peri majestic the real

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

«Η συνεργασία συνεχίζεται» σύμφωνα με την βελγική εφημερίδα Le Soir...Το Qatargate δεν θα καταστρέψει τις σχέσεις της ΕΕ με το Eμιράτο!

 

Το Κατάρ διαθέτει τα δεύτερα μεγαλύτερα αποθέματα φυσικού αερίου στον κόσμο, μετά τη Ρωσία. Είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος παραγωγός και ο μεγαλύτερος εξαγωγέας στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, κυρίως προς την Ασία. Επιπλέον, το εμιράτο καταβάλλει τεράστια προσπάθεια να αυξήσει την παραγωγή του, χάρη ιδίως στις επενδύσεις της γαλλικής Total Energie, σε σημείο που να διεκδικήσει την πρώτη θέση μεταξύ των εξαγωγέων μέχρι το 2026, σύμφωνα με ορισμένους εμπειρογνώμονες.

Η ΕΕ θα ήταν ένα καλό μέρος ξεκινήσει, όπου οι τιμές είναι υψηλές: «μια καλή συμφωνία για τους πωλητές», σχολιάζει η Le Soir. Η Γερμανία και η ισχυρή βιομηχανία της βασίζονται στη χώρα αυτή για να αντισταθμίσει την ολική απώλεια του ρωσικού φυσικού αερίου, με ένα συμβόλαιο 15ετούς διάρκειας να διακυβεύεται. Το ίδιο ισχύει και για την Ιταλία. Το Κατάρ ήταν ήδη ο δεύτερος μεγαλύτερος προμηθευτής υγροποιημένου φυσικού αερίου στην ΕΕ το 2021, μετά τις ΗΠΑ.


 Τι γράφαμε πολύ πριν το ρεπορτάζ της Βελγικής εφημερίδας; https://noumer.blogspot.com/2022/12/2-super-star-paris-saint-germain-paris.html

1 σχόλιο:

  1. Μάλιστα!
    Από την πρώτη στιγμή ,μιά απορία ήταν "καρφωμένη" στο μυαλό μου!
    Η doiche bang που "¨λέρωσε" τούς πάντες με τα σκάνδαλα,και οι φαρμακευτικές novartis κτλ, γιατι δέν μάθαμε για "doiche gate" ,"novaris gate" "simens gate"?
    Γιατί οι Γερμανοί είναι βρώμικοι και ακολουθεί και η Γαλλία.Οπως πάντα έτσι και σήμερα.
    Γιατί δλδ οι χρηματισμένοι να είναι Ελληνες η Ιταλοί? Κανένας Γερμανός ? Ολοι "τιμιοι" αυτοί? Κανένας βόρειος προτεσταντικός λαός? Ολοι "τιμιοι" αυτοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...