peri majestic the real

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Πρόβες «ανωμαλίας»; Κάποιοι ονειρεύονται νέες Χούντες;

 …Η πολιτική ηγεσία τής Δεξιάς είναι ο στόχος των διεθνών κέντρων της Νέας Τάξης και ο ίδιος στόχος είναι αυτός και των Βενιζελικών τού Μητσοτάκη. Με αυτό ως δεδομένο πρέπει να μελετήσουμε την «άρρωστη» κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα. Οι Βενιζελικοί δεν θα παραδώσουν τόσο εύκολα τα «όπλα» …Δεν θα παραδώσουν στους Δεξιούς τον έλεγχο της Δεξιάς, η οποία τους απειλεί …Θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τον έλεγχο αυτόν …Θα κάνουν τα πάντα, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ξένων αφεντικών τους —και βέβαια τα δικά τους— …Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια …«Δεύτερη φύση» αποτελεί η «προδοσία» για τους Βενιζελικούς. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με Μητσοτάκηδες στην εξουσία μπήκαμε στη Χούντα …Με Μητσοτάκηδες στην εξουσία μπήκαμε στα Μνημόνια όταν οι Καρατζαφέρηδες έτρεχαν να στηρίξουν τις βενιζελικές επιλογές …Με Μητσοτάκηδες έγινε η προδοσία τής Μακεδονίας, που ψηφίστηκε μαζικά από το κόμμα της Ν.Δ. …Με Μητσοτάκηδες «τιμωρήθηκαν» οι συνταξιούχοι, οι οποίοι δεν υπάκουαν στις αυθαίρετες υποχρεωτικότητες.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία …Είναι καταστάσεις, οι οποίες επαναλαμβάνονται μέσα στον χρόνο …Επαναλαμβάνονται, γιατί οι Βενιζελικοί εδώ κι έναν αιώνα εκφράζουν συμφέροντα, τα οποία μάχονται τον Ελληνισμό και τον έχουν φέρει στα πρόθυρα του αφανισμού. Το έκαναν στη Μικρασιατική Καταστροφή, όταν οι Προτεστάντες έβαλαν τους Ορθόδοξους να «σκοτωθούν» με τους Μωαμεθανούς και οι Βενιζελικοί «πήγαν» με τους Προτεστάντες. Το έκαναν όταν επιτέθηκαν οι Γερμανοί την Ελλάδα κι αυτοί «πήγαν» με τους ΝΑΖΙ.


 Το έκαναν όταν μετά από έναν Εμφύλιο και μια Χούντα —που οι ίδιοι μεθόδευσαν— «πήγαν» με τους Αμερικανούς. Τώρα άλλαξαν και πάλι τα «αφεντικά» τους. Τώρα ακολουθούν τους Σιωνιστές τής τοκογλυφίας τής Νέας Τάξης …Τώρα είναι υπάκουοι στον Σόρος, τον Γκρίνσπαν, τον Στρος Καν ή τον Τρισέ …Αυτούς, που, μέσω των Μνημονίων, τους έκαναν βαθύπλουτους. Όπου «κονόμα» και βόλεμα οι Βενιζελικοί πρώτοι και πρόθυμοι. Όπου και να ψάξει κάποιος, αυτούς θα βρει να κονομάνε από τις «πληγές» τής Ελλάδας …Ολυμπιακοί Αγώνες, Νομισματική Ένωση, Χρηματιστήριο, Ιδιωτικοποιήσεις, Μνημόνια, ΤΑΙΠΕΔ, πλειστηριασμοί κατοικιών, είναι δικά τους «κατορθώματα». Ας ψάξει κάποιος τα ονόματα όλων αυτών που «κονόμησαν» απ’ όλες αυτές τις περιπτώσεις που μας οδήγησαν στην καταστροφή και θα εντοπίσει τα μέλη της ίδιας συμμορίας.

Όποιος «δεξιός» είναι γραμμένος στα «κατάστιχα» του Μητσοτάκη και φέρει κάποιο δημόσιο αξίωμα ως «δεξιός», είναι βέβαιο ότι εκβιάζεται και άρα είναι βέβαιο ότι έχει λόγους που εκβιάζεται …Είτε επειδή είναι διεφθαρμένος είτε ανώμαλος είτε μοιχός είτε οτιδήποτε άλλο, εκβιάζεται. Γι’ αυτόν τον λόγο βέβαια και παραμένει στη θέση του. Τις περισσότερες φορές αυτή η δυνατότητα εκβιασμού είναι και το μεγάλο «προσόν» για την κατοχή καίριων θέσεων …και βέβαια της «εκτίμησης» του Μητσοτακαίικου. Ειδικά αυτοί, οι οποίοι παριστάνουν τους απολύτως «παραδοσιακούς δεξιούς» —και βέβαια «αντιμητσοτακικούς»— είναι οι πιο ελεγχόμενοι.

Το τραγικό δηλαδή για τη Δεξιά είναι ότι αυτοί, οι οποίοι κατά καιρούς εμφανίζονται σαν αυθεντικοί δεξιοί, είναι «βαρίδια» και όχι δυνάμει «σωσίβιά» της. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι μπλεγμένοι σε διαφθορά, προδοσίες και ποιος ξέρει τι άλλο. Όπως για παράδειγμα ο Καραμανλής, που θεωρούμε ως απολύτως δεδομένο ότι είναι απόλυτα βρόμικος και εκβιάσιμος.

