟΙ αυτοί ν’ αποκλειστούν από τη διεκδίκηση τέτοιων αξιωμάτων, ώστε να μπει νέο «αίμα» στην «πάλη» τής κοινωνίας. Όσοι έχουν υπογράψει τις ανακεφαλαιοποιήσεις των ληστρικών βενιζελικών τραπεζών —όπως ο Καραμανλής— είναι επικίνδυνοι, γιατί είναι εκβιάσιμοι. Όσοι έχουν υπογράψει Μνημόνια και δηλώσεις υποταγής στην Εβραία Μέρκελ —όπως ο Σαμαράς— είναι επικίνδυνοι, γιατί είναι εκβιάσιμοι. Όλοι αυτοί διατηρούνται από τους Βενιζελικούς στις περίοπτες θέσεις τους, απλά για να μην δίνονται επιλογές στους Δεξιούς μέσω νέων και άφθαρτων προσώπων. Όλοι αυτοί είναι επικίνδυνοι, γιατί απλούστατα εκβιάζονται …Εκβιάζονται σε όλα τα επίπεδα …Από θέματα ανωμαλιών μέχρι θέματα διαφθοράς.

Όποιος «δεξιός» είναι γραμμένος στα «κατάστιχα» του Μητσοτάκη και φέρει κάποιο δημόσιο αξίωμα ως «δεξιός», είναι βέβαιο ότι εκβιάζεται και άρα είναι βέβαιο ότι έχει λόγους που εκβιάζεται …Είτε επειδή είναι διεφθαρμένος είτε ανώμαλος είτε μοιχός είτε οτιδήποτε άλλο, εκβιάζεται. Γι’ αυτόν τον λόγο βέβαια και παραμένει στη θέση του. Τις περισσότερες φορές αυτή η δυνατότητα εκβιασμού είναι και το μεγάλο «προσόν» για την κατοχή καίριων θέσεων …και βέβαια της «εκτίμησης» του Μητσοτακαίικου. Ειδικά αυτοί, οι οποίοι παριστάνουν τους απολύτως «παραδοσιακούς δεξιούς» —και βέβαια «αντιμητσοτακικούς»— είναι οι πιο ελεγχόμενοι.

Το τραγικό δηλαδή για τη Δεξιά είναι ότι αυτοί, οι οποίοι κατά καιρούς εμφανίζονται σαν αυθεντικοί δεξιοί, είναι «βαρίδια» και όχι δυνάμει «σωσίβιά» της. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι μπλεγμένοι σε διαφθορά, προδοσίες και ποιος ξέρει τι άλλο. Όπως για παράδειγμα ο Καραμανλής, που θεωρούμε ως απολύτως δεδομένο ότι είναι απόλυτα βρόμικος και εκβιάσιμος.

Ακόμα κι αν αγνοήσουμε τους φόβους τής συμμαθήτριάς του Λιάνας Κανέλλη για τους προσωπικούς λόγους που θα μπορούσε να είναι εκβιάσιμος, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι αυτός είναι που προστάτευσε τους Βενιζελικούς από τις ποινικές διώξεις που αφορούσαν τη μεγαλύτερη κλοπή στην ελληνική ιστορία και ήταν το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. Ο ίδιος ήταν που τους προστάτευσε από κάθε ποινική ευθύνη και στο θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων …Σε όλα μπλεγμένος μέχρι τον «λαιμό». Τέλος, είναι ο ίδιος που μας έβαλε στα Μνημόνια, αφού υπέγραψε τη «δωρεά» των 25 δισεκατομμυρίων ευρώ για την παράνομη ανακεφαλαιοποίηση των βενιζελικών τραπεζών. Εκείνα τα δισεκατομμύρια ανέτρεψαν την αναλογία ΑΕΠ και δημόσιου χρέους, φέρνοντας τα «κοράκια» της τοκογλυφίας στην πατρίδα μας. Στη συνέχεια έφυγε «νύχτα» από την εξουσία κι ένας θεός ξέρει πού «χρωστάει» και τι. Η απόπειρα δολοφονίας του από «μυστικές υπηρεσίες» δεν είναι άξια κουβέντας ούτε καν στα καφενεία τής ορεινής ενδοχώρας.

Για όλους αυτούς τους λόγους —και για την ασφάλεια τόσο τη δική τους όσο και τη δική του— τον διατηρούν στη Βουλή ως άχρηστο «τοτέμ» τού δήθεν καραμανλισμού …Δήθεν αυθεντικό «εκφραστή» τού ιστορικού ιδρυτή τής Ν.Δ., που ο μόνος ρόλος ύπαρξής του στην πολιτική είναι απλά να εμποδίζει νέα στελέχη τής Δεξιάς να απειλούν τους Βενιζελικούς. Τον βαστάνε, για να τον χρησιμοποιούν σαν εκφραστή των «γνήσιων νεοδημοκρατών», προκειμένου να μην «ανοίγει» ο χώρος για ανανέωση ιδεών και προσώπων. Γι’ αυτήν του την «υπηρεσία» τού παρέχουν ως αντιπαροχή τη βουλευτική του ασυλία και την πολυπρόσωπη και πανάκριβη προσωπική του ασφάλεια …Εκατομμύρια ευρώ κοστίζει στον κρατικό προϋπολογισμό η βουλευτική ιδιότητα του Καραμανλή.

