peri majestic the real

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Επιτέλους αρχίζουν να εκδηλώνονται... Αντε και καλή σταδιοδρομία.

 


Παίζει κάτι για Ευρωβουλή μετά τις εκλογές στην θέση του μκο Παπαδημούλη? Όλα πιθανά.

Το ωραίο είναι ότι η Τσαπανίδου λέει θα μας εξηγήσει το όραμα(!!!) του Τσίπρα για την Ελλάδα!! Καταλάβατε; Μέχρι τώρα ήμασταν λίγο χαζούλικα και δεν είχαμε αντιληφθεί το θεσπέσιο πλάνο του Μεσσία μας!!

 Μάλλον θα λέει για τα μνημόνια που έφερνε το γελαστό παιδί...

Αλλη μια "αντικειμενική" δημοσιογράφος του κώλου που υπηρέτησε τη δημοσιογραφία κρατώντας ίσες αποστάσεις από τα κόμματα ..

Τρέξτε ζώα...για την ψήφο! 

Εγκρίνει και ο κολλητός του Καραμανλή...έχει συνεργαστεί με την Πόπη την εποχή που ο ίδιος ήταν εκπρόσωπος τύπου..

Τάδε έφη: Παρθενόπη Τσαπανίδου κυρίες και κύριοι..

4 σχόλια:

  1. ¨Λογικό"! Εάν δέν μπεί καί καμμιά τηλεπερσόνα,καμμιά βίζιτα,καμμιά τσόντα,πώς θα μαζέψουν "πιστούς¨? Θα σώσει την κατεστραμένη καί μή αναστρέψιμη κατάσταση η Τσαπανίδου,τού κουτσομπολιού και τής οθόνης. Την κατάντια τών ανθρώπων.
    Τότε μπορούμε επιτέλους να φωνάξουμε και τόν υδραυλικό της γειτονιάς να μας δίνει συνταγές για πετυχημένα τσουρέκια.Η τον ηλεκτρολόγο να μας κοψει τα χόρτα,τον χτίστη να μας ψήσει,και ουτω καθεξής..
    Ολα πουτάνα..Εκαναν τα πάντα ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.
    Εδω δέν ισχύει το "εκαστος εφ ω ετάχθη,αλλά "όποιος προλάβει τόν κύριο είδε" Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δωσετε..
    Και ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΑΜΕ και ακόμα ψάχνουμε τι συμβαίνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περι καλημέρα, αρχίζω να επιβεβαιώνομαι , αρχίζει να φιλοτεχνείται η μεγάλη εικόνα , θες με τεχνητό στο αιγαίο, θες με όσα έρχονται στα βαλκάνια, θες με την συνεχιζόμενη ασθμαίνουσα οικονομία, βάλε οσα θες , η μεγάλη εικόνα που παίζεται με τον συνασπισμό την Γερμανία, όλα στοχευμένα και προφανώς όχι τυχαία, η επιλογη ενός προσώπου που δεν εξέρχεται του κομματικού σωλήνα, ενός προσώπου γέφυρα , ΄'ενα πρόσωπο λαιφ σταιλ, ανανεωμενο κάπου καταλήγει, ε ρε γλέντια και μην ξεχάσω και μερικούς λίγους που περιφέρουν ότι λιγο έμεινε κλπ φληναφήματα, ας ακούσουν τελικά και κάποιον εξυπνο λογιο βλακα, στο τελος ξυρίζουν του γαμπρούς της ευτυχίας, αλλά ρε Περι δεν κρατούν και μια επιφύλαξη , μήπως λεω μήπως οι εικασίες και προσδοκίες πέσουν στο κενό, αλλά θα μου πείς και τι έγινε, αμέσως θα βάλουν σε εφαρμογή το πλάν Β, δλδ συνομμωσίες, νοθείες, ο περηφανος έλληνας παρασύρθηκε και απο έξυπνος έγινε βλάξ σαν εμένα που χρόνια με δουλεύει το πολιτικό σύστημα αλλά ο μαλάκας δεν το αντιλαμβάνομαι, ενω κάποιοι πολιτικά αγράμματοι ειδαν το φως το αληθινο, μας τα λενε αλλά κοιμωμαστε οι υπόλοιποι τον υπνο του δικαιου, θα παραμείνω στην ιστοσελίδα σου Περι μέχρι να πέσει η ακύρωση , να πεσει το γέλιο της αρκούδας, να δώ την ακύρωση και ποια θα είναι η αναδίπλωση και τελικά να πάρω και εγώ την εκδίκησή μου για όλα όσα κατέθετα και με βάπτιζαν λόγιο, αγράμματο, αμόρφωτο, ανιστόρητο, ημιμαθή, κλπ προφανώς εξ ιδίων ορμώμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου άρεσε το λεχθέν του Αντώναρου "απαιτητικού χώρου της πολιτικής" συνταγή της σχολής Φραγκφούρτης....... ουουουουχάχά που έλεγε κι ο μακαρίτης Βέγγος. Τώρα αυτή θα περιμένει ψήφο από την πλέμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή θα μπει σε εκλογική θέση στο επικράτειας δεν χρειάζεται ψηφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...