peri majestic the real

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Μας δουλεύει ο όμιλος Ντασό που είναι και ο ιδιοκτήτης της Le Figaro. Το πρωτοσέλιδο της Le Figaro, «Η αντίσταση των τελευταίων Χριστιανών της Ανατολής», δείχνει υποκρισία από πλευράς Γαλλίας....Η Γαλλία που έπαιξε τρομερό ρόλο στην εξαφάνιση των ελληνορθόδοξων της Συρίας και όχι μόνο......

 


2 σχόλια:

  1. Ο όμιλος μάς δουλεύει..Η Γερμανία δουλεύει,-η έτσι πιστεύει-όλον τον κόσμο..
    Πρώτα εκθέτει σαν διαφθορέα το qatar και κοψοχρονιά τα αρπάζει,
    Ομως έχουν ΘΕΜΑΤΑ! Και δυστηχώς στίς "τελευταίες" λεπτομέριες,θα τα χάσουν όλα.
    Παρακολούθησε λίγο ,την "σιωπή" ,και την κατάσταση-ούτε ανάσα- στο θέμα με την "ένταξη" του ΜΟΡΦΏΜΑΤΟΣ του Κοσυφοπεδιου..
    Εαν κάνουν το λάθς,-που αναγκαστικά θα προχωρήσουν ,δέν μπορούν να κάνουν αλοιώς,-και ερεθίσουν ακόμα λίγο τον Σερβικο λαό,όχι ο Βουτσις δεν θα τους σώσει,όχι ο πατριάρχης,ούτε ο διάολος.Η Μακεδονία έχει τέτοιους "βάλτους" που δέν είχαν ιδέα ,όταν ξεκίνησαν ,και νόμισαν πώς θα πανε περίπατο..
    Ολων τα μάτια και οι σκέψεις,είναι σε συγκεκριμένες ημερομηνίες,που έχουν δρομολογήσει για να "κλείσουν"..Και δέν τους βγαίνει..Τελικά ο "Κάρολος" θα κάνει το πάρτυ μάλλον μόνος του...
    ΜΑΡΤΙΟΣ- Απρίλιος-Μάιος-Ιούνιος-
    του 2023--Δλδ όλο εκείνο το διάστημα,που έχουν μαζευτεί οι τελευταίες "λεπτομέριες"..Δλδ θα πάει ο Εβραίος στο παζάρι και θαναι ...μέρα Σάββατο!!Κάπως έτσι.
    έχει κακούς οιωνούς για Αυτούς..
    Ας πήγαιναν σε ένα ΜΑΝΤΕΙΟ να πάρουν χρησμούς.
    Τρέμουν αντίδραση από έναν ακόμα λαό. Εχουν μέτωπα παντού -Ιράν ,που τά λένε "επανάσταση της μαντίλας" -αναγκαστικά έπρεπε να τίς "αναγνωρίσουν" και να τις κάνουν "δικές" τους και "δίκαιες'.Αφγανιστάν ,τό ίδιο.. Τρέμουν μήν χάσουν τόν έλεγχο και μήπως οι ταλιμπαν-πατριώτες αφγανοί- τους πετάξουν τις "καλιέργιες" και κρεμάσουν τούς δοσίλογους ,που έχουν μέσα στο αφγανιστάν για να δουλεύουν γιά αυτούς.
    Τυνησία-πρόβλημμα
    Κούρδοι- εκει να δεί πρόβλημμα. -Και πλησιάζουν εκογές στην Τουρκία!! Εκεί να δείς τρόμο που έχουν..
    Σκοπια!! Καλά εδώ το γέλιο. Μεταξύ τους θα φαγωθουν οι μειονοτητες των Σκοπίων ,με τις "εντάξεις" στην ΕΕ και ποια μειονότητα θα ριχτεί και ποια θα βολευτεί..
    Ναι είναι δύσκολα γιατί είναι τα πάντα σε αποσύνθεση,λες και έχει βγεί η πρίζα,αλλά ερχεται πολύ γέλιο. Συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρέμβαση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, προκειμένου να ηρεμήσουν τήν κατάσταση ανάμεσα σε Κοσυφοπέδιο και Σερβία..
    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΕΘΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕΤΩΠΟ .Είναι κυριολεκτικά σε κατάσταση ¨ακινησίας".
    Αναγκαστικά πλέον ακολουθούν την ΛΟΓΙΚΗ μιάς και είναι με την "πλάτη στον τοίχο".
    Τώρα θα περιμένουν ,και θα περιμένουν και θα περιμένουν τόν "σωστό" χρόνο γιά να ξεκινήσουν την "ένταξη"..Ακόμα μία καθηστέρηση γιά αυτούς θανάσιμη.
    Ολα θα τα χάσουν.Θα εχουν κερδίσει έτσι και μόνον γιά την ιστορία τον τίτλο του "κοσμοκράτορα" της βλακείας. Την ανατολικη αυτοκρατορία ποτέ δέν θα την πάρουν,ούτε στα ψέμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...