 

 Το ίδιο άχρηστο και βαρύ «φορτίο» για τη Δεξιά είναι και ο Σαμαράς. Ο εγγονός τού Μπενάκη, ο οποίος παριστάνει τον «Αντιβενιζελικό». Ο κατά δήλωσή του ειδικός στην «ταβανοθεραπεία», ο οποίος πήρε κρατικά χρήματα από την Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, για να κάνει το ιδιωτικό του «ίδρυμα». Αυτός, που, ως Υπουργός Εξωτερικών στην Κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ήταν ο υπεύθυνος του πρώτου μεγάλου κύματος της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα …Ο γνωστός «υπογράφω» προεκλογικά ό,τι Μνημόνιο θέλει η Μέρκελ, εάν με κάνει Πρωθυπουργό …Ο Πρωθυπουργός που νομιμοποίησε το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο παρέδωσε ολόκληρη την πατρίδα στα κοράκια τής τοκογλυφίας …Άλλος ένας «δεξιός», ο οποίος με την υπογραφή του νομιμοποίησε προηγούμενα εγκλήματα των Βενιζελικών …Άλλος ένας Βενιζελικός, ο οποίος «χρέωσε» τη Δεξιά με εγκλήματα που έκαναν οι «άλλοι». Μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, τον Εμφύλιο και τη Χούντα ήταν η σειρά τού Καραμανλή και του Σαμαρά να «χρεώσουν» στους Δεξιούς τα νεότερα εγκλήματα των Βενιζελικών …Αυτών, οι οποίοι έκαναν «καριέρες» φωνάζοντας «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά».

Σε αυτούς τους «αυθεντικούς δεξιούς» επενδύουν οι Νεοδημοκράτες, για ν’ απαλλάξουν την παράταξή τους από τη βενιζελική «πανούκλα». Με αυτούς τους «φανατικούς» δεξιούς «απέναντί» τους θα δώσουν οι Βενιζελικοί τον υπέρ πάντων αγώνα, για να κρατήσουν υπό τον έλεγχό τους το μεγάλο τους «λάφυρο» …Ένα «λάφυρο», το οποίο η συμμορία τού Νεοταξίτη Σβαμπ «καίγεται» να κρατηθεί στα χέρια των Βενιζελικών … Ένα «λάφυρο», το οποίο το διατηρούν στην κατοχή τους με άπειρο χρήμα …Άπειρο κρατικό χρήμα …Ανεξέλεγκτο κρατικό χρήμα, εάν σκεφτεί κάποιος ότι το κόμμα τού Μητσοτάκη, που «καταγγέλλει» τους ασυνεπείς δανειολήπτες, χρωστάει σχεδόν μισό δις ευρώ. Ένα δηλαδή «ανεύθυνο» νομικό πρόσωπο —όπως είναι ένα πολιτικό κόμμα— και το οποίο δεν έχει καν ΑΦΜ, έχει πάρει κι έχει διασπαθίσει ένα τεράστιο ποσό κρατικού χρήματος …Ένα ποσό χρέους, το οποίο δεν έχουν ούτε καν μεγάλες βιομηχανίες αυτού του τόπου, οι οποίες δίνουν εργασία σε χιλιάδες εργαζόμενους …Ένα ποσό απ’ αυτά που μας οδήγησαν στα Μνημόνια. Όλοι στη φυλακή θα έπρεπε να βρίσκονται γι’ αυτήν την κακοδιαχείριση κρατικού χρήματος. Το θέμα είναι ότι χάρη σ’ εκείνο το ποσό οι Μητσοτακικοί «εξαγόρασαν» συμπάθειες «δεξιών» μέσα στο κόμμα των δεξιών. Μισό δις ευρώ κόστισε στον ελληνικό λαό ο σφετερισμός τής Ν.Δ. από τους Βενιζελικούς. Με αυτά τα χρήματα «κατασκεύασαν» τους φανατικότερους των «Μητσοτακικών».

Με αυτούς θα δώσουν τη «μάχη» τους. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς, είτε εξαιτίας τής ευγνωμοσύνης τους είτε εξαιτίας εκβιασμών, θα κληθούν να τους στηρίξουν …Να τους στηρίξουν με κάθε τρόπο και κάθε μέσο. Όταν λέμε με κάθε τρόπο, το εννοούμε. Είναι πλέον ζήτημα εθνικής ασφάλειας να τους σταματήσει ο ελληνικός λαός στην προσπάθειά τους …Είναι ζήτημα εθνικής επιβίωσης να φύγουν οι Βενιζελικοί από τη Ν.Δ.. Για να μην ανατραπούν, είναι σε θέση να κάνουν το οποιοδήποτε έγκλημα. Το έχουν κάνει στο παρελθόν και δεν θα έχουν πρόβλημα να το ξανακάνουν. Κάποτε προκάλεσαν ολόκληρο Εμφύλιο, για να γλιτώσουν από τις συνέπειες των πράξεων τους. Τι θα μπορούσε να τους σταματήσει τώρα να επαναλάβουν τους εαυτούς τους; …Γιος του δωσίλογου Αποστάτη είναι ο Κούλης. Είναι βέβαιο ότι θα εξαντλήσουν όλα τα μέσα …ειδικά τώρα, που θα πρέπει να δώσουν τον υπερπάντων αγώνα τού ελέγχου της Δεξιάς, γιατί σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουν. Ό,τι «περίεργο» βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα γύρω από τη Ν.Δ. έχει ως στόχο τον έλεγχο της Δεξιάς «πολυκατοικίας».

