peri majestic the real

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Κοινώς φθάσαμε στο σημείο χωρίς επιστροφή

 

Οι ντιρεκτίβες μπήκαν στη δανειακή σύμβαση του 2010 και τα μνημόνια συνεχώς ανανέωναν την πίστη σε αυτήν. Τώρα που το ξεπούλημα των ασημικών της χώρας αγγίζει σχεδόν το 100%, γίνεται ο διαμοιρασμός των τιμαρίων: θαλάσσιος κι εναέριος χώρος και κυρίως έδαφος. Κοινώς φθάσαμε στο σημείο χωρίς επιστροφή, όπου θα φαγωθούν τα "κόκαλα των Ελλήνων, τα ιερά". Τα κόκαλα είναι το ΕΔΑΦΟΣ, το ποτισμένο με αίμα, το έχουμε καταλάβει; Απολύτως συμβολικό και μεταφυσικό το ΠΟΙΟΝ θάβουν σήμερα σε αυτά χώματα και γιατί συνέρρευσαν τα ευρω-ερπετά, πλήν εκείνων που έχουν την υψηλή κυριότητα του οικοπέδου! Ο έχων την υψηλή κυριότητα της Νοτιανατολικής Μεσογείου ως αφέτης πάτησε την σκανδάλη για να τρέξουν τις εξελίξεις οι υποτακτικοί εντός της Άνοιξης.


Υ.Γ. Άγνωστο από πότε είναι ήδη νεκρός ο Κώτσος! Οι άσσοι όμως και το 23 είναι κραυγαλέο red flag για το σενάριο της "τελικής ευθείας".

3 σχόλια:

  1. Τυχαία έλειπαν Γάλλοι και Γερμανοί; Τους είδε κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρετανία: Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι εκπαιδευτικοί
    Βρετανία: Ο στρατός καλείται να αντικαταστήσει τους απεργούς σε νευραλγικούς τομείς
    Βρετανία: Σε πρωτοφανείς απεργιακές κινητοποιήσεις οι νοσηλευτές του NHS
    Ισπανία: Μεγάλη διαδήλωση στη Μαδρίτη κατά των περικοπών κονδυλίων και των ιδιωτικοποιήσεων
    Καλάθι του νοικοκυριού: Αντίστοιχο μέτρο θα ενισχύσει τους καταναλωτές και στη Γαλλία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι Γερμανοί τρέχουν και δέν προλαβαίνουν ..Η αντιπολίτευση της Γερμανίας ανάγκασε σε παραίτηση την υπουργό άμυνας ,καθώς δέν έχει οργανώσει το σχέδιο παρόλα τα δις ,να ετοιμάσει τον στρατό της Γερμανίας ,προκειμένου να "υπερασπιστούν " τήν Ευρώπη ,από την ¨απειλή"του.."Πολέμου"...Εχουν πολλά εσωτερικά θέματα και ο χρόνος τρέχει..Εχουμε και την "στέψη" του Καρόλου...
    Θα έχουν ετοιμαστεί ,η ακόμα η καθηστέρηση θα παιζει και θα τους αποδυναμώνει.?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι θα γίνει; Μας γ@μ@νε καθημερινά! Ο εθνικός ακρωτηριασμός είναι σε πλήρη εξέλιξη! Και "πατριώτης" πρωθυπουργός να εκλεγεί μετά από ένα ή δύο χρόνια στην Ελλάδα, θα βρει παντού νάρκες! Δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε!

  Η Ελλάδα λόγω πρωτοφανούς πολιτικής διαφθοράς, έχει ξεπεράσει προ πολλού το σημείο επαναφοράς στην κανονικότητα. Ο Μητσοτάκης είναι ο κρ...