peri majestic the real

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Γεια χαρά!!

 


Φαίνεται πώς το πάνε ,όπως τότε αλλά "ανάποδα". Κάτι μας είπε ο λιάκος ο λεβέντης μέσα απο τάς φυλακάς!

_-----Τρομοκρατημένος και πανικόβλητος ο υποκλοπέας Μητσοτάκης προαναγγέλλει την κατάλυση του Συντάγματος για να κόψει ψήφους από το #Εθνικό_Κόμμα_ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ό,τι και να κάνουν οι καταστροφείς της χώρας, θα επανεκλεγώ πανηγυρικά Βουλευτής και θα συντρίψω την διεφθαρμένη δικτατορία τους!---

---Αυτό μάς είπε! 

Και καθώς ο "αρχηγός" είναι πίσω από τής "φυλακής" τα σίδερα-διακοπές εννοείται- και ποτέ δέν θα μετρήσουν οι κάλπες "ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ" ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ..."Θα είμαστε" ΠΟΛΛΟΙ! Τόσοι "πολλοί" που θα πρέπει να μας μαζέψουν ! Δέν μπορεί να είσαι "ακραίος" ,σε μιά "δημοκρατία"!

Όπως κάποτε ήταν "τόσοι πολλοί" οι κουμουνιστάς! Τρείς και ο κούκος, τρείς καθεστωτικοί εντεταλμένοι, αλλά ήταν "πολλοί¨.. Εκεί να δείς γέλια! Το κάθε καθυστερημένο τσόκαρο θα βρίζει όποιον πεί αντίθετα από ότι λέει ,το καθεστώς. Μιας και το καθεστώς θα "βαφτιστεί" στην κολυμπήθρα σαν "δημοκρατικό, με την βοήθεια τους εργαλείου του την χρυσαυγή." 


Εκεί να δείς ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ. ΨΕΚ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ.. ΤΌΛΜΗΣΕ ΎΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.

Μιά "γεύση" πήρες από την συμπεριφορά τών φανατικών των "ακρων".. Έρχεται  γέλιο, κλάμα ,γερό κλάμα!!? Ολα μαζί...

Το παραμύθι θα παίζει, από τον κορυδαλλό, με τον "φυλακισμένο πατριώτη" και πέντε νοματαίοι του συστήματος θα το "σπρώξουν" απ εξω,,μαζί με άλλους πέντε δέκα κολλημένους απο το άλλο άκρο, θα κάνουν την κάθαρση του βενιζελικού Μητσοτάκη! Και θα πιστεύουν ότι τον πολεμούν!!! Τέρμα ίντριγκα, τέρμα βλακεία.. Ολα στο τέρμα .

Μονον ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ.

(ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΙΧΑΛΙΛΙΑΚΟΥ).. 

Αυτοί κλασσικά θα κάνουν το 'ΘΑΥΜΑ" ΜΕ ΤΑ ΨΩΜΙΆ!! ΘΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ...ΜΕ ΣΚΑΤΑ! ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑ ΑΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΖΟΝΤΑΙ

Εμείς οι "ψεκ" ας πιάσουμε στασίδι θα μας διασκεδάσουν τα νούμερα των άκρων. Των χρυσαυγιτών και των αριστερών" αφιερωμένο σε αυτούς είναι ολο αυτό το σκετσάκι. Γεια χαρά!! Μετά μην αρχίσουν τις κλαψούρες και φωνάζουν να σηκωθούμε από τους καναπέδες. Εκεί θα σπάσουν κεφάλια τα βόδια. 

Εμείς μόλις τελειώσουν και αυτοί θα μιλήσουμε...

10 σχόλια:

  1. Ακριβώς!
    Θα προλάβουν όμως να γίνουν εκλογές;
    Γιατί στα κεντρικά προβάρουν χειρότερες χοντράδες όπως δείχνει η αναμπουμπούλα σε όλη τη Νοτιανατολική Μεσόγειο... Παραέχει βαρύνει το θεατράκι της Ουκρανίας κι έρχεται τρένο κατά εδώ μεριά, όχι ως μεμονωμένο επεισοδιάκι για διευθέτηση τύπου Χάγης, αλλά για κατάσταση Συρίας (γαία πυρί μιχθήτω... εκδοχή) όπου η Ελλάδα θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη. Μόνο έτσι εξηγείται η ταχύτητα με την οποία παίζουν σε πολλά ταμπλό το επικοινωνιακό παιχνίδι στην οθόνη της εσωτερικής πολιτική αρένας.
    Τη βασιλεία που την ξαναμοστράρουν μόνον καμμένη γη θα τη νομιμοποιήσει, ως τέλειο εργαλείο αναδιάταξης εξουσίας με τους κατά τόπους επάρχους-Μεσσίες που θα αναφέρονται στον παγκόσμιο δικτάτορα. Πιστεύω ότι το θέατρο Κασιδιάρη είναι ένα από τα εφεδρικά σχέδια πολιτικής αναταραχής (instilled conflict or guiltiness plus distraction) και σαφώς μεταβατικό στην πορεία προς τον όλεθρο του διαμελισμού που πλησιάζει ιλιγγιωδώς σα νταλίκα που τρέχει στη συντριβή της με σπασμένα φρένα. "Αυτοί" έχουν βάλει σπορά για "πατιρντί" γεωστρατηγικών διαστάσεων (από φλωρο-υποκλοπές μέχρι Ιμάμογλου, Kochavi και μια Μελόνι να πλασάρεται για πρωτοκαθεδρία σε Νότο, το κάδρο έχει στενέψει αφόρητα για να χωρέσει την εικόνα -και πόσα σημάδια μας δίνουν που ο πολιτικά ανάπηρος ιθαγενής αυτιστικά τα προσπερνά! Είναι αποκαρδιωτικό... δεν θέλουν να τα δουν και να τα συνδυάσουν! Μόνο μέσα από τη φωτιά θα μάθουν, με τον οδυνηρό τρόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Τη βασιλεία που την ξαναμοστράρουν μόνον καμμένη γη θα τη νομιμοποιήσει"

      Aκριβώς!! Βλέπουμε έναν έρωτα τον τελευταίο καιρό...ήρθε και η κηδεία του τέως και έδεσε...όλα θα πρέπει να τα προσέχουμε.. τίποτα δεν είναι τυχαίο..

      peri

      Διαγραφή
  2. Τελικά όλα κουμπώνουν με το μίζερο εγχώριο πολιτικό σκηνικό, κατά την γνώμη μου φτιαγμένο αργα αλλά σταθερά με υλικά πρό μεταπολίτευσης και με μηχανικούς που το δημιούργημα έχει σχέδιο, στόχο και μέλλονΤο επιτελικό κράτος διολισθαίνει στην αποτυχία, οι τεχνοκράτες απεδείχθησαν λίγοι και ανεπαρκείς να σηκώσουν το βάρος, το γυαλιστερό φαίνεσθαι άρχισε να θολώνει,αργά αλλά έντονα, μια αισθηση αλαζονείας σκαρφάλωσε στην επιφάνεια και γίνεται όλο και πιο ορατή απο την πλέμπα,το πάλαι ποτέ σεμνά και ταπεινά εξοβελίστηκε Το πολιτικό σύστημα με γκλαμουριά κηδείες, με φερέφωνα ΜΜΕ, με επιδομετάκια προσπαθεί να κρατηθεί, μια αντιπολίτευση στον αντίποδα αναιμική εσωστρεφής χωρίς προοπτική, και ένας πολίτης επι ξύλου κρεμάμενος μέσα σε ένα ομιχλώδες περιβάλλον,με μια ακρίβεια να τον πνίγει, με έναν θυμό που μετατράπηκε όχι σε δυναμική αλλά σε έναν έρποντα συμβιβασμό, σε μια αποδοχή ΄του στυλ ό,τι και να κάνουμε τίποτε δε αλλάζει,καπως έτσι ένα πρωΙνό κυριακής του Απρίλη, θα φορέσει την εκλογική του προβειά , θα σηκωθεί αφού δεν αρέσει ο καναπές, από το κρεβάτι του προκρούστη, υπόψη η έννοια καναπές δεν έχει σχέση με το σαλονάτο αντικείμενο ξεκούρασης αλλά με μια στάση ζωής και θα πάει στην κάλπη, δυο κακά έχει ως επιλογή και τα δύο είναι οι όψεις του ιδίου νομίσματος που ονομάζεται δικομματισμός, την μόνιμη πληγή και πηγή των δεινών μας, από την άλλη ως δαμόκλειος σπάθη κρέμεται η απειλή εξ ανατολών που στην ουσία εξυπηρετεί τα αφηγήματα και απο δω και από εκεί, σκεπτόμενος λοιπόν τις επιλογές του αρέσει δεν αρέσει με κρύα καρδιά θα επιλέξει αυτό που μόνιμα επιλέγει μετά την μεταπολίτευση δλδ το μικρότερο κακό, στην συνέχεια ξέρει ότι απομακρυνόμενος από το ταμείο-κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται, αλλά θα είναι πλέον αργά, το ίδιο βράδυ με πίτσες , μπύρες και φυστικοειδή στον καναπέ του θα αράξει για να απολαύσει το απότέλεσμα της διανοητικής του μαλακίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ντιρεκτίβες μπήκαν στη δανειακή σύμβαση του 2010 και τα μνημόνια συνεχώς ανανέωναν την πίστη σε αυτήν. Τώρα που το ξεπούλημα των ασημικών της χώρας αγγίζει σχεδόν το 100%, γίνεται ο διαμοιρασμός των τιμαρίων: θαλάσσιος κι εναέριος χώρος και κυρίως έδαφος. Κοινώς φθάσαμε στο σημείο χωρίς επιστροφή, όπου θα φαγωθούν τα "κόκαλα των Ελλήνων, τα ιερά". Τα κόκαλα είναι το ΕΔΑΦΟΣ, το ποτισμένο με αίμα, το έχουμε καταλάβει; Απολύτως συμβολικό και μεταφυσικό το ΠΟΙΟΝ θάβουν σήμερα σε αυτά χώματα και γιατί συνέρρευσαν τα ευρω-ερπετά, πλήν εκείνων που έχουν την υψηλή κυριότητα του οικοπέδου! Ο έχων την υψηλή κυριότητα της Νοτιανατολικής Μεσογείου ως αφέτης πάτησε την σκανδάλη για να τρέξουν τις εξελίξεις οι υποτακτικοί εντός της Άνοιξης.
    Υ.Γ. Άγνωστο από πότε είναι ήδη νεκρός ο Κώτσος! Οι άσσοι όμως και το 23 είναι κραυγαλέο red flag για το σενάριο της "τελικής ευθείας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απόγνωση τους πάντως είναι φανερή. Περιμένουν να σώσουν την "δεξιά" βενιζελική με "πρωτοστάτη" τον Σαμαρά! Τόν βρωμιάρη Σαμαρά των μνημονίων . ,"κρύφτηκε", πίσω από ένα πτώμα. Μιλάμε για κανονικό δούλεμα. Εγινε ο "αποστάτης" της Βενιζελικής, ο Βενιζελικός,και περιμένει να πάρει "ψήφους" από τούς παραμυθιασμένους,"οπαδούς"του "βασιλιά" και της "βασιλείας" Μιλάμε πώς τα κτήνη δέν σταματούν πουθενά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σχόλιο σου είναι πολύ εδιαφέρον 7.16..
    Σε κάποιο σημείο γράφεις. "πλήν εκείνων που έχουν την υψηλή κυριότητα του οικοπέδου! "ΥΨΗΛΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ- Αλλο τι φαίνεται και άλλο τί είναι.. Οι έχοντες την ΥΨΗΛΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ εχουν και τον λόγο. Τον τελευταίο λόγο για την ακρίβεια..!
    Σέ κάποιο άλλο σημείο γράφεις. "Απολύτως συμβολικό και μεταφυσικό το ΠΟΙΟΝ θάβουν σήμερα σε αυτά χώματα" Γιά πέρασε "απέναντι" και κοίτα καλλύτερα!! Τοτε θα δείς ΠΟΙΟΝ ΘΑΒΟΥΝ ! Ναι! ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ! ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ!
    Δέν είναι συγκλονιστικό? Αλλον φαίνεται πώς ετοιμάζοντε να θάψουν. Αλλου η κηδεία θα γίνει. .Γιατί δέν έχεις πίστη?? Γιατί πιστεύεις όσα σού δείχνουν? Γιατί ο φόβος είναι αυτός που σε κάνει να βλέπεις?
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΓΓΕΛΟ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ!
    Δές την απόγνωση τους?? Ενα πτώμα περιμένουν να τούς σώσει!! Ενα ψέμμα περιμένουν γιά να "σηκωθούν "..Μόνο στο δικό τους μυαλό υπάρχει. Ολοι είναι "απέναντι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είδες ακόμα και εκείνες τις περίεργες "εικόνες"??? Σε αυτόν τον τόπο ,ακόμα και οι "πρίγκιπες"και οι "βασιλιαδες" γίνοντε ΘΝΗΤΟΙ ΑΠΛΟΊ ΘΝΗΤΟΙ!! Σηκώνουν φέρετρα..περπατούν στίς πέτρες..Βγάζουν τα πασούμια τους,και φορούν "μποτάκια" Συνωστίζοντε,και δέν ξεχωρίζεις κανέναν τους..Ο Ένας δίπλα στόν άλλον σάν κηδεία ...Ολοι όμοιοι απέναντι στόν θάνατο.Ασήμαντοι.. Είναι δύσκολη η "γή" ..Είναι "αγριος" ο τόπος..!
    ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΕΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.Μετά μπορούν να κλειστούν στο κλουβί τους ,και να παραστήσουν ξανά τους "πρίγκιπες" τίς "πριγκίπισσες¨,τους "βασιλιάδες'.. Εξω στό ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ..
    ΒΛΕΠΕ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΛΑ..
    Εχουν τελειώσει..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9.14 και 9.23,
    1
    Ναι! Αξίζει κανείς να υποκλίνεται στη μυσταγωγία του χιασμού, ιδίως όταν αυτός λαμβάνει χώρα στο άπλετο, ελληνικό φως!
    Μακριά από τις δυτικότροπους, ιδεολογικούς φενακισμούς της camera obscura! Γιατί αλλιώς καταλήγουμε σε άλλη μια εγελιανή άρση της αδυσώπητης πραγματικότητας, που ιστορικώς γεννά τέρατα (δογματισμό, φανατισμό, στυγνό ολοκληρωτισμό), όταν δεν μηρυκάζουμε τις φασματικές υποστάσεις του ιδεατού! Νομίζω, ψάχνουμε την εν-ύλωση του οράματος! Λαθεύω; Εδώ χρειάζομαι τα φώτα σας, γιατί όντως τελώ ολιγόπιστος και απονευρωμένος, μεσούσης άλλης μιας -από τις πολλές- παράκρουσης του διπολικού αυτοματισμού που “χτύπησε” ξανά με υποβολιμιαίους συμψηφισμούς και τα ρέστα τον αλαλάζοντα α/ημι-μαθή (“να φύγει αυτός να έρθει ο άλλος”, “ποιός έφαγε τα περισσότερα” κ.ο.κ και δεν εννοεί ότι όλοι τους είναι πλοκάμια του ίδιου αδηφάγου κι αιμοβόρου τέρατος κι οι προσπάθειες τους σύντονες προς την εξαπάτησή του και τον αφανισμό του).
    Ναι! Πανίσχυρο εργαλείο ο χιασμός, ανθρωπολογικά, πολιτισμικά, ιστορικά, ειδωμένος. Χιασμικό το “οράν” (οπτικό χίασμα ως το σφηνοειδές οστό) μας, το “κινείν” (πυραμιδικό χίασμα μεταξύ προμήκους και νωτιαίου μυελού). Χιασμική και η “ενόραση” των μυστών/μυώπων (όταν συστέλλουν τους μύες του ματιού για να δουν με ακρίβεια τη μεγάλη εικόνα κι όχι το δέντρο), Εμβληματικώς χιασμικά τα αναγραμματισμένα mantras των τελευταίων στα μαγικά τελετουργικά καθαρμού (όταν δραστηριοποιείται το δεξί εγκεφαλικό ημισφαίριο και το μεταιχμιακό σύστημα). Ο χιασμός ως κορυφαίος στυλοβάτης ολόκληρης της προφορικής και γραπτής παράδοσης, δια της απομνημόνευσης και της εξηγητικής υπόμνησης, ως παραγωγική λοκομοτίβα διαλεκτικού στοχασμού, ως εργαλείο ρητορικής και ιδεολογικής χειραγώγησης, ως ερμηνευτικό κλειδί ψυχοπαθολογίας, ως απογείωση καλαισθητικής ιδέας, καλούπι και μήτρα κοινωνικής διάδρασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2
    Φεύ! Μπορούμε εμείς να αξιοποιήσουμε αυτό το υπερόπλο (το χιασμό), σε επίπεδο θεσμών, πρακτικών, τεχνολογίας; Λυπηρή η απάντηση! Ποιός διαβάζει χιασμικά, κυκλικά σήμερα κι όχι γραμμικά και μονοδιάστατα; Ποιός δύναται να χρησιμοποιήσει αυτό το παντοδύναμο αντικλείδι και στους 4 μορφοτύπους του: σταυρός (στιβαρά διευθετημένη αμοιβαιότητα), αντανάκλαση/καθρέπτης (σύγχυση, αρνητισμός, ματαιωμένη δράση, παράλυτη βούληση), κύκλος (κίνηση χωρίς σημείο διαφυγής), σπείρα (εναγκαλισμός παράδοξου που διανοίγει μια δυνητικά ακατάπαυστη υπέρβαση των νοητικών περιορισμών). Εμείς, απογυμνωμένοι από παιδεία, εγκαταβιώνουμε (black humour από τα έγκατα της επιβίωσης, γιατί ψευτοζούμε που έλεγε κι ο Eliot) χρόνια, δεκαετίες, αιώνες τώρα με τον πλέον οδυνηρό τρόπο και στα 4 καλούπια του δικού τους χιασμού: σταυρωμένοι, καρφωμένοι στις κάσες μας, μονήρεις και εσωστρεφείς, αδρανείς μέσα στο καλειδοσκόπιο των προβολών μας, δέσμιοι ενστίκτων, αλυσοδεμένοι πλέον και στα κουτιά των οθονών τους, φαύλοι στο σισύφειο δράμα μας, βομβαρδισμένοι από τα πυρά των παραδόξων/αντιφάσεων της προπαγάνδας τους που έχει φέρει τούμπα όλες τις ανθρωπολογικές και -αλίμονο πλέον- “οργανικές” μας βεβαιότητες...Πεδουκλωμένοι στο δικό τους θανάσιμο-γενο/εθνο/νοο-κτόνο σπιράλ τρόμου, που μας αφανίζει σαν μαύρη τρύπα! Εγκλωβισμένοι στις συμφορές που αμόλησε το “κουτί της Πανδώρας” κι αποδείχτηκε κι αυτό χοάνη και κιμαδομηχανή, ναυαγισμένοι σε μια άλλη σχεδία της Μέδουσας, γαντζωμένοι από τη σωτηριολογική σανίδα της ελπίδας που όμως πάντα σχεδόν ...μας ξεβράζει στις ακτές της “καλής προαίρεσης” και στο “κόκκινο χαλί” της Κόλασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3
    The ruddy temper, the hammer
    Of red and blue, the hard sound—
    Steel against intimation—the sharp flash,
    The vital, arrogant, fatal, dominant X.
    Wallace Stevens “The Motive for Metaphor”, 1947.
    Στακάτος, εκκωφαντικός, εξοργιστικός ήχος. Από το σφυροκόπημα της αποκρουστικής πραγματικότητας. Από την παραλυτική ανημπόρια της δύστοκης αλλαγής. Θυμός, οργή, αγανάκτηση, ολιγοπιστία, παραίτηση. Περιπαθής προσκόλληση στις σκιές; Ανάπηρο όραμα; Ποιά παραδοξότητα, ποιός Αστάθμητος Παράγοντας Χ, ποιό “Σχήμα Λόγου” θα μας κάνει έξωση από το φρενοκομείο τους, θα μας οδηγήσει αληθινά από τη Στάση στην Έκ-σταση; Ποιά θρυαλλίδα θα βάλει φωτιά στη μπαρουταποθήκη του χιασμού τους; Ποιός θα κολυμπήσει στα άδυτα του χιάσματος και θα σείσει τους ενύπνιους, ποιός θα αναδιατάξει τη δραματική, εσωτερική δυναμική του; Ποιός θα ενεργοποιήσει τις αφομοιωτικές του έλξεις και θα κατευθύνει τη ροή της αμοιβαιότητας (ή ομοειδείας) εντός του; Ποιός θα καρπωθεί το δυναμισμό της ανατροπής/αντι-μεταβολής, ποιός θα αφουγκραστεί τις “διχαλώσεις” των τυχαιοτήτων του σχήματος, ποιός θα ποδηγετήσει τα “διχαστικά” του διλήμματα, ποιός θα δαμάσει τις παραγωγικές εντάσεις των αλληλοδιαπλεκόμενων σπειρών του, ποιός θα τιθασεύσει το ξέφρενο άτι του κυκλώνα που κατακλύζει και καταστρέφει τα πάντα στο διάβα του; Ολόκληρος κόσμος με τη μέγιστη μεταφυσική ισχύ ο χιασμός, δίχως άλλο: ο κόμβος, το σημείο καμπής (ζεύξης-διάζευξης) όπου συναντώνται οι ράβδοι του σχήματος και λαμβάνει χώρα η αντιμετάθεση. Ποιός θρονιάζεται εκεί είναι το ζήτημα και με μια κίνηση του χεριού ξεκινά ή σταματά την περιδίνηση, ανοίγει ή τυφλώνει το μάτι του κυκλώνα...
    Όχι δεν ψάχνουμε σωτήρες... ο ζωτικός και μοιραίος, ο αλαζών και δεσπόζων“X” (“an obstruction, a man / Too exactly himself,” γράφει πάλι ο Stevens στο “The Creations of Sound”) είμαστε εμείς κι αυτό που μπορούμε να γίνουμε πριν από το Τέλος, καθώς όλες αντιθέσεις εφορμούν Aπό και προς το Μέσον του χιάσματος. Στον Μέσον στο κέντρο οφείλει να ανέλθει μια ολόκληρη, ηθικά παιδευμένη και γλωσσικά/στοχαστικά αμφιδέξια κοινωνία, μόνον αυτή έχει αυτή τη δύναμη, όταν μάθει να αποστηθίζει και να λέει την “αλφαβήτα” ανάποδα από το ωμέγα στο άλφα, να διαβάζει κυκλικά από αριστερά προς δεξιά και τανάπαλιν μέσα στις ίδιες γραμμές. Τότε η κοσμοθέαση γίνεται όραμα, και το όραμα πράξη...κι ο Θησέας σκοτώνει ξανά το Μινώταυρο και διαφεύγει από το Λαβύρινθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι θα γίνει; Μας γ@μ@νε καθημερινά! Ο εθνικός ακρωτηριασμός είναι σε πλήρη εξέλιξη! Και "πατριώτης" πρωθυπουργός να εκλεγεί μετά από ένα ή δύο χρόνια στην Ελλάδα, θα βρει παντού νάρκες! Δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε!

  Η Ελλάδα λόγω πρωτοφανούς πολιτικής διαφθοράς, έχει ξεπεράσει προ πολλού το σημείο επαναφοράς στην κανονικότητα. Ο Μητσοτάκης είναι ο κρ...