peri majestic the real

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

«Αργυραίς λόγχαις μάχου και πάντων κρατήσεις» Μαντείο των Δελφών-χρησμός στον βασιλιά της Μακεδονίας Φίλιππο, περί δωροδοκίας.



Οι πολιτικοί στο Ελληνικό κοινοβούλιο, είναι απλά μαριονέτες, ηθοποιοί. Δεν έχει σημασία ποιός είναι στην εξουσία, όλοι εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Την ΚΑΤΑΡΡΆΚΩΣΗ του Ελληνικού λαού, του ηθικού του, της πολιτιστικής του κληρονομιάς, της περιουσίας του, της ίδιας του της πίστης και της ιστορίας.

'' Δώσε μου τον έλεγχο του νομίσματος ενός έθνους και δεν δίνω δεκάρα για το ποιός φτιάχνει τους νόμους.''

Μάγερ Άμσχελ Ροθστσάιλντ---(γένος πεφωτισμένων)

Το ερώτημα παραμένει: στίς επερχόμενες εκλογές, θα συνεχίσουμε βλακωδώς να ψηφίζουμε, όλους αυτούς που μας σκοτώνουν ποικιλοτρόπως με μιά μέθοδο σατανικού δεσποτισμού; Τότε μας αξίζει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΉ ΣΚΛΑΒΙΆ !!!

https://www.naftemporiki.gr/politics/1398616/parakoloythiseis-anataraxeis-sto-politiko-skiniko-me-fonto-tis-nees-kataggelies/

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/kalamata-pragmatopoiithike-i-partheniki-ptisi-tou-protou-ellinikou-ekpaideytikou-aeroskafous-m-346/

''Kανείς δεν θα ζεί στην Νέα Τάξη, αν δεν έχει δηλώσει την υποταγή του και να λατρεύει τον Λούσιφερ. Κανείς δεν θα ζεί στην Καινούργια Εποχή, άν πρώτα δεν έχει κάνει την ένταξή του στο δόγμα του Λούσιφερ''.

David Spangler. Διευθυντής της Πλανητικής Πρωτοβουλίας. Ηνωμένα Έθνη.

https://www.pronews.gr/ygeia/peter-mccullough-oi-klaus-schwab-j-biden-b-gates-diorganosan-tin-megalyteri-synomosia-kata-tis-anthropotitas/

https://katohika.gr/diethni/soros-anthropothysia-vasei-schediou-stin-oukrania/

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/syntagmatarxis-e-a-douglas-macgregor-oi-oukranoi-exoun-xasei-157-000-andres/

Οι Ιλλουμινάτι είναι επίσης πίσω απο κινήματα, πού ξεκίνησαν απο τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαική Ένωση. Συχνά μαρκάρουν την ιδιοκτησία τους με αστέρια σε κύκλο, τα οποία είναι 13 σε αριθμό, ή τεχνηέντως να σχηματίζουν το 666. Το σύμβολο των Ηνωμένων Εθνών, έχει 13 κλαδιά ελιάς σε κάθε πλευρά, όπως επίσης και το νόμισμα του Ευρώ έχει 6 αστέρια, 6 ρίγες και 6 ακόμα αστέρια. Έχουν μάθει να παίζουν με τον κόσμο έως σήμερα. Οι Ιλλουμινάτι έχουν πάρει τον έλεγχο των εκδόσεων και όλων των πληροφοριών που διανέμονται στο κοινό.

Τα νέα και οι πληροφορίες φτιάχνονται έτσι ώστε οι Γκοίμ ( εβραική ονομασία για τους μή-Εβραίους-Ζώα δηλαδή, γαιδούρια) να πιστέψουν ότι μία Παγκόσμια Κυβέρνηση, είναι πλέον μονόδρομος. Τα κόλπα τους, τα σχέδιά τους, οι συνωμοσίες τους, παραμένουν αόρατα.

Όλο το ζοφερό σκηνικό που έχει απλωθεί στην χώρα σαν μαύρο πέπλο, καταμαρτυρά την διαφθορά και σαπίλα στην οποία, πρωθυπουργοί με τις κυβερνήσεις τους, καναλάρχες με '' άτεγκτους '' και '' αδέσμευτους '' δημοσιογράφους, δικαστικούς και αστυνομικούς, έχουν γράψει νέες σελίδες στην πλέον πιό μοχθηρή και κατασκότεινη περίοδο, απο την εποχή των μνημονίων έως τα τώρα.

Όποια απόφαση και να πάρουν, όποια μέτρα και να λάβουν, είναι copy paste των Σιωνιστικών πρωτοκόλλων, των ψυχοπαθών ελίτ, των στοών του βορβόρου, σε έναν λαό που πλέον εναγκαλίστηκε το έρεβος.

''Το όλο Θέμα είναι να δημιουργήσουν μία παγκόσμια κυβέρνηση, πού όλοι θα έχουν μέσα τους ένα τσιπάκι RFID, όπου όλα τα χρήματα θα είναι ψηφιακά μέσα σ'αυτά τα τσιπάκια, δεν θα υπάρχουν πιά μετρητά και αυτό μου το είπε ο Ροκφέλλερ, ότι είναι ο μελλοντικός τους στόχος''


Ααρών Ρούσο-( παραγωγός της ταινίας, America freedom to fascism, πέθανε απο ''καρκίνο'').

Οι Ρόθτσαιλντς δημιούργησαν τους Ιλλουμινάτι το 1776, ώστε να υπονομεύσουν τις βάσεις του Χριστιανισμού σε όλο τον Δυτικό κόσμο. Κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος του ελευθεροτεκτονισμού (Μασσωνία) και το χρησιμοποίησαν ώστε να εισχωρήσουν σε όλα τα ιδρύματα.

''Σε όλη την Εθνική μας Τράπεζα, το ΔΝΤ (Παγκόσμια Τράπεζα), επεκτείνουμε την πίστωση την οποία δημιουργούμε απο το τίποτα σε όλες τις τράπεζες. Έτσι χρεώνουμε την βιομηχανία και τους εργάτες και φέρουμε τους διαχειριστές (αφεντικά) εναντίον του εργάτη. Έτσι ποτέ δεν θα ενωθούν για να μας αντιμετωπίσουν και καταδικάζουμε σε χρέος μια βιομηχανική Ουτοπία.''

''Η Μασσωνική θρησκεία, πρέπει να διατηρηθεί άπ'όλους εμάς, να διατηρηθεί στην αγνότητα του δόγματος του Λούσιφερ.''

Άλμπερτ Πάικ---βιβλίο ''Ηθικές και δόγμα''.

Κρυφά σχέδια της Ελίτ:

Δημιουργία γεγονότων που θα ενεργοποιήσουν τον έλεγχο των Ιλλουμινάτι και την ρύθμιση των τιμών του πετρελαίου, ώστε αργότερα να προκαλέσουν έλλειψη.

Την καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας, με την αγορά και την χρεοκωπία όλων των μεγάλων τραπεζών και ιδρυμάτων.

Δημιουργία γεγονότων που θα επιτρέψει στην Ελίτ, με ευκολία να κηρύττουν στρατιωτικό νόμο όποτε το θεωρήσουν απαραίτητο.

Παγκόσμιος διασυρμός, όσων μιλάνε για σχέδια των διαφόρων Ελίτ, για παγκόσμια κυβέρνηση και εμφύτευση τσίπ RFID.

Έχουν σκοπό να καταστρέψουν τα πάντα στην ζωή των ανθρώπων χρησιμοποιώντας βιολογικά όπλα σαν καινούργιες επιδημίες (Κόβιντ 19) καταστρέφοντας τις παγκόσμιες οικονομίες και τρομοκρατώντας τον κόσμο με σχέδια στυγνής χούντας και αστυνομικού κράτους.

Το χειρότερο είναι ότι μεγάλη μερίδα των ανθρώπων επιδικνύει μεγάλη άγνοια και απιστία στο γεγονός ότι, κάποιοι απο τα παρασκήνια εργάζονται για την φυσική του εξόντωση, με πανίσχυρα και σίγουρα όπλα όπως: τεχνητή φτώχεια, λιμούς και λοιμούς, πολέμους απο το πουθενά, φαινόμενα μετακινήσεως ολοκλήρων πληθυσμών απο ένα μέρος σε άλλο, συστηματικές Δολοφονίες Χαρακτήρων που τους ξεσκεπάζουν, γενοκτονίες λαών κ.α.

''Το άτομο είναι ανάπηρο να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο, με μία συνωμοσία τόσο τρομακτική, που δεν δύναται να πιστέψει ότι υπάρχει.''

Τζέυ Έντγκαρ Χούβερ---Πρώην διευθυντής του F.B.I.

'' Θ'αντικαταστήσουμε τα χρηματιστήρια διά μεγάλων ειδικών πιστωτικών ιδρυμάτων ών ο προορισμός θα είναι να καθορίζουσι την τιμήν των βιομηχανικών αξιών συμφώνως πρός τας βλέψεις της κυβερνήσεως. Τα ιδρύματα ταύτα θα είναι είς θέσιν να ρίπτωσιν επί της αγοράς εν μία ημέρα 500 εκατομμύρια βιομηχανικών αξιών. Κατ'αυτόν τον τρόπον όλαι αι βιομηχανικαί επιχειρήσεις θα εξαρτώνται έξ ημών. Δύνασθε να φαντασθήτε οποίαν δύναμιν θ'αποκτήσωμεν διά του μέσου τούτου.''

21ο πρωτόκολλο.

''Οι περισσότεροι απο τους Εβραίους δεν το παραδέχονται, αλλά ο θεός μας είναι ο Λούσιφερ και είμαστε οι εκλεκτοί του, ο Λούσιφερ είναι αρκετά ζωντανός.''

Χάρολντ Ρόζενταλ---Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.

Έτσι κι'αλλοιώς τα εξωνυμένα ΜΜΕ, χρησιμοποιώντας την δύναμη της επανάληψης και των εικόνων, σε πείθουν ότι ΚΆΠΟΥ, ΚΆΠΩΣ, γίνεται ένας πόλεμος κι'ότι μαζί ενωμένοι, πολιτεία και λαός θα νικήσουν. Θυμηθείτε την χρηματοδότηση απο τον Τζ. Μπούς τον νεώτερο, 132 εκ. δολλαρίων για τους Ταλιμπάν, πρίν την 11η Σεπτεμβρίου. Ή τώρα με τον κόβιντ και το ανελέητο κηνύγι μαγισσών για οποιονδήποτε είναι ανεμβολίαστος. Κατ'αυτόν τον τρόπο, στερούν συνεχώς τις ελευθερίες του κόσμου.

Μιλάμε για μιά μονολιθική και άσπλαγχνη συνωμοσία, πού βασίζεται κυρίως στην συγκάληψη για να επεκτείνει την σφαίρα επιρροής, στην διείσδυση αντι της εισβολής, στον εκφοβισμό αντί της ελεύθερης επιλογής, στην τρομοκρατία αντί της ελεύθερης βούλησης, αντάρτες την νύχτα αντί στρατών την ημέρα, ένα σύστημα πού έχει επιστρατεύσει απέραντους ανθρώπινους και υλικούς πόρους, στην οικοδόμηση μιάς καλοφτιαγμένης, ιδιαίτερα αποδοτικής μηχανής, που συνδυάζει τον στρατό, διπλωματία, μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών (INTELLIGENCE), οικονομία και πολιτικές διαδικασίες, οι ετοιμασίες τους αποκρύπτονται και δεν δημοσιεύονται, τα λάθη τους θάβονται ενώ δεν γινονται επικεφαλίδες. Αποστάτες και όσοι γνωρίζουν τα σχέδιά τους ΚΑΤΑΣΙΓΆΖΟΝΤΑΙ.

Το ερώτημα όμως παραμένει:

Συνεχίζουμε να ψηφίζουμε, όλους αυτούς τους βενιζελικούς ιδιοτελείς αλήτες;

Εμμένουμε βλακωδώς στο μικροσυμφέρον μας;

Αιώνια θύματα μιάς ειδεχθούς επιχείρησης '' Northwoods ''.

Mία σκιαγράφηση από το '' βιβλίο του Νόμου '' του Κρόουλυ, μιά αέναη σατανική λειτουργία, από ανθρώπους-υπανθρώπους, πού υποτίθεται ορκίζονται να μας προστατέψουν, ενώ ο πραγματικός τους σκοπός, είναι ΠΛΟΥΤΙΣΜΌΣ ΧΩΡΊΣ ΚΑΝΈΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΌ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΜΈΣΟ.

Τίγκαραν τον λαό, στην πορνεία, τον τζόγο, το έγκλημα, τα ναρκωτικά, την αδιαφορία, την ανωμαλία, ενώ οι βενιζελικοί αρέσκονται να οσμίζονται τον βρωμερό αέρα, απο την αποφορά πού βγάζουν τα ζωντανά μας πτώματα, ενώ απαιτούν απο τον '' Κυρίαρχο '' δηλ. ηλίθιο λαό, να τους φέρονται με τιμές. Κράτος και λαός, πρόθυμοι υπηρέτες ενός δόγματος του Κακού.

Βενιζελικοί Πωλητικοί, βιολογικά κοστούμια γιά σκοτεινές οντότητες, μοχθηρές, σε μιά Ελλάδα πού θυμίζει τον '' Πόλεμο των Κόσμων ''.

Θαυμαστές τών Μάνλυ Χώλ, Άλμπερτ Πάικ, Άλιστερ Κρόουλυ, Έλενα Μπλαβάτσκυ.

Υποτιθέμενοι πρίγκηπες χωρίς καμμιά εξουσία.

Μετέτρεψαν την χώρα, απο τις χιλιάδες αυτοκτονίες και τους χιλιάδες θανάτους στα νοσοκομεία της φρίκης, κάτι σαν θυσία των ελιτιστών στο Βοημικό Άλσος.

Κυρήττουν τον φιλελευθερισμό ( βλέπε Ομοφυλοφιλία ), ξέρωντας ότι ο σημερινός άνθρωπος έχει πλέον έμφυτη την ροπή πρός το κακό.

Έρχονται εκλογές;;;

ΜΑΝΚΟ

1 σχόλιο:

  1. Και μερικές ακόμα σκέψεις πανω στο ρωσοουκρανικό στην συνέχεια πρόσφατου σχολίου μου. Κατ αρχήν πέραν από την πολεμική σύγκρουση ΝΑΤΟ -Ρωσίας, που διεξάγεται στην Ουκρανία , οι ΗΠΑ του Μπάιντεν έχει ως κύριο όπλο την συνεχίζόμενη και αυξανόμενη επιβολή οικονομικών κυρώσεων, προφανώς δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου οι σκοτωμοί ΄πολιτών και η καταστροφή υποδομών στην κακόμοιρη Ουκρανία, αλλά αντικειμενικός στόχος , είναι η διάλυση των οικονομιών Ρωσίας-Κίνας,Προσωπικά Περι εκτιμώ , ότι οι κυρώσες θα διαλύσουν όχι την Ρωσία, αλλά το εγχείρημα που κατασκέυασαν οι δυτικές ελίτ με τις ευλογίες των ΗΠΑ δλδ την παγκοσμιοποίηση, Οι μέχρι τώρα εξελίξεις κατέδειξαν ότι οι κυρώσεις ήταν για την Ρωσία διαχειρίσιμες, αλλά γύρισαν μπούμεραγκ σε βάρος των κρατών της δύσης, δεν είναι τυχαίο ότι οι δυτικοί προτεστάντες είναι ακραιφνείς ακραίοι δεξιοί νεοφιλελεύθεροι, αντίστοιχοι με τους υπερορθόδοξους ισραηλινούς ακροδεξιούς, τίποτε δεν είναι τυχαίο και τίποτε δεν παέι χαμένο από την νέα τάξη ,Ακόμα χειρότερο για τους δυτικούς δορυφόρους είναι ότι π΄ριν ακόμα συνέλθουν από τις παρενέργειες των κυρώσεων , δλδ μόνοι τους πυροβόλησαν τα πόδια τους, τους επεβλήθη από την μητέρα ΗΠΑ να περιορίσουν το εμποριο με την Κίνα,στην τελική ενώ ι ΗΠΑ με το θηριώδες πακέτο στήριξης της δικής τους βιομηχανικής παραγωγής , ζητούν από τους υποτελείς της ΕΕ, να γονατίσουν οικονομικά με τις κυρώσεις και τον περιορισμό του εμπορίου με την Κίνα,ουσιαστικά τώρα αρχίζει το πανηγύρι η ΕΕ κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι τους έχει κηρύξει εμπορικό πόλεμο.Αυτό πάντως να το κρατήσεις η διμέτωπη σύγκρουση με την Ρωσία προβάλει ως απειλή για την παγκοσμιοποίηση, όταν λοιπόν λέμε ο νέος κόσμος μετά τον πόλεμο δεν θαναι ίδιος με τον παλιό, η παγκόσμια τάξη θα δεχθεί σοβαρό ταρακούνημα, ο μονοπολικός κόσμος με την παντοκρατορία των ΗΠΑ, τελειώνει,η νέα τάξη των παγκόσμιων εξουσιαστών-καταπιεστών αποδυναμώνεται,, η επανεκίνηση ήδη δρομολογείται και είναι μη αναστρέψιμη, τελικά μήπως αποδειχθεί ότι ο Πουτιν θα βάλει την ταφόπλακα πάνω από το πτώμα των παγκόσμιων απλήστων; Δ Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aaliyah -Try Again (Original Video)