peri majestic the real

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

«Η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει», ως πολιτισμός ακόμα κι ως Κουζίνα: Στη 2η θέση με 1η την Ιταλική της Magna Grecia. Σε πείσμα των Κούληδων του "πολυπολιτισμού", των χρυσοπληρωμένων κουβαλητών λαθρό (κούλης= αχθοφόρος) από τις πιο απολίτιστες χώρες του πλανήτη.

 


1 σχόλιο:

  1. Δέν κατάλαβα εάν το "αρθρο" 'εχει στοιχεία "κυνισμού" ..
    Σιγουρα πάντως το Τέλος ΤΗΣ ιΣΤΟΡΊΑΣ θα εκπλήξει πολλούς.
    Και άς αργήσουν πάλι να αντιληφθούν..
    Καθώς άλλο τούς έχουν πεί πως περιμένουν και άλλο είναι αυτό πού έρχεται.
    Ετσι και αλοιώς έχουν φροντίσει οι "εξουσιαστές' για αυτό. Εχουν κάνει τα μυαλά τους "κιμά>
    Ομως αλοίμονο εάν ο Θεός περίμενε από τους πολλούς..
    Σήμερα ("κυριολεκτικά ζούμε σέ έναν μοντέρνο μεσσαίωνα,που μας "πνίγουν" τα σκουπίδια
    Ανοίγεις το ίντερνετ, και σου προσφέρεται να μάθεις ,πώς γίνεται η εγχείρηση ανοικτής καρδιάς ,από κάποιον που έχει σπουδάσει κομμωτική ,και εργάζεται ώς ντιλιβεράς. Αρκούν ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για να κάνει κα΄ποιος ολόκληρες θεωρίες, ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΓΚΟΣ ΤΟΥ τον οποίο πλασάρει σαν αναξιοποίητο χρυσάφι".)
    Αυτό συμβαίνει σήμερα. Ο κάθε τενεκές μπορεί και καταθέτει ότι θέλει γιατί δέν υπάρχει "φρένο",ο καθένας μπορεί και καταθέτει ,όποια σαχλαμάρα,αρκεί να έχει "μέσα",έστω και μιά λέξη από το "θέμα". Το πιάνει το "αναλύει",και σε πνίγει στην κουταμάρα. Η λύση είναι απλά να αδιαφορήσεις ,αλοιώς του δίνεις "βήμα" να συνεχίζει τις παράνοιες ..

    Εάν λοιπόΝ προσέχεις καλά τα άρθρα του ΤΡΑΙΑΝΟΥ και δίνεις μεγάλη σημασία στις "λεπτομέριες" που σου περιγράφει,μπορεί να πάρεις και απαντήσεις σε καθημερινές συμπεριφορές,και στο ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ,που έχει δημιουργηθει.
    Ομως ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Θα το βουλώσουν οι "έξυπνοι-βλάκες" ! Ηδη τούς έχουμε ξεχωρίσει και τους βάζουμε το περιθώριο.
    Ηδη αναζητούντε λύσεις και οχι διαπιστώσεις και "αμπελοφιλοσοφίες" στα "χαμένα" τους μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...