peri majestic the real

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Οι νέοι δεν τον θέλουν

 

Οι νέοι δεν τον θέλουν, μόνο στην Κρήτη θα έβγαζε άνετες φωτογραφίες...και το ζιβάγκο; Θυμίζει κάτι Gay φιλελεύθερους προτεστάντες, της δεκαετίας του 50 στην Αμερική.

Ο κυνισμός στην εξουσία, όταν την ίδια στιγμή η κυβέρνηση της Ισπανίας καταργεί τον ΦΠΑ σε ορισμένα τρόφιμα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Για το ρεύμα τι να γράψουμε; Μιλάμε για απίστευτη κομπίνα.

2 σχόλια:

  1. Είναι σε αδιέξοδο,όλη η Βενιζελική συμμορία,μέ τα παρακλάδια της. Στό γράφω από τόν Ιούνιο.Μετά τίς Γαλικές εκλογές ,που έφαγαν "πιστολιά"κυριολεκτικά στο δόξα πατρί.
    Το γνωρίζουν πώς πλησιάζει η ώρα της αλήθειας,και είναι θάνατος γιά αυτούς.
    Εξαντλεί όλον τον χρόνο ,και τον έχει "κόψει υδρώτας",όσο πλησιάζει η ώρα και δέν "γυρίζει",και ούτε τόν βοηθά η "εξω" κατάσταση..
    Κοίτα ημέρες γιορτών εννοείται,και κάτι εθιμοτυπικές,από παλιά "σκετσ'ακια". "Αντιπολίτευση"?? Κάνει διακοπές,ανύπαρκτη.."Πολίτευση"? διακοπές και σέλφι..Δημοσιογράφοι? Κάτι τελειωμένοι προσπαθούν να πείσουν πώς όλα λειτουργούν ,ακόμα και η "εικόνα".. Εχει τελειώσει το θέμα.Αυτοί ροκανίζουν τίς τελευταίες στιγμές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στήν γειτονιά τήν παρακάτω η σε κάποιο χωριό βρήκε εκεί πέντε σχολιαρόπαιδα,να βγάλει "σέλφι". Ο πορδυπουργός!!
    Για γέλια η κατάσταση ρε φίλε. Γιά γέλια ειναι ο άρρωστος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...