Ακόμα και τα «μικρομάγαζα» εκείνα, τα οποία έχουν «στηθεί» γύρω από τη Ν.Δ. είναι δικής τους ιδιοκτησίας προκειμένου να μην υπάρχει επιλογή διαφυγής για τον κόσμο …Να τον αναγκάσουν —στην «κίνησή» τους προς τα «δεξιά»— είτε να ψηφίσει τη Ν.Δ. των Βενιζελικών είτε να μην πάει καθόλου να ψηφίσει. Γι’ αυτόν τον λόγο τα χρηματοδοτούμενα από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ «πριμοδοτούν» τα βενιζελικά «εκτρώματα» της Δεξιάς και της Άκρας Δεξιάς. Το κόμμα τού Βελόπουλου —των Μνημονίων και της κονόμας— είναι αυτό το οποίο θα διεκδικήσει τον προβοκατόρικο ρόλο τού ΛΑΟΣ τού Καρατζαφέρη. Αυτό το κόμμα προετοιμάζεται να γίνει το δεξιό «δεκανίκι» σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, η οποία εκ των δεδομένων θα είναι βενιζελική όποιο κόμμα κι αν νικήσει στις εκλογές. «Εργαλείο» στον ίδιο σχεδιασμό αποτελεί και το κόμμα τού Κασιδιάρη. Το κόμμα τού έγκλειστου ναζιστή, που διαπραγματεύεται την ελευθερία του, έχει επίσης τον ίδιο σκοπό …Να δίνει τη δυνατότητα στη Ν.Δ. να εμφανίζεται σαν μοναδική επιλογή για τους Δεξιούς …Να δίνει τη ναζιστική και φασιστική επιλογή σε Δεξιούς απλά και μόνον για να τους εκθέτει …Να παίξει τον προβοκατόρικο ρόλο που παίζει η Λεπέν στη Γαλλία, για να εμφανίζει τους ανθρώπους που ψηφίζουν δεξιά σαν Νεοναζί.

Επειδή βέβαια «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», τον «στηρίζουν» όσο μπορούν, αλλά και προετοιμάζονται για τη «διαδοχή» του σε περίπτωση που αυτός «καεί». Πώς τον «στηρίζουν»; …Επαναλαμβάνοντας το ίδιο κόλπο με αυτό που τον επέβαλαν …Βάζουν «απέναντί» του για την ηγεσία τής Ν.Δ. ανθρώπους, οι οποίοι δεν είναι καν Νεοδημοκράτες …Βάζουν «απέναντί» του ως σφετεριστές τής ηγεσίας τής Ν.Δ. δικά τους υποχείρια από το καρατζαφερικό ΛΑΟΣ. Εάν δηλαδή τεθεί ζήτημα ηγεσίας, να το θέσουν δικοί τους άνθρωποι, οι οποίοι θα «νικηθούν» εύκολα από τον Μητσοτάκη …Οι πολύ νεοφερμένοι και «ξένοι» θα διεκδικήσουν τη Ν.Δ. και θα την υπερασπιστεί ο παλιός και λιγότερο «ξένος» Μητσοτάκης …Κόλπα του πεζοδρομίου και των νταβατζήδων …Τα κόλπα των «στημένων» αντιπάλων …Τα κόλπα που βλέπαμε στις παλιές ελληνικές ταινίες, όπου έβαζαν έναν μαντραχαλά να τις «τρώει» από τον πρωταγωνιστή, για να τον εμφανίσουν σαν «ήρωα». Το έκανε μία φορά ο Γεωργιάδης και θα το ξανακάνει εάν χρειαστεί. Εάν από εκεί και πέρα ακόμα κι αυτή η τακτική δεν αρκεί —και τον «διώξει» η πραγματικότητα των σκανδάλων και των προδοσιών—, τότε αυτοί οι «ξένοι» θα είναι και πάλι χρήσιμοι, εφόσον οι Βενιζελικοί θα βάλουν κάποιον απέναντί τους, που θα τους «νικήσει» εύκολα.

Ακόμα και ο δήθεν «καυγάς» μεταξύ τού Μητσοτάκη και του Μαρινάκη, δηλαδή, μέρος της ίδιας παράστασης είναι. Με δεδομένο ότι μπορεί και να «καεί» ο Μητσοτάκης, πρέπει οι Βενιζελικοί να είναι έτοιμοι να «πριμοδοτήσουν» τον επόμενο Βενιζελικό, που θα τους επιτρέπει να ελέγξουν τη Δεξιά. Αυτήν η επιλογή στην περίπτωσή μας είναι η Κεφαλογιάννη …Η ανιψιά τού Βαρδινογιάννη …Η σύζυγος του Εβραίου Μάτσα …Του ομοεθνή αυτών που «έστησαν» τον «πρέντατορ» στην Ελλάδα και παρακολουθούν τα πάντα …Του ομοεθνή τού Νίμιτς των Πρεσπών …Του ομοεθνή τού Στρος Καν, του Τρισέ, τής Μέρκελ και του Σαρκοζί των Μνημονίων …Του ομοεθνή όλων αυτών που «σαρώνουν» τις ελληνικές ιδιοκτησίες μέσα στη χώρα μας. Τον Βενιζελικό με την Εβραία σύζυγο, δηλαδή, θα τον διαδεχθεί μια Βενιζελική με Εβραίο σύζυγο …Άλλος ένας πολιτικός «φελλός» τύπου Καμάλα Χάρις.