 

 Το ίδιο άχρηστο και βαρύ «φορτίο» για τη Δεξιά είναι και ο Σαμαράς. Ο εγγονός τού Μπενάκη, ο οποίος παριστάνει τον «Αντιβενιζελικό». Ο κατά δήλωσή του ειδικός στην «ταβανοθεραπεία», ο οποίος πήρε κρατικά χρήματα από την Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, για να κάνει το ιδιωτικό του «ίδρυμα». Αυτός, που, ως Υπουργός Εξωτερικών στην Κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ήταν ο υπεύθυνος του πρώτου μεγάλου κύματος της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα …Ο γνωστός «υπογράφω» προεκλογικά ό,τι Μνημόνιο θέλει η Μέρκελ, εάν με κάνει Πρωθυπουργό …Ο Πρωθυπουργός που νομιμοποίησε το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο παρέδωσε ολόκληρη την πατρίδα στα κοράκια τής τοκογλυφίας …Άλλος ένας «δεξιός», ο οποίος με την υπογραφή του νομιμοποίησε προηγούμενα εγκλήματα των Βενιζελικών …Άλλος ένας Βενιζελικός, ο οποίος «χρέωσε» τη Δεξιά με εγκλήματα που έκαναν οι «άλλοι». Μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, τον Εμφύλιο και τη Χούντα ήταν η σειρά τού Καραμανλή και του Σαμαρά να «χρεώσουν» στους Δεξιούς τα νεότερα εγκλήματα των Βενιζελικών …Αυτών, οι οποίοι έκαναν «καριέρες» φωνάζοντας «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά».

Σε αυτούς τους «αυθεντικούς δεξιούς» επενδύουν οι Νεοδημοκράτες, για ν’ απαλλάξουν την παράταξή τους από τη βενιζελική «πανούκλα». 

Ακόμα και ο δήθεν «καυγάς» μεταξύ τού Μητσοτάκη και του Μαρινάκη, δηλαδή, μέρος της ίδιας παράστασης είναι. Με δεδομένο ότι μπορεί και να «καεί» ο Μητσοτάκης, πρέπει οι Βενιζελικοί να είναι έτοιμοι να «πριμοδοτήσουν» τον επόμενο Βενιζελικό, που θα τους επιτρέπει να ελέγξουν τη Δεξιά. Αυτήν η επιλογή στην περίπτωσή μας είναι η Κεφαλογιάννη …Η ανιψιά τού Βαρδινογιάννη …Η σύζυγος του Εβραίου Μάτσα …Του ομοεθνή αυτών που «έστησαν» τον «πρέντατορ» στην Ελλάδα και παρακολουθούν τα πάντα …Του ομοεθνή τού Νίμιτς των Πρεσπών …Του ομοεθνή τού Στρος Καν, του Τρισέ, τής Μέρκελ και του Σαρκοζί των Μνημονίων …Του ομοεθνή όλων αυτών που «σαρώνουν» τις ελληνικές ιδιοκτησίες μέσα στη χώρα μας. Τον Βενιζελικό με την Εβραία σύζυγο, δηλαδή, θα τον διαδεχθεί μια Βενιζελική με Εβραίο σύζυγο …Άλλος ένας πολιτικός «φελλός» τύπου Καμάλα Χάρις.

 

 Αυτήν προορίζουν για «αρχηγό» τής Δεξιάς στην Ελλάδα …και για να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να έχουν στο «χέρι» όλους τους Δεξιούς παράγοντες …Αυτούς, δηλαδή, τους οποίους παρακολουθεί ο Μητσοτάκης.


. Μπορεί ο Μητσοτάκης να είναι αυτός που κάνει τις παρακολουθήσεις, αλλά αυτές οι παρακολουθήσεις γίνονται «κεφάλαιο» των Βενιζελικών. Όποιος κατέχει αυτόν τον «φάκελο», εκβιάζει τους δεξιούς και άρα ελέγχει και τη Ν.Δ.. Ο «φάκελος» αυτός, δηλαδή, θα καταλήξει στα χέρια τής Κεφαλογιάννη και όλων όσων βρίσκονται «πίσω» της. Δεν χρειάζεται καν να τον παραδώσει τον «φάκελο» ο Μητσοτάκης στους Σιωνιστές …Άλλωστε οι ίδιοι οι Σιωνιστές είναι αυτοί, οι οποίοι, ως ιδιοκτήτες και προγραμματιστές του «πρέντατορ», είναι κατά βάση οι «συντάκτες» αυτού του «φακέλου». Θα περάσει άλλη μία δεκαετία με την Κεφαλογιάννη και μετά θα είναι έτοιμος ο «Ντορογιός», για να επιστρέψει το Μητσοτακαίικο με ένα νέο και πιο «δεξιό» επίθετο..

 .....https://traianou.gr/2022/12/proves_anomalias.html

1 σχόλιο:

  1. Περι σκέφτομαι τελευταία, ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του νεοέλληνα , χαρακτηριστικά που τον κάνουν να διαφέρει, κατ αρχήν ο νεοέλληνας κάθεται δύο ώρες για να πιεί ενα στιγμιαίο καφέ,έχει δυο -τρεις τηλεοράσεις στο σπίτι,δυο αυτοκίνητα παρκαρισμένα στο πεζοδρόμιο, και μερικά ευρώ στην τσέπη του. Τα δύο μεγαλύτερα προβλήματά του είναι πως να χάσει δέκα κιλά. πως θα μαζέψει τις ρυτίδες και θα βρεί κηραλοιφές για να ξανά βγάλει μαλλιά, και μέλημά του πως θα βρεί πάρκιγκΑπό διάβασμα μηδέν, από δραστηριότητες μηδέν, κριτική επί παντός επιστητού, μεγαλοστομίες, έπαρση, ψευτοπατριωτισμός, ναρκισσισμός και προφανέστατα τα ξέρει όλα και έχει άποψη για όλα. Μετά Περι αναρωτιόμαστε για την κατρακύλα , που δεν έχει σταματημό και το βαρέλι είναι δίχως πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή