peri majestic the real

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

'Έλληνες με παιδεία Προτεσταντική...

 

Κινήσεις για το θεαθήναι, όταν κάνεις δεν διώκεται ποινικά, για τους 36.000 νεκρούς στα νοσοκομεία.. Ούτε κάμερες θα έπρεπε να επιτρέπονται. Αλλά είπαμε: Όλοι τους ζούνε για την εικόνα. 

Δεν μου αρέσει αυτή η νέα Ελλάδα....Με τρομάζει. Μου φέρνει ίλιγγο. Που ήταν κρυμμένη τόσα χρόνια; Μέχρι και τα όργανά μας φεύγουν για το εξωτερικό....και αυτό είναι είδηση. Γιατί; Γιατί είναι έργο του Παπανδρέου. Είναι περασμένα στο πρώτο μνημόνιο οι δωρεές οργάνων. Του Ανδρέα Λοβέρδου... που μέχρι και αιτήσεις μοίραζε για δωρεές..

Και τι μας λένε; Η τελευταία ευκαιρία για όλους μας είναι ο γελοίος ψεύτης...μπρρρρρρ τρόμος...ναι τρόμος όταν δίπλα στον ψεύτη βλέπεις νέους πτυχιούχος με νοοτροπία δικτάτορα...



Τήν αλήθεια λέει. Την δική τους αλήθεια . Ναι τελευταία τους ευκαιρία για να σωθούν ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ειναι ο Τσίπρας.

Τήν "πετάει" πρός τόν κόσμο .Είναι σε απόγνωση. Είπαμε, ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. και ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΚΑΤΆΛΑΒΕ.

Γιά να μπορέσεις να αντιληφθείς ,πρέπει να γνωρίζεις. Για να μπορέσεις να καταλάβεις πως αυτό που λέει ειναι η τελευταία τους ευκαιρία, θα πρέπει να εχεις ΗΔΗ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Πώς δέν σε υπολογίζουν παρά σε χρησιμοποιούν. Μόνο τότε μπορείς να καταλάβεις ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Αν κάνεις το επαναλαμβανόμενο τραγικό λάθος και πιστέψεις πώς σε νοιάζονται πώς προσπαθούν γιά το κοινό καλό ,την πάτησες. Και τούς δίνεις την τελευταία τους ευκαιρία. Μετά το χάος.


"Συνάντηση με το προεδρείο Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής θα έχει τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με το προεδρείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί το ζήτημα της έλλειψης φαρμάκων."

"Ο ΣΩΤΗΡΑΣ" !!!!ΚΟΡΟΙΔΑ!!! ΠΟΣΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΔΙΑ!!!!


Είναι πολύ "κακός" ο τελειωμένος Μητσοτάκης!!!!!!! Για να βοηθήσει τον "καλό" Τσίπρα.. 

Την καρέκλα την έχει τακτοποιήσει, με την Κεφαλογιάννη, τώρα θέλει ΑΣΦΑΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ .



4 σχόλια:

  1. Τήν αλήθεια λέει.Την δική τους αλήθεια . Ναι τελευταία τους ευκαιρία για να σωθούν ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ειναι ο Τσίπρας.
    Τήν "πετάει" πρός τόν κόσμο .Είναι σε απόγνωση. Είπαμε,ΤΟ ΚΑΛΛΎΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. και ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΚΑΤΆΛΑΒΕ.
    Γιά να μπορέσεις να αντιληφθείς ,πρέπει να γνωρίζεις. Για να μπορέσεις να καταλάβεις πως αυτό που λέει ειναι η τελαυταία τους ευκαιρία,θα πρέπει να εχεις ΗΔΗ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Πώς δέν σε υπολογίζουν παρά σε χρησημοποιούν. Μόνο τότε μπορείς να καταλάβεις ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
    Αν κάνεις το επαναλαμβανόμενο τραγικο λάθος και πιστέψεις πώς σε νοιάζοντε,πώς προσπαθούν γιά το κοινό καλό ,την πάτησες.Και τούς δίνεις την τελευταια τους ευκαιρία. Μετά το χάος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Συνάντηση με το προεδρείο Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής θα έχει τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
    Ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με το προεδρείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί το ζήτημα της έλλειψης φαρμάκων."

    "Ο ΣΩΤΗΡΑΣ" !!!!ΚΟΡΟΙΔΑ!!! ΠΟΣΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΔΙΑ!!!!
    Είναι πολύ "κακός" ο τελειωμένος Μητσοτάκης! Για να βοηθήσει τον "καλο" Τσίπρα.. Την καρέκλα την έχει τακτοποιήσει,με την Κεφαλογιάνη,τώρα θέλει ΑΣΦΑΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 36.000 νεκρούς στα νοσοκομεία και δεν μιλα κανεις πουστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός πούστης να μιλήσει,και τί να πεί? Εκείνος που πρέπει να μιλήσει δέν έχει βγάλει άχνα. Ακόμα περιμένει τρομαγμένος ,μην τον βρεί η αρρώστια. Τον αποδεκατίζουν και αυτός κοιτάει αλλού. 36000 νεκροί από έλειμμα σε νοσοκομεία. Εχουν καταρεύσει τα πάντα και δεν φταίει κανένας κορονοιός. Δέν υπάρχει τίποτα πλέον στα 'Δημόσια" Νοσοκομεία. Περιμένουμε ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΦΆΣΗ να τα κάνουν ιδιωτικά,για να πούμε "καλά έκαναν αφού δέν μας εξυπηρετούσαν.. Το γνωστό κόλπο. Και όταν αρχίσουν οι ιδιωτικές ασφάλειες ,και ο ψόφος στά σοκάκια γιά όσους δέν μπορούν ,τότε θα ψάχνουμε πάλι τρόπο να το ¨διορθώσουμε". Εκεί να δείς ΚΛΑΜΑ. Θα μπαίνει ο ασθενής στο μαγαζάκι τους ,και εάν είναι συμβατός με κανέναν που πληρώνει καλά,θα "πεθαίνει" απο "επιπλοκές" ,Θα γίνεται "δωρητής" οργάνων εν αγνοία του,και θα θάβεται με μείον -νεφρό συκώτι μάτι,ότι ανταλακτικά εχει.. Ρε έχει αντιληφθεί κανείς το ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ???
    Τα ίδια και τα ίδια,που αποδεικνύουν ότι είμαστε ηλίθιοι και μας δουλεύουν.Γιά την ακρίβεια οι περισσότεροι παίρνουν στον λαιμό τους ,τους λιγότερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...