 

 Αυτήν προορίζουν για «αρχηγό» τής Δεξιάς στην Ελλάδα …και για να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να έχουν στο «χέρι» όλους τους Δεξιούς παράγοντες …Αυτούς, δηλαδή, τους οποίους παρακολουθεί ο Μητσοτάκης. Εδώ ακριβώς βρίσκεται το όλο θέμα των παρακολουθήσεων. Μπορεί ο Μητσοτάκης να είναι αυτός που κάνει τις παρακολουθήσεις, αλλά αυτές οι παρακολουθήσεις γίνονται «κεφάλαιο» των Βενιζελικών. Όποιος κατέχει αυτόν τον «φάκελο», εκβιάζει τους δεξιούς και άρα ελέγχει και τη Ν.Δ.. Ο «φάκελος» αυτός, δηλαδή, θα καταλήξει στα χέρια τής Κεφαλογιάννη και όλων όσων βρίσκονται «πίσω» της. Δεν χρειάζεται καν να τον παραδώσει τον «φάκελο» ο Μητσοτάκης στους Σιωνιστές …Άλλωστε οι ίδιοι οι Σιωνιστές είναι αυτοί, οι οποίοι, ως ιδιοκτήτες και προγραμματιστές του «πρέντατορ», είναι κατά βάση οι «συντάκτες» αυτού του «φακέλου». Θα περάσει άλλη μία δεκαετία με την Κεφαλογιάννη και μετά θα είναι έτοιμος ο «Ντορογιός», για να επιστρέψει το Μητσοτακαίικο με ένα νέο και πιο «δεξιό» επίθετο …Αυτός, ο οποίος προετοιμάζεται ήδη για την «ημέρα» εκείνη και δίνει σε όλες τις περιπτώσεις τα «διαπιστευτήριά» του στη Νέα Τάξη Πραγμάτων …Άλλος ένας Βενιζελικός «δεξιός», ο οποίος έχει μάθει να προοδεύει με βενιζελικές προδοσίες και να χρεώνει με «ζημιές» τη Δεξιά.




Όλα αυτά οι Βενιζελικοί, για να τα «στήσουν» όπως τους βολεύουν, θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν …Ακόμα κι αν χρειαστεί να ρισκάρουν μια πολιτική ανωμαλία ή έναν νέο κοινωνικό διχασμό. «Μοχλούς» συλλογικούς, για να προκαλέσουν τέτοιου επιπέδου εντάσεις, διαθέτουν. Δεν είναι τυχαίο που έχουν εξελιχθεί σε μεγάλους προστάτες όχι μόνον των λαθρομεταναστών αλλά και των Ρομά. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι που λίγες ώρες πριν την «επέτειο» του θανάτου τού Γρηγορόπουλου κάποιοι «έβγαλαν» τους Ρομά από τους καταυλισμούς τους; Σε αυτό το παιχνίδι μπορεί να συμμετάσχει και ο «καδρόνιας» των καταλήψεων …Ο «αγγλόφωνος» Τσίπρας …Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν ο πρώτος —κι ο μόνος— που πήγε κι εκμεταλλεύτηκε εξ’ αρχής τον θάνατο του Γρηγορόπουλου στην εποχή που ήταν παντελώς ανύπαρκτος κι αγωνιζόταν για να γίνει Πρωθυπουργός …Επανέλαβε λοιπόν και τώρα τον εαυτό του, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί με τον ίδιο τρόπο και τον βαρύ τραυματισμό τού νεαρού Ρομά…

…Δοκιμάζει ξανά να παραστήσει τον «επαναστάτη» απέναντι στην αστυνομική βία, εκμεταλλευόμενος το αίμα άλλων …Δοκιμάζει και πάλι να επενδύσει στον διχασμό και να βάλει εκ νέου «νερό» στον «μύλο» τού Μητσοτάκη, ο οποίος θα παραστήσει τον εκπρόσωπο της «νομιμότητας» και της «τάξης», που τόσο πολύ ενδιαφέρει τον κόσμο τής Δεξιάς στη σημερινή εποχή τής απολύτου αβεβαιότητας. Ήδη ξεκίνησε με «πάσα» προς την Ν.Δ. τού Μητσοτάκη με την υπόθεση των Ρομά. Σ’ αυτήν την «πάσα» αντέδρασε άμεσα ο Θεοδωρικάκος, κάνοντας λόγο για «μίσος που «σπέρνει» ο ΣΥΡΙΖΑ», υπενθυμίζοντας μάλιστα με «νόημα» το τραγικό για την πατρίδα μας 2008 …Αρχίσαν τα «όργανα» …Έτσι εγκαινιάζουν την προεκλογική περίοδο, περιμένοντας πάντα βοήθεια και από τον «φίλο» Ερντογάν και βέβαια και τον Ράμα.

 

 …Ο κόσμος πρέπει να είναι έτοιμος για νέες προβοκάτσιες, γιατί οι επόμενες εκλογές είναι πολύ κρίσιμες για τους Βενιζελικούς και τ’ αφεντικά τους …Είναι πολύ κρίσιμες και δεν θα διστάσουν μπροστά σε τίποτε, προκειμένου όχι μόνον να τις κερδίσουν, αλλά να κρατήσουν και τον έλεγχο του κόμματος της Ν.Δ. …Του κόμματος που χρωστάει σχεδόν μισό δις ευρώ και κατηγορεί για ανικανότητα τον κόσμο, ο οποίος χάνει τα σπίτια του …Του κόμματος που έχει έναν αρχηγό, ο οποίος χαρακτήρισε τους Έλληνες «τζαμπατζήδες», αλλά δεν δίστασε να εισπράξει και να βάλει στην τσέπη του —και όχι να κάνει κάποια δωρεά— μια γεωργική αποζημίωση …Ο «κολλητός» τού Μπουρλά, ο οποίος χαρακτήρισε μεγάλο μέρος τής ελληνικής κοινωνίας σαν «ψεκασμένους» …Ο εθνικός προδότης, ο οποίος χωρίς καμία έγκριση της Βουλής των Ελλήνων έστειλε όπλα στον Ζελένσκι, βάζοντας την Ελλάδα «απέναντι» στη Ρωσία και θέτοντας σε κίνδυνο το σύνολο της ελληνικής μειονότητας της Ουκρανίας.

Αυτός ο αδίστακτος και άπληστος άνθρωπος θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στη θέση του και για τον λόγο αυτόν είναι επικίνδυνος …Μια επικινδυνότητα, η οποία φαίνεται στη μυστηριώδη κι αδικαιολόγητη ανοχή που δείχνουν οι αστυνομικές αρχές απέναντι στη συμπεριφορά των Ρομά. Σε ποιο ευνομούμενο κράτος τού Πλανήτη θα επιτρεπόταν σε διαμαρτυρόμενους όχλους να πυροβολούν με όπλα τους αστυνομικούς; Ποιος ελέγχει την Αστυνομία; Ποιος της δίνει εντολές και ποιος την αναγκάζει να δείξει τέτοια ανοχή; Η αντιπολίτευση γιατί δεν καταγγέλλει αυτήν την αναρχία, η οποία μπορεί να μας βάλει σε περιπέτειες; …Μήπως γιατί βολεύεται και η ίδια από αυτήν τη «στημένη» παράσταση; …Μήπως με το «αίμα» αθώων προσπαθούν και πάλι κάποιοι να γράψουν τη δική τους «ιστορία»; Μετά απ’ όλα αυτά που είδαμε στο παρελθόν —κι εξακολουθούμε να βλέπουμε— ένα είναι βέβαιο …Η προδοτική «παρένθεση» του ατιμώρητου Βενιζελισμού, που μας έχει οδηγήσει στη σημερινή αθλιότητα, πρέπει να «κλείσει».

Το έχουμε γράψει πολλές φορές, και θα το ξαναγράψουμε όσες φορές ακόμα κι αν χρειαστεί …«Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελά». Αυτό θα επαναληφθεί πολύ σύντομα και θα αφορά τόσο τους Βενιζελικούς όσο και τα αφεντικά τους. Οι λαοί έχουν αρχίσει να αφυπνίζονται και είναι πλέον θέμα χρόνου ν’ αρχίσουν να «βλέπουν» καθαρά τι συμβαίνει γύρω τους και ποιοι είναι εκείνοι που τους εκμεταλλεύονται σαν ζώα. Εάν τα συμβαίνοντα στις ΗΠΑ είναι ένας «δείκτης» τής «υγείας» τού κεντρικού συστήματος εξουσίας, τότε πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι δεν τους απομένει πολύς χρόνος. Η συμμορία του Σιωνιστή Σούμερ, που, μέσω τού «Sleepy Joe», καθημερινά καταστρέφει το κράτος των ΗΠΑ, είναι θέμα χρόνου να «στοχοποιηθεί» και να χρεωθεί τη σημερινή παρακμή τους. Οι Σιωνιστές, οι οποίοι κυβερνούν τις ΗΠΑ μετά τις νοθείες, τις λογοκρισίες, τη βία των δρόμων και την ανεξέλεγκτη κατάσταση στα σύνορα, έχουν χάσει την «πίστωση» τους μέσα στις ΗΠΑ. Εάν δεν σταματήσουν να εγκληματούν εις βάρος τού αμερικανικού λαού, κινδυνεύουν να φύγουν «τρέχοντας» από τις ΗΠΑ όπως έφυγαν οι πρόγονοί τους από την Αίγυπτο.

Θέμα χρόνου είναι ν’ αντιδράσει ο Χριστιανισμός σ’ αυτήν την «ύπουλη» σιωνιστική «πανούκλα», η οποία, μέσω του εκφυλισμού, τον οδηγεί στην απόλυτη καταστροφή. Θέμα χρόνου είναι αυτή η πανχριστιανική «δεξιά» στροφή ν’ αποδώσει όποιον «καρπό» μπορεί ν’ αποδώσει στον ύστατο αγώνα των λαών για την επιβίωσή τους μέσα στις πατρίδες τους. Η σιωνιστική Τάξη Πραγμάτων των ανώμαλων, των κλεφτών και των νταβατζήδων θα καταρρεύσει παγκοσμίως. Όλοι οι ηγέτες, οι οποίοι πρόδωσαν τους λαούς τους κι ανέβηκαν στο «σκάφος» της, θα κλάψουν. Το ίδιο θα συμβεί και στην Ελλάδα. Αυτοί, οι οποίοι προδίδουν εδώ κι έναν αιώνα τον Ελληνισμό θα «πικραθούν» πολύ σ’ αυτήν τη ζωή. Θα κοπούν τα χέρια και τα πόδια αυτών, οι οποίοι εσκεμμένα επιχείρησαν να κάνουν ζημιά στον Ελληνισμό …Αυτών, οι οποίοι επιχείρησαν να καταστρέψουν το πιο πολύτιμο «εργαλείο» τού Θεού …Με τους απολύτως λάθος ανθρώπους στην απολύτως λάθος στιγμή επέλεξαν να συνεργαστούν εις βάρος των Ελλήνων.

Παναγιώτης Τραϊανού 

Traianou.gr


7 σχόλια:

  1. Η αιτία των δεινών ειδικά μετά την μεταπολίτευση έχει ονοματεπώνυμο , λέγεται νεοφιλελευθερισμός, τον οποίο άνετα διαχειρίζεται και η ακροκεντροδεξιά και η σοσιαλδεξιά και η λάιτ αριστερά, τώρα αν οι διαχειριστές ανήκουν στον αστερισμό των όπως τους ονομάζετε βενιζελικούς , αυτό λίγο ενδιαφέρει, ποιόί μισούν το κράτος ;οι νεοφιλελεύθεροι, ποιοί θεωρούν το κράτος σπάταλο και γραφειοκρατικό που πρέπει να περιοριστεί; οι νεοφιλλελευθεροι,ποιοι πιστεύουν ότι αν αφεθούν ελέυθερες οι αγορές θα καταφέρουν να λύσουν όλα τα προβλήματα αυτορυθμιζόμενες; ποιοί παρα την ιδεολογία τους δεν εχουν πρόβλημα να σιτίζονται από το κράτος, με επιδοτήσεις, επιχορηγήσεις,παχυλούς μισθούς ; οι νεοεφιλλελευθεροι,ποιοί υποστηρίζουν ότι οι κοινωνικές ανισότητες είναι η φυσική τάξη των πραγμάτων και δεν γίνεται να μειωθούν ;, ποιοί επιμένουν ότι η λιτότητα είναι θέσφατο και κανόνας και οποιαδήποτε παρέμβαση θα οδηγήσει σε χάος; οι νεοφιλελέυθεροι,ποιοί αντιδρούν σε πολιτικές ενίσχυσης των ευάλωτων πολιτών με το σκεπτικό ότι παράγουν εφησυχασμό στις υποτελείς τάξεις; ποιοί υποστηρίζουν επικίνδυνο λαικισμό τα αιτήματα για αυξήσεις μισθών και συντάξεων, για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας;ποιοί καταγγέλουν την άποψη ότι ο νεοφιλελευθερισμός κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους;μα οι νεοφιλελεύθεροι, κάπως έτσι Περι με την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική δεκαετίες τώρα δημιουργεί όλα τα δεινά που ο μέσος έλληνας βιώνει ευρισκόμενος στα όρια της παράκρουσης, βέβαια από την άλλη ενώ αντιλαμβάνεται ποιός είναι ο φταίχτης που τον έφερε σε αυτό το δυσχερές σημείο, δυστυχώς δεν κάνει την υπερβαση, εδώ μιλάμε για τραγελαφικές καταστάσεις μούγκα στην στρούγκα, καμία κίνηση αμφισβήτησης και πρόσω ολοταχώς με το εκλογικό διακύδευμα στη κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί λοιπόν οι τύποι Περι καλούσαν, πίεζαν τις; κυβερνήσεις και στις δύο κρίσεις που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια οικονομική κρίση και πανδημία,να παρεμβουν για να σώσουν επιχειρήσεις για να μην καταρεύσουν , τις τράπεζες για τον ίδιο λόγο αφού αποτελούν τους πυλώνες της οικονομίας και όντως θαύμα οι νεοφιλελεύθεροι αποθέωναν ακόμα και τις κρατικοποιήσεις, ως προσωρινό βέβαια μέτρο για να μην παρασυρθούν οι πολίτες και αρχίσουν να φλερτάρουν με βέβηλες κομμουνιστικές φαντασιώσεις. Οι κυβερνήσεις με θρησκευτική ευλάβεια άκουσαν τις ελίτ,στήριξαν με λεφτά των φορολογούμενων τις προβληματικές επιχειρήσεις και τις φορτωμένες με σκουπίδια τράπεζες τις εξυγίαναν, κουτσοί στραβοί όλοι στον αγιο παντελεημονα, και έτσι τις παρέδωσαν με ξένα κόληβα στους ιδιοκτήτες και μετόχους πεντακάθαρες Δλδ Περι η κρατική παρέμβαση έκανε την βρώμικη δουλειά για λογαριασμό των οικονομικών ελίτ, το μάρμαρο το πλήρωσε όπως κάνει πάντα το μόνιμο υποζύγιο ο φορολογούμενος πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθεί να σωθεί, αναγορεύοντας σαν δήθεν κύριο εχθρό του τον γελοίο κι ανύπαρκτο Τσίπρα και την υποτιθέμενη ιδεολογική «κόντρα» μεταξύ Δεξιάς κι Αριστεράς, ενώ αυτή πλέον δεν αφορά κανέναν. Ο κόσμος τούς έχει «δει» καί τους δύο και τους έχει κρίνει …και στην κυριολεξία τούς απεχθάνεται........)

    Σε γενικές γραμμές ,είναι τελειωμένοι. Εχουν απομείνει κάποιοι λίγοι αμετανοήτα βλάκες,που δέν εννοούν να αντιληφθούν . Είναι λίγοι όμως ,και γιά αυτό θα προστρέξουν σε "άλλα κόλπα",προκειμένου να μην χάσουν την εξουσία.
    Πρός το παρόν εξαντλούν και προσπαθούν να ενεργοποιήσουν το "δίπολο",ακόμα και ακροτηριάζοντας το ένα "μέλος'.
    Βλέπουμε να "κόπτεται" για τα "αρχαία αγάλματα" ,ο γελοίος .Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ! Ο ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ .Τί υπέγραψε στις ΠΡΕΣΠΕΣ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ.?
    Μας προσβάλει την νοημοσύνη ένα αμόρφωτο σκουπίδι.
    Τον σπρώχνουν με νυχια και με δόντια. Εάν δέν βγεί ,η ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Δεν θα σωθεί η Ντόρα ο Κούλης και όλη η συμμορία..
    Στίς πλάτες του αμορφωτου καδρονά ,αρπάχτηκε για την σωτηρία της η συμμορία των ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ,και βλέπουμε όλα τα γελοια,που βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδες κόλπο στην βραζιλία? Τό ίδιο που έγινε και στην Αμερική! Καί έτσι "νομιμοποιούν" πλέον τίς "φυτευτές" κυβερνήσεις. Και αντί να ακουστεί η φωνή του λαού,τού κάθε λαού για φασισμό της εξουσίας,ζωγραφίζεται φασίστας ΛΑΟΣ.
    ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ. ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΤΟ "ΔΕΞΙΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ" Αυτοί όπως πάντα βρήκαν τον τρόπο να το παρατείνουν.
    Μέσα σε τέσσερις ώρες ο "μάγκας" Λούλα τούς έστειλε το μν,, Ρόπαλα,δακρυγόνα και τα κεφάλια μέσα,εάν τολμήσει κανείς να αντιδράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βέβαια, ό,τι θα γίνει, θα γινεί “από, με και δια των σιωνιστικών θυλάκων”. Υπογραφή mossadένια πανταχού, καθότι και εκεί κάτω ψήνεται πραξικοπηματάκι με Kochavi- Netanyahu. Οπότε να βάλουμε μέσα στο κάδρο και το σενάριο "Φλώρος- υποκλοπές στρατού" που σαν "σποράκι" έχει ριχτεί στα τσεπάκια των "ενεργούμενων" για πιο βαριά κουζινομαγειρέματα πολιτειακής ανωμαλίας, όταν στερέψουν οι άλλες λύσεις! Ο αθέατος συντονισμός των θυλάκων είναι καλά χορογραφημένος! Εδώ ολόκληρο Τσουρουφλισμένο, αποδεδειγμένα δικό τους άνθρωπο, έθεσαν επικεφαλής ΥΠΑΜ -μετά το καλώσορισμα του ΓΑΠ του Καστελορίζιου σε Netanyahu στην Κρήτη- οι σκληροτράχηλοι νοτιοανατολικοί παίκτες… για να εισέλθουν με δόξα και τιμή εντός των τειχών με SOFA, τί στην Κρήτη, όπου για ορεκτικό ξεσκόνισαν τα S300, τί στην Καλαμάτα, εντάξει δεν άφησε παραπονεμένους και τους νατοϊκούς σε Ρόδο, Αλεξανδρούπολη. SOFA έτσι;- που είχε απορριφθεί επί Χούντας κι ο Νταγιάν μετά άρχισε τα ταχυδακτυλουργικά του! Και τώρα, παντοιοτρόπως τον ξανασπρώχνουν τον Αδυνατισμένο στο προσκήνιο, βάζοντας τη σύζυγό του αρχηγό νέου κόμματος... Γενικώς, οι σκληροτράχηλοι αρέσκονται στο εξής μοτίβο-pattern ελεγχόμενης αντιπολίτευσης: να φυτεύουν “αντιστασιακά παιδιά” προβαίνοντα από καιρού εις καιρόν σε μεγάλες αποκαλύψεις και συνηθέστερα διαφημιζόμενα ως απέχοντα από τις “συνεστιάσεις της Βασιλίσσης Σοφίας”... έτσι έκαναν με τον Τσουρουφλισμένο, έτσι με το Βέλο, τώρα έχουν περιλάβει και το Γιδιάρη των Σφακίων...