peri majestic the real

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Γιατί τώρα; Γιατί επανακυκλοφόρησε η Απογευματινή; Για τις εθνικές εκλογές η για τα εσωτερικά της Ν.Δ;



 "Ο υποκριτικός και χωρίς γενναιοδωρία κόσμος", συνέχισε ο Βινιόν, "θα διώξει από τους κόλπους του το ταλέντο, όπως η Αθήνα έδιωξε τον Αριστείδη. Θα δούμε τις εφημερίδες, που διευθύνονται κατ' αρχήν από έντιμους ανθρώπους, να πέφτουν αργότερα στα χέρια των πιο μέτριων, που έχουν την υπομονή και την προστυχιά της γομολάστιχας, που τους λείπουν τα σωστά μυαλά, ή των μπακάληδων που έχουν λεφτά ν' αγοράσουν πέννες. Τα βλέπουμε ήδη αυτά. Αλλά μέσα σε δέκα χρόνια το πρώτο κωλόπαιδο που θα βγει από το κολέγιο θα θεωρηθεί μεγάλος άντρας, θ' αναρριχηθεί στη στήλη μιας εφημερίδας για να χτυπήσει τους προγόνους του, θα τους τραβήξει απ' τα πόδια για να πάρει τη θέση τους. Ο Ναπολέων είχε πολύ δίκιο που φίμωσε τον Τύπο" . . .

Ονορέ ντε Μπαλζάκ

Τηλεφωνικές παρακολουθήσεις…

…η ανέλπιστη «ευκαιρία» να σωθεί η Δεξιά και η πατρίδα μας !!!

«Παγίδα» είναι η «κόντρα» Μητσοτάκη με Μαρινάκη !!!

Από τη στιγμή που οι Δεξιοί δεν μπορούν μόνοι τους να σώσουν το κόμμα τους, η τύχη είναι εκείνη που τους δίνει μια ανέλπιστη ευκαιρία …Η τελευταία ευκαιρία να ξεφορτωθούν την αντιδεξιά κι ανθελληνική βενιζελική συμμορία, η οποία λυμαίνεται την πατρίδα μας και «χρεώνει» την αφελή Δεξιά με όλα τα εγκλήματα …Η συμμορία των ψωριάρηδων γιδοβοσκών, η οποία έγινε βαθύπλουτη με «κεφάλαιο» την πατρίδα μας …Το παρακράτος των ατιμώρητων δοσίλογων της Κατοχής …Το παρακράτος τού ψυχοπαθούς Κούλη …Η συμμορία τού βενιζελικού Μητσοτάκη, η οποία έμπλεξε αυθαίρετα το Ελληνικό Κράτος σε πολεμική διαμάχη με τη Ρωσία …Υπέγραψε την τελική συμφωνία τής προδοσίας των Σκοπίων …Διέλυσε την οικονομία με τα πιο σκληρά μέτρα για τον Κορονοϊό …«Σκότωσε» χιλιάδες συμπολίτες μας με την εμμονή του στο θέμα των υγειονομικών …Διέλυσε τη ΔΕΗ και μας οδήγησε στην ενεργειακή εξάρτηση …Ολοκλήρωσε την προδοσία τής αδερφής του, με την αθώωση της Siemens και του φυγάδα Χριστοφοράκου …Το παρακράτος, το οποίο σήμερα «πιάνεται» να παρακολουθεί τις επικοινωνίες δεκάδων συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχει έγκλημα των «προοδευτικών» δυνάμεων κατά του Ελληνισμού, που να μην το έχει «χρεωθεί» η Δεξιά, εξαιτίας τής συμμορίας των βενιζελικών …Στο ίδιο έργο θεατές …Άλλος «γλεντά» και άλλος «πληρώνει» …Το «έργο» των ίδιων βενιζελικών, οι οποίοι κάποτε με μια εκστρατεία στην Ουκρανία μάς οδήγησαν στη Μικρασιατική Καταστροφή, εξαιτίας τής οποίας όλοι οι κατσικοκλέφτες έγιναν πλούσιοι και την οποία επίσης «πλήρωσαν» οι Δεξιοί «πελάτες» τους. Αυτός ο πραγματικός πολιτικός «καρκίνος» —ο οποίος μας έχει «φυτευτεί» εδώ κι έναν αιώνα από τους ξένους— μόνον με δικό του «λάθος» μπορεί να εξαφανιστεί. Εάν φύγει από την ηγεσία τής ΝΔ το άχρηστο αυτό τομάρι, υπάρχει πιθανότητα να επιβιώσει η Δεξιά από την παγίδα στην οποία έχει εγκλωβιστεί. Η τύχη δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στη Δεξιά και την πατρίδα μας. Άλλωστε, όπως αποδεικνύεται και από τις ίδιες τις παρακολουθήσεις, η ίδια η Δεξιά ήταν ο «στόχος» των παρακολουθήσεων. Η Δεξιά «λεία» είναι εκείνη η οποία παρακολουθείται από τον βενιζελικό εμμονικό …και όχι οι πολιτικοί της αντίπαλοι. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για μεγάλη τύχη. Αυτό, το οποίο δεν μπορούν να κάνουν τα καλοπληρωμένα στελέχη της, ίσως να καταφέρει να το κάνει η Δικαιοσύνη με μια παραπομπή Μητσοτάκη.

Θα εκμεταλλευτούν την τύχη τους οι Δεξιοί, για να διώξουν τους προδότες από την παράταξή τους ή θα πέσουν στην «παγίδα» που τους στήνουν εκ νέου οι βενιζελικοί; Είναι βέβαιο ότι τώρα θα τους στηθεί μια μεγάλη «παγίδα». Ο έλεγχος του μεγάλου κόμματος της Δεξιάς είναι το μυστικό τής πολιτικής και οικονομικής επιτυχίας των Βενιζελικών. Μέσω αυτής ελέγχουν ολόκληρο το πολιτικό «φάσμα» τής Δημοκρατίας μας. Θα δώσουν σκληρή μάχη για να μην χάσουν τον έλεγχο της ΝΔ. Αυτό, το οποίο συμβαίνει με τον Μαρινάκη, δηλαδή, που βρίσκεται δήθεν σε «κόντρα» με τον Μητσοτάκη, είναι μία «παράσταση»

 …Μπροστά στο ενδεχόμενο να «καεί» ο Μητσοτάκης, προετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα. Να προλάβουν να εμφανίζονται ως πρωτοπόροι τής «κάθαρσης», που με τα δικά τους ΜΜΕ θα «προτείνουν» τον νέο αρχηγό τής Δεξιάς. Εννοείται ότι η «κόντρα» αυτή δεν μπορεί να είναι πραγματική. Ο Μαρινάκης ανήκει στον πιο σκληρό πυρήνα των Βενιζελικών. Ο υπόδικος για «μεγαλεμπορία» ναρκωτικών, που μόνον στο Μεντεγίν τής Κολομβίας θα μπορούσε να είναι ταυτόχρονα Πρόεδρος της πιο δημοφιλούς ομάδας, εκδότης και καναλάρχης …Αυτός είναι που εμφανίζεται σήμερα δήθεν να «απειλεί» τον Μητσοτάκη !!! …Αυτός είναι που μιλάει για «παρακράτος» !!!

Εάν η κατάσταση δεν ήταν τραγική, θα ήταν για γέλια. Ποιον θα «στηρίξει» αυτός ο «καθαρός» άνθρωπος για την ηγεσία τής ΝΔ; …Την Όλγα Κεφαλογιάννη …Την ανιψιά τού Βαρδινογιάννη δηλαδή …Σε ολόκληρη την παράταξη της Δεξιάς δεν υπάρχει άλλος ικανός για αρχηγός …Δεν υπάρχει Δεξιός καθαρός για αρχηγός στην παράταξη, στην οποία επίτηδες οι βενιζελικοί έχουν «φυτέψει» τους Γεωργιάδηδες και τους Πλεύρηδες του δικού τους «μνημονιακού» ΛΑΟΣ …«Μόνον» οι βενιζελικοί «είναι» ικανοί για αρχηγοί …Οι βενιζελικοί «ράτσας» …Οι γιοι και οι ανιψιοί …Ειδικά αυτοί, οι οποίοι έχουν σχέσεις με τους «περιούσιους»


 …Η Κεφαλογιάννη τού Εβραίου Μάτσα …Να κρατήσει «ζεστή» τη θέση μέχρι να προετοιμαστεί ο άχρηστος «Ντορογιός». Εάν δεν προσέξουν οι Δεξιοί, θα συνεχίσουν να είναι τα κορόιδα των βενιζελικών …Το «υποζύγιο», για να γίνονται οι βενιζελικοί μεγιστάνες και να εξυπηρετούν τα «αφεντικά» τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Η «κολυμβήθρα», για να ξεπλένονται οι Χριστοφοράκοι και οι Πικραμένοι των παλιών δωσίλογων. Η τύχη «χαμογέλασε» στους Δεξιούς τώρα που πιάστηκε ο αγράμματος γιδοβοσκός Κούλης με την «κατσίκα» στην «πλάτη». Θα εκμεταλλευτούν οι Δεξιοί αυτήν την ανέλπιστη ευκαιρία, για να «ξηλώσουν» από τη Δεξιά ολόκληρη τη βενιζελική συμμορία ή θα συνεχίσουν να είναι τα θύματα της;

Παναγιώτης Τραϊανού

traianou.gr

1 σχόλιο:

  1. Μέ ασφάλεια απομακρύνεται ο Μητσοτάκης,και η "εξουσία" πρός το παρόν παραδίδεται στον Τσίπρα,μέ τον τρόπο που ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.Μέ δήθεν διαροές--ασφαλείς διαροές- εννοείται,που δέν θα πειραχτεί κανείς τους. Με δήθεν "επαναστάσεις" -ξαφνικά η ΚΡΗΤΗ πήρε τίς "αποφάσεις" για να "φύγει" ο Μητσοτάκης...γιατί τώρα μόλις "αντιληφθηκαν" πώς έχουν καταρεύσει τα νοσοκομεια της Κρήτης..
    Ολα ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΑ. ΟΛΑ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΑ.
    ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ/?? Γιατί εάν γίνουν έτσι όπως τα έχουν δρομολογήσει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blade Runner Blues