που τανύζεται ο άνθρωπας όσο μπορεί με τα σκανδαλοψίχουλα που του διοχετεύουν. Έτσι κι η κασκαρίκα του predator. Ο απόμαχος agent και καλά συνταξιούχος “free lancer”, ας πούμε, το πάσαρε στην Κούλα, που με τη σειρά της το πάσαρε από Σκόπια μέχρι Μαδαγασκάρη… Και από κοντά στο πανηγύρι, οι ενημερωτικοί mossadένιοι βραχίονες, κι αυτοί φυτεμένοι εν καιρώ μνημονίων με εφημερίδες οιονεί "ανατρεπτικές", "αριστερές" και "δεξιές" με διαχειρίστριες εξωχώριες (off-shore) εταιρίες που διόλου τυχαία πρωτοστατούν στην κατά κόρον ανάδειξη του σκανδάλου. Η μια κάνει παιχνίδι από την αξιωματική αντιπολίτευση για να δύναται κι ο γιατράκος ν’ αδειάζει κόσμο- ενώ η άλλη συμπράττει με το έτερο φυλακισμένο άκρο. Τα πυρά τους είναι συντονισμένα κι η μεταξύ τους έχθρα έχει πάει περίπατο. Προσφάτως, δε με βέτο Τσύριζα στα περί εκλογικού του αποκλεισμού ο έγκλειστος του Δομοκού σπρώχνεται ανοιχτά και με το νόμο για μάντρωμα όσο δυνατόν περισσότερων δυσαρεστημένων. Πετά ο περιστύλιος χορογράφος και το τσόκαρο του Πειραιά που το παίζει υπερπατριώτισσα εκ του βαθέος Πασόκ κι όπου κηδεία πατριώτη ή καλλιτέχνου μοστράρεται πρώτη μούρη στο Καβούρι- βέβαια, η έδρα που μάλλον της τρώει στα εκλογικά της χωράφια ο καταληψίας-αρχηγός της θα της αποφέρει, προφανώς, άλλο “αντιδωράκι”- να ψελλίσει κάτι περί “χώρας που έχει περάσει Πολυτεχνεία και δεν πολυσηκώνει χούντες” κι όλο και σπρώχνεται η χουντοnarrativa, αδέλφια. Έτσι λέει το Pattern του Τελ Αβίβ: υπερορθόδοξα φυντάνια- μην κοιτάτε που ο γιδιάρης κι η αερολογούσα είναι αριστεριστές... ο πρώτος έκανε κι αυτός την αντίστασή του με τα εμβόλια σαν κάτι άλλα κουρδισμένα, αντινεοταξίτικα sites, που έχουν διπλο-έδρα σε Αθήνα κι Ιερουσαλήμ κι η αδόλεσχος τσοκαρίνα δεν αφήνει κατάθεση για κατάθεση στεφάνων σε γενοκτονίες Ποντίων, σε Καραϊσκάκηδες, προσκυνά τους τάφους του Λυσσαρίδη, την "βγαίνει άτσαλα" στο Ράμα, καθότι γνήσιον τέκνον του παλιού, καλού, πατριωτικού μπατσόκ και δεν συμμαζεύεται ...για τα ψηφαλάκια... Κάτι μου λέει ότι τα spike-nlos ήταν απλώς το πάπλωμα του καυγά “predator/στρατός”, μήπως κάτι χοντρό παίχτηκε με Iron-dome, που ήταν να συμπεριλάβει την δυτική επικράτεια τους, αλλά οι Ισραηλίτες το ξανασκέφτηκαν ποιός ξέρει γιατί και πώς χάλασε η δουλειά και σε ποιά ανταλλάγματα;
    Πάντως η Μιμή μας η Ντενίση, μας πληροφόρησε ότι η επιχείρηση αφομοίωσής μας στο Μεγάλο, Δυτικό Ισραήλ προχωρά πλησίστια, γιατί μετά τη “Σμύρνη Αγαπημένη”, έρχεται νέα μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του δράματος του εβραϊκού πληθυσμού της συμπρωτεύουσας και εν ευθέτω χρόνω πρωτεύουσας της Μεγάλης Δημοκρατίας της Μακεδονίας του Αίμου (Βόρειας και Αιγαιακής, μαζί)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τό μέγα κόλπο,που τους είχε δώσει τα πάντα,ήταν το κόλπο του δικοματισμού. Μπορούσαν να "παίζουν¨,και να εναλλάσσονται,άνετα,δίχως να δουλέψουν ποτέ τους,και από την άλλη να έχουν όλα τα προνόμοια.
    Σήμερα αυτό έχει καταρεύσει,καθώς τα δώδεκα αυτά χρόνια ο λαός,κυριολεκτικά "τα είδε όλα". Τούς είδε όλους με την σειρά .Ειδε πώς δέν υπάρχει διαφορα΄και πώς ήταν ένα βρώμικο σχέδιο. Δέν αντιλεγω ,πώς έχουν παραμείνει κάποιοι ,από τον λαό στα ¨σκοτάδια της άγνοιας¨.Ο αριθμός είναι μικρός και δεν τούς γλυτώνει.
    Τί πιστεύω? Πιστεύω πώς όλα οσα βλέπουμε ,είναι μέσα στον σχεδιασμό προκειμένου να ξαναζωντανέψουν , όχι το "ρεύμα",αλλά τόν θυμό. Με αυτήν την "Λογική¨-εάν μπορείς να την αποκαλέσεις λογική- θα προσπαθήσουν ταραχές ,προκειμένου να εμφανιστούν σαν δημοκράτες. (βλέπουμε στίς ξένες χώρες,πώς τα μαγειρεύουν,με την συνεργασία και τών δυό μαντριών)
    Κυριολεκτικά ΑΝΩΜΑΛΙΑ προσπαθούν .
    Είναι ο μοναδικός που τίς "εκλογές" τις γνωρίζει μόνον ο ίδιος λές και δεν αφορά κανέναν,παρά μόνον το σύστημα.
    Αν ακούσουμε για εκλογές σημαίνει πώς την κοπανάνε. Εγώ αυτο πιστεύω.Δέν τους "βγαίνει" ,και εάν το καταφέρουν ,θα είναι για κανένα εξάμηνο,δλδ άχρηστο. Αρα κάτι άλλο ετοιμάζουν. Χούντα? επιβολή ..Σκασμό ..Θα δείξει το επόμενο διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιοι Δεξιοι κυρ Παναγιωτημ; Υπαρχουν Δεξιοι στην Ελλαδα; Υπηρξαν εστω ποτε;

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή